Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

δεν προλαβα να σας διαβασω ...παλι εχουμε προβλημα ...

μετα απο ενα αγριο ξενυχτι επιτελους κοιμηθηκε η μικρη αλλα νυστικια...δεν θελει με τπτ το γαλα αναγουλιαζει και το φτυνει ...πινει με το ζορι 60 μλ ανα 3ωρο ...τι θα την κανω??

ο παιδιατρος λεει να κανω υπομονη μεχρι να προσαρμοστει,,,τι καλα που επινε το δικο μου γαλατακι...τωρα παλι προβληματα...μεχρι να βρω το γαλα που της αρεσει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

δεν προλαβα να σας διαβασω ...παλι εχουμε προβλημα ...

μετα απο ενα αγριο ξενυχτι επιτελους κοιμηθηκε η μικρη αλλα νυστικια...δεν θελει με τπτ το γαλα αναγουλιαζει και το φτυνει ...πινει με το ζορι 60 μλ ανα 3ωρο ...τι θα την κανω??

ο παιδιατρος λεει να κανω υπομονη μεχρι να προσαρμοστει,,,τι καλα που επινε το δικο μου γαλατακι...τωρα παλι προβληματα...μεχρι να βρω το γαλα που της αρεσει...

Αχ βρε Πόπη υπομονή. Μέχρι να συνηθήσει είναι λίγο δύσκολο για το μωρό. Μήπως την αναγουλιάζει η θηλή και όχι το γάλα? Αν άλλαζες θηλή μήπως είναι καλύτερα? Λέω εγώ τώρα αν και δεν ξέρω από μπουκάλια. Εγώ για την μικρή τώρα που θα πάω στη δουλειά και θα βγάζω γάλα για να πείνει, πήρα τις Medela την θηλή την Calma που μοιάζει με το στήθος. Επλπίζω να την πιάσει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

ειδα στα πεταχτα τις φωτο σας !!

μαργαριτακι ελευθερια μου κ σονια μου ειναι ζωγραφιες τα μωρακια σας φτου φτου!! τελεια!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια δεν σας διάβασα,συγχωρεστε με...

Ο αδερφός μου ειναι λιγο καλυτερα αλλα κ παλι κρίσιμα ειναι τα επομενα δυο 24ωρα.... Συνεχίστε σας παρακαλώ αν θέλετε κ μπορείτε τις προσευχουλες...

Ελπίζω να μην μου κοπεί το γαλα κι εχω κ αλλα μετα....αν κ δεν ξέρω τι γαλα πίνει η μικρη αφου εγω σχεδον δεν τρώω οσο κ να με πιέζει η πεθερά μου που ευτυχως την εχω ολη μερα εδω γιατι αλλιώς θα τρελαθω,η σκέψη μου ειναι αλλου. Προσπαθώ να ειμαι εδω κ για την μπεμπα μου ομως....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου!

σας παρακολουθησα εχθες αλλα δεν προλαβα να γραψω..δεν ημουν και στα καλυτερα μου..

Δωρακι μου ευχομαι περαστικα για τον αδερφουλη σου..ειναι στα καλυτερα χερια εκει και ολα θα πανε καλα!

Ποπακι μου κ εμενα καπως ετσι τα πινει τα γευματα.προφανως εχει συνηθισει να πινει λιγο και συχνα λογω στηθους.μη σε στεναχωρει.οταν πειναει θα φαει και οσο θελει.ολα θα πανε καλα.θα δεις,θα στρωσει η μικρη.

