Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ριξαμε κατι υπνους σημερα απο 12.30 μεχρι 5 κοιμηθηκε η μικρη και ο μεγαλος σερι μεχρι τις 8 που ξυπνησε και η μπεμπα.Τελεια!

Αρακα εχουμε για σημερα παρελαβα Αναστασια μου και τον μαρσιπο που εχεις ελπιζω να με βολεψει και να μη κλαιω τα λεφτακια μου χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?? εμεις ετσι κ ετσι, νομιζω οτι η μπεμπουλα εχει πονακια. χθες, τριτο βραδυ στη σειρα που ξυπναει στις 12 κ κλαιει συνεχεια ως τις 3 το πρωι! απαρηγορητο το καημενο, δεν σταματουσε με τιποτα! τελικα την πηρε υπνος στο στηθος μου αν κ δεν θελω να μαθει ετσι. η γκρινια παντως συνεχιστηκε κ στις 6 που ξυπνησε κ στις 9 που ξαναξυπνησε. κ τωρα υποτιθεται κοιμαται αλλα καθε τρεις κ λιγο ξυπναει. οσες δινετε ξενο γαλα, θυμαστε ποσα μλ δινατε στην ηλικια της δικιας μου? το πρωι ηπιε 90 μλ κ ηθελε κ αλλο. της εφτιαξα αλλα 30 κ τα κατεβασε αμεσως! μηπως ειναι πολυ ομως?

κλαιει παλι παω

BJVqp3.png

Καλησπερα κοριτσια ριξαμε κατι υπνους σημερα απο 12.30 μεχρι 5 κοιμηθηκε η μικρη και ο μεγαλος σερι μεχρι τις 8 που ξυπνησε και η μπεμπα.Τελεια!

Αρακα εχουμε για σημερα παρελαβα Αναστασια μου και τον μαρσιπο που εχεις ελπιζω να με βολεψει και να μη κλαιω τα λεφτακια μου χαχαχα!

Αμα σου λεω μαζι πανε τα δικα μας Γεωργια!!Και εμενα κοιμηθηκε 12:30 και ξυπνησε 5:30.Βεβαια του ειχα δωσει ξενο το βραδυ πριν κοιμηθει ε?

Επειτα κοιμηθηκε 6:30 κ ξυπνησε στις 10 κ κατι ..Μια χαρα υπνους ριξαμε εχθες...Αντε να δουμε σημερα τι θα γινει...

Γωγω μου πονακια θα εχει η μικρη..Την περασαμε κ εμεις την φαση που ηταν ξυπνιος οοοοοοοοοολη νυχτα κ οοοοοοοοοολη μερα..Τωρα ειμαστε καλυτερα τουλαχιστον, τον πιανει μονο 10-12 το βραδυ συνηθως(να μην μας ματιασω).Υπομονη, αγκαλιτσες πολλες κ θα περασει..Αναψτε κανενα απορροφητηρα, κανενα σεσουαρ..βοηθαει πιστεψε με..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?? εμεις ετσι κ ετσι, νομιζω οτι η μπεμπουλα εχει πονακια. χθες, τριτο βραδυ στη σειρα που ξυπναει στις 12 κ κλαιει συνεχεια ως τις 3 το πρωι! απαρηγορητο το καημενο, δεν σταματουσε με τιποτα! τελικα την πηρε υπνος στο στηθος μου αν κ δεν θελω να μαθει ετσι. η γκρινια παντως συνεχιστηκε κ στις 6 που ξυπνησε κ στις 9 που ξαναξυπνησε. κ τωρα υποτιθεται κοιμαται αλλα καθε τρεις κ λιγο ξυπναει. οσες δινετε ξενο γαλα, θυμαστε ποσα μλ δινατε στην ηλικια της δικιας μου? το πρωι ηπιε 90 μλ κ ηθελε κ αλλο. της εφτιαξα αλλα 30 κ τα κατεβασε αμεσως! μηπως ειναι πολυ ομως?

