Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε ποπακι μου ακομα τυρανιεσαι ε αγαπη μου?? πιστευω να εισαι στα τελιωματα βρε κοπελα μου ! ουφφφ!!! εχει κ πονακια η μικρη ε??? αντε να περασουν οι παλιο κολικοι!!!!!!!!

εμεις καλα σε γενικες γραμμες! το θεμα μου ειναι που δεν πολυ κοιμαται μες στη μερα,μονο αν τον εχω αγκαλια...

ναι ακομα τυραννιεμαι το στηθος ακομα νταουλι ειναι ετσι μου ερχεται να παρω να το πατησω κ να βγαλω ολο το γαλα...καπνισα κιολας δεν αντεξα απο το στρες αυτες τις μερες...

ξεκινησαν κ τα πονακια της αλλα ευτυχως ακομα δεν ειναι τραγικα γιατι στην αγκαλια μου ηρεμει κ αυτο μου δινει τρελη χαρα...!!!!!!!οταν ειναι ομως στο κρεβατακι της σπαραζει η καημενουλα...

εσενα κοριτσακι μου σου βγηκε ζιζακιας και αγκαλιτσας!! δεν πειραζει απολαυσε το γιατι μολις μεγαλωσει και βαρυνει δεν θα μπορεις να τον εχεις συνεχεια αγκαλια!! εγω την αγκαλια την απολαμβανω αφου δεν μπορω να θηλασω αρκουμε σε αυτο!! κ οι δουλειες ολες πισω πανε...βεβαια οταν την εχω πλεον αγκαλια ποναω αφορητα στο στηθος αλλα θυσια να γινω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

δεν μαζευει τα ποδαρακια του ποπη μου ουτε σφιγγεται....

λετε να τι κανει επειδη νυσταζει αλλα δεν μπορει να κοιμηθει;;;

αχ τι να πω δεν ξερω...

δεν ρωτας καλυτερα βρε κοριτσι μου τον παιδιατρο να σου φυγει το αγχος??

B4Itp2.png

ναι ακομα τυραννιεμαι το στηθος ακομα νταουλι ειναι ετσι μου ερχεται να παρω να το πατησω κ να βγαλω ολο το γαλα...καπνισα κιολας δεν αντεξα απο το στρες αυτες τις μερες...

ξεκινησαν κ τα πονακια της αλλα ευτυχως ακομα δεν ειναι τραγικα γιατι στην αγκαλια μου ηρεμει κ αυτο μου δινει τρελη χαρα...!!!!!!!οταν ειναι ομως στο κρεβατακι της σπαραζει η καημενουλα...

εσενα κοριτσακι μου σου βγηκε ζιζακιας και αγκαλιτσας!! δεν πειραζει απολαυσε το γιατι μολις μεγαλωσει και βαρυνει δεν θα μπορεις να τον εχεις συνεχεια αγκαλια!! εγω την αγκαλια την απολαμβανω αφου δεν μπορω να θηλασω αρκουμε σε αυτο!! κ οι δουλειες ολες πισω πανε...βεβαια οταν την εχω πλεον αγκαλια ποναω αφορητα στο στηθος αλλα θυσια να γινω!!

αχ ευχομαι να σου περασει γρηγορα ποπακι!!!!!!! κ να χαιρεσαι το παοδακι σου!!!

οντως βαραινει κ με κουραζει ο μπεμπιτος μου γιατι ειμαι κ μονη ολη μερα!!! 5,5 κιλα εφτασε σχεδον

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ρωτας καλυτερα βρε κοριτσι μου τον παιδιατρο να σου φυγει το αγχος??

οντως βαραινει κ με κουραζει ο μπεμπιτος μου γιατι ειμαι κ μονη ολη μερα!!! 5,5 κιλα εφτασε σχεδον

αν συνεχισει αυτο θα κανω ποπη μου....

κι εμενα σχεδον 5.5 κιλα ειναι ο μικρος μου αλλα εσεις ειστε πιο μεγαλοι μας

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

αν συνεχισει αυτο θα κανω ποπη μου....