Εγω εχθες επαθα πανικο με το θεμα του θηλασμου..οι θηλες μου με πονουσανε πολυ..η μικρη δεν πολυσυνεργαζεται κ ενω πανε να στρωσουν,λιγο να κανει τα δικα της αυτη στο στηθος,παλι φτου κ απ'την αρχη ο πονος...εχθες θηλαζα κ εκλαιγα με λυγμους απο την απελπισια μου..μεχρι τωρα της εδινα το πολυ 60 μλ ξενο τα βραδυα κ αυτο γιατι το ζητουσε.εχθες αποφασισα να αντλησω για μια δυο μερες μεχρι να στρωσουν λιγο οι θηλες μου.δεν μου ειναι εντελως ανωδυνο αλλα ειναι πιο ελεγχομενος ο πονος.τουλαχιστον το θηλαστρο δε ρουφαει τη θηλη μου περα δωθε..το ξενο παλι δεν το αποφυγαμε.και ηπιε και αρκετο.δεν ξερω κ ποσα μλ να τη δωσω καθε ποτε..αισθανομαι οτι τα εκανα κουλουβαχατα με τη διατροφη της.το πρωι της εδωσα απο το στηθος κατευθειαν για να μην ξεχνιομαστε.ημουν καλυτερα απο πονο αλλα δε θελω να ξεθαρρευω.δεν ξερω αν κανω καλα που το αντιμετωπιζω ετσι.φοβαμαι και μην κανω λαθη στον πανικο μου και μειωσω και την παραγωγη στο τελος.μιλησα με μια κοπελα στο παρεντς και μου συστησε μια συμβουλο θηλασμου που τη βοηθησε πολυ.θα απευθυνθω οπωσδηποτε και ο,τι γινει.το αγχος μου ειναι μη χασω το θηλασμο μονο κ μονο απο τις θηλες μου.γαλα εχω πιστευω,να θηλασω θελω,σπιτι θα ειμαι αρα ειναι κριμα να μη θηλασω,ενω δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα.

ειδα που τα φηνετε στους αντρες σας!μπραβο!!εμενα δεν υπαρχει περιπτωση στο αμεσο μελλον να μεινει μονος μαζι της.εγω πολυ θα το ηθελα αλλα φοβαται.ουτε πανα δεν της εχει αλλαξει ακομη.προς το παρον ειμαστε στην αγκαλια και ταισμα οταν δινουμε μπουκαλι.ααα,βοηθαει και στο μπανακι πολυ!αλλα ο ρολος του ειναι υποστηρικτικος κυριως.για τον πρωταγωνιαστικο εχουμε ακομη!!

GjJbp3.png7IWup3.png

τα μωρακια της παρεας ειναι κουκλακια!!

Δωρακι μου το δικο σου και της Αννας μονο δεν εχω δει.θα σας στειλω το μειλ να μου στειλετε φωτο οταν μπορεσετε.ευχομαι μεσα απο την καρδουλα μου ο δερφουλης σου να γινει γρηγορα εντελως καλα!ειδες που σημερα ειναι καλυτερα!με τις ευχουλες και τις προσευχουλες ολων μας ολα θα πανε καλα!!προσπαθησε να τρως και να εισαι καλα για το μωρακι σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Κοριτσια δεν σας διάβασα,συγχωρεστε με...

Ο αδερφός μου ειναι λιγο καλυτερα αλλα κ παλι κρίσιμα ειναι τα επομενα δυο 24ωρα.... Συνεχίστε σας παρακαλώ αν θέλετε κ μπορείτε τις προσευχουλες...

Ελπίζω να μην μου κοπεί το γαλα κι εχω κ αλλα μετα....αν κ δεν ξέρω τι γαλα πίνει η μικρη αφου εγω σχεδον δεν τρώω οσο κ να με πιέζει η πεθερά μου που ευτυχως την εχω ολη μερα εδω γιατι αλλιώς θα τρελαθω,η σκέψη μου ειναι αλλου. Προσπαθώ να ειμαι εδω κ για την μπεμπα μου ομως....

Αχ βρε Δώρα μου! Περαστικά να είναι! Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα. Προσπάθησε να φας με το ζόρι γιατί το μικρό σου το μωράκι σε χρειάζεται και εκείνο. Η μπεμπούλα σου σε έχει ανάγκη και εσένα και το γαλατάκι σου. Καταλαβαίνω είσαι στεναχωρημένη αλλά σκέψου και το μωράκι σου. Είμαι σίγουρη ότι αγαπάς τον αδερφό σου και στεναχωριέσαι αλλά προσπάθησε λίγο βρε κοριτσάκι. Εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά. Αχ βρε κορίτσι πώς τα κατάφερε έτσι? Τώρα πήγε ο καημένος.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολυ...

