Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

απο οσο ξερω δεν διατηρηται ποπη μου!!δεν ειμαι και σιγουρη ομως!!

δλδ αν αφησει πχ λιγο γαλα και θελει μετα απο κανα μισαωρο η μια ωρα δεν διατηρητε?? οχι οτι το εδωσα αλλα συνεχεια πεταω γαλα κ μετα ξαναφτιαχνω καινουργιο γιαυτο ρωταω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

του κανουν ομως χιλιες δυο εξετασεις κοριτσια... και δεν λενε τιποτα δεν βγηκαν ακομα τα αποτελεσματα...ψαχνουν να δουν ποιο μικροβιο ειναι.... κοντευω να τρελαθω εδω στο σπιτι...ολοι πηγαν εκει οι γονεις μου ο αντρας μου η κοπελα του οι θεια μου,εκτος απο μενα πυ πρεπει να μεινω εδω. φοβαμαι κ κανω ασχημες σκεεψεις.... σας παρακαλω προσευχηθειτε κι εσεις για τονν αδερφουλι μου να πανε ολα καλα!

Δωρα μου, μην κανεις κακες σκεψεις.

Ολα καλα θα πανε θα δεις, και εμεις σου το ευχομαστε αυτο και ειμαστε διπλα σου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια ξερετε ποσο διαρκει το ξενο γαλα στο ψυγειο?? μια ωρα ας πουμε?

Ποπακι μου, δεν το εχω φυλαξει ποτε ετοιμο.Δεν το πετας καλυτερα να εισαι ησυχη?

Τα ειδες τα μειλς?

Διαφημίσεις

Ποπακι μου, δεν το εχω φυλαξει ποτε ετοιμο.Δεν το πετας καλυτερα να εισαι ησυχη?

Τα ειδες τα μειλς?

δεν το φυλαω απλα μερικες φορες αφηνει λιγα μλ κ μετα απο μιση ωρα ξαναθελει μεχρι στιγμης τα πετουσα γιαυτο ρωταω ...αλλα για να ειμαι σιγουρη καλυτερα να πεταω...

ναι τα ειδα πεθανα στο γελιο!!!:lol::lol::lol: μου φτιαξες το κεφι!!:wink:;-)

B4Itp2.png

Την ειδα τη κουκλα σου!!!

Καλε, τι μαλλι ειναι αυτο?? εχει μπολικο!!

Να τη χαιρεσαι Ποπη μου, να ειναι γερο και τυχερο!!!

Oχι Νικη μου δεν ηρθα καθολου..αλλα καποια στιγμη λεμε να ερθουμε Κυπρο...

να ερθετε να ερθετε και να κανονισουμε να βρεθουμε νσ σας ξεναγισουμε....

του κανουν ομως χιλιες δυο εξετασεις κοριτσια... και δεν λενε τιποτα δεν βγηκαν ακομα τα αποτελεσματα...ψαχνουν να δουν ποιο μικροβιο ειναι.... κοντευω να τρελαθω εδω στο σπιτι...ολοι πηγαν εκει οι γονεις μου ο αντρας μου η κοπελα του οι θεια μου,εκτος απο μενα πυ πρεπει να μεινω εδω. φοβαμαι κ κανω ασχημες σκεεψεις.... σας παρακαλω προσευχηθειτε κι εσεις για τονν αδερφουλι μου να πανε ολα καλα!

ολα θα πανε καλα δωρα μου....

Από το site mariaevita 50? σε προσφορά εσύ?

Α εμεις προξενια δε χαλαμε ξενο μπεμπη δε παιρνουμε!:lol: Ε βεβαια εμεις στου Τριτση πηγαιναμε πολυ συχνα μολις ανοιξει παλι εκει θα ειμαστε!

Καποια ενοχληση θα εχει συνεχιζει?

Οχι βρε Δωρακι μου περαστικα του :-(

νομιζω θελει να κοιμηθει και λογο υπερεντασεις δεν μπορει....:-(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Την ειδα τη κουκλα σου!!!

Καλε, τι μαλλι ειναι αυτο?? εχει μπολικο!!

Να τη χαιρεσαι Ποπη μου, να ειναι γερο και τυχερο!!!