κλαιει παλι παω

Αχ περαστικα σας Γωγω μου και υπομονη μηπως να ρωτησεις τα κοριτσια που δινουν ξενο ποιο δινουν μηοως το αλλαξεις για να μη ποναει?:rolleyes:

Αμα σου λεω μαζι πανε τα δικα μας Γεωργια!!Και εμενα κοιμηθηκε 12:30 και ξυπνησε 5:30.Βεβαια του ειχα δωσει ξενο το βραδυ πριν κοιμηθει ε?

Επειτα κοιμηθηκε 6:30 κ ξυπνησε στις 10 κ κατι ..Μια χαρα υπνους ριξαμε εχθες...Αντε να δουμε σημερα τι θα γινει...

Γωγω μου πονακια θα εχει η μικρη..Την περασαμε κ εμεις την φαση που ηταν ξυπνιος οοοοοοοοοολη νυχτα κ οοοοοοοοοολη μερα..Τωρα ειμαστε καλυτερα τουλαχιστον, τον πιανει μονο 10-12 το βραδυ συνηθως(να μην μας ματιασω).Υπομονη, αγκαλιτσες πολλες κ θα περασει..Αναψτε κανενα απορροφητηρα, κανενα σεσουαρ..βοηθαει πιστεψε με..

Λες Σοφια μου να τα γνωρισουμε να συμπεθερεψουμε?:lol::lol::lol:

Εγω τη θηλαζω αλλα το βραδυ εχει βρει ενα προγραμμα ολο το απογευμα βεβαια ανα μια ωρα μια και κατι θηλαζει και στις 10 πιπιλαει συνεχεια καμια ωρα και μετα πεφτει ξερη!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

γεωργια μου απο που το παρηγγειλες???μιαμ μιαμ αρακαααα πολυ μ'αρεσει!!!!!

κλαιει παλι παω

γωγω κολικοι ειναι αυτο που εχει! ευχομαι να περασουν κ να μην ταλαιπωρειται το νινι σου!!!:(:(

σοφακι στρωνετε ε??? μπραβο!! τελικα το γαλα σε σκονη τα χορταινει κ κοιμουντε για περισσοετρη ωρα ε??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου και εγω τον θηλαζω αλλα εχθες του εδωσα 1-2 φορες ξενο να δω πως παει γιατι ισως δεν χορταινει με το δικο μου.Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω οτι μειωθηκε το γαλα στο στηθος μου...

Να τα γνωρισουμε βεβαια ...αν και τον εχω ταξει στης Δωρας..χιχι!

Αντε να ανοιξει ο καιρος να τα βγαζουμε πιο ελευθερα εξω κ να γνωριστουμε , δεν ειμαστε κ μακρια!!

Αναστασια μου ακριβως ετσι..Ηπιε ενα βραδυ ξενο κ κοιμηθηκε παραπανω , ειναι αληθεια..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

γεια σας.....

λοιπον ακουστε ο μπεμπης κοιμηθικε 12 ξυπνησε 1.30, πήρα να τον θηλασω κάποια στιγμη αρχισε να κλαει και να βγαζει τη θηλη απο το στομα του, του την εβαζα παλι, σταματαγε να κλαει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το ιδιο, μετα ειπα να του κάνω γαλα στο μπιμπερο και εκανε το ιδιο, μεχρι που στο τελος εφαγε 100μλ τον εκανα να ρευτει και τον εβαλα να κοιμηθει, τωρα καθε 5 λεπτα ξυπνα και κλαει και ξανακοιματε και ξαναξυπνα και κλαιει,,,, γιατι κανει ετσι;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια δεν ειμαι καλα...

εχουν τον αδερφο μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο θεσνικη κ εχει βαρια πνευμονια του κανουν εξετασεις συνεχεια

δωρα μου περαστικα του.....

ατοιμος στρατος απορρω για πιο λογο υπαρχει....

εμενα πηγε στρατο και ο χριστος και ο αδερφος μου οταν ηταν 18 ετων, και στη κυπρο κανουν 2 χρονια:mad:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εχουν τον αδερφο μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο θεσνικη κ εχει βαρια πνευμονια του κανουν εξετασεις συνεχεια

περαστικα ρε δωρακι! ειναι κανεις μαζι του?? παντως μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου οσο μπορεις. το ξερω ειναι δυσκολο αλλα εκει εχουν τους καλύτερους γιατρους!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας.....

