Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εδώ όμως κυκλοφορεί και ένας σίφουνας μες το σπίτι τα απογεύματα, οπότε γίνεται χαμός και να θέλει δεν βρίσκει ησυχία η καημένη!:P

Σε λίγο καιρό θα αλλάξει αυτό γιατί θα αποκτήσει ενδιαφέροντα. Που την έχεις στην διάρκεια της ημέρας? Εννοώ σε τι χώρο σαλόνι πχ. και σε ριλάξ που?

στο σαλονι την εχω διπλα μου στο καροτσι ξαπλα!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α έχω μερικές φώτο, να δείτε και τα καμώματα του γιου μου

http://s621.photobucket.com/albums/tt296/krhthkia/

αχ τι γλυκες που ειναι τα παιδακια σου!!!!! κουκλακια! ζωγραφιες!

εδω ειμαστε κ εμεις που κανουμε νανακια παλι

http://imageshack.us/photo/my-images/848/050pu.jpg/

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μήπως αν την έβαζες σε ριλάξ αν έχεις με παιχνίδια γύρω της να παρατηρεί?

μωρε εχουμε τρελλα εξοδα τωρα για να το παρω κ αυτο... για ποσο καιρο κραταει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μωρε εχουμε τρελλα εξοδα τωρα για να το παρω κ αυτο... για ποσο καιρο κραταει?

Οκ, νόμιζα ό,τι είχες. Κρέμασε παιχνιδάκια στο καρότσι τότε και μην την έχεις σε τελείως ξαπλωτή θέση αν και η αλήθεια είναι πως όταν νυστάζουν δεν τα σταματάει τίποτα τόσο μικρούλια.

Το ριλάξ είναι μέχρι 9 κιλά. Ο γιος μου έκατσε μέχρι 5μηνών γιατί και τα κιλά είχε περάσει και σηκωνόταν με αποτέλεσμα να τουμπάρει 2φορές αν και δεμένος.

Για την μικρή προβλέπω κάτι παρόμοιο. Την έχω πιάσει ήδη 3-4 φορές να σηκώνει τα κεφάλι της ψηλά προσπαθώντας να το σκάσει:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαργαρίτα μου τέλεια η κόρη σου.Κανε κουραγιο για τη μετακομιση και μονο που πατε σε δικο σας σπιτι αξιζει τον κοπο.

Σόνια μου περαστικα σας αχ με αποσυντονιζουν οι αρρωστιες.

Ελευθερια μου και τα δικα σου κουκλια ειναι να τα χαιρεσαι!

Εγω σημερα ειμαι με 4 ωρες υπνο οχι συνεχομενες 2 και 2 γιατι ο μικρος εχει θεμα με το δοντι το τελευταιο που περιμενουμε να βγει και ξυπνησε 2 και ξανακοιμηθηκε 5.30 στις 5 ξυπνησε και η μπεμπα που ειχε κοιμηθει 12.30 και την ξαναεβαλα για υπνο 6 και ξυονησε στις 8 και ο μεγαλος 9.Απελπισια κουντουκαω εχω και μαστορες στο σπιτι χαλια.Αχ τι να κανουμε ας ελπισουμε να ξαπλωσουν λιγο το μεσημερι εχω χτυπησει ενα ντεκαφεινε και φλερταρω με τον δευτερο.χαχα]

Εχω μια ερωτηση στις θηλαζουσες μανουλες η μικρη μου κοιμαται σερι 5ωρο να τη ξυοναω για να φαει?Το απογευμα θηλαζει αρκετες φορες και πριν κοιμηθει μια ωρα πιπιλαει λετε να μειωθει η παραγωγη μου το στηθος μου ειναι πρησμενο οταν ξυπναει και τρωει μονο απο το ενα και την ξαναπεφτει το αλλο δε ειναι πολυ πρησμενο.Τι να κανω φοβαμαι μη μειωθει η παραγωγη και απο την αλλη φοβαμαι μη της χαλασω το ωραριο του υπνου.ΒΟΗΘΕΙΑ!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα!!!!

τελεια τα μωρακια σας...αχου τα γλυκα ειναι....

τελικα ο μπεμπης εχθες κοιμηθικε στις 10.30 και ξύπνησε στις 6.30 το πρωι:-P....

Τελεια Νικη μου καποια ελαφρια ενοχληση θα ειχε.Μπραβο του αφηνι την μανουλα να ξεκουραστει;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

περαστικουλια ευχομαι!

Ευχαριστώ πολύ Μαργαρίτα.

Σόνια περαστικά, ξέρεις τουλάχιστον από τι είναι. Κάνει αντιπυρετικό σε μωράκι κάτω των 3 μηνών?Δεν θυμάμαι καθόλου!

