Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σας αφήνω προς το παρόν. Πάω να πιώ καφέ πάνω στην μαμά μου. Έχει έρθει και η νονά μου και η γιαγιά μου από την Αθήνα και να τις δώ λίγο και εκείνες. Τα λέμε μετά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια μου ευχαριστω για την απαντηση..Καποια στιγμη σταματησε να τρεχει το στηθος μου γι'αυτο κ ειπα μηπως μειωθηκε το γαλα.Επειδη θελω να λειπω 2 φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες καθε φορα , πειραζει να βγαζω με το θηλαστρο να του δινει ο αντρας μου?Λες να μου κανει κακο το θηλαστρο περιστασιακα?Και καμια φορα οταν θελουμε να βγουμε εξω βγαζω για να το εχω στο μπιμπερο , δεν πειραζει ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλησπερα κοριτσια μου!! τι κανετε?? ξαναηρθα...εγω ερχομαι και φευγω αποτομα...καλε λετε για τον θηλασμο και το μυρμηγκιασμα και εγω το εχω ακομα...αυτην την στιγμη με μυρμηγκιαζει κ με φερνει ανατριχιλα περα απο τον πονο της μαστιτιδας που εχω ακομα κ δεν λεει να φυγει...πηρα κ τα χαπια...λετε να ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις κ να γινει κανα θαυμα κ να μην κοπει το γαλα μου?? αχ τι καλα.............:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα κοριτσια μου!! τι κανετε?? ξαναηρθα...εγω ερχομαι και φευγω αποτομα...καλε λετε για τον θηλασμο και το μυρμηγκιασμα και εγω το εχω ακομα...αυτην την στιγμη με μυρμηγκιαζει κ με φερνει ανατριχιλα περα απο τον πονο της μαστιτιδας που εχω ακομα κ δεν λεει να φυγει...πηρα κ τα χαπια...λετε να ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις κ να γινει κανα θαυμα κ να μην κοπει το γαλα μου?? αχ τι καλα.............:rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Ποπη μου!!Πως τα πας?δεν πονας ακομη ε?Η μικρη καλα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ελευθερια μου ευχαριστω για την απαντηση..Καποια στιγμη σταματησε να τρεχει το στηθος μου γι'αυτο κ ειπα μηπως μειωθηκε το γαλα.Επειδη θελω να λειπω 2 φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες καθε φορα , πειραζει να βγαζω με το θηλαστρο να του δινει ο αντρας μου?Λες να μου κανει κακο το θηλαστρο περιστασιακα?Και καμια φορα οταν θελουμε να βγουμε εξω βγαζω για να το εχω στο μπιμπερο , δεν πειραζει ε?

Το γάλα δεν τρέχει γιατί ρυθμίστηκε η παραγωγή, ούτε το στήθος θα πρήζεται πλέον εκτός και αν μείνει ώρες χωρίς να αδειάσει.

Φυσικά και δεν πειράζει να βγάζεις με θήλαστρο περιστασιακά, αρκεί να μην δίνεις εσύ το γάλα σε μπουκάλι αλλά κάποιος άλλος γιατί το μωρό αντιλαμβάνεται ό,τι η μητέρα του το αρνείται.

Όταν θες να βγεις έξω πάλι επειδή το έχω κάνει θα σου πω ό,τι είναι φασαρία να κρατάς μπουκάλι και κυρίως επικίνδυνο να μεταφέρεις το μητρικό γάλα γιατί αναπτύσσει εύκολα μικρόβια, ιδίως το καλοκαίρι με την ζέστη. Αν σε βολέψει όμως γίνεται και αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλα που τα λετε..Θα γυρισετε στην δουλεια?Καλα θα ηταν και για μενα αλλα να που εμενα η μητερα μου δουλευει κ δεν υπαρχει καποιος ευκαιρος να κραταει το παιδι εκτος απο τον αντρα μου..Αν ειναι να γυρναει εκεινος κ να φευγω εγω για μαθηματα , δεν θα εχουμε χρονο καθολου σαν οικογενεια ..συν τοις αλλοις πλεον τα χρηματα δεν ειναι τοσα πολλα για να πεις οτι αξιζουν να αφησεις τοσο μικρο παιδι..Ισως αν χρονισει κ μετα ειναι πιο ευκολο.Υπολογιζω οτι θα τα καταφερουμε οικονομικα μεχρι τοτε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Το γάλα δεν τρέχει γιατί ρυθμίστηκε η παραγωγή, ούτε το στήθος θα πρήζεται πλέον εκτός και αν μείνει ώρες χωρίς να αδειάσει.

Φυσικά και δεν πειράζει να βγάζεις με θήλαστρο περιστασιακά, αρκεί να μην δίνεις εσύ το γάλα σε μπουκάλι αλλά κάποιος άλλος γιατί το μωρό αντιλαμβάνεται ό,τι η μητέρα του το αρνείται.

Όταν θες να βγεις έξω πάλι επειδή το έχω κάνει θα σου πω ό,τι είναι φασαρία να κρατάς μπουκάλι και κυρίως επικίνδυνο να μεταφέρεις το μητρικό γάλα γιατί αναπτύσσει εύκολα μικρόβια, ιδίως το καλοκαίρι με την ζέστη. Αν σε βολέψει όμως γίνεται και αυτό.

