Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια, τι μπορω να κανω με το γαλα στο στηθος?Τουλαχιστον για σημερα θα της δινω μονο ξενο.Η παιδιατρος λεει οτι δεν ειναι καλο και στηθος και ξενο γτ αυξανει τις πιθανοτητες για εμετουλι.Οποτε σημερα μονο ξενο γτ ποναω πολι για να θηλασω.

Ο ορθοπεδικος ειπε μεχρι την Δευτερα υπομονη και αν δεν δουμε βελτιωση τοτε θα ξεκινησω θεραπεια.

Δεν θελω ακομα ομως να παρω χαπια για να σταματησει το γαλα, μπας και ειμαι καλυτερα και μπορεσω να θηλασω...Ηδη αρχισαν να πριζονται και πηγα μια φορα και εβγαλα με το χερι.Τι αλλο μπορω να κανω?

νομιζω μονο αυτο μπορεις να κανεις Βουλα μου,,,, περιμενε να δουμε τι θα πουνε και οι αλλες κοπελες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιπίλα έδωσα τώρα γιατί στον αποκλειστικό θηλασμό δεν επιτρέπεται πριν τον σαραντισμό και πάλι προσέχω πολύ την χρήση της. Δεν την δίνω συχνά και μόνο όταν έχει φάει πριν. Δηλαδή πρώτα στήθος και μετά πιπίλα.

Και εμένα μου άρεσαν πολύ τα δίδυμα. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμα, χωρίς να υπάρχει καν κληρονομικότητα, αλλά παλλινδρόμησε στις 8 εβδομάδες.

κ γω πιπιλα εδωσα μετα τις 40 κ μονο αν δω κ εχουν γκρινια!

Αληθεια??πολυ δυσκολη η εγκυμοσυνη των διδύμων...κ μου ειπε ο γιατρος οτι αν στο μέλλον ξαναμείνω έγκυος,έχω μεγαλες πιθανότητες πάλι για δίδυμα...οπότε προσέχω διπλά....χεχε

Νικη εμενα η μια ηρεμει με κιντερντε ενω η άλλη με χαμομήλι...αν συνεχισει κάνε του..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλησπέρα σας.

Δώρα περαστικά στον αδερφό σου.

Οι υπόλοιπες είδα καλά. Λίγο πολύ όλες με τις ίδιες έννοιες και στεναχώριες. Υπομονή κορίτσια αφού γίναμε μάνες πάντα κάτι θα μας στεναχωρεί.

Εμείς σήμερα πήγαμε παιδίατρο και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο. Κλάμα η μικρή και παράπονο να δείτε. Αλλά μεγαλώσαμε. Πήρε μισό κιλό σε 20 μέρες και έγινε 4900. Και δυο πόντους στο ύψος-τώρα είμαστε 58 πόντους. Μια χαρά. Πρός το παρών δεν μου έκανε ακόμα πυρετό αλλά έχει γκρίνια και την πονάει το ποδαράκι της όταν το κουνάει. Δεν τρώει και πολύ καλά από το μεσημέρι και μετά και γενικά είναι λίγο νωθρή. Το λυπάμε το καϊμένο έτσι που το βλέπω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

κοριτσια που λετε για τις πιπιλες εμενα απο εχθες εχει παρει μια χαρα την πιπιλα κ δεν την αποχωριζεται κ κοιμαται με αυτην !!! ειμαστε ενος μηνος πειραζει?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα Σονια μου!! αχ το καημενουλι σου!! δλδ δεν την γλυτωνουμε με τα εμβολια εεε?? πονανε τα γλυκουλια μας...αχ τι θα κανω θα πλανταξω και εγω μαζι της στο κλαμμα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

τοτε μια χαρα.....

ελευθερακι μου να σε ρωτησω κατι, λοιπον σκεφτηκα οτι μαλλον μου μειωθικε το γαλα γιατι του δεινω απο το ζιζι τρωει και κοιμαται μετα απο 5 λεπτα αρχισε να κλαει και το εκανε 2-3 φορες αυτο. τωρα του δώσαμε ξένο και θα αν θα κοιμηθει η αν θα κλαιει πάλι. εσυ τι νομιζεις;;

Νικάκι μου δεν κατάλαβα τι με ρωτάς κορίτσι μου...Για ξανακάνε την ερώτηση:rolleyes:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα Σονια μου!! αχ το καημενουλι σου!! δλδ δεν την γλυτωνουμε με τα εμβολια εεε?? πονανε τα γλυκουλια μας...αχ τι θα κανω θα πλανταξω και εγω μαζι της στο κλαμμα...