Τα βιβλιάρια υγείας αναφέρουν μέσα καμπύλες αλλά για μωρά που τρέφονται με ξένο γάλα, όσα τρέφονται με μητρικό έχουν άλλες καμπύλες θα το ξέρεις.

Εμένα πάλι η μικρή έχει φάει λάχανο τον γιο μου. Οκ γεννήθηκε 260γρ. μεγαλύτερη και 1 πόντο κοντύτερη αλλά τον έχει περάσει πάνω από αυτά. Ο γιος μου 2μηνών ήταν 6300γρ. & 65 πόντους και αυτή είναι ήδη 6100γρ. και 67 πόντους & δεν είναι καν 2 μηνών.

Αντιπυρετικό κάτω τον 6 μηνών κάνει μόνο το Depon. Το μισό από το βάρος του μωρού. Ναι οι καμπύλες στα βιβλιάρια υγείας είναι για παιδιά που τρέφονται με φόρμουλα και μάλιστα οι νέες καμπύλες είναι πειραγμένες προς τα επάνω και βγάζουν τα υπέρβαρα μωρά κανονικά και τα κανονικά ελειποβαρή για να τα δίνουν αυξητική ορμόνη. Υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ. Η μικρή σου όντως ολόκληρη κοπέλα.

Σόνια θα βγάζεις γάλα στην δουλειά? Το επιτρέπουν οι συνθήκες?

Εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο και το σκέφτομαι. Ακόμη και αν δεχτεί το αφεντικό θα χρειάζομαι δικό μου χώρο για να το κάνω. Και μπορεί στο γραφείο και στον όροφο να είμαι ολομόναχη αλλά ανεβοκατεβαίνει κόσμος. Δεν μπορώ να είμαι με το τζιτζί έξω!

Και στον γιο μου που πήγαινα με το ίδιο ωράριο στην δουλειά δηλαδή σύνολο 6 ώρες δεν έβγαζα ποτέ. Και είχε μάθει το στήθος και είχε περισσότερο τις ώρες που ήμουν σπίτι. Έκανα άντληση πριν φύγω το πρωί και αφού είχε φάει το μωρό και όταν γυρνούσα το ίδιο. Το ίδιο και τα ΣΚ και έτσι είχα γεύματα για την υπόλοιπη εβδομάδα. Αλλά και αν ήθελα έχουμε κουζίνα στη δουλειά που θα μπορούσα να κλειδώσω και να κάνω άντληση. Και με την Αγλαία που είχα μιλήσει μου είχε πει ότι μάλλον δεν θα χρειαστώ άντληση τις ώρες που θα λείπω και με άλλες μανούλες που είχα μηλίσει και έλειπαν τις ίδιες ώρες σχεδόν καμία δεν έκανε άντληση. Θα κάνω πρόβες απουσίας από την άλλη εβδομάδα λέω για να δώ πως πάνε τα πράγματα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Τελεια Νικη μου καποια ελαφρια ενοχληση θα ειχε.Μπραβο του αφηνι την μανουλα να ξεκουραστει;)

χεχε ναι..... δυσκολο ειναι ομως οταν δεν κοιμουντε και δεν ξερεις και γιατι....

Περατικα ας Σονια μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλέ τι όμορφα μωράκια είναι αυτά!!!

Κουκλάκια είναι να τα χαίρεστε! Αν μπορέσω θα ανεβάσω και εγώ για λίγο καμία φώτο να δείτε την μπέμπα και τον γιο μου.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλέ τι όμορφα μωράκια είναι αυτά!!!

Κουκλάκια είναι να τα χαίρεστε! Αν μπορέσω θα ανεβάσω και εγώ για λίγο καμία φώτο να δείτε την μπέμπα και τον γιο μου.

ναι ναι βαλε να δουμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα και απο εμενα!εμεις καλα κοιμηθηκαμε κ αποψε με διακεκομμενο υπνο!

Νίκη,τί κάλος ο μπέμπης σου!μπραβο του που σε αφηνει να ξεκουράζεσαι!!πολύ σημαντικος ο νυχτερινός ύπνος!

Μαργαριτα να προσπαθεις να μην την αφηνεις να κοιμαται πολυ την ημερα,να την ξυπνας και να την παιζεις!κουραγιο με την μετακομιση!με το καλο να μας ερθεις,,σε περιμενουμε,,θα ειμαστε μετα 3 μαμαδες με 4 τσουπρες κ 2 σωματοφυλακες..(η γωγω,εγω κ εσυ με τα παιδια μας,,χεχε)

Γειτονισσα κουραγιο..το εχουμε περασει κ εμεις αυτο με τα δοντια..υπομονη,,,

Ελευθεριτσα πολύ φάση εχει ο μικρος σου..χεχε

καλα η μπέμπα σου τί ψηλη που ειναι!!φτου φτου...2 μετρα θα γινει..:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...