ευχαριστω πολυ αννα μου!! ειδες μαλλι?? ετσι γεννηθηκε!! αφου καθε μερα μετα το μπανιο την κανω και αλλο χτενισμα!! χε χε χε σε λιγους μηνες θα βαλουμε και κορδελες!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εδω ειμαι κ εγω!!!!!!!!!! τι κανετε? εγω πηζω αλλα ελπιζω! εχω λαλησει με την μετακομιση κ εξακολουθει να ποναει ολο μου το σωμα κ δεν ξερω γιατι.. το εχει καμια σας αυτο? καλα τα κιλα δεν λενε να φυγουν με τιποτα.. μολις τακτοποιηθω θα κανω μια κανονικη διατροφη ετσι κ αλλιως εχει μειωθει κ το γαλα μου δεν βλεπω να συνεχιζεται κ για πολυ...

α σημερα πηγαμε να της παρουν αιμα κ ειχα ασπρισει πιο πολυ απο το μωρο (που τσιριζε απειρη ωρα το αμοιρο)...αχ που να αρχισουν κ τα εμβολια τι εχουμε να παθουμε...

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?? εμεις ετσι κ ετσι, νομιζω οτι η μπεμπουλα εχει πονακια. χθες, τριτο βραδυ στη σειρα που ξυπναει στις 12 κ κλαιει συνεχεια ως τις 3 το πρωι! απαρηγορητο το καημενο, δεν σταματουσε με τιποτα! τελικα την πηρε υπνος στο στηθος μου αν κ δεν θελω να μαθει ετσι. η γκρινια παντως συνεχιστηκε κ στις 6 που ξυπνησε κ στις 9 που ξαναξυπνησε. κ τωρα υποτιθεται κοιμαται αλλα καθε τρεις κ λιγο ξυπναει. οσες δινετε ξενο γαλα, θυμαστε ποσα μλ δινατε στην ηλικια της δικιας μου? το πρωι ηπιε 90 μλ κ ηθελε κ αλλο. της εφτιαξα αλλα 30 κ τα κατεβασε αμεσως! μηπως ειναι πολυ ομως?

κλαιει παλι παω

βρε Γωγουλα πολυ νομιζω ειναι για τοσο μικρο μωρακι τοση ποσοτητα... γραφει επανω στα κουτια ποσο πρεπει να πινουν αλλα εμενα ποτε δεν πινει τοσο πολυ ας πουμε.. μαλλον εξαρταται κ απο το μωρο τι να πω..

πωπω αυτα τα βραδινα ξενυχτια ειναι δραμα... κ εγω δεν τα αντεχω ρε γμτ.. εμενα χτες ξυπνησε στις 2 μιση το πρωι την ταισα κ μεχρι τις 5μιση ειχαμε γρινιτσα..δεν ηξερα τι να την κανω..την αλλαξα την εδωσα λιγο συμπληρωμα λεω μην δεν χορτασε της εδωσα πιπιλα δεν την επαιρνε..ειχα λαλησει... στο τελος την εβαλα λιγο να θηλασει κ κοιμηθηκε ετσι...εγω ειχα γινει πτωμα ομως... κ την αλλη εβδομαδα ειναι βραδινος ο Μαριος κ να δω τι θα κανω μονη μου...αφηστε που εχω κ την μετακομιση...

κοριτσια δεν ειμαι καλα...

εχουν τον αδερφο μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο θεσνικη κ εχει βαρια πνευμονια του κανουν εξετασεις συνεχεια

Νικη κ εμενα αυτο μου εκανε χτες...

καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια τι κανετε?ηρθα για λιγο να σας πω τα νεα μας...εγω συνεχιζω να ποναω δεν ξερω μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο...κ της μικρουλας μου ξεκινησαν τα πονακια της και συνεχεια εχουμε γκρινιες και κλαμματα αλλα μολις την βαζω στην αγκαλια μου σταματαει!! εχει παρει κ την πιπιλα κ δεν την αποχωριζεται με τπτ με αυτην κοιμαται!! καλο δεν ειναι αυτο?

νικουλα μου κατα πασα πιθανοτητα ειναι κολικοι ...και μενα ετσι κανει ξυπναει καθε τρεις και λιγο και κλαιει και θελει αγκαλιτσα...μαζευει τα ποδαρακια της και σφιγγεται...υπομονη!!!!!!!

Ποπακι μου! μια χαρουλα ειστε σας ειδα κ στο φεις! τι γλυκα! κ μαλουρα τρελλη! εμενα ειναι λιγο καραφλη μαλλον! χαχαχα... μια χαρα που σου πηρε πιπιλα!

αχ ευχομαι να σου περασει γρηγορα ποπακι!!!!!!! κ να χαιρεσαι το παοδακι σου!!!

