Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη μου, δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη σας λενε τι να κανετε!!

Παντρεμενο ζευγαρι ειστε, τι ανακατευονται?? και θελουν να κανουν και κουμαντο στην τσεπη σας! τη στιγμη την οποια εχετε παρει μια αποφαση για κλειστο γαμο, επρεπε να το σεβαστουν και να μη μιλησουν.Εδω εμεις που παντρευτηκαμε κατευθειαν με θρησκευτικο, ο αντρας μου δεν αφησε κανεναν να ανακατευτει στο ποσους θα καλεσουμε και ποτε θα τον κανουμε.Εννοειται βεβαια οτι τα εξοδα ηταν ολα δικα μας.Τωρα που στην ουσια εσεις εχετε ηδη παντρευτει με τον πολιτικο δε νομιζω οτι τους πεφτει λογος.Αλλωστε εσεις θελετε να συνδιασετε και τη βαφτιση , δεν ειναι ετσι?? πειτε τους λοιπον οτι δε μπορει να αναβληθει γιατι η βαπτιση προτιμοτερο ειναι να γινει καλοκαιρι και οχι χειμωνα.

Το αλλο παλι? τι κουφο ειναι αυτο με τη θεια?? αλτσχαιμερ εχει, δεν ειναι καποια αρρωστια που σου δειχνει οτι πεθαινεις συντομα.Τι θα κανετε δλδ εσεις, θα το αναβαλετε και μετα που θα πλησιαζει ο χειμωνας θα σας λενε παλι πως πεθαινει??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπακι συμφωνω με τα κορίτσια! ο γαμος ειναι δικος σας κ οχι των γονιων, εμεις οταν παντρευτηκαμε τα κανονισαμε ολα μονοι μας! οι γονεις ουτε ανακατευτηκαν, ουτε ειχαν καποιο πρόβλημα!!

ελευθερια μονες σημερα με την κορακλα ε?? χιχιχι βρηκε ησυχια το μπυμπουκι κ εριξε υπνους!!!:tongue::tongue:

αννα σαρανισατε ε?? καλες τσαρκες!! ωραιες οι συνταγες δηλαδη? θα μπω να τις δω?? ποτε τις εκανε περιπου??? αχ κ εμενα μου αρεσει η φαση με φαγητο στον κηπο!!!:rolleyes::rolleyes:

γεωργια φτου φτου το κοριτσι μας το ησυχο να μη το ματιασουμε!!!χιχιχι:tongue:

γωγω δεν αντεξες με το τσιγαρο ε???:rolleyes: ε ενταξει κ 1 κ 2 δεν πειραζουν απ'οσο ακουω κ εχω διαβασει!

νικουλα τι κανει ο μπεμπης? ειναι ησυχς οταν λειπεις στα μαθηματα η δεν ξεκινησες ακομα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Αναστασακι!!

Αν μπεις στο σαιτ της Αργυρως σου δειχνει τις συνταγες που δειχνει στο πρωινο του αντ1.Εκει θα δεις , μοσχαρακι με μπυρα στη γαστρα, και πατατες baby σαν τηγανιτες.Τωρα προσφατα τις ειχε κανει.Αν μπεις στο σαιτ του πρωινου δειχνει τα βιντεακια.:wink:

Γεια !!! Τι μου κάνετε.εμείς σαραντησαμε σήμερα και πήγαμε στον πάτερ για ευχουλα!!πόπη μου συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια,κανε ότι θες δικός σου είναι ο γάμος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βρε ποπη αυτο ειδικα με την θεια μεγαλη υπερβολη!! αν ειναι δυνατον, να μην κανετε γαμο γι'αυτο το λογο!! εμεις οταν κανονιζαμε τον γαμο ειχαμε την πεθερα μου αρρωστη αλλα ειπαμε το συνεχιζουμε κ οτι γινει. μεχρι κ την ημερα του γαμου το ειχα αγχος αν θα ειναι καλα! με τη λογικη αυτη ποτε δεν ξερεις τι θα γινει μεχρι εκεινη τη μερα!! τωρα για ανοιχτο ή κλειστο τι να σου πω, εμεις καναμε ανοιχτο (300 ατομα περιπου συνολικα ) αλλα το μισο το πληρωσε ο μπαμπας μου, δεν ακουγε κουβεντα γι'αυτο. εγω ηθελα κλειστο αλλα δεν του χαλασα χατηρι. τωρα στη βαφτιση θα κανω πολυ κλειστη κ τραπεζι μονο στους γονεις κ στον κουμπαρο. εχουμε κ πενθος εμεις εξαλλου.

Εφη κ Αννα τι καλα που σαραντησατε, εγω μετραω μια μια τις μερες, εχω αρχισει να σαλταρω λιγο μεσα στο σπιτι!

παω να σιδερωσω μεχρι να ξυπνησει να την κανουμε μπανιο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!! καλε που ειστε ολες σημερα τι εγινε βομβα εσκασε στο καφε μας??:rolleyes::rolleyes:

να σας πω το θεμα μου να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας!!

..

