Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 3/3/2025 at 7:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Expand  

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

female είπε:
Ευχαριστώ Μαργαριτάκι!

Καλέ τι γλυκούλικο μωράκι! Να το χαίρεστε?Μελαχροινούλα είναι ε?Σε ποιον μοιάζει?

δε ξερω αν ειναι μελαχροινουλα. εμενα καστανη μου φαινεται. σταρενια βασικα σαν εμενα!!!!

Sonia28 είπε:
Ορίστε και τα δικά μου τα μωρά

http://imageshack.us/g/515/dsc02726g.jpg/

γλυκεεεεεςς!!!

fouskitsa82 είπε:
Κοριτσια δεν σας διάβασα,συγχωρεστε με...

Ο αδερφός μου ειναι λιγο καλυτερα αλλα κ παλι κρίσιμα ειναι τα επομενα δυο 24ωρα.... Συνεχίστε σας παρακαλώ αν θέλετε κ μπορείτε τις προσευχουλες...

Ελπίζω να μην μου κοπεί το γαλα κι εχω κ αλλα μετα....αν κ δεν ξέρω τι γαλα πίνει η μικρη αφου εγω σχεδον δεν τρώω οσο κ να με πιέζει η πεθερά μου που ευτυχως την εχω ολη μερα εδω γιατι αλλιώς θα τρελαθω,η σκέψη μου ειναι αλλου. Προσπαθώ να ειμαι εδω κ για την μπεμπα μου ομως....

πωπω τοσο σοβαρα ειναι βρε Δωρακι? τι λες τωρα... κουραγιο κοπελα μου... ελπιζω να αναρωσει γρηγορα κ τελειως! μα τι ατυχια ηταν αυτη?

κ εγω με την διατροφη εχω μπερδευτει.. την ξυπνησα κ την εβαλα στο στηθος στις 12 επειδη ειχε να φαει απο τις 8 το πρωι. αλλα δεν πολυεφαγε νομιζω... βεβαια δεν ξερω κιολας ποσο τρωει απο το στηθος.. μετα της εδωσα τωρα ξενο κ κατεβασε 110 μλ!!! αυτο τι σημαινει? στις 12 δεν ειχε φαει ικανοποιητικα μαλλον ε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geomi είπε:
Σόνια μου κουκλιά και τα δικά σου και ο γιος σου φαινεται μεγαλο μουτρο σα το δικό μου χαχαχα!

Να σε ρωτήσω κατι η μικρη μου κοιμαται σερι 5ωρο να τη ξυπναω για να φαει?Το απογευμα θηλαζει αρκετες φορες και πριν κοιμηθει μια ωρα πιπιλαει λετε να μειωθει η παραγωγη μου το στηθος μου ειναι πρησμενο οταν ξυπναει και τρωει μονο απο το ενα και την ξαναπεφτει το αλλο δε ειναι πολυ πρησμενο.Τι να κανω φοβαμαι μη μειωθει η παραγωγη και απο την αλλη φοβαμαι μη της χαλασω το ωραριο του υπνου.

Κατάλαβα και εσείς μια από τα ίδια. Το μωρό έχει ανακτήσει το βάρος γέννησης έτσι? Αν ναι τότε μην το ξυπνάς άστο να κοιμηθεί. Το στήθος σου θα προσαρμοστεί σε λίγες μέρες και δεν θα πρήζεται. Απλά να μην μπερδέυεσαι και να δίνεις εναλλάξ δεξί-αριστερό για να παίρνουν και τα δύο ερέθισμα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

