Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω οταν ειχα παρει υγρο πιατων ειχε ερθει σε 3 εβδομαδες.

Τωρα παρηγγειλα υγρο αριελ για το πλυντηριο, τα 6 τα ειχε 25 λιρες.Το λενορ που το ειχα κοιταξει μου φανηκε ιδια η τιμη με εδω.Βρηκες εσυ καποια προσφορα σε αυτο, γιατι ειχα δει και το μειλ που ειχαν στειλει αλλα δεν νομιζω οτι ειχε διαφορα.Εχεις βρει και κατι αλλο καλο σε απορρυπαντικα που να συμφαιρει?

Άννα μου είχα πάρει αυτό το lenor

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0044SWUUW/ref=oh_o05_s00_i00_details

με 14λίρες τα 6 μπουκάλια.

και τώρα έχω παραγγείλει αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004YC3L88/ref=oh_o01_s00_i03_details

που άκουσα πως είναι πολύ καλό.

Εκευθερια μου ειμαι σε διλημμα να παρω αυτο ή να νοικιασω νοσοκομειακο τι λες?Φοβαμαι μη μειωθει η οαραγωγη.Θα εχω θεμα λες περιστασιακα το θελω κι εγω προς το παρον γιατι για τη δουλεια αργω ακομα.Και μια ερωτηση ακομα που το φυλας αφου το βγαλεις στο ψυγειο φανταζομαι ε και μετα πως το ζεσταινεις?Μπιμπερο πηρες?Σε ζαλισα αλλα δε ξερω τιποτα στο γιο μου δε καταφερα με ενα θηλαστρο που μου ειχαν δωσει με αποτελεσμα να μενω σπιτι ολη μερα:(

Αν θες περιστασιακή άντληση δεν χρειάζεσαι νοσοκομειακό θήλαστρο σε καμία περίπτωση. Το συμβατό θήλαστρο είναι ιδανικό για να αφήνεις 2 γεύματα το πολύ την ημέρα. Όταν το βγάλεις μπορείς να το διατηρήσεις ένα 24ωρο στο ψυγείο σε γυάλινο κατά προτίμηση αποστειρωμένο μπουκάλι ή το βάζεις σε ειδικά σακουλάκια φύλαξης γάλατος στην κατάψυξη ή στον καταψύκτη.

Μπιμπερό είχα πάρει γι'αυτό τον λόγο γιατί στον γιο μου για 1 μήνα έκανα αποκλειστική άντληση, οπότε τα χρειάστηκα και είχα πάρει και σακουλάκια φύλαξης.

Θα βρω το λινκ που αναφέρει τους κανόνες διατήρησης του μητρικού γάλατος να στο παραθέσω.

κοριτσια δεν ειμαι καλα...

εχουν τον αδερφο μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο θεσνικη κ εχει βαρια πνευμονια του κανουν εξετασεις συνεχεια

Βρε κοριτσάκι εκεί έπαθε την πνευμονία ή την είχε? Πριν λίγες μέρες δεν πήγε? Όπως και να έχει πολλά περαστικά του, τα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι τα καλύτερα.

Έφυγα, ξύπνησε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν ηρθες καθολου εδω οταν ηταν κυπρο;;;;

ναι αυτο σκεφτομαι κι εγω....

Oχι Νικη μου δεν ηρθα καθολου..αλλα καποια στιγμη λεμε να ερθουμε Κυπρο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

του κανουν ομως χιλιες δυο εξετασεις κοριτσια... και δεν λενε τιποτα δεν βγηκαν ακομα τα αποτελεσματα...ψαχνουν να δουν ποιο μικροβιο ειναι.... κοντευω να τρελαθω εδω στο σπιτι...ολοι πηγαν εκει οι γονεις μου ο αντρας μου η κοπελα του οι θεια μου,εκτος απο μενα πυ πρεπει να μεινω εδω. φοβαμαι κ κανω ασχημες σκεεψεις.... σας παρακαλω προσευχηθειτε κι εσεις για τονν αδερφουλι μου να πανε ολα καλα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

γεωργια μου απο που το παρηγγειλες???μιαμ μιαμ αρακαααα πολυ μ'αρεσει!!!!!

γωγω κολικοι ειναι αυτο που εχει! ευχομαι να περασουν κ να μην ταλαιπωρειται το νινι σου!!!:(:(

σοφακι στρωνετε ε??? μπραβο!! τελικα το γαλα σε σκονη τα χορταινει κ κοιμουντε για περισσοετρη ωρα ε??:rolleyes:

Από το site mariaevita 50€ σε προσφορά εσύ?

Γεωργια μου και εγω τον θηλαζω αλλα εχθες του εδωσα 1-2 φορες ξενο να δω πως παει γιατι ισως δεν χορταινει με το δικο μου.Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω οτι μειωθηκε το γαλα στο στηθος μου...

Να τα γνωρισουμε βεβαια ...αν και τον εχω ταξει στης Δωρας..χιχι!

Αντε να ανοιξει ο καιρος να τα βγαζουμε πιο ελευθερα εξω κ να γνωριστουμε , δεν ειμαστε κ μακρια!!

