Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ κανονικά τον Απρίλη, πολύ νωρίς και θα είναι πολύ μικρούλα!

ναι μωρε, πολυ νωρις ειναι. και τον μεγαλο τοσο τον αφησες? εσεις γυρνατε πιο νωρις (και η μαργαριτα για μετα το πασχα ειπε) και γω παραπονιεμαι για τον ιουνιο...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι είναι εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Όταν πρωτοέμαθα πως είναι δίδυμα δεν ενθουσιάστηκα αλλά μετά που τα έχασα άλλαξα γνώμη. Δεν θα με πείραζε να μου ξανατύχει, εννοώ πριν τα 2 μου παιδιά γιατί τώρα είναι δύσκολες εποχές για 4 παιδιά:tongue:

και γω ειχα παλινδρομη πριν τον μεγαλο. αλλα ηταν ενα.

ο αντρας μου θελει να κανουμε και τεταρτο παντως...

ειναι μια οικογενεια εδω κοντα που μενουμε που ειχαν ενα παιδακι και ειπαν να κανουν ακομη ενα και...βγηκαν τριδιμα!!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

και γω ειχα παλινδρομη πριν τον μεγαλο. αλλα ηταν ενα.

ο αντρας μου θελει να κανουμε και τεταρτο παντως...

ειναι μια οικογενεια εδω κοντα που μενουμε που ειχαν ενα παιδακι και ειπαν να κανουν ακομη ενα και...βγηκαν τριδιμα!!!!!!

εμενα θελει 4,5...

και εγω ειχα εναν ενδομητριο θανατο μετα τον γιο μου και ηθελα να κανω ενα 2ο παιδακι κ να σου τσουπ 2 τσουπρες!!χεχε

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Θήλαστρο δεν έχεις? Αν όχι τότε πρέπει να βρεις ένα γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάθεις μαστίτιδα. Το στήθος δεν αδειάζει με το χέρι ούτε και με το θήλαστρο επαρκώς αλλά για 1-2 μέρες θα κάνεις δουλειά.Δεν μπορείς να θηλάσεις καθόλου?

Ναι είναι εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Όταν πρωτοέμαθα πως είναι δίδυμα δεν ενθουσιάστηκα αλλά μετά που τα έχασα άλλαξα γνώμη. Δεν θα με πείραζε να μου ξανατύχει, εννοώ πριν τα 2 μου παιδιά γιατί τώρα είναι δύσκολες εποχές για 4 παιδιά:tongue:

Όχι Ποπάκη δεν πειράζει. Στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν δίνουμε πιπίλα πριν σαραντίσουν για να μην πάθουν σύγχιση θηλών.

Σόνια σούπερ το κορίτσι σου!

Θηλαστρο εχω αλλα ειναι χειροκινητο και δουλεια δεν κανω...Κανω μια ωρα για να βγαλω 50ml απο το ενα στηθος.Δεν ειναι καλο το θηλαστρο..Με το χερι παντως που πιεζω, τρεχει νερο το γαλα και καπως ξελαφρωνω..

Δεν μπορω να θηλασω..Καθομαι μονο ξαπλα ανασκελα και ποναω ακομα και ετσι μερικες φορες.Ποσο μαλλον αν ειμαι καθιστη...Προσπαθησα να θηλασω και ξαπλωμενη αλλα καθε 30 δευτερολεπτα, σταματουσα το μωρο γτ πονουσα και εψαχνα να βρω καλυτερη σταση.

Ελεγα να θηλασω οσο αντεχω και να δινω και ξενο αλλα η παιδιατρος λεει καλυτερα ενα απο τα δυο γτ και ξενο και μητρικο, ανακατεβεται το στομαχακι του μωρου και κανει εμετο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δωρα περαστικα στον αδερφο σου, οπως ειπαν κ τα κοριτσια τα στρατιωτικα νοσοκομεια ειναι τα καλυτερα, μην αγχωνεσαι, μια χαρα θα ειναι!!