litsa 84 είπε:
αχ Σονια μου η τοποθετηση νομιζω πως ειναι σωστη.και οταν πιανει σωστα κ η μπεπμα δεν ποναω σχεδον καθολου.μονο μια ενοχληση μικρη γιατι ειναι ερεθισμενες.απλα κανει κατι περιεργες κινησεις ωρες ωρες η μικρη στο στηθος,το τραβολογαει,βγαζει προς τα εξω το στομα της και αισθανομαι να τις δαγκωνει και κυριως οταν απλα πιπιλαει με δυναμη για να παιξει,εγω πεθαινω!οταν δεν πιανει σωστα το καταλαβαινω αλλα μεχρι να το ξαναβρουμε,μου κανει τις θηλες χαλια.το θηλαστρο το ειδα σαν λυση για σημερα μονο..και παλι το πρωι την εβαλα κανονικα και στα 2 στηθη και ρουφηξε μια χαρα.προς το βραδακι θα την ξαναβαλω.ισως το πολυ και αυριο να το κανω ετσι,ισα ισα να στρωσουν λιγο οι θηλες μου.φανταζομαι για μια δυο μερες δεν πειραζει.το απογευμα θα παρω και τηλεφωνο τη συμβουλο αυτη κ ο Θεος μαζι μας!

περαστικα και στο γιαβρακι σου μωρε!!ειναι καλυτερα;χαζοεμβολια...απο τωρα το σκεφτομαι..κ εγω σαν την Ποπη,μαλλον θα καλιω πειρσσοτερο..δεν ειμαι κ ιδιαιτερα ψυχραιμη τρομαρα μου!

Αυτό που λές είναι πολύ σημαντικό. Όταν το μωρό πιάνει σωστά δεν πονάει η θηλή. Πρέπει να την σταματάς και να την ξανατοποθετείς. Είναι δύσκολο το ξέρω αλλά μετά θα μάθει και θα είναι πιο καλά. Για λίγο δεν πειράζει το θήλαστρο αλλά όχι για πολύ. Όταν κάνει περίεργα με τη ρώγα σου μπορείς να κάνεις το εξής. Εκείνη την ώρα μιλάς στο μωρό λίγο πιο έντονα λέγοντας ότι δεν θα του ξαναδώσεις και το βγάζεις από το στήθος. Το ξαναβάζεις μετά από λίγο. Εγώ έτσι έκοψα το δάγκωμα όταν έβγαλε δόντια στους 5 μήνες ο γιος μου.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

καλημερα κοριτσια!!

κουκλια τα μωρακια σας να τα χαιρεστε!!!!!!!!

Δωρα μη στενοχωριεσαι βρε κοριτσι, μια χαρα θα γινει ο αδερφουλης σου!

περασαμε πολυ δυσκολο βραδυ, ενω εφαγε κ κοιμηθηκε στις 12.30 ξαφνικα τιναχτηκε παλι κ εκλαιγε απο τις 1 ως τις 4! τα παντα δοκιμασα αλλα ματαια. τελικα την πηρε ο υπνος απο το πολυ κλαμα πιστευω! ξυπνησε παλι στις 7, κατεβασε αλλα 120 μλ κ καθοταν ξυπνια στην καλαθα κ την κουνουσα ως τις 10!!! επεσα κ εγω να κοιμηθω εκεινη την ωρα αλλα ειχαμε φασαρια στην πολυκατοικια οποτε δεν κοιμηθηκα. το θεμα ειναι οτι ξαναπειναει πριν κοιμηθει. εφαγε δηλαδη στις 12.30 αλλα εφοσον εκλαιγε ως τις 4 ξαναπεινασε ! με μπερδευει πολυ μ'αυτες τις αυπνιες! κουτουλαω μιλαμε αλλα εφτιαξα εναν καφε να πιω, το απογευμα θα ξαναθηλασω. τωρα εχω παλι 12 ωρες να τη θηλασω κ παταω το στηθος μου κ δεν βγαζει τιποτα σχεδον!

κ εγω τον αντρα μου τον εμπιστευομαι, συνηθως αυτος την ταιζει με το μπιμπερο. δεν ξερω τι θα εκανα χωρις τη βοηθεια του, ειλικρινα πρωτη φορα χαιρομαι που δεν δουλευει! περιμενω εναν ξαδερφο του τωρα, ηρθε απο αθηνα για το μνημοσυνο κ θα ρθει να δει τη μπεμπα!

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
καλημερα κοριτσια!!

