Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου ομορφα!! τι κανετε?? εμεις καπως καλυτερα...το στηθος αρχισε να μαλακωνει καπως αλλα δεν εχει στααματησει να τρεχει...κ η μπεμπα μου απο χθες το βραδυ τρωει ασταματητα!την γυρισα ξανα στο παλιο γαλα της το φρισολακ!! ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες!! βεβαια να ειναι καλα η μανουλα μου που απο την μερα που επαθα μασττιδα ειναι εδω κ ανελαβε την μικρη κ εγω οτι μπορω κανω απο δουλειες σπιτιου,,,την λυπαμαι γιατι μαζι με εμενα ριχνει πολυ ξενυχτι..και κουτουλαει η γυναικα !!!

εχω ενα θεμα "προβλημα " να σας πω!! αλλα θα το μοιραστω μαζι σας οταν θα ειστε μεσα γιατι βλεπω λειπετε ολες!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε ?? ερημιες σημερα το καφε μας! ποπη τι προβλημα εχεις βρε?θα ξαναμπω μετα να δω!

εμεις ευτυχως χθες βραδυ δεν ειχαμε πονακια, ειχαμε βεβαια τις αυπνιες μας! ξυπναμε κ κανουμε 2-3 ωρες να ξανακοιμηθουμε! κ την μαθαινει ο αντρας μου να κοιμαται στον ωμο του κ καθολου δεν συμφωνω! πριν θηλασε συνεχομενα μιαμιση ωρα, κοιμηθηκε για 1 ωρα κ τωρα ξυπναει παλι κ την βλεπω πειναει. τι ετρωγε τοση ωρα απο το στηθος μου, απορω!!

στο μεταξυ καθε βραδυ μολις τη θηλασω κανω ενα τσιγαρο. μολις σταματησω τελειως τον θηλασμο με βλεπω να το ξεκιναω παλι κανονικα. ατιμο τσιγαρο, 9 μηνες κομμενο κ τωρα περιμενω πως κ πως να ρθει το βραδυ για να καπνισω!!

παω να δω τι θα την ταισω παλι!!

BJVqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια καλέ τι πάθαμε όλες σήμερα?Ευτυχώς έσκασε το δοντάκι του μεγάλου μου και χθες κοιμηθήκαμε γιατι δεν τη πάλευα άλλο η μικρή μου είναι για να της βάλω ματάκι να μη τη ματιάσω ήσυχη πολύ τρώει πολύ κοιμάται πολύ.

Αχ εγω έχω ακόμα θέμα με το όνομα της μπέμπας μου.Είμαι πολύ μπερδεμένη στο τέλος θα ρίξω κλήρο χαχαχα!

Δωράκι μου τι κάνει ο αδερφός σου?

Πόπη μου άντε κοπέλα μου σιγα σιγά να στρώσετε κι εσεις ειπαμε πλησιαζει και το Πασχα που θα ανέβουμε να παμε για κανενα γλυκο!!!

Γωγώ μου αχ το τσιγαρο θα είναι πάντα ο μεγαλος μου ανεκλπηρωτος ερωτας βλέπεις πέρασαν 2 χρόνια και ακομα το θελω αλλά θα ηταν βλακεια να το ξαναρχίσω.Πολυ χαιρομαι που στρωσατε λιγο κι εσεις τουλαχιστον με τα πονακια.

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σας κοριτσια μου!! καλε που ειστε ολες σημερα τι εγινε βομβα εσκασε στο καφε μας??:rolleyes::rolleyes:

να σας πω το θεμα μου να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας!!

λοιπον λεγαμε αρχικα με τον αντρα μου να κανουμε κλειστο (θρησκευτικο ) γαμο κ την βαφτιση μαζι... το σοι ( απο πλευρα αντρος μου) φαγωθηκαν να κανουμε ανοιχτο γαμο γιατι εχουν μεγαλο σοι και δεν γινεται να μην τους καλεσουμε...εεε συμβιβαστικα και εγω κ εδωσα το οκ ...στο να γινει ανοιχτος γαμος με 400 ατομα κ τονιζω : ειχαμε αποφασισει να πληρωσουμε εμεις ολα τα του γαμου για να μην χρεωσουμε τους γονεις μας επειδη δυσκολευονται πολυ ( αλλα κατα τα αλλα ανοιχτο γαμο παρακαλω θελουν) τελοσπαντων ειπαμε με τον αντρα μου να κανουμε το χατιρι τους και να παμε με τα νερα τους με την προυποθεση οτι ολοι θα ξεραν οτι τον γαμο τον καναμε εμεις μονοι και οχι οι γονεις μας..ειπα οτι ειναι να γινει ας γινει κ να μην δημιουργω θεμα κ τσακωμους εκανα υποχωρηση σε ολα ακομα κ στο να γινει στο χωριο τους αντρος μου... χαρηκαμε λοιπον με τον αντρα μου ξεκινησαμε να βλεπουμε στο ιντερνετ διαφορα ( προσκλητηρια - μπουμπουνιουρες κτλ ) ξεκινησα εγω να μιλαω με το ζευγαρι που θα μας παντρεψει ( βρεθηκε τελικα κουμπαριο ) και ολα καλα τελεια... βρηκαμε κ κεντρο κ σχεδον το ειχε κλεισει ο αντρας μου μεχρι προχθες που σκαει η βομβα κ μας λεει ο πεθερος μου οτι πρεπει να ακυρωσουμε τον γαμο γιατι η αδερφη του παπου του αντρα μου δεν ειναι καλα και την περιμενουν ...η γυναικα αυτη ειναι 80 χρονων και 3 χρονια ειναι αρρωστη με αλτσχαιμερ...ενταξει δεν ειμαι κακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι πενθος θελουν να κανουμε εμεις που ουτε την ξερουμε και που τα παιδια της παρακαλανε να "φυγει" για να μην ταλαιπωρηται..

