Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωράκι μου γρήγορα να περάσει όλο αυτό και να γίνει καλά ο αδερφούλης σου. Δεν θα είναι τίποτα μωρέ, κάνε υπομονή να περάσει.

Όσο για το γάλα σου πρόσεχε πρωτίστως να πίνεις πολλά υγρά. Μην ανησυχείς, το γάλα δεν κόβεται τόσο εύκολα. Αυτό φοβήθηκα και εγώ όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, πως θα μου κοπεί από την στεναχώρια αλλά τελικά δεν είναι τόσο απλό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο γιος μου στις φώτο έχει στο στόμα την πιπίλα της μικρής (την συγκεκριμένη δεν την θέλει κιόλας). Ο ίδιος δεν έπιασε ποτέ πιπίλα αλλά τώρα που βλέπει την μικρή...'να τανε η ζήλεια ψώρα' λέει ο λαός:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο γιος μου στις φώτο έχει στο στόμα την πιπίλα της μικρής (την συγκεκριμένη δεν την θέλει κιόλας). Ο ίδιος δεν έπιασε ποτέ πιπίλα αλλά τώρα που βλέπει την μικρή...'να τανε η ζήλεια ψώρα' λέει ο λαός:)

xaaaaaa απιστευτος!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Χαχα!! εγω το καταλαβα Ελευθερια μου, γιατι η πιπιλα ειναι ροζ.Ειπες κιολας οτι στις φωτο θα δουμε τις ζουζουνιες που κανει οποτε....:tongue::tongue:

Αυτο το εκανε ο μεγαλος με τον μικρο μου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

παλι δεν ξυπναει με τιποτα... εφαγε στις 2 κ δεν εχει ξυπνησει ακομα... νορμαλ ειναι που κοιμαται ετσι συνεχεια?

Οταν πεινασει θα ξυπνησει Μαργαριτα μου.:P:p

Και εμενα κοιμαται πολυ μεσα στην ημερα, και τη νυχτα, γενικως ειναι υπναρου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Α οκ εγώ αν πάω θα πάω 8ωρο όμως και δεν ξέρω πως θα είναι. Αλλά δεν νομίζω να μάθω γιατί δεν νομίζω να πάω:P

Κουκλάκια τα παιδάκια σου. Να τα χαίρεσαι. Της φόρεσες και φόρεμα ε? Μωρέ μικρούλα μου φαίνεται για καλσόν αλλά μέχρι να μεγαλώσει στο μάτι μου δεν θα της κάνουν τα φορέματα.

Κοίτα αν επιστρέψεις σε 8ωρο σίγουρα θα χρειαστείς μια άντληση στην δουλειά γιατί είναι πολλές ώρες για να αφήσεις το στήθος χωρίς ερέθισμα. Αν μπορείς να μην πας είσαι τέλεια. Απλά μόνο μην το μετανιώσεις μετά. Στον γιο μου δεν ήθελα με τίποτα να γυρίσω. Αφού και μόνο στην σκέψη με έπιανε κατάθληψη. Αλλά μετά σκέφτικα τα χρόνια που διάβασα, τα χρόνια που σπούδασα, το ότι ήμουν από τις τυχερές που βρήκα δουλειά αμέσως μόλις πήρα πτυχίο, το ότι έχω δικό μου μισθό και δεν εξαρτάμε από κανέναν και τέλος ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν και θα έμενα εγώ στο σπίτι να κάνω τί? Και έτσι πήγα. Και τώρα τα ίδια σκέφτομαι για να με πείσω να πάω.

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά. Η μικρή δείχνει να είναι καλύτερα. Τουλάχιστον δεν ανέβασε πάνω από 37 και 3 και είναι πιο ευδιάθετη.

Καλέ ναι φορέσαμε φόρεμα. Μου το είχε φέρει η ξαδέρφη μου τα Χριστούγεννα από το Λονδίνο και είναι για μέχρι 3 μηνών. Και έτσι όταν πήγα να σαραντήσω της το φόρεσα γιατί είναι κρίμα να μείνει έτσι. Και βάλαμε και καλσόν αλλά το 62 μας ήταν λίγο μεγάλο και όλο κρεμμόταν στα πόδια της. Είχε πολύ πλάκα.

