Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

6100 η μικρή μου και την υπολογίζω 66-67 πόντους τώρα.

Μαράκι αν έχεις την δυνατότητα μείνε σπίτι. Και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι αλλά νατην αφήσω 2,5 μηνών μωρέ δύσκολο για να πάω τον άλλο μήνα.

Λαμπρινή μου καλά είναι το κοριτσάκι μου. Ησυχούλι, καμιά σχέση με τον γιο μου!

προς το παρον τους εχω πει οτι θα παω τον ιουνιο για λιγες ωρες, και απο το σεπτεμβριο κανονικα. εσυ ποτε γυρνας?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς το τσουρεκάκι, τι πρόβληματισμό έχεις για την δουλειά καλέ? Κατερίνα είναι το όνομά σου ή Μαρία? Δεν θυμάμαι:(

Νίκη μου πόσο γεννήθηκε ο μπέμπης σου?

γεννηθικε 49 εκατοστα 2900

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια εχει απο τις εναμιση ακομη δεν εχει κοιμηθει τι να κανω; τον θηλασα και κοιμηθικε τον εβαλα στο κρεβατακι και μετα απο 5 λεπτα αρχισε να κλαιει

για σου νικη μου! σιγουρα χορταινει ο μικρος? μηπως εχει πονακια τιποτα? μηπως απλα θελει αγκαλιτσες?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Νικη μου εμενα που γεννηθηκαν πρόωρες ειχαν γεννηθει 44 εκ η μια κ 46 η άλλη,,,καλα πανε ευτυχώς,,,

ναι ψηλο ειναι το παλικαρι σου!!φτου φτου φτου!:)

ναι εχεις δικαιο το ξεχασα αυτο....

για σου νικη μου! σιγουρα χορταινει ο μικρος? μηπως εχει πονακια τιποτα? μηπως απλα θελει αγκαλιτσες?

νομιζω χορταινει με το θηλαμο δεν ξερω και ποσο τρωει, αλλα επειδη κανω μιχτο οταν του δεινω ξενο πινει 120 μλ και καποτε θελει κι αλλο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

προς το παρον τους εχω πει οτι θα παω τον ιουνιο για λιγες ωρες, και απο το σεπτεμβριο κανονικα. εσυ ποτε γυρνας?

Εγώ κανονικά τον Απρίλη, πολύ νωρίς και θα είναι πολύ μικρούλα!

γεννηθικε 49 εκατοστα 2900

Μια χαρά. Πήρε περίπου 8 πόντους σε 1,5 μήνα ε? Ωραία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαρια μου ναι το θυμηθηκα το επαγγελμα σου!μας το ειχες ξαναπει!

Ειναι δίκοπο μαχαίρι όντως!

ελευθεριτσα,μπραβο η μικρη σου!ολοκληρη κοπελα καλε!

Νικη μου τί επαθε ο μικρός σου καλε?!μηπως πονανε τα εντερακια του?αν του εδινες χαμομηλάκι??!

Ελευθερια εμενα ησυχες ειναι κ οι μικρες οπως κ ο γιος μου,,στον υπνο λιγο με ταλαιπωρουν ακομα αλλα ελπιζω να στρωσουν...επισης ο γιος μου ειχε πολυ περισσοτερους κολικους ενω αυτες λιγοτερο,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Λαμπρινή έχουμε και την εμπειρία τώρα. Στο 1ο όλα σε αγχώνουν και κάνεις και πράγματα που κακομαθαίνουν το παιδί. Ο γιος μου δεν κοιμήθηκε ποτέ μόνος του στην κούνια του, ακόμη και τώρα θέλει κάποιον για να κοιμηθεί. Η μικρή εξ αρχής μόνη της κοιμάται. Η' στο πορτ μπεμπέ μες την ημέρα ή στην κούνια της το βράδυ.Θ

Θα ξαναπώ και ας γίνω γραφική ό,τι βοηθάει πολύ η πιπίλα αλλά και μέχρι πριν 1 βδομάδα που δεν της είδα δώσει, πάλι μόνη κοιμόταν, απλά ήταν λίγο πιο ανήσυχη μες την ημέρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λαμπρινή έχουμε και την εμπειρία τώρα. Στο 1ο όλα σε αγχώνουν και κάνεις και πράγματα που κακομαθαίνουν το παιδί. Ο γιος μου δεν κοιμήθηκε ποτέ μόνος του στην κούνια του, ακόμη και τώρα θέλει κάποιον για να κοιμηθεί. Η μικρή εξ αρχής μόνη της κοιμάται. Η' στο πορτ μπεμπέ μες την ημέρα ή στην κούνια της το βράδυ.Θ

Θα ξαναπώ και ας γίνω γραφική ό,τι βοηθάει πολύ η πιπίλα αλλά και μέχρι πριν 1 βδομάδα που δεν της είδα δώσει, πάλι μόνη κοιμόταν, απλά ήταν λίγο πιο ανήσυχη μες την ημέρα.