και απο την αλλη ακομα δεν πεθανε η γυναικα δλδ θα περιμενουμε ποτε θα πεθανει? κ η καημενη αντεξει κ δεν πεθανει?

ειμαστε τοσο προβληματισμενοι με τον αντρα μου κ τσατισμενοι που λεμε τελικα να το κανουμε κλειστο οπως λεγαμε στην αρχη και ας παει να παρεξηγηθει το σοι...δλδ ελεος....

B4Itp2.png

Ποπάκη για φέτος το καλοκαίρι δεν κλείσατε τον γάμο?Δηλαδή μιλάμε σε 4 μήνες σωστά? (Ιούλιο είχες πει νομίζω)

Είναι πολύ κοντά και όπως λες μπορεί και η γυναίκα να μην έχει πεθάνει ως τότε αλλά και αν συμβεί αυτό κανένας δεν θα σας παρεξηγήσει γιατί εφόσον είναι τόσο σύντομα θα σκεφτούν ό,τι το είχατε ήδη οργανώσει. Ε και στο κάτω κάτω είναι αδερφή του παπού πια, 80 ετών δεν είναι και γιαγιά σας?

Εγώ δεν θα έκανα πίσω και αν δεν θέλετε να κάνετε ανοιχτό γάμο είναι και μια ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε αυτό και να κάνετε το κέφι σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Εμείς εδώ τα δυο μας. Τα αγόρια είναι στην πεθερά και έχει άπλετη ησυχία το σπίτι. Η μικρή μου ξύπνησε στις 9, κοιμήθηκε 10-11 και 12-3μιση! Βρήκε ησυχία το πουλάκι μου. Τώρα κάθεται στο ριλάξ της και χαζεύει τα παιχνίδια που έχει.

Της έβαλα και φόρεμα με καλσόν σήμερα, καλέ μια χαρά της κάθεται. Αλλά τα έχε....ε όλα και την άλλαξα από κορφής!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι κανετε ?? ερημιες σημερα το καφε μας! ποπη τι προβλημα εχεις βρε?θα ξαναμπω μετα να δω!

εμεις ευτυχως χθες βραδυ δεν ειχαμε πονακια, ειχαμε βεβαια τις αυπνιες μας! ξυπναμε κ κανουμε 2-3 ωρες να ξανακοιμηθουμε! κ την μαθαινει ο αντρας μου να κοιμαται στον ωμο του κ καθολου δεν συμφωνω! πριν θηλασε συνεχομενα μιαμιση ωρα, κοιμηθηκε για 1 ωρα κ τωρα ξυπναει παλι κ την βλεπω πειναει. τι ετρωγε τοση ωρα απο το στηθος μου, απορω!!

στο μεταξυ καθε βραδυ μολις τη θηλασω κανω ενα τσιγαρο. μολις σταματησω τελειως τον θηλασμο με βλεπω να το ξεκιναω παλι κανονικα. ατιμο τσιγαρο, 9 μηνες κομμενο κ τωρα περιμενω πως κ πως να ρθει το βραδυ για να καπνισω!!

παω να δω τι θα την ταισω παλι!!

Γωγω μου μηπως δεν εχεις αρκετο γαλα και η μικρη δεν χορταινει αρκετα; γιατι ο πριγκιπας μου τωρα δεν χορταινει με το δικο μου επειδη προσπαθω να το κοψω

Καλησπέρα κορίτσια καλέ τι πάθαμε όλες σήμερα?Ευτυχώς έσκασε το δοντάκι του μεγάλου μου και χθες κοιμηθήκαμε γιατι δεν τη πάλευα άλλο η μικρή μου είναι για να της βάλω ματάκι να μη τη ματιάσω ήσυχη πολύ τρώει πολύ κοιμάται πολύ.

