Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα Μαργαρίτα, πώς πάτε?Πότε λέτε για μετακόμοιση?Έτοιμο το σπίτι?

Μπράβο στον άντρα σου και εμένα έτσι είναι, πολύ καλός πατέρας και στοργικός και τα φροντίζει καλύτερα και από εμένα (που λέει ο λόγος:))!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε ναι είναι μεγάλη παραμάνα (όπως λέει και η μάνα μου) η πιπίλα.

6100 την ζυγίσαμε εμείς. Πόσο γεννήθηκε η μικρή σου? Πάντως βάζει πολύ καλό βάρος.

Καλημέρα και από εμάς. Δηλαδή ελπίζω να είναι. Η μικρή μου χθές τελικά έκανε πυρετό στις 12μιση. Είχε 38 και της έδωσα αντιπυρετικό. Το είπιε αλλά είχε μια περίεργη έκφραση στο πρόσωπο σαν να έλεγε "Τι είναι αυτό ρε μάνα?". Μετά ευτυχώς της έπεσε και δεν έκανε άλλο όλο το βράδυ. Τώρα πάλι έχει 37 και 3. Έλπίζω να μείνει μόνο στα δέκατα και να μην ανεβάσει άλλο. Ευτυχώς στις 12μιση έφαγε καλά γιατί είχε να φάει καλά από τις 3μιση. Και μετά έφαγε πάλι στις 5 και στις 8. Μάλλον επέστρεψε η όρεξη της.

Ελευθερία η μικρή μου γεννήθηκε 3112, βγήκαμε από το νοσοκομείο 3128, στις 10 μέρες ήταν 3440, στις 40 μέρες ήταν 4420 και τώρα 2 μηνών 4900.

Νομίζω ότι πάμε καλά. Και από ύψος γεννήθηκε 51 πόντους και τώρα είναι 58 πόντους. Μου φάνηκε λίγο το βάρος της γιατί ήμουν μαθημένη από τον γιο μου που στους 2 μήνες ήταν 5700. Αλλά άλλιως είναι τα αγόρια μου είπε ο παιδίατρος. Έβαλα και τις μετρίσεις τις σε ένα πρόγραμμα που κατέβασα από την σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και έχει τις καμπύλες ανάπτυξης και την έβγαλε ΟΚ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλημέρα Μαργαρίτα, πώς πάτε?Πότε λέτε για μετακόμοιση?Έτοιμο το σπίτι?

Μπράβο στον άντρα σου και εμένα έτσι είναι, πολύ καλός πατέρας και στοργικός και τα φροντίζει καλύτερα και από εμένα (που λέει ο λόγος:))!

ναι την Τεταρτη μετακομιζουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τωρα θα επρεπε να φτιαχνω κουτες.. αλλα ηθελα να πιω ενα καφεδακι (ντεκαφ) σαν ανθρωπος!!! η μπεμπα κοιμαται διπλα μου! ρε συ πως θα την κανω να ειναι ξυπνια πιο πολυ μεσα στη μερα? ολο την νυχτα θελει να ειναι ξυπνια...

ναι ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια ο Μαριος.. δεν εχω κ αλλη εγω.

μπραβο κ στον δικο σου!

αντε να δω κ η πεθερα μου πως θα τα παει με την μπεμπα. παλι καλα εχω ενα μηνα ακομα μεχρι να γυρισω στη δουλεια.. κ εσυ απριλιο ε? πολυ νωρις ρε γμτ..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα και από εμάς. Δηλαδή ελπίζω να είναι. Η μικρή μου χθές τελικά έκανε πυρετό στις 12μιση. Είχε 38 και της έδωσα αντιπυρετικό. Το είπιε αλλά είχε μια περίεργη έκφραση στο πρόσωπο σαν να έλεγε "Τι είναι αυτό ρε μάνα?". Μετά ευτυχώς της έπεσε και δεν έκανε άλλο όλο το βράδυ. Τώρα πάλι έχει 37 και 3. Έλπίζω να μείνει μόνο στα δέκατα και να μην ανεβάσει άλλο. Ευτυχώς στις 12μιση έφαγε καλά γιατί είχε να φάει καλά από τις 3μιση. Και μετά έφαγε πάλι στις 5 και στις 8. Μάλλον επέστρεψε η όρεξη της.

Ελευθερία η μικρή μου γεννήθηκε 3112, βγήκαμε από το νοσοκομείο 3128, στις 10 μέρες ήταν 3440, στις 40 μέρες ήταν 4420 και τώρα 2 μηνών 4900.