κι εμενα σχεδον 5.5 κιλα ειναι ο μικρος μου αλλα εσεις ειστε πιο μεγαλοι μας

3 εβδομαδες μεγαλύτεροι!! ουυυυυεσενα δε σε κουραζει??:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Aχ Δωρα μου περαστικα στον αδελφο σου...Μην ανησυχεις θα τον κοιταξουν εκει ..Καλε πριν λιγες μερες δεν πηγε φανταρος ?Ποτε επαθε την πνευμονια?Να δεις που ολα θα πανε καλα...

Ατιμο πραμα ο στρατος..Και εμενα ο Γιαννης μου πηγε μακρια..Στην Κυπρο εφτασε.Ηταν εκει 9 μηνες και αλλους 3 εδω..αφηστε πικρα!

Ποπη μου κρατα γερα κοπελα μου..Ηρωιδα εσυ!Ολα θα περασουν , κανε αγκαλιτσα την κουκλα κ ολα θα γινουν τελεια...

Αναστασακι μου και εμενα αγκαλιτσας μου εχει βγει αλλα τι να κανουμε..οσο αντεχουμε ας τα παιρνουμε αγκαλια..

Δεν σας ειπα οτι δεν κοιμαται στην κουνια?Μονο στην αγκαλια κοιμαται η στο κρεβατι μας...

Νικη μου δεν ειναι πονακια?Μηπως κατι αλλο τον ενοχλει?Κρατηστε τον στην αγκαλιτσα να ηρεμησει το μικρουλι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Aχ Δωρα μου περαστικα στον αδελφο σου...Μην ανησυχεις θα τον κοιταξουν εκει ..Καλε πριν λιγες μερες δεν πηγε φανταρος ?Ποτε επαθε την πνευμονια?Να δεις που ολα θα πανε καλα...

Ατιμο πραμα ο στρατος..Και εμενα ο Γιαννης μου πηγε μακρια..Στην Κυπρο εφτασε.Ηταν εκει 9 μηνες και αλλους 3 εδω..αφηστε πικρα!

Ποπη μου κρατα γερα κοπελα μου..Ηρωιδα εσυ!Ολα θα περασουν , κανε αγκαλιτσα την κουκλα κ ολα θα γινουν τελεια...

Αναστασακι μου και εμενα αγκαλιτσας μου εχει βγει αλλα τι να κανουμε..οσο αντεχουμε ας τα παιρνουμε αγκαλια..

Δεν σας ειπα οτι δεν κοιμαται στην κουνια?Μονο στην αγκαλια κοιμαται η στο κρεβατι μας...

Νικη μου δεν ειναι πονακια?Μηπως κατι αλλο τον ενοχλει?Κρατηστε τον στην αγκαλιτσα να ηρεμησει το μικρουλι...

κ εμενα ετσι σοφια μου, αγκαλια τωρα τελευταια τον βαζω κ στο κρεβατακι διπλα μας κ κοιμαται αλλα οχι πολυ! οσο μπορουμε! κ εγω ετσι λεω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω 5,5 κιλα!! καλε εγω σκεφτομαι οτι δεν θα μπορω να την σηκωσω μετα απο καποια φαση...κανονικα βαρακια δλδ θα κανουμε εεε?? χε χε χε!!! σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!! ολες να τα χαιρομαστε τα γλυκουλια μας!!!

σοφακη μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! οτι μπορω κανω και εγω!! και μενα στο κρεβατι μαζι μου κοιμοταν,,,εχει 3 μερες που την εβαλα στην κουνια της διπλα στο δικο μου κρεβατι στην κρεβατοκαμαρα και κοιμαται εκει μονο οταν την εχει παρει ηδη υπνος βαρυς πανω στην αγκαλια μου!! νιωθουν ανασφαλειες εγω εκει το αποδιδω...και επειδη εχει τα πονακια της στο κρεβατι της σπαραζει στο κλαμμα μεχρι να την παρω αγκαλια κ μετα φτου ξανα και απο την αρχη!!