Αχ εγω έχω ακόμα θέμα με το όνομα της μπέμπας μου.Είμαι πολύ μπερδεμένη στο τέλος θα ρίξω κλήρο χαχαχα!

Δωράκι μου τι κάνει ο αδερφός σου?

Πόπη μου άντε κοπέλα μου σιγα σιγά να στρώσετε κι εσεις ειπαμε πλησιαζει και το Πασχα που θα ανέβουμε να παμε για κανενα γλυκο!!!

Γωγώ μου αχ το τσιγαρο θα είναι πάντα ο μεγαλος μου ανεκλπηρωτος ερωτας βλέπεις πέρασαν 2 χρόνια και ακομα το θελω αλλά θα ηταν βλακεια να το ξαναρχίσω.Πολυ χαιρομαι που στρωσατε λιγο κι εσεις τουλαχιστον με τα πονακια.

αναμεσα σε ποια ονοματα εισαι Γεωργια ου;;;

γεια σας κοριτσια μου!! καλε που ειστε ολες σημερα τι εγινε βομβα εσκασε στο καφε μας??:rolleyes::rolleyes:

να σας πω το θεμα μου να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας!!

λοιπον λεγαμε αρχικα με τον αντρα μου να κανουμε κλειστο (θρησκευτικο ) γαμο κ την βαφτιση μαζι... το σοι ( απο πλευρα αντρος μου) φαγωθηκαν να κανουμε ανοιχτο γαμο γιατι εχουν μεγαλο σοι και δεν γινεται να μην τους καλεσουμε...εεε συμβιβαστικα και εγω κ εδωσα το οκ ...στο να γινει ανοιχτος γαμος με 400 ατομα κ τονιζω : ειχαμε αποφασισει να πληρωσουμε εμεις ολα τα του γαμου για να μην χρεωσουμε τους γονεις μας επειδη δυσκολευονται πολυ ( αλλα κατα τα αλλα ανοιχτο γαμο παρακαλω θελουν) τελοσπαντων ειπαμε με τον αντρα μου να κανουμε το χατιρι τους και να παμε με τα νερα τους με την προυποθεση οτι ολοι θα ξεραν οτι τον γαμο τον καναμε εμεις μονοι και οχι οι γονεις μας..ειπα οτι ειναι να γινει ας γινει κ να μην δημιουργω θεμα κ τσακωμους εκανα υποχωρηση σε ολα ακομα κ στο να γινει στο χωριο τους αντρος μου... χαρηκαμε λοιπον με τον αντρα μου ξεκινησαμε να βλεπουμε στο ιντερνετ διαφορα ( προσκλητηρια - μπουμπουνιουρες κτλ ) ξεκινησα εγω να μιλαω με το ζευγαρι που θα μας παντρεψει ( βρεθηκε τελικα κουμπαριο ) και ολα καλα τελεια... βρηκαμε κ κεντρο κ σχεδον το ειχε κλεισει ο αντρας μου μεχρι προχθες που σκαει η βομβα κ μας λεει ο πεθερος μου οτι πρεπει να ακυρωσουμε τον γαμο γιατι η αδερφη του παπου του αντρα μου δεν ειναι καλα και την περιμενουν ...η γυναικα αυτη ειναι 80 χρονων και 3 χρονια ειναι αρρωστη με αλτσχαιμερ...ενταξει δεν ειμαι κακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σοι πενθος θελουν να κανουμε εμεις που ουτε την ξερουμε και που τα παιδια της παρακαλανε να "φυγει" για να μην ταλαιπωρηται..

και απο την αλλη ακομα δεν πεθανε η γυναικα δλδ θα περιμενουμε ποτε θα πεθανει? κ η καημενη αντεξει κ δεν πεθανει?

ειμαστε τοσο προβληματισμενοι με τον αντρα μου κ τσατισμενοι που λεμε τελικα να το κανουμε κλειστο οπως λεγαμε στην αρχη και ας παει να παρεξηγηθει το σοι...δλδ ελεος....

καλλιοπη μου καντε κλειστο και ας παρεξηγηθουν, ε δεν εισαστε αναγκασμενοι να κανετε ανοικτο επειδη το θελουν αλλοι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα σας. Εμείς εδώ τα δυο μας. Τα αγόρια είναι στην πεθερά και έχει άπλετη ησυχία το σπίτι. Η μικρή μου ξύπνησε στις 9, κοιμήθηκε 10-11 και 12-3μιση! Βρήκε ησυχία το πουλάκι μου. Τώρα κάθεται στο ριλάξ της και χαζεύει τα παιχνίδια που έχει.

Της έβαλα και φόρεμα με καλσόν σήμερα, καλέ μια χαρά της κάθεται. Αλλά τα έχε....ε όλα και την άλλαξα από κορφής!