Ποπάκι μου επειδη ο γάμος και ειδικά το γλέντι είναι κάτι που θα το θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή με χαρά κάντε το όπως το έχετε ονειρευτεί και αφου το πληρώνετε εσεις κιόλας ενα παραπάνω.Εμεις καναμε κρητικο γλεντι ενω ο αντρας μου ειναι βεροιώτης φανταζεσαι τι ακουσαμε και ειδικα εγω αλλα στο τελος εμεις περασαμε αψογα και ηταν οτι ειχαμε ονειρευτει!

Καλησπέρα σας. Εμείς εδώ τα δυο μας. Τα αγόρια είναι στην πεθερά και έχει άπλετη ησυχία το σπίτι. Η μικρή μου ξύπνησε στις 9, κοιμήθηκε 10-11 και 12-3μιση! Βρήκε ησυχία το πουλάκι μου. Τώρα κάθεται στο ριλάξ της και χαζεύει τα παιχνίδια που έχει.

Της έβαλα και φόρεμα με καλσόν σήμερα, καλέ μια χαρά της κάθεται. Αλλά τα έχε....ε όλα και την άλλαξα από κορφής!

Ελευθερια μου εκμεταλευσου την ησυχια εδω κανει πολυ κρυο ετσι ο μικρος δε βγαινει και η μικρη περιμενει το βραδυ για να κοιμηθει η καημενη.

Γωγω μου μηπως δεν εχεις αρκετο γαλα και η μικρη δεν χορταινει αρκετα; γιατι ο πριγκιπας μου τωρα δεν χορταινει με το δικο μου επειδη προσπαθω να το κοψω

αναμεσα σε ποια ονοματα εισαι Γεωργια ου;;;

καλλιοπη μου καντε κλειστο και ας παρεξηγηθουν, ε δεν εισαστε αναγκασμενοι να κανετε ανοικτο επειδη το θελουν αλλοι

Νικη μου τα ονοματα είναι Μαρια (λογω της Παναγιας λενε και την πεθερα μου ετσι αλλα δεν εχω υποχρεωση να το βγαλω) Αγγελική (για να γιορταζει μαζι με την μαμα μου που την λενε Ταξιαρχουλα και δε θελουμε να το καψουμε το παιδι) και Μελίνα (απλα μου αρεσει πολύ) υπήρχε και το Μυρσίνη της γιαγιας μας αλλα το απέκλεισα.

Καλησπερα ομορφες φιλεναδιτσες!! τι μου κανετε??

Εμεις σημερα σαραντησαμε!! ειμαστε ετοιμες για τσαρκες!!

Ηταν να παμε και στην πεθερα μου μετα το σαραντησμα σημερα, η πρωτη μας επισκεψη, και ακυρωθηκε γιατι εκεινη κρυωσε.Ετσι μετα την εκκλησια ηρθαμε σπιτι και μαγειρεψα δυο συνταγες που ειχε δειξει η Αργυρω τις προαλλες.Μοσχαρακι με μπυρα και πατατουλες baby σαν τηγανητες.Ωραια φαγαμε, και μαλιστα θα τις καθιερωσω τις συνταγες για τραπεζι γιατι ηταν πολυ ωραιες.Εμεις συνηθως κανουμε τραπεζια καλοκαιρινα στον κηπο.

Κανενα νεο απο τη Δωρα μας??

Μπραβο καλοφωτιστες Αννα μου αντε να στρωσει ο καιρός να βολταρετε.Τη ψαχνω κι εγω τη Δωρα να στελναμε sms η θα την ενοχλουσαμε?

Γεια !!! Τι μου κάνετε.εμείς σαραντησαμε σήμερα και πήγαμε στον πάτερ για ευχουλα!!πόπη μου συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια,κανε ότι θες δικός σου είναι ο γάμος!!

Γεια σου Εφη μου καλοφωτιστες κι εσεις καλες βολτες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπερα Γεωργια μου, ευχαριστω!!

Το σκεφτηκα και εγω να την παρω τηλ. η να της στειλω μηνυμα αλλα δεν ξερω, ειναι λιγο δυσκολο.Η κοπελα μπορει να μη θελει, αλλο το θεμα της εγκυμοσυνης, και αλλο αυτο για να την παρω.Ειναι κατι οικογενειακο τους και δεν μας ξερει και απο παλια η Δωρα.:rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα Γεωργια μου, ευχαριστω!!

Το σκεφτηκα και εγω να την παρω τηλ. η να της στειλω μηνυμα αλλα δεν ξερω, ειναι λιγο δυσκολο.Η κοπελα μπορει να μη θελει, αλλο το θεμα της εγκυμοσυνης, και αλλο αυτο για να την παρω.Ειναι κατι οικογενειακο τους και δεν μας ξερει και απο παλια η Δωρα.:rolleyes::rolleyes:

Ναι Αννα μου συμφωνω κι εγω για αυτο δε παιρνω αλλωστε ξερει οτι τη σκεφτομαστε

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Αναστασακι!!