Μαργαριτα κοιταξα τελικα στο κουτι απο το γαλα(το νοβαλακ της δινω) κ λεει εως 120 μλ εως 1 μηνα οποτε ειμαστε ενταξει νομιζω, ευτυχως που μου το ειπες , ουτε που το ειχα προσεξει οτι γραφει!πηρα κ την παιδιατρο βεβαια κ μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα εφοσον πειναει!

κοριτσια θελω να σταματησει το γαλα μου, μη με κατηγορειτε, αλλα δεν αντεχω να τη θηλαζω, οποτε πλησιαζει η ωρα ψυχοπλακωνομαι. δεν ξερω γιατι το πηρα στραβα, αλλα δεν αντεχω! σημερα τη θηλασα το μεσημερι κ πριν λιγο. μετα θα δωσω ξενο. πως θα κοπει ομως το γαλα μου χωρις χαπια? το μεσημερι ειχα 12 ωρες να τη βαλω στο στηθος κ ηταν ελαχιστα βαρυ, λετε να σταματαει σιγα σιγα?

ελπιζω να μην εχουμε πονακια αποψε, της εδωσα κ λιγο κιντερτε πριν. Σοφια θα δοκιμασω απορροφητηρα αποψε!

την τριτη κλεινουμε 20 μερες κ λεω να παμε για καφε με τον αντρα μου αλλα δεν θα παρω ευχη, θα παρω κατευθειαν οταν σαραντησουμε, πειραζει λετε?

αυριο ειναι το μνημοσυνο της πεθερας μου κ στενοχωριεμαι που δεν θα παω, ηθελα να ειμαι με τον αντρουλη μου!

αυτα τα πολλα απο μενα!

καλο κ ησυχο βραδυ να εχουμε ολοι!!!

Γωγω. τα μωρα μας εχουν 2 μερες διαφορα.Η παιδιατρος μου, μου ειπε οτι στην ηλικια της τρωνε απο 90-120ml.Οποτε καλα εισαι.Εμενα τρωει 90.Αμα την δωσω θα φαει και παραπανω αλλα δεν θελω να δωσω για να μην την μποκωσω.Προτιμω να συχνα και μικρα γευματα.

Αχχχ και εμεις αυριο κλεινουμε 20 μερες.Ειχα σκοπο να παμε να παρουμε ευχουλα αν εχει καλο καιρο αλλα ουτε απο καιρο μας βλεπω καλα, ουτε τα ποδια μου μπορω να παρω εγω...

Αν θελετε να πατε για καφε πατε, σιγα τωρα!Αλλα αφου ετσι και αλλιως θα βγειτε, ετσι και αλλιως θα πας στο σαραντισμο, γτ δεν πας τωρα να τελειωνεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Kοιμαστε ζουζουνες?

Εγω σημερα σαν να ειμαι λιγο καλυτερα..Μακαρι Παναγιτσα μου!

Να σας πω και τα νεα μας απο την πρωτη μερα με ξενο γαλα..Εφαγε 12 η ωρα και κοιμηθηκε και ξυπνησε 5.Εφαγε και ξανακοιμηθηκε..Τωρα ακομα κοιμαται.Αρχιζει να κουνιεται λιγο..Κοιμηθηκαμε δλδ ενα 5ωρο το βραδυ και τωρα ηδη 3,5 ωρες..Μικρουλα δεν ειναι για να κοιμαται τοσο το βραδυ ή απλως λετε να ετυχε?Θα δειξει..

Με το ξενο καθε ποτε ειπαμε κανει κακακια?Με το μητρικο μου εκανε σε καθε γευμα..Και μολις ανοιγα το παμπερς ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου εριχνε και μια σκατουλιτσα για να λερωσει την πανα..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσια! εμεις χτες περασαμε δυσκολο βραδι.. η μικρη ποναγε ηταν κ ανυσυχη, ολο κλαμα, κ εγω παλι τα ειχα παιξει.. την αφησα ταισμενη στο Μαριο τις 12 κ κοιμηθηκα δεν αντεχα αλλο. να φανταστειτε μου ειπε οτι τσιριζε σε καποια φαση κ δεν ξυπνησα απο την κουραση καν! ενταξει βεβαια ημουν ησυχη αφου την ειχε ο μπαμπας που τελικα μας βγηκε πολυυυυυ καλος στην φροντιδα της μικρης! παλι καλα γιατι μονη μου δεν θα αντεχα..κοιμηθηκα απο τις 12 μεχρι τις 7μιση!!!! στις 4 την ειχε ταισει στο ενδιαμεσο με μπιμπερουλι 120 γρ..πωπω τι υπνος απολαυση! βεβαια ξυπνησα με τα στηθια να τρεχουν την εβαλα θηλασε του καλου καιρου!!!! αλλα τωρα νιωθω ξεκουραστη βρε παιδι μου! αλλιως ειναι ο συνεχομενος υπνος τελειως!