οντως βαραινει κ με κουραζει ο μπεμπιτος μου γιατι ειμαι κ μονη ολη μερα!!! 5,5 κιλα εφτασε σχεδον

αν συνεχισει αυτο θα κανω ποπη μου....

κι εμενα σχεδον 5.5 κιλα ειναι ο μικρος μου αλλα εσεις ειστε πιο μεγαλοι μας

πωπω 5μιση κιλα!!! πως μεγαλωνουν τα ατιμα! εμενα ηδη μου φαινεται βαρια κ ειναι μονο 3μιση κιλα..ειμαι τραγικα αγυμναστη..

καλα δεν το πιστευω ρε Δωρακι. εχω περασει ακριβως το ιδιο. με τον αντρα μου ομως. ηταν στο 401 ενα μηνα κ δεν εβρισκαν τι ειχε. τον περισσοτερο καιρο ψηνοταν στον πυρετο κ δεν τον επιανε τιποτα..ειχα τρελαθει τελειως να φανταστεις ειχα λιποθυμισει στο δρομο μια μερα απο το αγχος. τα στρατιωτικα νοσοκομεια ειναι τα καλυτερα να ξερεις. προσεχουν απιστευτα εκει μεσα. θα τον φροντισουν παρα πολυ καλα μην αγχωνεσαι καθολου. θα περασει γρηγορα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας!!!

Μαργαριτα γιατι πηγατε κ πηραν αιμα απο την μικρη??

Δωρακι,κουραγιο...αφου ειναι οι δικοι σου εκει να εισαι ψυχραιμη οσο μπορεις,,

Νίκηηη ήταν κ ο μπαμπας μου στην ελδυκ φανταρος..σε 2 χρονια που θα παρει συνταξη θα ερθουμε Κυπρο για ταξιδι!!

Χθες ειχαμε παιδιατρο.ειναι 5 κιλα η μια και 56 εκατοστα!ολα καλα...κ απο υπνο πανε καλυτερα τα βραδια...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

κοριτσια γεια σας και απο εμενα! μολις σας διαβασα! ο αντρας μου πηρε λιγο τους μεγαλους βολτιτσα και ο μπεμπης κοιμαται. εγω σημερα το πρωι πηγα μια βολτα απο το γραφειο να παρω κατι χαρτια που ειχα αφησει εκει και τα χρειαζομουνα. ειμαι προβληματισμενη με το θεμα της δουλειας και σημερα που πηγα απο εκει ξαναπροβληματιστηκα. δεν ξερω τι να κανω...

δωρα μου περαστικα για τον αδερφο σου. ευχομαι ολα να πανε καλα. παντως ειναι στα καλυτερα χερια.

αννα, τις αποδειξεις στην εφορια τις βαλαμε. οχι στο τσμεδε. δεν τις δεχονται στο τσμεδε. αλλα και να τις δεχτουν,θα σου δωσουν ενα μηδαμινο ποσο πισω. ασε που επρεπε να τις βαλεις το πολυ εναμιση μηνα μετα την ημερομηνια της εξετασης.

ποπη, το γαλα το ξενο δε διατηρειται στο ψυγειο. απο τη στιγμη που το φτιαχνεις, κραταει για μια ωρα, χωρις να το εχεις βαλει στο ψυγειο. αν πεινασει σε μιση ωρα μπορει να πιει το υπολοιπο. αν περασουν δυο ωρες ομως οχι. παντως εγω εχω δωσει και στη μιαμιση ωρα που ηθελε το υπολοιπο και ηταν ενταξει. αλλα καλο ειναι να τηρεις τη μια ωρα για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας!!!

Μαργαριτα γιατι πηγατε κ πηραν αιμα απο την μικρη??

Δωρακι,κουραγιο...αφου ειναι οι δικοι σου εκει να εισαι ψυχραιμη οσο μπορεις,,

Νίκηηη ήταν κ ο μπαμπας μου στην ελδυκ φανταρος..σε 2 χρονια που θα παρει συνταξη θα ερθουμε Κυπρο για ταξιδι!!

Χθες ειχαμε παιδιατρο.ειναι 5 κιλα η μια και 56 εκατοστα!ολα καλα...κ απο υπνο πανε καλυτερα τα βραδια...

να αερθετε να ερθετε και εσεις να βρεθουμε...

εμενα πολύ ψηλος μου βγηκε τελικα ο μικρος μου, 57 εκατοστα πριν εναμιση εβδομαδα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...