Αν μπεις στο σαιτ της Αργυρως σου δειχνει τις συνταγες που δειχνει στο πρωινο του αντ1.Εκει θα δεις , μοσχαρακι με μπυρα στη γαστρα, και πατατες baby σαν τηγανιτες.Τωρα προσφατα τις ειχε κανει.Αν μπεις στο σαιτ του πρωινου δειχνει τα βιντεακια.:wink:

σε ευχαριστω αννα μου!

εφακη καλές βολτιτσες κ εσεις!!!

μακαρι να μη συνεβει κατι ασχημο με τον αδερφο της δωρας..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ηρθα κ εγω κοιμησα κ την μικρη για κανα 2 ωρο κοιμοταν στην αγκαλια μολις πηγαινα να την βαλω στο κρεβατι να τα κλαμματα...τωρα αποκοιμηθηκε για τα καλα!!

αχ κοριτσια μου εχετε δικιο κ σας ευχαριστω ολες για την γνωμη σας!! τελικα θα γινει κανονικα ο γαμος δεν ακυρωνεται τπτ τα ειπα λιγο εξω απο τα δοντια δεν αντεξα κ εριξαν το φταιξιμο στον αντρα μου οτι κ καλα δεν ειπαν κατι τετοιο για να ακυρωθει ο γαμος εξαιτιας της θειας...τελοσπαντων δεν το συνεχισα για να μην τσακωθουμε κ ο δικος μου δεν μιλησε..θα γινει ανοιχτος οπως ειχαμε πει...αλλα τον πρωτο λογο θα τον εχουμε εμεις χωρις να ανακατευτει κανενας...

ας ελπισω να μην αλλαξει τπτ στα λεγομενα μας!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα!!!

Άννα και Έφη καλή ανατροφή στα παιδάκια σας. Επισήμως είστε και εσείς ελεύθερες για τσάρκες τώρα:)

Και εμείς ανοιχτό γάμο κάναμε, με 1300 καλεσμένους αλλά έτσι είναι οι γάμοι εδώ. Τα έξοδα ήταν όλα των γονιών μας.

Στην βάφτιση είχαμε 200 άτομα αλλά αυτή την φορά θα έχουμε λιγότερα σίγουρα. Και εμείς έχουμε θέμα με το όνομα. Θα σας πω άλλη φορά, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη.

Γεωργία και εμένα μου αρέσει το Μελίνα, το έχω στα υπόψιν αν τελικά δεν βγάλουμε την μαμά μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

Άννα και Έφη καλή ανατροφή στα παιδάκια σας. Επισήμως είστε και εσείς ελεύθερες για τσάρκες τώρα:)

Και εμείς ανοιχτό γάμο κάναμε, με 1300 καλεσμένους αλλά έτσι είναι οι γάμοι εδώ. Τα έξοδα ήταν όλα των γονιών μας.

Στην βάφτιση είχαμε 200 άτομα αλλά αυτή την φορά θα έχουμε λιγότερα σίγουρα. Και εμείς έχουμε θέμα με το όνομα. Θα σας πω άλλη φορά, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη.

Γεωργία και εμένα μου αρέσει το Μελίνα, το έχω στα υπόψιν αν τελικά δεν βγάλουμε την μαμά μου.

Αστα μεγαλο θεμα εμενα μου αρεσαν και τα Αλεξανδρα Αγνη και Ναταλια.Θα ηθελα πολυ να ειχε η μαμα μου ενα ονομα που να μπορω να το βγαλω της εχω μεγαλη αδυναμια και στεναχωριεμαι που θα βγαλω ασχετο.Εσενα πως τη λενε τη δικη σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα ηρθα κ εγω κοιμησα κ την μικρη για κανα 2 ωρο κοιμοταν στην αγκαλια μολις πηγαινα να την βαλω στο κρεβατι να τα κλαμματα...τωρα αποκοιμηθηκε για τα καλα!!

αχ κοριτσια μου εχετε δικιο κ σας ευχαριστω ολες για την γνωμη σας!! τελικα θα γινει κανονικα ο γαμος δεν ακυρωνεται τπτ τα ειπα λιγο εξω απο τα δοντια δεν αντεξα κ εριξαν το φταιξιμο στον αντρα μου οτι κ καλα δεν ειπαν κατι τετοιο για να ακυρωθει ο γαμος εξαιτιας της θειας...τελοσπαντων δεν το συνεχισα για να μην τσακωθουμε κ ο δικος μου δεν μιλησε..θα γινει ανοιχτος οπως ειχαμε πει...αλλα τον πρωτο λογο θα τον εχουμε εμεις χωρις να ανακατευτει κανενας...

ας ελπισω να μην αλλαξει τπτ στα λεγομενα μας!!

Μπραβο Ποπη μου ετσι πρεπει εισαι καλυτερα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας...

Ο Θεός εχει κ για εμας... Ειναι σταθερά κ ελπίζουμε αυριο να εχουμε καλυτερα νεα.

Ευχομαι μαμάδες κ μωρακια να είστε καλα,σόρρυ αλλα δεν σας διάβασα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...