Λαμπρινουλα τελεια τα κοριτσακια σου! εμεις πηραμε αιμα για τον ικτερο ακομα κιτρινουλι ειναι το γλυκο μου. κ για θυροειδη επειδη εγω επαιρνα χαπι στην διαρκεια της εγκυμοσυνης.

κοριτσια που λετε για τις πιπιλες εμενα απο εχθες εχει παρει μια χαρα την πιπιλα κ δεν την αποχωριζεται κ κοιμαται με αυτην !!! ειμαστε ενος μηνος πειραζει?

Ποπακι μακαρι κ μενα να μαθει λιγο την πιπιλα κ να την ηρεμει γιατι προς το παρον οταν τσιριζει δεν την ηρεμει τιποτα εκτος απο το να θηλασει κ αν μου σταματησει το γαλα τι θα γινει μετα? εσενα ηρεμει με την πιπιλα? η δεν γκρινιαζει γενικα?

Γωγουλα κ εγω ηθελα μειωσω τον θηλασμο αλλα μερικες φορες βλεπω ειναι το μονο ποου την ηρεμει... δεν ξερω τι θα κανω! με τη δουλεια εννοω..εν τω μεταξυ εγω ιεζω το στηθος κ μονο κατι σταγονες βγαζω. τι πινει το καημενακι δεν ξερω! μαλλον μπορει κ βγαζει γαλα ενω εγω οχι.. κ εγω ευχη στις 40 μερες θα παρω. τι να πειραζει καλε????

Βουλα εγω της δινω 3 γευματα ξενο την ημερα κ δεν μου εχει κανει ποτε εμετο παντως...

Kοιμαστε ζουζουνες?

Εγω σημερα σαν να ειμαι λιγο καλυτερα..Μακαρι Παναγιτσα μου!

Να σας πω και τα νεα μας απο την πρωτη μερα με ξενο γαλα..Εφαγε 12 η ωρα και κοιμηθηκε και ξυπνησε 5.Εφαγε και ξανακοιμηθηκε..Τωρα ακομα κοιμαται.Αρχιζει να κουνιεται λιγο..Κοιμηθηκαμε δλδ ενα 5ωρο το βραδυ και τωρα ηδη 3,5 ωρες..Μικρουλα δεν ειναι για να κοιμαται τοσο το βραδυ ή απλως λετε να ετυχε?Θα δειξει..

Με το ξενο καθε ποτε ειπαμε κανει κακακια?Με το μητρικο μου εκανε σε καθε γευμα..Και μολις ανοιγα το παμπερς ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου εριχνε και μια σκατουλιτσα για να λερωσει την πανα..:rolleyes:

κ εμενα οποτε την αλλαζω μολις την εχω πλυνει κ της φοραω καινουργια πανα ριχνει ενα κατουρημα! σχεδον παντα! οποτε την ξαναπλενω τι να κανω!?