Εχω χασει την μπαλα απο χτες δεν ξέρω τι τρώει κ καθε ποτε το μωρο μου... Εχει παλι κ 2μισή μερες να κανει κακα,μαλλον επειδη της ειχα δωσει κ λιγο ξενο κ μπερδεύτηκε το εντερακι της????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχω χασει την μπαλα απο χτες δεν ξέρω τι τρώει κ καθε ποτε το μωρο μου... Εχει παλι κ 2μισή μερες να κανει κακα,μαλλον επειδη της ειχα δωσει κ λιγο ξενο κ μπερδεύτηκε το εντερακι της????

Δωρακι μου μπορει να ειναι κ απ'αυτο.εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει οτι μπορει να περασουν και 7 μερες αν θηλαζω,αλλα στον 3ημερο να την ενημερωσω.τωρα με το λιγο ξενο,κ εγω δεν ξερω τι ισχυει.εμενα το πηγε μια φορα τη μερα τωρα ενω εκανε συχνοτερα.μιλα με τον παιδιατρο καλυτερα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου!

σας παρακολουθησα εχθες αλλα δεν προλαβα να γραψω..δεν ημουν και στα καλυτερα μου..

Δωρακι μου ευχομαι περαστικα για τον αδερφουλη σου..ειναι στα καλυτερα χερια εκει και ολα θα πανε καλα!

Ποπακι μου κ εμενα καπως ετσι τα πινει τα γευματα.προφανως εχει συνηθισει να πινει λιγο και συχνα λογω στηθους.μη σε στεναχωρει.οταν πειναει θα φαει και οσο θελει.ολα θα πανε καλα.θα δεις,θα στρωσει η μικρη.

Εγω εχθες επαθα πανικο με το θεμα του θηλασμου..οι θηλες μου με πονουσανε πολυ..η μικρη δεν πολυσυνεργαζεται κ ενω πανε να στρωσουν,λιγο να κανει τα δικα της αυτη στο στηθος,παλι φτου κ απ'την αρχη ο πονος...εχθες θηλαζα κ εκλαιγα με λυγμους απο την απελπισια μου..μεχρι τωρα της εδινα το πολυ 60 μλ ξενο τα βραδυα κ αυτο γιατι το ζητουσε.εχθες αποφασισα να αντλησω για μια δυο μερες μεχρι να στρωσουν λιγο οι θηλες μου.δεν μου ειναι εντελως ανωδυνο αλλα ειναι πιο ελεγχομενος ο πονος.τουλαχιστον το θηλαστρο δε ρουφαει τη θηλη μου περα δωθε..το ξενο παλι δεν το αποφυγαμε.και ηπιε και αρκετο.δεν ξερω κ ποσα μλ να τη δωσω καθε ποτε..αισθανομαι οτι τα εκανα κουλουβαχατα με τη διατροφη της.το πρωι της εδωσα απο το στηθος κατευθειαν για να μην ξεχνιομαστε.ημουν καλυτερα απο πονο αλλα δε θελω να ξεθαρρευω.δεν ξερω αν κανω καλα που το αντιμετωπιζω ετσι.φοβαμαι και μην κανω λαθη στον πανικο μου και μειωσω και την παραγωγη στο τελος.μιλησα με μια κοπελα στο παρεντς και μου συστησε μια συμβουλο θηλασμου που τη βοηθησε πολυ.θα απευθυνθω οπωσδηποτε και ο,τι γινει.το αγχος μου ειναι μη χασω το θηλασμο μονο κ μονο απο τις θηλες μου.γαλα εχω πιστευω,να θηλασω θελω,σπιτι θα ειμαι αρα ειναι κριμα να μη θηλασω,ενω δεν υπαρχει ουσιαστικο προβλημα.

ειδα που τα φηνετε στους αντρες σας!μπραβο!!εμενα δεν υπαρχει περιπτωση στο αμεσο μελλον να μεινει μονος μαζι της.εγω πολυ θα το ηθελα αλλα φοβαται.ουτε πανα δεν της εχει αλλαξει ακομη.προς το παρον ειμαστε στην αγκαλια και ταισμα οταν δινουμε μπουκαλι.ααα,βοηθαει και στο μπανακι πολυ!αλλα ο ρολος του ειναι υποστηρικτικος κυριως.για τον πρωταγωνιαστικο εχουμε ακομη!!