ναι έτσι ειναι...εγω τον ειχα στην κουνια του μετα τις 40 μερες!αλλα με το 1ο φαινονται ολα πιο δυσκολα!Εγω τους εχω δωσει πιπιλα απο νωρις!και ειναι ησυχες αρκετα!!

και μενα μου μπηκαν ιδεες με τις κρεπες κ τις φτιαχνω κ νοστιμες....μμμμμμ...

παω να βαλω μια σκουπα και επανερχομαι!!!!!φιλούθκιαααααα

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Πιπίλα έδωσα τώρα γιατί στον αποκλειστικό θηλασμό δεν επιτρέπεται πριν τον σαραντισμό και πάλι προσέχω πολύ την χρήση της. Δεν την δίνω συχνά και μόνο όταν έχει φάει πριν. Δηλαδή πρώτα στήθος και μετά πιπίλα.

Και εμένα μου άρεσαν πολύ τα δίδυμα. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμα, χωρίς να υπάρχει καν κληρονομικότητα, αλλά παλλινδρόμησε στις 8 εβδομάδες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ κανονικά τον Απρίλη, πολύ νωρίς και θα είναι πολύ μικρούλα!

Μια χαρά. Πήρε περίπου 8 πόντους σε 1,5 μήνα ε? Ωραία!

ναι λες να βγεις ψηλος;;;

Μαρια μου ναι το θυμηθηκα το επαγγελμα σου!μας το ειχες ξαναπει!

Ειναι δίκοπο μαχαίρι όντως!

ελευθεριτσα,μπραβο η μικρη σου!ολοκληρη κοπελα καλε!

Νικη μου τί επαθε ο μικρός σου καλε?!μηπως πονανε τα εντερακια του?αν του εδινες χαμομηλάκι??!

Ελευθερια εμενα ησυχες ειναι κ οι μικρες οπως κ ο γιος μου,,στον υπνο λιγο με ταλαιπωρουν ακομα αλλα ελπιζω να στρωσουν...επισης ο γιος μου ειχε πολυ περισσοτερους κολικους ενω αυτες λιγοτερο,,,

δενε χω χαμομηλακι εχω κιντερτε αν ειναι να του κανω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Δεν ξέρω Νίκη μου. Το ύψος του μου φαίνεται νορμάλ για την ηλικία του, 56 πόντους υπολογίζονται τα 1 μηνού μωράκια αλλά αφού γεννήθηκε 49 (το μέσο όρος ύψους γέννησης ειναι 50-51 εκατοστά) τότε πήρε πολύ καλό ύψος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν ξέρω Νίκη μου. Το ύψος του μου φαίνεται νορμάλ για την ηλικία του, 56 πόντους υπολογίζονται τα 1 μηνού μωράκια αλλά αφού γεννήθηκε 49 (το μέσο όρος ύψους γέννησης ειναι 50-51 εκατοστά) τότε πήρε πολύ καλό ύψος.

τοτε μια χαρα.....

ελευθερακι μου να σε ρωτησω κατι, λοιπον σκεφτηκα οτι μαλλον μου μειωθικε το γαλα γιατι του δεινω απο το ζιζι τρωει και κοιμαται μετα απο 5 λεπτα αρχισε να κλαει και το εκανε 2-3 φορες αυτο. τωρα του δώσαμε ξένο και θα αν θα κοιμηθει η αν θα κλαιει πάλι. εσυ τι νομιζεις;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κοριτσια, τι μπορω να κανω με το γαλα στο στηθος?Τουλαχιστον για σημερα θα της δινω μονο ξενο.Η παιδιατρος λεει οτι δεν ειναι καλο και στηθος και ξενο γτ αυξανει τις πιθανοτητες για εμετουλι.Οποτε σημερα μονο ξενο γτ ποναω πολι για να θηλασω.

Ο ορθοπεδικος ειπε μεχρι την Δευτερα υπομονη και αν δεν δουμε βελτιωση τοτε θα ξεκινησω θεραπεια.

Δεν θελω ακομα ομως να παρω χαπια για να σταματησει το γαλα, μπας και ειμαι καλυτερα και μπορεσω να θηλασω...Ηδη αρχισαν να πριζονται και πηγα μια φορα και εβγαλα με το χερι.Τι αλλο μπορω να κανω?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...