ποσο εφαγε κ κοιμηθηκε τοσο? 120 μλ? αν εχει ανακτησει το βαρος γεννας ξερω οτι δεν τα ξυπναμε για φαι πια.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσια! εμεις χτες περασαμε δυσκολο βραδι.. η μικρη ποναγε ηταν κ ανυσυχη, ολο κλαμα, κ εγω παλι τα ειχα παιξει.. την αφησα ταισμενη στο Μαριο τις 12 κ κοιμηθηκα δεν αντεχα αλλο. να φανταστειτε μου ειπε οτι τσιριζε σε καποια φαση κ δεν ξυπνησα απο την κουραση καν! ενταξει βεβαια ημουν ησυχη αφου την ειχε ο μπαμπας που τελικα μας βγηκε πολυυυυυ καλος στην φροντιδα της μικρης! παλι καλα γιατι μονη μου δεν θα αντεχα..κοιμηθηκα απο τις 12 μεχρι τις 7μιση!!!! στις 4 την ειχε ταισει στο ενδιαμεσο με μπιμπερουλι 120 γρ..πωπω τι υπνος απολαυση! βεβαια ξυπνησα με τα στηθια να τρεχουν την εβαλα θηλασε του καλου καιρου!!!! αλλα τωρα νιωθω ξεκουραστη βρε παιδι μου! αλλιως ειναι ο συνεχομενος υπνος τελειως!

Λαμπρινουλα τελεια τα κοριτσακια σου! εμεις πηραμε αιμα για τον ικτερο ακομα κιτρινουλι ειναι το γλυκο μου. κ για θυροειδη επειδη εγω επαιρνα χαπι στην διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Ποπακι μακαρι κ μενα να μαθει λιγο την πιπιλα κ να την ηρεμει γιατι προς το παρον οταν τσιριζει δεν την ηρεμει τιποτα εκτος απο το να θηλασει κ αν μου σταματησει το γαλα τι θα γινει μετα? εσενα ηρεμει με την πιπιλα? η δεν γκρινιαζει γενικα?

Γωγουλα κ εγω ηθελα μειωσω τον θηλασμο αλλα μερικες φορες βλεπω ειναι το μονο ποου την ηρεμει... δεν ξερω τι θα κανω! με τη δουλεια εννοω..εν τω μεταξυ εγω ιεζω το στηθος κ μονο κατι σταγονες βγαζω. τι πινει το καημενακι δεν ξερω! μαλλον μπορει κ βγαζει γαλα ενω εγω οχι.. κ εγω ευχη στις 40 μερες θα παρω. τι να πειραζει καλε????

Βουλα εγω της δινω 3 γευματα ξενο την ημερα κ δεν μου εχει κανει ποτε εμετο παντως...

κ εμενα οποτε την αλλαζω μολις την εχω πλυνει κ της φοραω καινουργια πανα ριχνει ενα κατουρημα! σχεδον παντα! οποτε την ξαναπλενω τι να κανω!?

ποσο εφαγε κ κοιμηθηκε τοσο? 120 μλ? αν εχει ανακτησει το βαρος γεννας ξερω οτι δεν τα ξυπναμε για φαι πια.

Ωχχχ.Επιτελους ανθρωπος!Καλημερα!Κοιμηθηκες ε?Εμενα ο δικος μου ο ανδρας δεν ακουει το μωρο οταν κλαιει...Χθες τον ξυπνησα για να με βοηθησει και οτι εκανε το εκανε μηχανικα..κοιμοταν!

Δεν ξερω μωρε..Μπορει να μην ισχυει για ολα τα μωρα.Παντως και στις αρχες που τις εδινα και τα δυο και χθες που ηπιε και ξενο και μητρικο, εκανε εμετο.Σημερα τα παει καλυτερα.

Χθες στις 12 το βραδυ εφαγε 90ml, στις 5 το πρωι 110ml και στις 8,30 παλι 90ml.Οταν την θηλαζα, ετρωγε το πολυ 10 λεπτα.Το βραδυ την κρατουσε 3 ωρες σιγουρα και την ημερα 1,5-2,5 ωρες.

Γεννηθηκε 3350 και την 8η μερα ηταν 3550..αρα ειμαστε καλα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Και ρε κοριτσια εγω τον φοβαμαι τον ανδρα μου μονο με το μωρο και κυριως για να το ταισει..Τον παει και αυτον μεντες που λενε οταν την ταιζει και κυριως οταν πνιγεται..Πριν 2 μερες ξεκινησε να την αλλαζει ολομοναχος παμπερς και να την πλενει τον κωλαρικο..κανουμε προοδο!

