Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτοί στέλνουν άλλα με κούριερ και άλλα με απλο ταχυδρομείο. Ποια είναι τα κριτήριά τους ακόμη δεν έχω καταλάβει. Συνήθως ακριβά, ογκώδη ή εύθραυστα τα στέλνουν με μεταφορική.

Πάντως εγώ που παράγγειλα μαλακτικά λενόρ και υγρό για τα πιάτα ήρθαν με μεταφορική μέσα σε 4-5 μέρες.

Εγω οταν ειχα παρει υγρο πιατων ειχε ερθει σε 3 εβδομαδες.

Τωρα παρηγγειλα υγρο αριελ για το πλυντηριο, τα 6 τα ειχε 25 λιρες.Το λενορ που το ειχα κοιταξει μου φανηκε ιδια η τιμη με εδω.Βρηκες εσυ καποια προσφορα σε αυτο, γιατι ειχα δει και το μειλ που ειχαν στειλει αλλα δεν νομιζω οτι ειχε διαφορα.Εχεις βρει και κατι αλλο καλο σε απορρυπαντικα που να συμφαιρει?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

θα διασκεδάσω για όλες μας.... χεχεχε!!!!

δεν θα αργησουμε δηλαδη μεχρι τις 1.30 γιατι εχω μαθημα το πρωι....

ΝΑΙ!! να πιεις στην υγεια μας!!!:lol::lol:

Καλησπέρα και από εμάς. Σας ψιλοδιάβασα μια και χθές δεν πρόλαβα να μπώ καθόλου. Βλέπω ότι είστε όλες καλά και τα μικρά το ίδιο.

Πόπη πολύ χαίρομαι που δεν ήταν δύσκολο το βράδυ σου.

Εδώ σε εμάς βρέχει συνέχεια και δεν μπορώ να βγάλω τα μωρά βόλτα και ο μεγάλος έχει σαλτάρει λίγο. Η μικρή μου πάλι ευτυχώς ξαναμπήκε σε ρυθμό. Χθές έφαγε και κοιμήθηκε στις 10. Ξύπνησε στις 3 παρά τέταρτο για φαγητό και μετά στις 6 και δέκα. Έπειτα στις 9μιση και μετά 12μιση-4μιση-5-7μιση και τώρα μετά το μπάνιο της στις 9μιση. Και όλες αυτές τις ώρες ήταν ξύπνια μόνο μεταξύ 5μιση και 9μιση. Ευτυχώς έστρωσαν και τα πράσινα κακά και σήμερα ήταν μόνο κίτρινα.

Αύριο το μεσημέρι έχουμε παιδίατρο. Θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο. Άντε να δούμε αν θα κάνει και πυρετό. Έχω και περιέργεια να δώ πόσο έβαλε σε ύψος και βάρος. Ζυγίστικα εγώ και μετά την πήρα αγκαλιά για να δώ πόσο περίπου είναι και την έβγαλα 5300. Θα δούμε όμως με ακρίβεια αύριο στον παιδίατρο.

Σήμερα πήγε ο σύγυξ σε ένα βιοβλιοπωλείο και τύπωσε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού για να έχουμε αύριο να γράψει ο παιδίατρος το εμβόλιο. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα το κανονικό του υπουργείου. Δεν υπάρχει πουθενα.

Και η δικιά μου δεν θέλει με τίποτα την πιπίλα όσο και να προσπαθώ. Και το κακό είναι ότι μόλις βρεί τα χέρια της γυμνά θέλει να βάλει το δάχτυλο και μερικές φορές τα καταφέρνει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλέ!!!!! Όλες βγήκατε να γιορτάσετε τη γιορτή μας?

Χρόνια μας πολλά δεν είπα, είπα?

Χρόνια πολλά σε όλες γιατί έκτος από μανούλες είμαστε και γυναίκες.

Καληνύχτα!!!!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω κουκλιτσα μου...

κοιμηθικε και ο μπεμπης....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!:tongue:

Το swing της medela πήρα εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Για περιστασιακή χρήση είναι πολύ καλό και ανώδυνο. Έχω δοκιμάσει άλλα 3 αλλά καμία σχέση.

Έχω ένα ηλεκτρικό της νουκ αν το θέλεις ή το θέλει καμιά άλλη κοπέλα το κάνω δώρο. Και εμένα μου το είχαν χαρίσει στο πρώτο παιδί.

Ναι έδωσα πιπίλα στην μικρή. Βέβαια θηλάζει αρκετά και πάλι, δεν την αφήνω πάνω από 1,5 ώρα χωρίς στήθος για να μην μειωθεί η παραγωγή, προσέχω ακόμη.