Καλά ο δικός σου με την βρεφική την πιπίλα στο στόμα που χάνεται στο πρόσωπο του έχει πολύ πλάκα. Φαίνεται μούρη είναι. Και έχει και κάτι ματάρες....Θα κάψει καρδιές όταν μεγαλώσει!!! Ετοιμάσου μανούλα!!! Χεχεχε

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!Τι ωραια μωρακια ειναι αυτα??

Μαργαριτα κουκλα η μικρη...Αντε κ με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας!

Σονια και τα δικα σου παιδακια πολυ χαριτωμενα..Να τα χαιρεσαι...

Ελευθερια οσο για τον δικο σου μεγαλη μαφια..κ κουκλος βεβαια!

Δωρακι μου ολες μας οι προσευχες ειναι μαζι σου...Μην ανησυχεις ολα θα περασουν!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι..Εδω κ 2 μερες δινω 1 φορα την ημερα ξενο γαλα στον μικρο γιατι νομιζω πως δεν χορταινει (επειδη ετρωγε λιγο κ συχνα)

.Ωστοσο 1-2 φορες την ημερα το βγαζω με το θηλαστρο γιατι θελω να μαζεψω γαλα στην καταψυξη , μιας και θελω να παω σε ενα ιδιαιτερο απο εβδομαδα.Παρατηρησα λοιπον οτι αλλες φορες το στηθος μου ειναι μαλακο κ αλλες φορες το ενα (μονο) ειναι πιο γεματο κ σκληρο...Και επισης μερικες φορες νιωθω ενα μυρμυγκιασμα στο στηθος.Μηπως ειναι ανησυχητικο ?Λετε να παθω καμια μαστιτιδα??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εμεις αυριο το πρωι θα παμε εκκλησια για σαραντησμο.:-):-)

Α τέλεια, έφτασε και η δική σας ώρα Αννιώ. Και μετά βουρ για βολτούλες, καιρού θέλοντος πάντοτε:tongue:

Κοίτα αν επιστρέψεις σε 8ωρο σίγουρα θα χρειαστείς μια άντληση στην δουλειά γιατί είναι πολλές ώρες για να αφήσεις το στήθος χωρίς ερέθισμα. Αν μπορείς να μην πας είσαι τέλεια. Απλά μόνο μην το μετανιώσεις μετά. Στον γιο μου δεν ήθελα με τίποτα να γυρίσω. Αφού και μόνο στην σκέψη με έπιανε κατάθληψη. Αλλά μετά σκέφτικα τα χρόνια που διάβασα, τα χρόνια που σπούδασα, το ότι ήμουν από τις τυχερές που βρήκα δουλειά αμέσως μόλις πήρα πτυχίο, το ότι έχω δικό μου μισθό και δεν εξαρτάμε από κανέναν και τέλος ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν και θα έμενα εγώ στο σπίτι να κάνω τί? Και έτσι πήγα. Και τώρα τα ίδια σκέφτομαι για να με πείσω να πάω.

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά. Η μικρή δείχνει να είναι καλύτερα. Τουλάχιστον δεν ανέβασε πάνω από 37 και 3 και είναι πιο ευδιάθετη.

Καλέ ναι φορέσαμε φόρεμα. Μου το είχε φέρει η ξαδέρφη μου τα Χριστούγεννα από το Λονδίνο και είναι για μέχρι 3 μηνών. Και έτσι όταν πήγα να σαραντήσω της το φόρεσα γιατί είναι κρίμα να μείνει έτσι. Και βάλαμε και καλσόν αλλά το 62 μας ήταν λίγο μεγάλο και όλο κρεμμόταν στα πόδια της. Είχε πολύ πλάκα.

Καλά ο δικός σου με την βρεφική την πιπίλα στο στόμα που χάνεται στο πρόσωπο του έχει πολύ πλάκα. Φαίνεται μούρη είναι. Και έχει και κάτι ματάρες....Θα κάψει καρδιές όταν μεγαλώσει!!! Ετοιμάσου μανούλα!!! Χεχεχε

Αυτά όλα που λες τα έχω σκεφτεί και τα ξέρω αλλά τίποτα δεν βάζω μπροστά από τα παιδιά και εφόσον είναι και 2 πλέον τι πιο καλό από το να μείνω σπίτι να τα φροντίσω εγώ η ίδια. Οικονομικά θα την βγάλουμε εκτός απροόπτου!