Για αυτο ζηλευω πολυ που μπορειτε και τα αφηνετε στους ανδρες σας.Κυριως εσενα Λαμπρινη που βγαινεις και για καφεδακι, ειναι και δυο!Αλλα θα μου πεις, τα εχει ξαναπερασει ο ανδρα σου, δεν ειναι η πρωτη φορα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

σε ρωταω ελευθερια μου αν πιστευεις οτι μειωθηκε το γάλα μου λόγο του οτι οταν τον θηλαζω τωρα κοιματε και μετα απο 2 λεπτα αρχιζει να κλαει, του δωσαμε ξενο ενω τον ειχα θηλασει πριν 1 ωρα και εφαγε 120μλ

Καλημέρα κορίτσια, λίγο συννεφιά έχουμε εδώ σήμερα αλλά δειλά δειλά ξεπροβάλει ο ήλιος:tongue:

Νικούλα μου σίγουρα μειώθηκε το γάλα σου εφόσον κάνεις πλέον μεικτή διατροφή, την παραγωγή την κανονίζει η ζήτηση. Όταν μειωθεί η ζήτηση, μειώνεται αυτόματα και η παραγωγή. Για να φάει 120μλ σημαίνει πως πεινούσε αλλά μην σε απασχολεί εφόσον θες να αποθηλάσεις.

ναι μωρε, πολυ νωρις ειναι. και τον μεγαλο τοσο τον αφησες? εσεις γυρνατε πιο νωρις (και η μαργαριτα για μετα το πασχα ειπε) και γω παραπονιεμαι για τον ιουνιο...

8,5 μηνών άφησα τον μεγάλο γιατί τότε δικαιόμουν και πήρα και το6μηνο του ΟΑΕΔ. Τώρα δεν το δικαιούμαι και δεν θέλω να το αφήσω τόσο μικράκι.

Θηλαστρο εχω αλλα ειναι χειροκινητο και δουλεια δεν κανω...Κανω μια ωρα για να βγαλω 50ml απο το ενα στηθος.Δεν ειναι καλο το θηλαστρο..Με το χερι παντως που πιεζω, τρεχει νερο το γαλα και καπως ξελαφρωνω..

Δεν μπορω να θηλασω..Καθομαι μονο ξαπλα ανασκελα και ποναω ακομα και ετσι μερικες φορες.Ποσο μαλλον αν ειμαι καθιστη...Προσπαθησα να θηλασω και ξαπλωμενη αλλα καθε 30 δευτερολεπτα, σταματουσα το μωρο γτ πονουσα και εψαχνα να βρω καλυτερη σταση.

Ελεγα να θηλασω οσο αντεχω και να δινω και ξενο αλλα η παιδιατρος λεει καλυτερα ενα απο τα δυο γτ και ξενο και μητρικο, ανακατεβεται το στομαχακι του μωρου και κανει εμετο.

Αν συνεχιστεί μέρες αυτό πρέπει να βρεις ένα καλύτερο θήλαστρο και πάλι να είσαι πολύ προσεκτική μην πάθεις καμιά μαστίτιδα. Κανένα θήλαστρο πλην του νοσοκομειακού δεν αδειάζει επαρκώς το στήθος ακόμη και αν φαινομενικά μοιάζει άδειο.

Η παιδίατρος γιατί το λέει αυτό?Έχετε τέτοια δείγματα? Καλύτερο για το μωρό είναι να πίνει μητρικό γάλα, πολύ ή έστω λίγο. Συνήθως επειδή είναι πιο ελαφρύ το μητρικό δεν κάνουν εμετό τα μωρά, το ξένο τα πειράζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, λίγο συννεφιά έχουμε εδώ σήμερα αλλά δειλά δειλά ξεπροβάλει ο ήλιος:tongue:

Νικούλα μου σίγουρα μειώθηκε το γάλα σου εφόσον κάνεις πλέον μεικτή διατροφή, την παραγωγή την κανονίζει η ζήτηση. Όταν μειωθεί η ζήτηση, μειώνεται αυτόματα και η παραγωγή. Για να φάει 120μλ σημαίνει πως πεινούσε αλλά μην σε απασχολεί εφόσον θες να αποθηλάσεις.