κουκλια τα μωρακια σας να τα χαιρεστε!!!!!!!!

Δωρα μη στενοχωριεσαι βρε κοριτσι, μια χαρα θα γινει ο αδερφουλης σου!

περασαμε πολυ δυσκολο βραδυ, ενω εφαγε κ κοιμηθηκε στις 12.30 ξαφνικα τιναχτηκε παλι κ εκλαιγε απο τις 1 ως τις 4! τα παντα δοκιμασα αλλα ματαια. τελικα την πηρε ο υπνος απο το πολυ κλαμα πιστευω! ξυπνησε παλι στις 7, κατεβασε αλλα 120 μλ κ καθοταν ξυπνια στην καλαθα κ την κουνουσα ως τις 10!!! επεσα κ εγω να κοιμηθω εκεινη την ωρα αλλα ειχαμε φασαρια στην πολυκατοικια οποτε δεν κοιμηθηκα. το θεμα ειναι οτι ξαναπειναει πριν κοιμηθει. εφαγε δηλαδη στις 12.30 αλλα εφοσον εκλαιγε ως τις 4 ξαναπεινασε ! με μπερδευει πολυ μ'αυτες τις αυπνιες! κουτουλαω μιλαμε αλλα εφτιαξα εναν καφε να πιω, το απογευμα θα ξαναθηλασω. τωρα εχω παλι 12 ωρες να τη θηλασω κ παταω το στηθος μου κ δεν βγαζει τιποτα σχεδον!

κ εγω τον αντρα μου τον εμπιστευομαι, συνηθως αυτος την ταιζει με το μπιμπερο. δεν ξερω τι θα εκανα χωρις τη βοηθεια του, ειλικρινα πρωτη φορα χαιρομαι που δεν δουλευει! περιμενω εναν ξαδερφο του τωρα, ηρθε απο αθηνα για το μνημοσυνο κ θα ρθει να δει τη μπεμπα!

Γειά σου Γωγώ. Μήπως έχει κολικούς το μωρό και κλαίει? Αφού έχεις 12 ώρες να θηλάσεις λογικό έιναι να μην βγάζεις γάλα! Από που να έρθει το γάλα αφού δεν ζητάει το μωρό?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Sonia28 είπε:
Γειά σου Γωγώ. Μήπως έχει κολικούς το μωρό και κλαίει? Αφού έχεις 12 ώρες να θηλάσεις λογικό έιναι να μην βγάζεις γάλα! Από που να έρθει το γάλα αφού δεν ζητάει το μωρό?

αν δηλαδη δεν τη βαλω ξανα στο στηθος δεν θα εχω προβλημα?

ναι, μαλλον κολικους εχει το καημενο , τεταρτο βραδυ χθες που εχουμε κλαματα τετοια ωρα!

BJVqp3.png

ηρθα κ εγω για λιγο παλι γιατι ειναι ξυπνια η μικρη..δεν προλαβαινω να σας διαβασω μονο στα πεταχτα...

δωρακι μου γλυκο στεναχωριεμαι μεσα απο την καρδια να σε ακουω ετσι...σε παρακαλω προσπαθησε να εισαι θετικη γιατι και η μπεμπουλα σου σε εχει αναγκη αλλα κ ο αδερφουλης σου ...θα δεις ολα θα περασουν κ θα ειναι μια κακια αναμνηση..θα το ξεπερασει ο αδερφουλης σου αγαπη μου εκει τον φροντιζουν πολυ καλα!! να στελνεις την θετικη σου ενεργεια και εσυ κ εμεις απο εδω θα σε βοηθησουμε οσο μπορουμε!! σ΄αγαπαμε κ το ξερεις!!

