Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σημερα το μεσημερι ειχα φτιαξει αρακα με κοτοπουλο μεσα.

Τωρα το βραδυ πηρα απο το κοτοπουλο, το ξεψαχνισα και το εκοψα κομματακια και το εβαλα σε πιτσα που εφτιαξα μαζι με τυρια και πιπερια φλωρινης ψιλοκομμενη.Δεν εβαλα ζαμπον η κατι αλλο.Περιττο να σας πω οτι εφαγα τωρα ενα κομματι και ηταν κολλαση!!!!!!!!!

Πινω και το κρασακι μου....

Μια χαρα σε βρισκω Αννα μου!!

Εγω με τον θηλασμο τρωω συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια..Αντε να δουμε ποτε θα στερεψει η πηγη να φαω κ εγω οτι θελω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας , γεια σας!!

Ευτυχως δεν γραψατε πολλα απο χθες κ σας διαβασα..

Ποπη μου χαρουμενα μηνογενεθλια στην μπεμπα...Να την χαιρεστε!!

Δεν τις ειδα τις φωτο , που τις εχεις βαλει?

Αντωνια μου κουραγιο , σιγουρα ειναι πιο δυσκολα με τον μεγαλο τωρα που εχεις κ τον τζουνιορ...

Βρε κοριτσια το γαλα μου νομιζω μειωθηκε και δεν τρεχει πλεον απο το στηθος..Μαλλον γι'αυτο ο μικρος τρωει μονο 5 λεπτα απο το καθε στηθος.Του εδινα μονο απο το ενα αλλα οταν δεν τρωει απο το ενα του δινω κ το αλλο.Μετα ομως γκρινιαζε συντομα κ ηθελε φαι παλι.Ετσι αποφασισα να δοκιμασω κ το ξενο.Το μεσημερι του εδωσα 100 μλ .Τα ηπιε κ ηρεμησε.Κοιμηθηκε κ αρκετα επειτα...Εβγαλα κ με το θηλαστρο να εχω δικο μου γαλα και θα του δινω κ απο αυτο...

Επισης απο χθες παιρνει την πιπιλα ακομη καλυτερα αρα παμε πιο στρωτα...

Να σημειωσω βεβαια οτι κοιμομαστε ολοι μαζι για να του βαζουμε την πιπιλα οταν την χανει αλλα παει ολο κ καλυτερα..

Το επομενο βημα ειναι η επιστροφη στην κουνια..Ελπιζω να ειναι ευκολη...

σοφακη μου μπες τωρα στο αλμπουμ το αγγελουδακι μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

σοφακη μου μπες τωρα στο αλμπουμ το αγγελουδακι μου!!

Μπηκα.Κουκλα η μικρη και με πολλα μαλλακια....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τι κανεις Σοφακι μου??

Αχ! αυτο με την πιπιλα τη νυχτα....

Σαν θυμαμαι που σηκωνομασταν στα αγορια για την πιπιλα, και να την ψαχνουμε και αυτη να εχει πεσει πισω απο την κουνια....χιχιχι!!!

Ειχα παρει 4-5 να τις εχω για τη νυχτα.

Τωρα η μικρη οταν αποκοιμηθει ευτυχως δεν τη θελει, για να δουμε....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!!

εγω περιμενω το μωρακι να ξυπνησει να τον θηλασω, γιατι θα πάμε κλαπ με τις φιλες μου κατα τις 11 χεχεχε,,, δεν σας ειπα θα εχει και στριπτιζ χεχεχεχ.....πλακα θα εχει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ναι Ελευθερια μου ολα καλα θελω κι εγω να παρω θηλαστρο για περιστασιακη χρηση ποιο μου προτεινεις?Α και να σε ρωτησω εδωσες στη μικρη πιπιλα?

Το swing της medela πήρα εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Για περιστασιακή χρήση είναι πολύ καλό και ανώδυνο. Έχω δοκιμάσει άλλα 3 αλλά καμία σχέση.

Έχω ένα ηλεκτρικό της νουκ αν το θέλεις ή το θέλει καμιά άλλη κοπέλα το κάνω δώρο. Και εμένα μου το είχαν χαρίσει στο πρώτο παιδί.

Ναι έδωσα πιπίλα στην μικρή. Βέβαια θηλάζει αρκετά και πάλι, δεν την αφήνω πάνω από 1,5 ώρα χωρίς στήθος για να μην μειωθεί η παραγωγή, προσέχω ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη καλή διασκέδαση! Διασκέδασε και για εμάς:)

Ποπάκη κουκλίτσα η κορούλα σου. Να την χαίρεσαι με όλη την σημασία της λέξεως. Όσο για τα μλ που πίνει προφανώς είχε συνηθίσει στον θηλασμό που έπινε πολλές φορές και από λίγο και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Φαντάζομαι με τον καιρό θα στρώσει.

Άννα το παράγγειλα το γυμναστήριο, μου είπαν καλά λόγια. Έχω άλλο ένα από τον γιο μου αλλά έχω χάσει κάποια εξαρτήματα και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τον λόγο που το θέλω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη καλή διασκέδαση! Διασκέδασε και για εμάς:)

Ποπάκη κουκλίτσα η κορούλα σου. Να την χαίρεσαι με όλη την σημασία της λέξεως. Όσο για τα μλ που πίνει προφανώς είχε συνηθίσει στον θηλασμό που έπινε πολλές φορές και από λίγο και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Φαντάζομαι με τον καιρό θα στρώσει.

Άννα το παράγγειλα το γυμναστήριο, μου είπαν καλά λόγια. Έχω άλλο ένα από τον γιο μου αλλά έχω χάσει κάποια εξαρτήματα και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τον λόγο που το θέλω.

Μου εκανε εντυπωση που ηρθε σε 3 μερες, τακα τακα.!

Εντωμεταξυ ειχα παραγγειλει και κατι απορρυπαντικα και αυτα μαλλον θα ερθουν σε 3 εβδομ. ως συνηθως.Ξερεις ομως τι γινεται σε αυτη την περιπτωση με τα μεταφορικα?? Να σημειωσω οτι δεν το ζητησα εγω το γυμναστηριο να ερθει νωριτερα, εγω εκανα μια παραγγελια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αυτοί στέλνουν άλλα με κούριερ και άλλα με απλο ταχυδρομείο. Ποια είναι τα κριτήριά τους ακόμη δεν έχω καταλάβει. Συνήθως ακριβά, ογκώδη ή εύθραυστα τα στέλνουν με μεταφορική.

Πάντως εγώ που παράγγειλα μαλακτικά λενόρ και υγρό για τα πιάτα ήρθαν με μεταφορική μέσα σε 4-5 μέρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...