8,5 μηνών άφησα τον μεγάλο γιατί τότε δικαιόμουν και πήρα και το6μηνο του ΟΑΕΔ. Τώρα δεν το δικαιούμαι και δεν θέλω να το αφήσω τόσο μικράκι.

Αν συνεχιστεί μέρες αυτό πρέπει να βρεις ένα καλύτερο θήλαστρο και πάλι να είσαι πολύ προσεκτική μην πάθεις καμιά μαστίτιδα. Κανένα θήλαστρο πλην του νοσοκομειακού δεν αδειάζει επαρκώς το στήθος ακόμη και αν φαινομενικά μοιάζει άδειο.

Η παιδίατρος γιατί το λέει αυτό?Έχετε τέτοια δείγματα? Καλύτερο για το μωρό είναι να πίνει μητρικό γάλα, πολύ ή έστω λίγο. Συνήθως επειδή είναι πιο ελαφρύ το μητρικό δεν κάνουν εμετό τα μωρά, το ξένο τα πειράζει.

Αν δω μεχρι τη Δευτερα οτι δεν ειμαι καλα, θα σταματησω το γαλα..Ελπιζω να μην δημιουργησω προβλημα μεχρι τοτε.

Ρωτησα την παιδιατρο, πιο ξενο γαλα ειναι πιο ελαφρυ γτ με το φριζολακ ειχε τη παλλινδρομιση.Μου ειπε οτι για αυτο εφταιγε το οτι ειχε στο στομαχι κ το μητρικο και το ξενο, δυο διαφορετικες ποιοτητες κ για αυτο ανακατευτηκε το στομαχι της και καλυτερα λεει ειναι να της δινω ειτε το ενα ειτε το αλλο, αφου την πειραζει.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Και ρε κοριτσια εγω τον φοβαμαι τον ανδρα μου μονο με το μωρο και κυριως για να το ταισει..Τον παει και αυτον μεντες που λενε οταν την ταιζει και κυριως οταν πνιγεται..Πριν 2 μερες ξεκινησε να την αλλαζει ολομοναχος παμπερς και να την πλενει τον κωλαρικο..κανουμε προοδο!

Για αυτο ζηλευω πολυ που μπορειτε και τα αφηνετε στους ανδρες σας.Κυριως εσενα Λαμπρινη που βγαινεις και για καφεδακι, ειναι και δυο!Αλλα θα μου πεις, τα εχει ξαναπερασει ο ανδρα σου, δεν ειναι η πρωτη φορα!

και εγω τις πρωτες φορες που του την αφηνα δεν ενιωθα καθολου σιγουρη! αλλα με διεψευσε ο ατιμος!!! πολυ καλος ειναι! πολυυυυ προσεκτικος! οποτε νιωθω πλεον ανετα να την αφηνω. ε δεν μπορω να το περναω κ τελειως μονη μου! μαζι το καναμε το μωρακι!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αν δω μεχρι τη Δευτερα οτι δεν ειμαι καλα, θα σταματησω το γαλα..Ελπιζω να μην δημιουργησω προβλημα μεχρι τοτε.

Ρωτησα την παιδιατρο, πιο ξενο γαλα ειναι πιο ελαφρυ γτ με το φριζολακ ειχε τη παλλινδρομιση.Μου ειπε οτι για αυτο εφταιγε το οτι ειχε στο στομαχι κ το μητρικο και το ξενο, δυο διαφορετικες ποιοτητες κ για αυτο ανακατευτηκε το στομαχι της και καλυτερα λεει ειναι να της δινω ειτε το ενα ειτε το αλλο, αφου την πειραζει.

εγω μολις μιλουσα με την παιδιατρο που θελει να θηλασω σχεδον πιο πολυ κ απο μενα κ μου ειπε οτι πολυ ευπεπτο κοντα στο μητρικο ειναι αυτο

http://www.to-farmakion.gr/product.php?products_id=6817

για να το εχεις για συμπληρωμα. ετσι μου ειπε κ ειναι πολυυυ καλη νεογνολογος στο μητερα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...