Εγώ έχω πολλά φορεματάκια για 6μηνών, αυτό είναι το νούμερό της τώρα αλλά αλλιώς μωρέ είναι ένα μωράκι 6 μηνών και αλλιώς ένα 1,5 μηνών που φοράει ρούχα 6μηνου. Έχει άλλη κινητική ανάπτυξη το 6μηνήτικο και ας είναι ίδιο στα κυβικά με την δικιά μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!Τι ωραια μωρακια ειναι αυτα??

Μαργαριτα κουκλα η μικρη...Αντε κ με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας!

Σονια και τα δικα σου παιδακια πολυ χαριτωμενα..Να τα χαιρεσαι...

Ελευθερια οσο για τον δικο σου μεγαλη μαφια..κ κουκλος βεβαια!

Δωρακι μου ολες μας οι προσευχες ειναι μαζι σου...Μην ανησυχεις ολα θα περασουν!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι..Εδω κ 2 μερες δινω 1 φορα την ημερα ξενο γαλα στον μικρο γιατι νομιζω πως δεν χορταινει (επειδη ετρωγε λιγο κ συχνα)

.Ωστοσο 1-2 φορες την ημερα το βγαζω με το θηλαστρο γιατι θελω να μαζεψω γαλα στην καταψυξη , μιας και θελω να παω σε ενα ιδιαιτερο απο εβδομαδα.Παρατηρησα λοιπον οτι αλλες φορες το στηθος μου ειναι μαλακο κ αλλες φορες το ενα (μονο) ειναι πιο γεματο κ σκληρο...Και επισης μερικες φορες νιωθω ενα μυρμυγκιασμα στο στηθος.Μηπως ειναι ανησυχητικο ?Λετε να παθω καμια μαστιτιδα??

Καλώς το Σοφάκι. Καταρχάς ήθελα να πω πως έχετε σαραντίσει με αποκλειστικό θηλασμό και σκέφτεσαι ό,τι το μωράκι σου δεν το φτάνει το γάλα σου?Βρε κοπέλα μου τέτοια άγχη προκύπτουν και δικαιλογημένα στην αρχή, μην πέφτεις σε τέτοια πλάνη. Επειδή το στήθος σου είναι μαλακό δεν σημαίνει πως δεν έχεις γάλα, απλά έχει ρυθμιστεί η παραγωγή και το στήθος πλέον δεν αποθηκεύει γάλα από το ένα γεύμα στο άλλο αλλά το παράγει κατά την διάρκεια του θηλασμού. Τα έχουμε πει και ξαναπεί, δως τε λίγη βάση βρε κοπελιές και μην ταλαιπωρείστε άδικα. Αναφέρομαι και σε άλλες κοπέλες που λένε πως δεν έχουν γάλα μετά από αποκλειστικό θηλασμό.

Αν έχεις ώρα να θηλάσεις από το ένα είναι λογικό να είναι πιο σκληρό και το άλλο που θήλασες πρόσφατα ή περισσότερη ώρα είναι πιο άδειο άρα πιο μαλακό. Το μυρμύγκιασμα που λες είναι το αντανακλαστικό έκκρισης γάλατος και είναι απολύτος φυσιολογικό. Και εγώ όταν θηλάζω από το ένα στήθος τα πρώτα λεπτά νιώθω τραβήγματα και πόνο από το άλλο ενώ αν έχω ώρα να θηλάσω πχ. το βράδυ, τρέχει το άλλο στήθος που δεν θηλάζω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτά όλα που λες τα έχω σκεφτεί και τα ξέρω αλλά τίποτα δεν βάζω μπροστά από τα παιδιά και εφόσον είναι και 2 πλέον τι πιο καλό από το να μείνω σπίτι να τα φροντίσω εγώ η ίδια. Οικονομικά θα την βγάλουμε εκτός απροόπτου!