Νομίζω ότι πάμε καλά. Και από ύψος γεννήθηκε 51 πόντους και τώρα είναι 58 πόντους. Μου φάνηκε λίγο το βάρος της γιατί ήμουν μαθημένη από τον γιο μου που στους 2 μήνες ήταν 5700. Αλλά άλλιως είναι τα αγόρια μου είπε ο παιδίατρος. Έβαλα και τις μετρίσεις τις σε ένα πρόγραμμα που κατέβασα από την σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και έχει τις καμπύλες ανάπτυξης και την έβγαλε ΟΚ.

καλημερα Σονια! μια χαρα η μπεμπα σου καλε! εμενα ειναι 3,600 αλλα μολις κλεισαμε μηνα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Βάλτε και εμένα στο κλάμπ της επιστροφής στην δουλειά. Γυρνάω 3 Απριλίου και αν καταφέρω να πάρω 10 μέρες άδεια θα επιστρέψω στις 19 Απριλίου. Σνιφ σνιφ! Δεν θέλω καθόλου να πάω! :( :( :(

Αλλά έτσι πως είναι τα πράγματα δεν νομίζω ότι έχω και επιλογή. Τουλάχιστων όσο υπάρχει ακόμα δουλειά και μας πληρώνουν. Δύσκολες επόχες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Βάλτε και εμένα στο κλάμπ της επιστροφής στην δουλειά. Γυρνάω 3 Απριλίου και αν καταφέρω να πάρω 10 μέρες άδεια θα επιστρέψω στις 19 Απριλίου. Σνιφ σνιφ! Δεν θέλω καθόλου να πάω! :( :( :(

Αλλά έτσι πως είναι τα πράγματα δεν νομίζω ότι έχω και επιλογή. Τουλάχιστων όσο υπάρχει ακόμα δουλειά και μας πληρώνουν. Δύσκολες επόχες.

ασε χαλια.. αλλα κ τι να κανουμε ρε συ... εγω παλι καλα θα πηγαινω για ενα τετραωρο.. εσυ? κ τι ωρες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Σονια! μια χαρα η μπεμπα σου καλε! εμενα ειναι 3,600 αλλα μολις κλεισαμε μηνα..

Καλημέρα Μαργαρίτα. Η δικιά σου όμως γεννήθηκε πιο μικρή έτσι δεν είναι?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλημέρα Μαργαρίτα. Η δικιά σου όμως γεννήθηκε πιο μικρή έτσι δεν είναι?

γεννηθηκε 3 κιλα αλλα εχασε βαρος στην αρχη πηγε 2,650...ειχα τρομαξει πολυ...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ασε χαλια.. αλλα κ τι να κανουμε ρε συ... εγω παλι καλα θα πηγαινω για ενα τετραωρο.. εσυ? κ τι ωρες?

Και εγώ με μειωμένο θα πάω. Για 5μιση ώρε κάθε μέρα και με τις μετακινήσεις ένα 6ωρο. 9μιση με 3μιση θα λείπω. Απλά στον μεγάλο είχα πάρει και 2 μήνες άδεια άνευ αποδοχών και τον είχα αφήσει 6 μηνών και πήγα στη δουλειά. Και τώρα σε αυτήν θα μου κακοφανεί λίγο περισσότερο.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

γεννηθηκε 3 κιλα αλλα εχασε βαρος στην αρχη πηγε 2,650...ειχα τρομαξει πολυ...

Ναι θυμάμαι τότε που σου είχε πεί ο παιδίατρος να δίνεις και συμπλήρωμα για να πάρει βάρος το μωρό. Η μκρή σου όμως μια χαρά ανταποκρίθηκε. Φτου-φτου μην την ματιάξουμε.

Πάω να δω αν έχει πυρετό η μικρή μου που κοιμάτε και επιστρέφω σε λίγο.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ναι θυμάμαι τότε που σου είχε πεί ο παιδίατρος να δίνεις και συμπλήρωμα για να πάρει βάρος το μωρό. Η μκρή σου όμως μια χαρά ανταποκρίθηκε. Φτου-φτου μην την ματιάξουμε.

Πάω να δω αν έχει πυρετό η μικρή μου που κοιμάτε και επιστρέφω σε λίγο.

περαστικουλια ευχομαι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σόνια περαστικά, ξέρεις τουλάχιστον από τι είναι. Κάνει αντιπυρετικό σε μωράκι κάτω των 3 μηνών?Δεν θυμάμαι καθόλου!

Τα βιβλιάρια υγείας αναφέρουν μέσα καμπύλες αλλά για μωρά που τρέφονται με ξένο γάλα, όσα τρέφονται με μητρικό έχουν άλλες καμπύλες θα το ξέρεις.