Ναι είναι λίγο κάπως με τα εμβόλια. Αλλά δεν είναι απαραίτητο. Ο γιος μου είχε κάνει πυρετό μόνο στο πρώτο εμβόλιο και σε όλα τα άλλα είχε μόνο λίγο γκρίνια. Αυτή τη στιγμή η μικρή έχει 37 και 4 οπότε θα δώ και αργότερα αν θα ανεβάσει κι άλλο για να τις δώσω αντιπυρετικό. Αλλά κάθετε σαν μαραμένο και με κοιτάει μόνο. Αφού να φανταστείτε έπιασε και πιπίλα από το ζόρι της το απόγευμα που τις άλλες μέρες δεν ήθελε ούτε να την δεί.

Εσύ μανούλα θα κάνεις υπομονή όταν εκείνη θα κλαίει γιατί αλλιώς ποιός θα την ηρεμίσει αν όχι η μανούλα της?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Δεν θελω ακομα ομως να παρω χαπια για να σταματησει το γαλα, μπας και ειμαι καλυτερα και μπορεσω να θηλασω...Ηδη αρχισαν να πριζονται και πηγα μια φορα και εβγαλα με το χερι.Τι αλλο μπορω να κανω?

Θήλαστρο δεν έχεις? Αν όχι τότε πρέπει να βρεις ένα γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάθεις μαστίτιδα. Το στήθος δεν αδειάζει με το χέρι ούτε και με το θήλαστρο επαρκώς αλλά για 1-2 μέρες θα κάνεις δουλειά.Δεν μπορείς να θηλάσεις καθόλου?

Αληθεια??πολυ δυσκολη η εγκυμοσυνη των διδύμων...κ μου ειπε ο γιατρος οτι αν στο μέλλον ξαναμείνω έγκυος,έχω μεγαλες πιθανότητες πάλι για δίδυμα...οπότε προσέχω διπλά....χεχε

Νικη εμενα η μια ηρεμει με κιντερντε ενω η άλλη με χαμομήλι...αν συνεχισει κάνε του..

Ναι είναι εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Όταν πρωτοέμαθα πως είναι δίδυμα δεν ενθουσιάστηκα αλλά μετά που τα έχασα άλλαξα γνώμη. Δεν θα με πείραζε να μου ξανατύχει, εννοώ πριν τα 2 μου παιδιά γιατί τώρα είναι δύσκολες εποχές για 4 παιδιά:tongue:

κοριτσια που λετε για τις πιπιλες εμενα απο εχθες εχει παρει μια χαρα την πιπιλα κ δεν την αποχωριζεται κ κοιμαται με αυτην !!! ειμαστε ενος μηνος πειραζει?

Όχι Ποπάκη δεν πειράζει. Στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν δίνουμε πιπίλα πριν σαραντίσουν για να μην πάθουν σύγχιση θηλών.

Σόνια σούπερ το κορίτσι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι είναι λίγο κάπως με τα εμβόλια. Αλλά δεν είναι απαραίτητο. Ο γιος μου είχε κάνει πυρετό μόνο στο πρώτο εμβόλιο και σε όλα τα άλλα είχε μόνο λίγο γκρίνια. Αυτή τη στιγμή η μικρή έχει 37 και 4 οπότε θα δώ και αργότερα αν θα ανεβάσει κι άλλο για να τις δώσω αντιπυρετικό. Αλλά κάθετε σαν μαραμένο και με κοιτάει μόνο. Αφού να φανταστείτε έπιασε και πιπίλα από το ζόρι της το απόγευμα που τις άλλες μέρες δεν ήθελε ούτε να την δεί.

Εσύ μανούλα θα κάνεις υπομονή όταν εκείνη θα κλαίει γιατί αλλιώς ποιός θα την ηρεμίσει αν όχι η μανούλα της?

χα χα σονια μου καλα τα λες...αν παθω εγω πανικο ποιος θα με ηρεμησει η μικρη?? αχου την καημενουλα σου δεν μπορω να ακουω τετοια οταν δεν ειναι καλα τα μωρακια...στεναχωριεμαι πολυ...ευχομαι να μην σε ανεβασει αλλο πυρετο...

Θήλαστρο δεν έχεις? Αν όχι τότε πρέπει να βρεις ένα γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάθεις μαστίτιδα. Το στήθος δεν αδειάζει με το χέρι ούτε και με το θήλαστρο επαρκώς αλλά για 1-2 μέρες θα κάνεις δουλειά.Δεν μπορείς να θηλάσεις καθόλου?