οσο για τις υπολοιπες κοριτσια συγχωρηστε με δεν σας διαβασα αναλυτικα ευχομαι ολα μας τα προβληματα να λυνονται με τον καλυτερο τροπο..τι αλλο να πω δεν ξερω ολες μια απο τα ιδια ειμαστε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Sonia28 είπε:
Κατάλαβα και εσείς μια από τα ίδια. Το μωρό έχει ανακτήσει το βάρος γέννησης έτσι? Αν ναι τότε μην το ξυπνάς άστο να κοιμηθεί. Το στήθος σου θα προσαρμοστεί σε λίγες μέρες και δεν θα πρήζεται. Απλά να μην μπερδέυεσαι και να δίνεις εναλλάξ δεξί-αριστερό για να παίρνουν και τα δύο ερέθισμα.

Ναι Σόνια μου γεννηθηκε 2700 και τωρα είμαστε 4500 παιρνει πανω απο 250γρ την εβδομαδα απλα ξερεις επειδη ειναι μικρη για να κοιμαται τοσες ωρες αν και νομιζω ότι ολο το απογευμα που τρωει ανα μια ωρα κανει το κουμαντο της χαχαχα!Ο γιος μου εφτασε ενός χρονου για να κοιμηθει 5 ωρες συνεχόμενα.Ευχαριστω για τη βοηθεια;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας και απο εμενα!!

Κουκλια ολα τα μωρακια της παρεας!! να τα χαιρομαστε ολες, να ειναι γερα και δυνατα!!

Δωρα μου, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινει συντομα καλα ο αδερφουλης σου, και να περασει αυτο το μαρτυριο που ζεις...:-(:-(

Εμεις πηγαμε στην παιδιατρο σημερα.Ειμαστε 4 κιλα ακριβως και 54 ποντους.Μια χαρα, μας ειπε, και τρωει πολυ καλα.Πινει γυρω στα 800-850γρ. τη μερα και στην ηλικια των 2 μηνων( που δεν ειμαστε ακομη) πινουν γυρω στα 700γρ.

Ειχε να τη δει 3 εβδομ. και πηρε 800γραμ βαρος.Πολυ καλη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Δώρα μου ολες οι προσευχες μας για τον αδερφο σου εχω κι εγω αδυναμια στην αδερφη μου και σε καταλαβαίνω κουραγιο για την κορη σου κανε και ολα θα πανε καλα.

Λίτσα μου καλά το σκεφτηκες η συμβουλος ειναι οτι καλυτερο οτι και να λεμε εμεις πακτικά το λέμε εκεινη εχει τις γνωσεις και οπως λεει η Σονια οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο.

Γωγώ μου θα περασουν και κολικοι δεν κρατανε πολύ αλλα καταλαβαινω και την κουραση και που τη λυπασαι.

zxG9p3.png

owokp3.png

ggwgw είπε:
αν δηλαδη δεν τη βαλω ξανα στο στηθος δεν θα εχω προβλημα?

ναι, μαλλον κολικους εχει το καημενο , τεταρτο βραδυ χθες που εχουμε κλαματα τετοια ωρα!

Γωγω, μαλλον κολικοι ειναι ...δυστυχως... υπομονη, τι να κανεις..:rolleyes::rolleyes:

Παντως δεν εισαι η μονη που νιωθει ετσι με το θηλασμο, και εγω τα ιδια ενιωθα, δεν μου αρεσει η ολη διαδικασια παρολλο που ειχα προσπαθησει στα αγορια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

dolphin73 είπε:
Γεια σας και απο εμενα!!

Κουκλια ολα τα μωρακια της παρεας!! να τα χαιρομαστε ολες, να ειναι γερα και δυνατα!!

Δωρα μου, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινει συντομα καλα ο αδερφουλης σου, και να περασει αυτο το μαρτυριο που ζεις...:-(:-(

Εμεις πηγαμε στην παιδιατρο σημερα.Ειμαστε 4 κιλα ακριβως και 54 ποντους.Μια χαρα, μας ειπε, και τρωει πολυ καλα.Πινει γυρω στα 800-850γρ. τη μερα και στην ηλικια των 2 μηνων( που δεν ειμαστε ακομη) πινουν γυρω στα 700γρ.

Ειχε να τη δει 3 εβδομ. και πηρε 800γραμ βαρος.Πολυ καλη.