Εκευθερια μου ειμαι σε διλημμα να παρω αυτο ή να νοικιασω νοσοκομειακο τι λες?Φοβαμαι μη μειωθει η οαραγωγη.Θα εχω θεμα λες περιστασιακα το θελω κι εγω προς το παρον γιατι για τη δουλεια αργω ακομα.Και μια ερωτηση ακομα που το φυλας αφου το βγαλεις στο ψυγειο φανταζομαι ε και μετα πως το ζεσταινεις?Μπιμπερο πηρες?Σε ζαλισα αλλα δε ξερω τιποτα στο γιο μου δε καταφερα με ενα θηλαστρο που μου ειχαν δωσει με αποτελεσμα να μενω σπιτι ολη μερα:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοιμηθηκατε καλε ολες?Μονο η δικια μου σταθερα κοιμαται στις 11.30!Αντε θα το κλεισω και θα παω να φαω και να κοιμηθω.

Ευχομαι σε ολες καλο ξημερωμα με πολλες ωρες υπνου και χορτατα και ησυχα μωρακια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα σας!Τι κανετε??Εμεις κοιμηθηκαμε 12, ξυπνησαμε 4, μετα 7 και τωρα παλι κοιμαται.Εγω δεν ειμαι καθολου καλα.Υποφερω και κλαιω απο τον πονο.Ουτε να θηλασω δεν μπορω..Ειμαι ξαπλωμενη και την κραταει η μαμα μου για να θηλασω.Ζορζεται και το μωρο μου...

Αν συνεχισει ετσι και σημερα, θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την διακοπη του θηλασμου κ ειναι κριμα γτ κ το μωρο τρελενεται για το γαλα μου αλλα κ εγω εχω πολυ καλη παραγωγη:(

Αλλα δεν ξερω αν γινεται να συνεχισω κ ετσι..Θα πρεπει να ξεκινησω θεραπεια γτ με τη θερμοφορα δεν βλεπω βελτιωση...

Δισκοπαθεια τελικα εχω..Αχ τι θα κανω?

Πιο γαλα ειναι πιο κοντα στο μητρικο?Το φριζολακ της ερχεται βαρυ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα σας! πως είστε? εμεις καλά! τρωμε τωρα εχει καμια ωρα που ξυπνησαμε μες στα χαμόγελα!! σιδερωσα λιγο αλλα εχω ακομα!! τι μαγειρευεται σημερα???

βουλα κριμα παντως αυτο που σου συμβαινει κ η δισκοπαθεια ειναι πολυ ζιρι, ξερω απο μια θεια μου (νεα μην φανταστεις..), αλλα τι να κάνεις αν υποφερεις κ δεν μπορεις να θηλασεις,...μην στεναχωριεσαι μωρε κοιτα να γινεις καλα κ να χαιρεσαι το μπεμπουλινι σου!:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!:tongue:

Εκευθερια μου ειμαι σε διλημμα να παρω αυτο ή να νοικιασω νοσοκομειακο τι λες?Φοβαμαι μη μειωθει η οαραγωγη.Θα εχω θεμα λες περιστασιακα το θελω κι εγω προς το παρον γιατι για τη δουλεια αργω ακομα.Και μια ερωτηση ακομα που το φυλας αφου το βγαλεις στο ψυγειο φανταζομαι ε και μετα πως το ζεσταινεις?Μπιμπερο πηρες?Σε ζαλισα αλλα δε ξερω τιποτα στο γιο μου δε καταφερα με ενα θηλαστρο που μου ειχαν δωσει με αποτελεσμα να μενω σπιτι ολη μερα:(

αχχχχ κ εγω εχω αποριες σχετικα με την αντληση!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αννα!!! καλα ειμαστε! εσεις???? τι μαγειρευουμε σημερα?:rolleyes:

Καλημερα Αναστασια μου!!

Εγω φτιαχνω φασολαδα σημερα! η Παρασκευη συνηθως ειναι η μερα του οσπριου και το παω εναλλαξ, μια φακες, μια φασολαδα!

Καλημερα Αναστασια μου!!

Εγω φτιαχνω φασολαδα σημερα! η Παρασκευη συνηθως ειναι η μερα του οσπριου και το παω εναλλαξ, μια φακες, μια φασολαδα!

ωραια!!!!! εγω μαλλον θα κανω καμια φακη που ειναι πιο ελαφρια και μπορω να φαω κιολας!:rolleyes: για να δω κιολας αν εχω! χεχεχεχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...