Εμένα πάλι η μικρή έχει φάει λάχανο τον γιο μου. Οκ γεννήθηκε 260γρ. μεγαλύτερη και 1 πόντο κοντύτερη αλλά τον έχει περάσει πάνω από αυτά. Ο γιος μου 2μηνών ήταν 6300γρ. & 65 πόντους και αυτή είναι ήδη 6100γρ. και 67 πόντους & δεν είναι καν 2 μηνών.

ναι την Τεταρτη μετακομιζουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τωρα θα επρεπε να φτιαχνω κουτες.. αλλα ηθελα να πιω ενα καφεδακι (ντεκαφ) σαν ανθρωπος!!! η μπεμπα κοιμαται διπλα μου! ρε συ πως θα την κανω να ειναι ξυπνια πιο πολυ μεσα στη μερα? ολο την νυχτα θελει να ειναι ξυπνια...

ναι ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια ο Μαριος.. δεν εχω κ αλλη εγω.

μπραβο κ στον δικο σου!

αντε να δω κ η πεθερα μου πως θα τα παει με την μπεμπα. παλι καλα εχω ενα μηνα ακομα μεχρι να γυρισω στη δουλεια.. κ εσυ απριλιο ε? πολυ νωρις ρε γμτ..

Α έφτασε η ώρα της μετακόμοισης. Να γλιτώσετε τουλάχιστον το ενοίκιο! Πρέπει να υπάρχει δραστηριότητα γενικότερα για να μένει ξύπνια. Φως, ήχοι, φασαρία αν και δεν πιάνει πάντα. Το απόγευμα σου κοιμάται?Εμένα η δικιά μου λιώνει στον ύπνο το πρωί μέχρι τις 5-5μιση και μετά δεν ξανακοιμάται μέχρι τις 9-9μιση που θα κοιμηθεί για βράδυ, οπότε το πάει μέχρι το πρωί με 2-3 ξυπνήματα εννοείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σόνια θα βγάζεις γάλα στην δουλειά? Το επιτρέπουν οι συνθήκες?

Εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο και το σκέφτομαι. Ακόμη και αν δεχτεί το αφεντικό θα χρειάζομαι δικό μου χώρο για να το κάνω. Και μπορεί στο γραφείο και στον όροφο να είμαι ολομόναχη αλλά ανεβοκατεβαίνει κόσμος. Δεν μπορώ να είμαι με το τζιτζί έξω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α έφτασε η ώρα της μετακόμοισης. Να γλιτώσετε τουλάχιστον το ενοίκιο! Πρέπει να υπάρχει δραστηριότητα γενικότερα για να μένει ξύπνια. Φως, ήχοι, φασαρία αν και δεν πιάνει πάντα. Το απόγευμα σου κοιμάται?Εμένα η δικιά μου λιώνει στον ύπνο το πρωί μέχρι τις 5-5μιση και μετά δεν ξανακοιμάται μέχρι τις 9-9μιση που θα κοιμηθεί για βράδυ, οπότε το πάει μέχρι το πρωί με 2-3 ξυπνήματα εννοείται.

εμενα κοιμαται το πρωι μεχρι αργα... μετα ξυπναει μονο για φαι κ ξανακοιμαται κ παει ετσι μεχρι τις 7-8 το απογευμα που ξυπναει για τα καλα κ εχει κ πονους. τι να κανω ρε γμτ να ξυπναει νωριτερα?? κ τωρα την εχω εδω διπλα μου κ εχω μουσικουλα αλλα λαγοκοιμαται συνεχεια! κανει βεβαια ηχους αλλα κοιμαται κυριως.. εσενα ωραιο προγραμμα εχει ρε συ!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εμενα κοιμαται το πρωι μεχρι αργα... μετα ξυπναει μονο για φαι κ ξανακοιμαται κ παει ετσι μεχρι τις 7-8 το απογευμα που ξυπναει για τα καλα κ εχει κ πονους. τι να κανω ρε γμτ να ξυπναει νωριτερα?? κ τωρα την εχω εδω διπλα μου κ εχω μουσικουλα αλλα λαγοκοιμαται συνεχεια! κανει βεβαια ηχους αλλα κοιμαται κυριως.. εσενα ωραιο προγραμμα εχει ρε συ!!

Εδώ όμως κυκλοφορεί και ένας σίφουνας μες το σπίτι τα απογεύματα, οπότε γίνεται χαμός και να θέλει δεν βρίσκει ησυχία η καημένη!:P

Σε λίγο καιρό θα αλλάξει αυτό γιατί θα αποκτήσει ενδιαφέροντα. Που την έχεις στην διάρκεια της ημέρας? Εννοώ σε τι χώρο σαλόνι πχ. και σε ριλάξ που?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...