Ναι είναι εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Όταν πρωτοέμαθα πως είναι δίδυμα δεν ενθουσιάστηκα αλλά μετά που τα έχασα άλλαξα γνώμη. Δεν θα με πείραζε να μου ξανατύχει, εννοώ πριν τα 2 μου παιδιά γιατί τώρα είναι δύσκολες εποχές για 4 παιδιά:tongue:

Όχι Ποπάκη δεν πειράζει. Στα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν δίνουμε πιπίλα πριν σαραντίσουν για να μην πάθουν σύγχιση θηλών.

Σόνια σούπερ το κορίτσι σου!

ααα ωραια δλδ σωθηκα με την πιπιλα εεε??

B4Itp2.png

Ελευθερία 6100 η μικρή σου είναι? Ολόκληρη κοπέλα έγινε και είναι και πιο μικρή από εμάς. Μας φάγατε στην στροφή.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Πόπη μετά την πρώτη φορά που θα σου κάνει πυρετό (όχι ότι στο εύχομαι) θα είσαι πιο ψύχραιμη για να το αντιμετωπίσεις.

Κορίτσια σας αφήνω για να δούμε ταινία με το σύζυξ.

Καλό βράδυ να έχουμε όλες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Δωρα περαστικα στον αδερφο σου, οπως ειπαν κ τα κοριτσια τα στρατιωτικα νοσοκομεια ειναι τα καλυτερα, μην αγχωνεσαι, μια χαρα θα ειναι!!

Μαργαριτα κοιταξα τελικα στο κουτι απο το γαλα(το νοβαλακ της δινω) κ λεει εως 120 μλ εως 1 μηνα οποτε ειμαστε ενταξει νομιζω, ευτυχως που μου το ειπες , ουτε που το ειχα προσεξει οτι γραφει!πηρα κ την παιδιατρο βεβαια κ μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα εφοσον πειναει!

κοριτσια θελω να σταματησει το γαλα μου, μη με κατηγορειτε, αλλα δεν αντεχω να τη θηλαζω, οποτε πλησιαζει η ωρα ψυχοπλακωνομαι. δεν ξερω γιατι το πηρα στραβα, αλλα δεν αντεχω! σημερα τη θηλασα το μεσημερι κ πριν λιγο. μετα θα δωσω ξενο. πως θα κοπει ομως το γαλα μου χωρις χαπια? το μεσημερι ειχα 12 ωρες να τη βαλω στο στηθος κ ηταν ελαχιστα βαρυ, λετε να σταματαει σιγα σιγα?

ελπιζω να μην εχουμε πονακια αποψε, της εδωσα κ λιγο κιντερτε πριν. Σοφια θα δοκιμασω απορροφητηρα αποψε!

την τριτη κλεινουμε 20 μερες κ λεω να παμε για καφε με τον αντρα μου αλλα δεν θα παρω ευχη, θα παρω κατευθειαν οταν σαραντησουμε, πειραζει λετε?

αυριο ειναι το μνημοσυνο της πεθερας μου κ στενοχωριεμαι που δεν θα παω, ηθελα να ειμαι με τον αντρουλη μου!

αυτα τα πολλα απο μενα!

καλο κ ησυχο βραδυ να εχουμε ολοι!!!

BJVqp3.png

ααα ωραια δλδ σωθηκα με την πιπιλα εεε??

Ε ναι είναι μεγάλη παραμάνα (όπως λέει και η μάνα μου) η πιπίλα.

Ελευθερία 6100 η μικρή σου είναι? Ολόκληρη κοπέλα έγινε και είναι και πιο μικρή από εμάς. Μας φάγατε στην στροφή.

6100 την ζυγίσαμε εμείς. Πόσο γεννήθηκε η μικρή σου? Πάντως βάζει πολύ καλό βάρος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νικάκι μου δεν κατάλαβα τι με ρωτάς κορίτσι μου...Για ξανακάνε την ερώτηση:rolleyes:

σε ρωταω ελευθερια μου αν πιστευεις οτι μειωθηκε το γάλα μου λόγο του οτι οταν τον θηλαζω τωρα κοιματε και μετα απο 2 λεπτα αρχιζει να κλαει, του δωσαμε ξενο ενω τον ειχα θηλασει πριν 1 ωρα και εφαγε 120μλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καμια δεν ειναι μεσα τωρα ε? εγω τους κοιμησα ολους και σε λιγο θα την πεσω και γω. πριν εφαγα τοσο που κοντευα να σκασω. αφου ειπα στον αντρα μου "πειραζει να λυποθυμησω τωρα?" !!!!! μετα διαβασαμε με τα πιτσιρικια σχεδον ολα τα βιβλια που εχουμε, ξυπνησε ο μπεμπης και τον ταισα (ευτυχως συγχρονιστηκε και ξυπνησε αφου πηγαν για υπνο τα μεγαλα!!), κοιμηθηκε παλι, και να μαι τωρα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...