Λιτσάκι μου μήπως δεν τοποθετείς το μωρό σωστά στις θηλές και σε πληγώνει? Καλό θα ήταν να μην μπλεχτείς με το θήλαστρο γιατί είναι μπελάς και το μωρό είναι ακόμα μικρό και θα έχεις θέμα με την παραγωγή. Κανένα θήλαστρο εκτός από τα νοσοκομειακά δεν κάνουν για συνεχώμενη χρήση. Είναι πολύ καλή η σκέψη να δεις σύμβουλο θηλασμου και όσο το δυνατόν νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

Αφού θέλεις να θηλάσεις μπορείς να προσπαθήσεις να το πετύχεις.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ορίστε και τα δικά μου τα μωρά

http://imageshack.us/g/515/dsc02726g.jpg/

Σόνια μου κουκλιά και τα δικά σου και ο γιος σου φαινεται μεγαλο μουτρο σα το δικό μου χαχαχα!

Να σε ρωτήσω κατι η μικρη μου κοιμαται σερι 5ωρο να τη ξυπναω για να φαει?Το απογευμα θηλαζει αρκετες φορες και πριν κοιμηθει μια ωρα πιπιλαει λετε να μειωθει η παραγωγη μου το στηθος μου ειναι πρησμενο οταν ξυπναει και τρωει μονο απο το ενα και την ξαναπεφτει το αλλο δε ειναι πολυ πρησμενο.Τι να κανω φοβαμαι μη μειωθει η παραγωγη και απο την αλλη φοβαμαι μη της χαλασω το ωραριο του υπνου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δεν έχει σημασία που δεν ξέρεις πότε τρώει. Ακολούθα το μωρό όποτε ζητάει απλά εσύ πρόσεχε μόνο να δίνει εναλλάξ δεξί-αριστερό. Έχουμε πει τα μωρά που θηλάζουν δεν πειράζει αν δεν κάνουν κακά κάθε μέρα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Λιτσάκι μου μήπως δεν τοποθετείς το μωρό σωστά στις θηλές και σε πληγώνει? Καλό θα ήταν να μην μπλεχτείς με το θήλαστρο γιατί είναι μπελάς και το μωρό είναι ακόμα μικρό και θα έχεις θέμα με την παραγωγή. Κανένα θήλαστρο εκτός από τα νοσοκομειακά δεν κάνουν για συνεχώμενη χρήση. Είναι πολύ καλή η σκέψη να δεις σύμβουλο θηλασμου και όσο το δυνατόν νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

Αφού θέλεις να θηλάσεις μπορείς να προσπαθήσεις να το πετύχεις.

αχ Σονια μου η τοποθετηση νομιζω πως ειναι σωστη.και οταν πιανει σωστα κ η μπεπμα δεν ποναω σχεδον καθολου.μονο μια ενοχληση μικρη γιατι ειναι ερεθισμενες.απλα κανει κατι περιεργες κινησεις ωρες ωρες η μικρη στο στηθος,το τραβολογαει,βγαζει προς τα εξω το στομα της και αισθανομαι να τις δαγκωνει και κυριως οταν απλα πιπιλαει με δυναμη για να παιξει,εγω πεθαινω!οταν δεν πιανει σωστα το καταλαβαινω αλλα μεχρι να το ξαναβρουμε,μου κανει τις θηλες χαλια.το θηλαστρο το ειδα σαν λυση για σημερα μονο..και παλι το πρωι την εβαλα κανονικα και στα 2 στηθη και ρουφηξε μια χαρα.προς το βραδακι θα την ξαναβαλω.ισως το πολυ και αυριο να το κανω ετσι,ισα ισα να στρωσουν λιγο οι θηλες μου.φανταζομαι για μια δυο μερες δεν πειραζει.το απογευμα θα παρω και τηλεφωνο τη συμβουλο αυτη κ ο Θεος μαζι μας!

περαστικα και στο γιαβρακι σου μωρε!!ειναι καλυτερα;χαζοεμβολια...απο τωρα το σκεφτομαι..κ εγω σαν την Ποπη,μαλλον θα καλιω πειρσσοτερο..δεν ειμαι κ ιδιαιτερα ψυχραιμη τρομαρα μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...