Αννα μου τελεια η κοπελα σου μπραβο σας!;)Στην επομενη επισκεψη εχετε τα εμβολια κι εσεις ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ ναι, μαλλον κολικους εχει η μικρη μου, ελπιζω να μην κρατησουν πολυ! Αννα μια χαρα η μικρουλα σου! για τον θηλασμο με καταλαβαινεις πιστευω, δεν πειραζει κ η σκονη μια χαρα θα ειναι! μονο φοβαμαι μην παθει τιποτα το στηθος μου, θα δω τι θα μου πει κ η παιδιατρος τη δευτερα. να παμε επιτελους να τη ζυγισουμε, εχω μεγαλη περιεργια να δω ποσο βαρος πηρε! τη νιωθω παντως πιο βαρια, κ να δω αν ψηλωσαμε κιολας, 53γεννηθηκε, δεν θα πηρε κ υψος?

BJVqp3.png

geomi είπε:
Εχω μια ερωτηση στις θηλαζουσες μανουλες η μικρη μου κοιμαται σερι 5ωρο να τη ξυοναω για να φαει?Το απογευμα θηλαζει αρκετες φορες και πριν κοιμηθει μια ωρα πιπιλαει λετε να μειωθει η παραγωγη μου το στηθος μου ειναι πρησμενο οταν ξυπναει και τρωει μονο απο το ενα και την ξαναπεφτει το αλλο δε ειναι πολυ πρησμενο.Τι να κανω φοβαμαι μη μειωθει η παραγωγη και απο την αλλη φοβαμαι μη της χαλασω το ωραριο του υπνου.ΒΟΗΘΕΙΑ!

Γεωργία μου δεν υπάρχει πρόβλημα. Και εμένα η μικρή από 25 ημερών κοιμάται 4-5ώρες συνεχόμενες το βράδυ. Ο γιος μου 2 μηνών έως 7 μηνών δεν ξυπνούσε καν τα βράδια. Το στήθος προσαρμόζεται και αν το παιδί αλλάξει κάποια στιγμή πρόγραμμα, αυξάνει πάλι την παραγωγή, ξέρει εκείνο τι να κάνει. Έχουν μεγαλώσει κιόλας τα μωράκια μας, δεν υπάρχει λόγο να τα ξυπνάμε.

Sonia28 είπε:

Και στον γιο μου που πήγαινα με το ίδιο ωράριο στην δουλειά δηλαδή σύνολο 6 ώρες δεν έβγαζα ποτέ. Και είχε μάθει το στήθος και είχε περισσότερο τις ώρες που ήμουν σπίτι. Έκανα άντληση πριν φύγω το πρωί και αφού είχε φάει το μωρό και όταν γυρνούσα το ίδιο. Το ίδιο και τα ΣΚ και έτσι είχα γεύματα για την υπόλοιπη εβδομάδα. Αλλά και αν ήθελα έχουμε κουζίνα στη δουλειά που θα μπορούσα να κλειδώσω και να κάνω άντληση. Και με την Αγλαία που είχα μιλήσει μου είχε πει ότι μάλλον δεν θα χρειαστώ άντληση τις ώρες που θα λείπω και με άλλες μανούλες που είχα μηλίσει και έλειπαν τις ίδιες ώρες σχεδόν καμία δεν έκανε άντληση. Θα κάνω πρόβες απουσίας από την άλλη εβδομάδα λέω για να δώ πως πάνε τα πράγματα.

Α οκ εγώ αν πάω θα πάω 8ωρο όμως και δεν ξέρω πως θα είναι. Αλλά δεν νομίζω να μάθω γιατί δεν νομίζω να πάω:P

Κουκλάκια τα παιδάκια σου. Να τα χαίρεσαι. Της φόρεσες και φόρεμα ε? Μωρέ μικρούλα μου φαίνεται για καλσόν αλλά μέχρι να μεγαλώσει στο μάτι μου δεν θα της κάνουν τα φορέματα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...