Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια μου...εγω απο την 14η-15 εβδ. αρχισα να νιωθω κατι περιεργο..Μπαινοντας στον 4ο δλδ!Το ενιωθα καθε μερα σχεδον, κυριως οταν ξαπλωνα ανασκελα..Ενιωθα σαν "σφυξιμο.."!Τωρα παλι το νιωθω αυτο και μαλιστα αν ειμαι ανεσκελα και το κανει αυτο, θα φουσκωσει κιολας η κοιλια μου στο σημειο που το νιωθω..Αλλα δεν ξερω!Αρχισα και το σιδηρο και τα εντερα μου ειναι κουλουβαχατα!Εχω πααρα πολυ αερα στην κοιλια μου μεσα..:shock:Και αυτο με δυσκολευει να καταλαβαινω!

ναι και εγω μπερδευομαι κατι νοιωθω αλλα δεν ειμαι σιγουρη!!!εγω περιμενω κλοτσια για να σιγουρευτω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω το ιδιο ακριβως.16η εβδομαδα ενιωσα τα πρωτα σκιρτηματακια και 17η αρχισαν τα χτυπηματακια!αρα τασπα μου κ εγω πιστευω το ακους απλα δεν το εχεις σιγουρο ακομη!;)

Ακριβώς.. Στις αρχές έχεις τις αμφιβολίες σου, σιγά σιγά όμως το καταλαβαίνεις.. και εγώ πρόσεξα ότι συγκεκριμένες στασεις που πέρνω κάνουν το μωρό να κινείτε πιο πολύ.. και το ίδιο και την πρώτη φορά που ήμουν έγκυος. οι ίδιες στάσεις (κυρίως ανάσκελα) έκαναν τον γιο μου να τρυγιριζει σαν πλυντηριο!!:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?? Βλέπω γυρίσανε και η Αντωνία και η Εφη και η Σόφη ε?? Αντε δεν θα χειμωνιάσει...θα μαζευτούμε όλες εδω και θα γράφουμε σελίδες!!!

Εγω χτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ πολύ καλά όλο στριφογυρνούσα!! Ουφφ...Αργότερα δηλ.τι θα κάνουμε?

Γεια σου Δωρα!!Τι κανετε?

Αστα να πανε..Ουτε εγω μπορω να κοιμηθω καλα!!

Εγω για να χορτασω υπνο το μεσημερι, επρεπε να κοιμηθω 3 ωρες!!

Χθες κοιμηθηκα μονο 1...και αυτο με το ζορι!Δεν το ευχαριστιεμαι και φυσικα δεν μου φτανει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?? Βλέπω γυρίσανε και η Αντωνία και η Εφη και η Σόφη ε?? Αντε δεν θα χειμωνιάσει...θα μαζευτούμε όλες εδω και θα γράφουμε σελίδες!!!

Εγω χτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ πολύ καλά όλο στριφογυρνούσα!! Ουφφ...Αργότερα δηλ.τι θα κάνουμε?

καλημερα φουσκιτσα!!

αχ κ εγω 2 βραδια τωρα σουβλα γινομαι βρε παιδι μου!!νομιζα οτι φταιει οτι μου λειπει ο αντρας μου που γυρισε αθηνα χωρις εμενα αλλα λες να ειναι απο την εγκυμοσυνη;;κ εγω του αρχισα τα γλυκολογα!καλα δεν του το αλλαζω τωρα!θα τον αφησω να χαιρεται!:tongue:

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα Δώρα μου.... εγώ πάλι κοιμηθικά μια χαρά, εκτόσ όταν ξύπνησα 2 φορες για πιπι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα φουσκιτσα!!

αχ κ εγω 2 βραδια τωρα σουβλα γινομαι βρε παιδι μου!!νομιζα οτι φταιει οτι μου λειπει ο αντρας μου που γυρισε αθηνα χωρις εμενα αλλα λες να ειναι απο την εγκυμοσυνη;;κ εγω του αρχισα τα γλυκολογα!καλα δεν του το αλλαζω τωρα!θα τον αφησω να χαιρεται!:tongue:

:D:D:D:D

Τον καλομαθαίνεις τον ανδρούλη σου ε??? Καλά κανεις!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημέρα Δώρα μου.... εγώ πάλι κοιμηθικά μια χαρά, εκτόσ όταν ξύπνησα 2 φορες για πιπι....

Α καλά κι εγω ξυπνάω 2-3 φορές το βραδυ και νωρίς το πρωι... Μετα ομως αντε πάλι να βολευτώ... Με πιάνει και φταρνισμα και καταρροή στη μυτη οταν σηκώνομαι και αντε μεχρι να φυσήξω 800 φορές,ξυπνάω για τα καλά...!!! Ταλαιπωρία μιλάμε!!!:-(

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

1.Αννιτα - πητ 17-20/12/2012 αγορακι

2.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

3,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

4.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

5.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

6.nikou - πητ 2/2/2012 φυλο αγνωστο

7.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

8.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

9.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

10.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

11.tsourekimou -πητ 11/2/12, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

12. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

13.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

14.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

15.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

16.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

17.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

18.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

19.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

20.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

21.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

22. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...