χεεχεχεχε τη σκατου.... κι εμεις το παθαμε αυτο....

ελευθερια μου ποτε αρχιζουν να μην κοιμουντε τοσες πολλες ωρες την ημερα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

χεεχεχεχε τη σκατου.... κι εμεις το παθαμε αυτο....

ελευθερια μου ποτε αρχιζουν να μην κοιμουντε τοσες πολλες ωρες την ημερα;

Είναι ανάλογα στο παιδί αλλά συνήθως μετά τους 3 μήνες που αποκτούν περιέργεια και ενδιαφέροντα για τον κόσμο γύρω τους!

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου πάντως:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη για φέτος το καλοκαίρι δεν κλείσατε τον γάμο?Δηλαδή μιλάμε σε 4 μήνες σωστά? (Ιούλιο είχες πει νομίζω)

Είναι πολύ κοντά και όπως λες μπορεί και η γυναίκα να μην έχει πεθάνει ως τότε αλλά και αν συμβεί αυτό κανένας δεν θα σας παρεξηγήσει γιατί εφόσον είναι τόσο σύντομα θα σκεφτούν ό,τι το είχατε ήδη οργανώσει. Ε και στο κάτω κάτω είναι αδερφή του παπού πια, 80 ετών δεν είναι και γιαγιά σας?

Εγώ δεν θα έκανα πίσω και αν δεν θέλετε να κάνετε ανοιχτό γάμο είναι και μια ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε αυτό και να κάνετε το κέφι σας!

ναι για τελη ιουλιου λεγαμε...τωρα ετσι πως εγινε δεν ξερω μπορει να το κανουμε κ χειμωνα...οχι ειναι η αδερφη του παππου του αντρα μου...αστα...αν ειναι καθε τρεις κ λιγο να ακυρωνουμε γιατι καποιος δεν ειναι καλα δεν θα παντρευτω ποτε εγω...αυτο σκεφτομαι κ εγω να μην υποχωρησω αλλο κ στο κατω κατω εμεις πληρωνουμε δεν εχουμε καμια αναγκη τα λεφτα των γονιων μας...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πω πω ελευθερακι μου τελεια με την μικρη σου!!!αχ εμεις δεν εχουμε τπτ να την απασχολουμε ακομα δεν ψωνησαμε τετοια πραγματακια κ συνεχεια αγκαλια θελει!! θελω κ εγω κανα φορεματακι να την παρω ολο με τα πυτζαμακια την εχω...

Γωγω μου μηπως δεν εχεις αρκετο γαλα και η μικρη δεν χορταινει αρκετα; γιατι ο πριγκιπας μου τωρα δεν χορταινει με το δικο μου επειδη προσπαθω να το κοψω

αναμεσα σε ποια ονοματα εισαι Γεωργια ου;;;

καλλιοπη μου καντε κλειστο και ας παρεξηγηθουν, ε δεν εισαστε αναγκασμενοι να κανετε ανοικτο επειδη το θελουν αλλοι

αυτο ακριβως νικουλα μου!!! εχεις δικιο!!

B4Itp2.png

Ποπάκη δεν είναι θέμα ποιος πληρώνει μόνο αλλά και ποιο είναι το λογικό. Αν ήταν γιαγιά σας οκ το κατανοώ, άλλη περίπτωση. Αλλά όπως λες αύριο μπορεί να βρεθεί στην ίδια θέση μια άλλη θεία. Και να σου πω και το άλλο...αν τα δικά της εγγόνια ήταν στην ίδια θέση θα ακύρωναν τον γάμο τους?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα ομορφες φιλεναδιτσες!! τι μου κανετε??

Εμεις σημερα σαραντησαμε!! ειμαστε ετοιμες για τσαρκες!!

Ηταν να παμε και στην πεθερα μου μετα το σαραντησμα σημερα, η πρωτη μας επισκεψη, και ακυρωθηκε γιατι εκεινη κρυωσε.Ετσι μετα την εκκλησια ηρθαμε σπιτι και μαγειρεψα δυο συνταγες που ειχε δειξει η Αργυρω τις προαλλες.Μοσχαρακι με μπυρα και πατατουλες baby σαν τηγανητες.Ωραια φαγαμε, και μαλιστα θα τις καθιερωσω τις συνταγες για τραπεζι γιατι ηταν πολυ ωραιες.Εμεις συνηθως κανουμε τραπεζια καλοκαιρινα στον κηπο.

Κανενα νεο απο τη Δωρα μας??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε??? εμεις ησυχα στο σπιτι οικογενειακα! δεν ειναι για εξω γιατί βρεχει κ εχει κ κρυο!!:mad::-x

απο τεταρτη εει θα ανοιξει! επιτελους!!!

παω να σας διαβασω αν προλαβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...