λοιπον ακουστε ο μπεμπης κοιμηθικε 12 ξυπνησε 1.30, πήρα να τον θηλασω κάποια στιγμη αρχισε να κλαει και να βγαζει τη θηλη απο το στομα του, του την εβαζα παλι, σταματαγε να κλαει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το ιδιο, μετα ειπα να του κάνω γαλα στο μπιμπερο και εκανε το ιδιο, μεχρι που στο τελος εφαγε 100μλ τον εκανα να ρευτει και τον εβαλα να κοιμηθει, τωρα καθε 5 λεπτα ξυπνα και κλαει και ξανακοιματε και ξαναξυπνα και κλαιει,,,, γιατι κανει ετσι;;

γιατι μωρε να το κανει αυτο???δεν παει πουθενα το μυαλο σου? μηπως εχει πονακια??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια τι κανετε?ηρθα για λιγο να σας πω τα νεα μας...εγω συνεχιζω να ποναω δεν ξερω μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο...κ της μικρουλας μου ξεκινησαν τα πονακια της και συνεχεια εχουμε γκρινιες και κλαμματα αλλα μολις την βαζω στην αγκαλια μου σταματαει!! εχει παρει κ την πιπιλα κ δεν την αποχωριζεται με τπτ με αυτην κοιμαται!! καλο δεν ειναι αυτο?

γεια σας.....

νικουλα μου κατα πασα πιθανοτητα ειναι κολικοι ...και μενα ετσι κανει ξυπναει καθε τρεις και λιγο και κλαιει και θελει αγκαλιτσα...μαζευει τα ποδαρακια της και σφιγγεται...υπομονη!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ωχ τι ειναι αυτο παλι βρε δωρακι μου?? πως το επαθε το αγορι σου τοσο ξαφνικα??

περαστικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασει γρηγορα και υπομονη βρε αγαπη μου!! εσυ να χαλαρωσεις λιγο γιατι εχεις και γαλατακι δεν κανει να στεναχωριεσαι οσο μπορεις προσπαθησε το !! παρε δυναμη απο την μπεμπουλα σου!!

καλησπερα αναστασουλα μου τι κανετε εσεις αγαπη μου?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα κ απο εμενα κοριτσια τι κανετε?ηρθα για λιγο να σας πω τα νεα μας...εγω συνεχιζω να ποναω δεν ξερω μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο...κ της μικρουλας μου ξεκινησαν τα πονακια της και συνεχεια εχουμε γκρινιες και κλαμματα αλλα μολις την βαζω στην αγκαλια μου σταματαει!! εχει παρει κ την πιπιλα κ δεν την αποχωριζεται με τπτ με αυτην κοιμαται!! καλο δεν ειναι αυτο?

νικουλα μου κατα πασα πιθανοτητα ειναι κολικοι ...και μενα ετσι κανει ξυπναει καθε τρεις και λιγο και κλαιει και θελει αγκαλιτσα...μαζευει τα ποδαρακια της και σφιγγεται...υπομονη!!!!!!!

αχ βρε ποπακι μου ακομα τυρανιεσαι ε αγαπη μου?? πιστευω να εισαι στα τελιωματα βρε κοπελα μου ! ουφφφ!!! εχει κ πονακια η μικρη ε??? αντε να περασουν οι παλιο κολικοι!!!!!!!!

εμεις καλα σε γενικες γραμμες! το θεμα μου ειναι που δεν πολυ κοιμαται μες στη μερα,μονο αν τον εχω αγκαλια...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιατι μωρε να το κανει αυτο???δεν παει πουθενα το μυαλο σου? μηπως εχει πονακια??

δεν μαζευει τα ποδαρακια του ποπη μου ουτε σφιγγεται....

λετε να τι κανει επειδη νυσταζει αλλα δεν μπορει να κοιμηθει;;;

αχ τι να πω δεν ξερω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...