Εγώ έχω πολλά φορεματάκια για 6μηνών, αυτό είναι το νούμερό της τώρα αλλά αλλιώς μωρέ είναι ένα μωράκι 6 μηνών και αλλιώς ένα 1,5 μηνών που φοράει ρούχα 6μηνου. Έχει άλλη κινητική ανάπτυξη το 6μηνήτικο και ας είναι ίδιο στα κυβικά με την δικιά μου.

Εντάξει σίγουρα θα τα έχεις σκεφτεί και σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο να μεγαλώνεις εσύ η ίδια τα παιδιά σου αλλά πλέον στις μέρες μας δεν λές και άνετα δεν πάω στην δουλειά. Εγώ έχω τη μαμά μου στο σπίτι μου και τα φροντίζει όσο λείπω και είμαι και άνετη και δεν έχω και μετακινήσεις. Έπειτα στο μαγαζί του συζύγου η δουλειά έπεσε ανησυχιτικά πολύ οπότε το ρισκάρεις τώρα? Και στην δικιά μου τη δουλειά έκτος από κάτι ψιλά ακόμα δεν είχαμε μειώσεις ούτε σε μισθούς ούτε σε προνόμια. Στο μέλλον θα δείξει η κατάσταση. Αν από τον Ιούνιο μου πούν πάρε 400 ευρώ και αν θέλεις και εγώ θα το ξανασκεφτώ αν αξίζει τον κόπο να αφήνω τα παιδιά μου. Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί.

Δεν πειράζει για τα φορεματάκια. Φορεσέ της τα θα είναι όμορφη. Να μην πάνε και χαμένα. Κρίμα είναι να μείνουν έτσι.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Και εμένα η μαμά μου μένει στο διπλανό διαμέρισμα αλλά θα το ξέρεις και από τον εαυτό σου. Κανείς δεν φροντίζει τα παιδιά μας καλύτερα από εμάς την ίδια.

Καθένας κρίνει με τα δικά του δεδομένα. Αν η μικρή μου ήταν 6 μηνών δεν θα το σκεφτόμουν τόσο, τώρα μου φαίνεται βάναυσο να αφήσω το παιδί τόσο μικρό. Και με τον θηλασμό θα αντιμετωπίσω θέμα γιατί δεν θα μου είναι εύκολο να αντλώ.

Επίσης πέρυσι μου έκανε μείωση 300 Ευρώ οπότε φέτος υπολογίζω πως θα το πάει πιο κάτω ακόμη εκμεταλλευόμενη και τις συνθήκες. Θα δείξει, ακόμη δεν έχουμε συζητήσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εμένα η μαμά μου μένει στο διπλανό διαμέρισμα αλλά θα το ξέρεις και από τον εαυτό σου. Κανείς δεν φροντίζει τα παιδιά μας καλύτερα από εμάς την ίδια.

Καθένας κρίνει με τα δικά του δεδομένα. Αν η μικρή μου ήταν 6 μηνών δεν θα το σκεφτόμουν τόσο, τώρα μου φαίνεται βάναυσο να αφήσω το παιδί τόσο μικρό. Και με τον θηλασμό θα αντιμετωπίσω θέμα γιατί δεν θα μου είναι εύκολο να αντλώ.

Επίσης πέρυσι μου έκανε μείωση 300 Ευρώ οπότε φέτος υπολογίζω πως θα το πάει πιο κάτω ακόμη εκμεταλλευόμενη και τις συνθήκες. Θα δείξει, ακόμη δεν έχουμε συζητήσει.

Ναι φυσικά και συμφωνώ ότι ο καθένας κρίνει με τα δικά του δεδομένα. Εννοείτε αυτό γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και ποικιλία στη ζωή μας. Συμφωνώ απόλυτα ότι όταν είναι μεγαλύτερο το παιδί πιο εύκολα το αφήνεις και στο ότι κανένας δεν τα φροντίζει καλύτερα από εμάς.

Αν είναι να πέρνεις και λίγα και να δουλεύεις και τόσες ώρες και να αφήνεις και τα παιδιά και εγώ το ίδιο με εσένα θα σκεφτόμουν. Δεν το συζητώ. Άλλωστε και εγώ το ίδιο είπα. Με τα σημερινά δεδομένα θα πάω με τα μελλοντικά θα δείξει.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...