B4Itp2.png

3 εβδομαδες μεγαλύτεροι!! ουυυυυεσενα δε σε κουραζει??:confused:

προσπαθω να μην τον βασταω αρκετα πανω μου για να μην μαθει, αλλα οπως φαινεται εχει μάθει να τον βασταμε για να κοιμηθει, η μαμα μου τον βασταει καποτε για να κοιμηθει και τωρα τραβαω εγω...

αυτο κανω τωρα ΣΟφη μου...

ηταν στην ελδικ ο γιαννης σου Σοφη μου;;; δεν σου ελειπε;;; αρκετος καιρος....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να μην τον βασταω αρκετα πανω μου για να μην μαθει, αλλα οπως φαινεται εχει μάθει να τον βασταμε για να κοιμηθει, η μαμα μου τον βασταει καποτε για να κοιμηθει και τωρα τραβαω εγω...

αυτο κανω τωρα ΣΟφη μου...

ηταν στην ελδικ ο γιαννης σου Σοφη μου;;; δεν σου ελειπε;;; αρκετος καιρος....

Nαι Νικη μου ηταν στην Ελδυκ..Πακετο αλλα παει τωρα περασε.Ηταν σε ενα στρατοπεδο στο Παρκο Αθαλασσας αν δεν κανω λαθος..

Οσο για τις αγκαλιες , δεν πειραζει μωρε ποτε θα ξαναειναι μικρουλια να τα παιρνουμε αγκαλιτσες??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Nαι Νικη μου ηταν στην Ελδυκ..Πακετο αλλα παει τωρα περασε.Ηταν σε ενα στρατοπεδο στο Παρκο Αθαλασσας αν δεν κανω λαθος..

Οσο για τις αγκαλιες , δεν πειραζει μωρε ποτε θα ξαναειναι μικρουλια να τα παιρνουμε αγκαλιτσες??

αχ κ εγω τετοια σκευτομαι!! αλλα ετσι κ αλλιως δεν μπορω να κανω αλλιως γιατι ειμαι μονη!! το καλοκαιρι πρωτα ο θεος θα πηγαινω συχνα στο χωριο κ ετσι θα εχω βοηθεια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ηρθες καθολου εδω οταν ηταν κυπρο;;;;

ναι αυτο σκεφτομαι κι εγω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?? εμεις ετσι κ ετσι, νομιζω οτι η μπεμπουλα εχει πονακια. χθες, τριτο βραδυ στη σειρα που ξυπναει στις 12 κ κλαιει συνεχεια ως τις 3 το πρωι! απαρηγορητο το καημενο, δεν σταματουσε με τιποτα! τελικα την πηρε υπνος στο στηθος μου αν κ δεν θελω να μαθει ετσι. η γκρινια παντως συνεχιστηκε κ στις 6 που ξυπνησε κ στις 9 που ξαναξυπνησε. κ τωρα υποτιθεται κοιμαται αλλα καθε τρεις κ λιγο ξυπναει. οσες δινετε ξενο γαλα, θυμαστε ποσα μλ δινατε στην ηλικια της δικιας μου? το πρωι ηπιε 90 μλ κ ηθελε κ αλλο. της εφτιαξα αλλα 30 κ τα κατεβασε αμεσως! μηπως ειναι πολυ ομως?

κλαιει παλι παω

Γωγω μου, νομιζω πως ειναι πολυ.Εμενα επινε 90μλ. το πολυ σε αυτη την ηλικια καθε 4 περιπου ωρες.Μηπως ηταν τυχαιο? μηπως απλα δεν ειχε χορτασει στο προηγουμενο γευμα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια δεν ειμαι καλα...

εχουν τον αδερφο μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο θεσνικη κ εχει βαρια πνευμονια του κανουν εξετασεις συνεχεια

Ω, βρε Δωρα μου, περαστικα του!! πως του ξεκινησε? ειχε κρυωσει πρωτα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...