Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου λαμπρινη, τι κανεις? πως τα πατε? οι μικρες ειναι ομοζυγωτικα διδυμα η οχι? μοιαζουνε μεταξυ τους?

helllooo!!ναι ομοζυγωτικα ειναι οι μικρες μου,,,ειναι ολόιδιες!ευτυχως η μια εχει ενα κοκκινο σαν σπυρακι στο κεφαλι κ τις ξεχωριζω!!χεχεχε!!

Και εγω θελω να παω για δουλεια......εχω ηδη ξεκινησει 2 ιδιαιτερα που ειχα απο πριν αλλα θελω πιο πολυ!!πώς θα τα καταφερω?!δεν ξερω,,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το τσουρεκάκι, τι πρόβληματισμό έχεις για την δουλειά καλέ? Κατερίνα είναι το όνομά σου ή Μαρία? Δεν θυμάμαι:(

Νίκη μου πόσο γεννήθηκε ο μπέμπης σου?

καλως με! μαρια!!! θα θυμαστε το πιο συχνο ονομα!!!! αχ, με τη δουλεια...να παω ή να μην παω και αν ναι πότε....ολοι περιμενουν οτι θα παω (και απο τη δουλεια και απο την οικογενεια). και γω απο τη μια θελω αλλα απο την αλλη θελω να μεινω με το μωρο στο σπιτι...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλως με! μαρια!!! θα θυμαστε το πιο συχνο ονομα!!!! αχ, με τη δουλεια...να παω ή να μην παω και αν ναι πότε....ολοι περιμενουν οτι θα παω (και απο τη δουλεια και απο την οικογενεια). και γω απο τη μια θελω αλλα απο την αλλη θελω να μεινω με το μωρο στο σπιτι...

και εγω μια απο τα ιδια....βεβαια κανεις δεν περιμενει να παω να δουλεψω αλλα εγω θελω να βγω...τί δουλεια κανεις??

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Λαμπρινούλα τι κάνουν οι κουκλίτσες σου? Μεγάλωσαν ε?

Σε λίγο θα ζυγίσω και εγώ την δική μου.

γεια σου Ελευθεριτσα!τί κανει η κουκλαρα σου???

Ναι ευτυχως!σαν μοσχαρακια εχουν γινει!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

helllooo!!ναι ομοζυγωτικα ειναι οι μικρες μου,,,ειναι ολόιδιες!ευτυχως η μια εχει ενα κοκκινο σαν σπυρακι στο κεφαλι κ τις ξεχωριζω!!χεχεχε!!

Και εγω θελω να παω για δουλεια......εχω ηδη ξεκινησει 2 ιδιαιτερα που ειχα απο πριν αλλα θελω πιο πολυ!!πώς θα τα καταφερω?!δεν ξερω,,,,

αχ ολοιδιες?! τι ωραια! πολυ μ'αρεσουν τα διδυμα!! να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

Διαφημίσεις

αχ ολοιδιες?! τι ωραια! πολυ μ'αρεσουν τα διδυμα!! να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

βασικα εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα διδυμα........αλλα τί να κανουμε!η κληρονομικοτητα μας χτυπησε την πόρτα!χεχε

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

6100 η μικρή μου και την υπολογίζω 66-67 πόντους τώρα.

Μαράκι αν έχεις την δυνατότητα μείνε σπίτι. Και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι αλλά νατην αφήσω 2,5 μηνών μωρέ δύσκολο για να πάω τον άλλο μήνα.

Λαμπρινή μου καλά είναι το κοριτσάκι μου. Ησυχούλι, καμιά σχέση με τον γιο μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

και εγω μια απο τα ιδια....βεβαια κανεις δεν περιμενει να παω να δουλεψω αλλα εγω θελω να βγω...τί δουλεια κανεις??

ειμαι μηχανικος και δουλευω σε ενα γραφειο. με αδειες ασχολουμαι κτλ. θεωρω οτι το ιδανικο ειναι να πηγαινουμε στη δουλεια οταν τα μωρα γινονται 18 μηνων. αλλα δυστυχως η δουλεια δεν περιμενει μεχρι τοτε... ειναι δικοπο μαχαιρι...

βασικα εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τα διδυμα........αλλα τί να κανουμε!η κληρονομικοτητα μας χτυπησε την πόρτα!χεχε

χαχα, σοβαρα μιλας?!!! εμενα απο παντα μου αρεζαν! απο μικρη!!! πλακα εχει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...