Αναστασια μου ακριβως ετσι..Ηπιε ενα βραδυ ξενο κ κοιμηθηκε παραπανω , ειναι αληθεια..

Α εμεις προξενια δε χαλαμε ξενο μπεμπη δε παιρνουμε!:lol: Ε βεβαια εμεις στου Τριτση πηγαιναμε πολυ συχνα μολις ανοιξει παλι εκει θα ειμαστε!

γεια σας.....

λοιπον ακουστε ο μπεμπης κοιμηθικε 12 ξυπνησε 1.30, πήρα να τον θηλασω κάποια στιγμη αρχισε να κλαει και να βγαζει τη θηλη απο το στομα του, του την εβαζα παλι, σταματαγε να κλαει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το ιδιο, μετα ειπα να του κάνω γαλα στο μπιμπερο και εκανε το ιδιο, μεχρι που στο τελος εφαγε 100μλ τον εκανα να ρευτει και τον εβαλα να κοιμηθει, τωρα καθε 5 λεπτα ξυπνα και κλαει και ξανακοιματε και ξαναξυπνα και κλαιει,,,, γιατι κανει ετσι;;

Καποια ενοχληση θα εχει συνεχιζει?

κοριτσια δεν ειμαι καλα...

εχουν τον αδερφο μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο θεσνικη κ εχει βαρια πνευμονια του κανουν εξετασεις συνεχεια

Οχι βρε Δωρακι μου περαστικα του :-(

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικουλα, τι κανεις??

Περασες ωραια εχθες?? ηταν πολλες γυναικοπαρεες στο κλαμπ?

δεν περασα τοσο ωραια οσο περιμενα γιατι ειχα παρα πολύ κοσμο δεν μπορουσαμε ουτε καν να χωρεψουμε απο το σπρωξίδει που υπήρχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

του κανουν ομως χιλιες δυο εξετασεις κοριτσια... και δεν λενε τιποτα δεν βγηκαν ακομα τα αποτελεσματα...ψαχνουν να δουν ποιο μικροβιο ειναι.... κοντευω να τρελαθω εδω στο σπιτι...ολοι πηγαν εκει οι γονεις μου ο αντρας μου η κοπελα του οι θεια μου,εκτος απο μενα πυ πρεπει να μεινω εδω. φοβαμαι κ κανω ασχημες σκεεψεις.... σας παρακαλω προσευχηθειτε κι εσεις για τονν αδερφουλι μου να πανε ολα καλα!

δωρακι μου θα προσευχηθουμε αγαπη μου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις και μην κανεις αρνητικες σκεψεις θα δεις!! του κανουν εξετασεις προφανως για να ειναι καλυμμενοι απο ολες τις πλευρες κ μην ξεχνας τα στρατιωτικα νοσοκομεια δεν εχουν καμια σχεση με τα δημοσια ειναι αψογοι και τα ψαχνουν ολα!! μην ανησυχεις κουκλι μου σου στελνω την θετικη μας ενεργεια παρε δυναμη !!

γεια !!τι μου κανετε??εμεις σημερα ειμαστε καλητερα εχτες εκλαιγε χωρις λογο το μωρο μου!!!

καλησπερα εφακη μου!!! σημερα καλυτερα ειστε ?? αντε μπραβο σας!! μηπως αρχισαν και εσας τα πονακια??

δεν περασα τοσο ωραια οσο περιμενα γιατι ειχα παρα πολύ κοσμο δεν μπορουσαμε ουτε καν να χωρεψουμε απο το σπρωξίδει που υπήρχε

νικουλα μου τουλαχιστον βγγηκες στον εξω κοσμο!! κατι ειναι και αυτο!!:wink:;-)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ολα θα πανε καλα δωρα μου!!!περαστικα!!!!

δωρακι μου θα προσευχηθουμε αγαπη μου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις και μην κανεις αρνητικες σκεψεις θα δεις!! του κανουν εξετασεις προφανως για να ειναι καλυμμενοι απο ολες τις πλευρες κ μην ξεχνας τα στρατιωτικα νοσοκομεια δεν εχουν καμια σχεση με τα δημοσια ειναι αψογοι και τα ψαχνουν ολα!! μην ανησυχεις κουκλι μου σου στελνω την θετικη μας ενεργεια παρε δυναμη !!

καλησπερα εφακη μου!!! σημερα καλυτερα ειστε ?? αντε μπραβο σας!! μηπως αρχισαν και εσας τα πονακια??

νικουλα μου τουλαχιστον βγγηκες στον εξω κοσμο!! κατι ειναι και αυτο!!:wink:;-)

δεν ξερω ποπη μου αλλα οπως ειπε και η νικη δεν εδειχνε να ποναει δεν εκανε τα ποδαρακια του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεωργια μου και εγω απο εκει το πηρα!! οτι απορια εχεις παρε τηλ κ οι κοπελες θα στο εξηγησουν ακριβως!! εμενα με βοηθησαν, στην αρχη μου φαινοταν πολυ δυσκολο...

δωρακι μου θα προσευχηθουμε!!! πολυ σιγκινουμε που τον αγαπας τοσο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...