Ελευθερια μου μεχρι τωρα το εχω παρει μαζι μου 4-5 φορες μιας κ το φρεσκο αντλημενο γαλα μπορει να διατηρηθει 6-8 ωρες σε θερμοκρασια δωματιου.Απλα ετσι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα πανικοβληθω αν τυχει κ πεινασει.Το εχω στο νου αυτο με το μπουκαλι.Το δινει ο αντρας μου η καποιος αλλος..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σου Ποπη μου!!Πως τα πας?δεν πονας ακομη ε?Η μικρη καλα?

καλησπερα σοφακη μου!! αχ ποναω ακομα οχι ομως τοσο φρικτα ...ακομα το στηθος ειναι πετρα και πρησμενο κ ακομα τρεχουν οι θηλες μου...η μικρη προσπαθει η καημενη να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα εχουμε θεμα με το γαλα δεν της αρεσει κ αναγουλιαζει...

B4Itp2.png

Ελευθερια μου μεχρι τωρα το εχω παρει μαζι μου 4-5 φορες μιας κ το φρεσκο αντλημενο γαλα μπορει να διατηρηθει 6-8 ωρες σε θερμοκρασια δωματιου.Απλα ετσι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα πανικοβληθω αν τυχει κ πεινασει.Το εχω στο νου αυτο με το μπουκαλι.Το δινει ο αντρας μου η καποιος αλλος..

Με τον καιρό θα δεις ό,τι είναι ευκολότερο να έχεις κάπου κοντά το αμάξι αν είσαι εκτός και να πας να θηλάσεις.

Το καλοκαίρι θέλει παγοκύστη να το μεταφέρεις και το πρόβλημα είναι πως δεν θέλει κούνημα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ποπάκη μην αγχώνεσαι. Θα συνηθίσει το κορίτσι σου. Θέλει τον χρόνο της, γενικώς τα μωρά και τα παιδιά δεν δέχονται εύκολα αλλαγές στην ρουτίνα τους.

δεν παιζει δλδ να μην κοπηκε το γαλα εεε??φτου....

αλλα τοσες μερες μαστιτιδα δεν μπορω να καταλαβω ..τοσο χοντρη ζημια να επαθα ακομα κατακοκκινα ειναι...

ελευθερια μου στην πανα της οταν κανει κακα βλεπω τα πρωτα πολυ σκουρα πρασινα και απο πανω μουσταρδι...ρωτησα τον παιδιατρο κ ειπε δεν ειναι τπτ...εσυ τι λες...?? τα πολυ σκουρα παρασινα ειναι κ πιο σκληρα απο τι τα μουσταρδι ειναι σαν νερο ...

B4Itp2.png

Ποπάκη εφόσον πήρες χάπια το γάλα θα κοπεί. Άστο να πάει κοπέλα μου, μην ταλαιπωρείσαι άδικα, κλείστο το κεφάλαιο.

Ωστόσο δες και αύριο και πάρε τηλ τον γιατρό να ρωτήσεις. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα από μαστίτιδα ούτε και πότε αποχωρεί. Ωστόσο σου είπε γιατί δημιουργήθηκε?Πιστεύω ό,τι το θήλαστρό σου δεν άδειαζε επαρκώς το στήθος.

Ποπάκη δεν ξέρω τι να σου πω για τα κακά. Δεν έχω ιδέα τι παίζει σε όσα μωρά τρέφονται με φόρμουλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη εφόσον πήρες χάπια το γάλα θα κοπεί. Άστο να πάει κοπέλα μου, μην ταλαιπωρείσαι άδικα, κλείστο το κεφάλαιο.

Ωστόσο δες και αύριο και πάρε τηλ τον γιατρό να ρωτήσεις. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα από μαστίτιδα ούτε και πότε αποχωρεί. Ωστόσο σου είπε γιατί δημιουργήθηκε?Πιστεύω ό,τι το θήλαστρό σου δεν άδειαζε επαρκώς το στήθος.

Ποπάκη δεν ξέρω τι να σου πω για τα κακά. Δεν έχω ιδέα τι παίζει σε όσα μωρά τρέφονται με φόρμουλα.

ναι απο το θηλαστρο το επαθα ειχα υπερπαραγωγη και δεν το αδειασα εγω καλα εκεινη την ημερα το ειχα καταλαβει κ οταν προσπαθησα να το αδειασω ηταν ηδη αργα...αλλα κ το μωρο με προειδοποιησε θυμασαι που 2 μερες δεν ηθελε καθολου στηθος και δεν επαιρνε θηλη και μετα μου εκανε 37.4 πυρετουλι??ηταν επειδη εγω παθαινα μαστιτιδα και δεν το ειχα καταλαβει εγκαιρως για να το προλαβω...

B4Itp2.png

ειδατε το τραγουδι που εβαλε η αννιτα στο φεις ειλικρινα αρχισα να κλαιω...

αχ μικρο μου αγορακι σ' αγαπω πολύ απο τα βάθη της καρδιας μου.... μακαρι να σε ειχα για παντα στη αγκαλια μου...

αχ κοριτσια ειναι το πιο ωραιο δωρο που ειχα ποτε......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! όπως καταλάβατε τρωμε!:tongue:

νικη μου με συγκινησες.....

ποπάκι μου λιγο υπομονη ακομα φιλεναδα!!! για τα κακακια ρωτα καλύτερα τον παιδιατρο σας...!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...