Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγώ μου ποσο σου κοιμήθηκε με το ξενο?

Τωρα για το γαλα στο στηθος..μωρε μήπως δεν εχει γαλα??? Επρεπε μετα απο 10 ωρες να εχει πρηστεί..τι να πω?

ενα 3ωρο σιγουρο, καποιες φορες κοιμαται κ 4 ωρες! 90 μλ πινει συνηθως.

ισως δεν συνεχιζεται η παραγωγη μου επειδη δεν τη βαζω σε ολα τα γευματα στο στηθος, τι να πω:confused:

ποπη να ζησετε!!!!!!:D:D

BJVqp3.png

Παντως ρε κοριτσια η κοιλίτσα της μικρής μου ολο γκουρ γκουρ κ διαφόρους θορύβους κανει... Τωρα διαμορφώνονται τα εντερακια της??????

Γωγώ κι εγω χτες της εδωσα ενα γευμα ξενο κ ηταν σαν στον παράδεισο μετα κ γελούσε.... Μαλλον δεν την ταιζω σωστα απο το στηθος.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια τι κάνετε ? εμείς εχτές σαραντήσαμε επίσημα αν και την Δευτέρα την πήγαμε εκκλησία και πήγαμε παιδίατρο .....η μικρή είναι 58 πόντους και 4700 Kg με περίμετρο κεφαλιού 38 ....πολύ ζωηρή είπε ο γιατρός και σε τέλεια φυσική κατάσταση ....Οι εμετοί μάλλον είναι παλινδρόμηση αλλά δεν είναι ανησυχητικό είπε άσχετα που εγώ είμαι πολύ ανήσυχη ....εχτές πχ ενώ είχε να μου κάνει εμετό 3 μέρες από τότε που γυρίσαμε σπίτι την τάισα και έκανε εμετό βέβαια παρατήρησα ότι όταν έχω πολύ "γεμάτο" στήθος τότε κάνει εμετό και δεν ξέρω μήπως την πνίγω την μικρή αρχισα να ψιλοτραβάω με το χέρι πριν την ταίσω για να την διευκολύνω αλλά μετά παρατήρησα ότι μετά το στήθος μου πετρώνει πιο πολύ ....το σκ θα μου φέρουν ένα θήλαστρο να αρχίζω να ψιλοφτιάχνω τράπεζα γάλατος αλλά δεν ξέρω πως να διαχειριστώ την παραγωγή ......αυτά τα νέα μου ααααα και το βράδυ κάποια στιγμή που τελικά την πήρε ο ύπνος ευτυχώς εγώ είχα υπερένταση και έμεινα 10 λεπτά ξύπνια και η μικρή έκανε εμετό στον ύπνο της αλλά μάλλον δεν μπόρεσε να τον βγάλει και μελάνιασε .....τρόμαξα και την σήκωσα έβγαλε πηκτό και κοιμήθηκε δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν δεν ήμουν ξύπνια .......πάω να σας διαβάσω .....

HXSnp2.png

Παντως ρε κοριτσια η κοιλίτσα της μικρής μου ολο γκουρ γκουρ κ διαφόρους θορύβους κανει... Τωρα διαμορφώνονται τα εντερακια της??????

Γωγώ κι εγω χτες της εδωσα ενα γευμα ξενο κ ηταν σαν στον παράδεισο μετα κ γελούσε.... Μαλλον δεν την ταιζω σωστα απο το στηθος.

κ της δικιας μου ολο θορυβους κανει!

χαχα στον παραδεισο, ετσι κ η δικια μου, γλαρωνει κατευθειαν, σταυρωνει τα χερακια κ καθεται σαν παναγιτσα που λεει κ ο αντρας μου:lol:

παω να κοιμηθω λιγο πριν ξυπνησει!! τα λεμε αργοτερα!!!!

BJVqp3.png

Και ειχα μαζεψει ενα σωρο αποδειξεις, μονο η αμνιοπαρακεντηση μας πηγε 1000ευρω.:rolleyes::rolleyes:

Την υπευθυνη δηλωση μας τη ζητησαν και εμας, μας ειπαν να γραφει οτι δε θα χρησιμοποιησω αποδειξεις τοκετου μεχρι αυτο το ποσο στην εφορια.Οχι εγκυμοσυνης , λες να εννοουν το ιδιο πραγμα?

ναι τοκετου λενε. αν τα ελληνικα τους ειναι σωστα, τοτε της εγκυμοσυνης μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε. εγω παντως τα εβαλα τις αλλες φορες. ασε που ποιος θα καθησει να τα ελεγξει...!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια κ χρονια μας πολλαα!!!

Δωρακι μην λες χαζα...μια χαρα την ταίζεις...απλα με το ξενο χορταινουν πιο πολυ τα ζουζουνια,,

Γωγω και γω στον γιο μου που τον θηλαζα εκανα μεικτο θηλασμο και σιγα σιγα κοπηκε απο μονο του το γαλα..ή δεν ειχα ή δεν ενίσχυσα τον θηλασμο...τί να πω?!παντως θυμαμαι οτι τον θηλαζα κ στη μια ωρα ξαναφωναζε,,οποτε με τα πολλα του εδινα ξενο γιατι δεν αντεχα ολη την ωρα να περιφερομαι με το στηθος εξω...θελει πολυ υπομονη το ολο θεμα...:(

Μην ανησυχεις παντως αν δεν σε ποναει το στηθος και δεν το νιωθεις πετρωμενο το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εχει γαλα..

Ποπακι καλα λες..την δικια σου δεν την εχουμε δει,,,:)

εμεις αποψε κοιμηθηκαμε 1-8 το πρωι!ουφφφφφ

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ΑΧ Αννα μου τωρα αγχωνομαι για το γαλα...δεν μπορει να πιει μονοκοπανια και πινει 40 μλτην μια ωρα 40μλ την επομενη...κ καθε τρεις και λιγο πειναει γιατι δεν πινει μαζι ποσοτητα κ πινει λιγο λιγο ...γιατι το κανει αυτο τωρα??

θα συνηθισει! ειναι αρχη ακομα. μπορει να μην της αρεσει η γευση ακομη. οταν αλλαζουμε γαλα κανουν μπορει να κανουν και μια βδομαδα να συνηθισουν μου ειχε πει η παιδιατρος. βεβαια μιλουσε για ξενα γαλατα. φανταζομαι και απο μητρικο σε σκονη κατι παρομοιο θα συμβαινει. υπομονη!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια τι κάνετε ? εμείς εχτές σαραντήσαμε επίσημα αν και την Δευτέρα την πήγαμε εκκλησία και πήγαμε παιδίατρο .....η μικρή είναι 58 πόντους και 4700 Kg με περίμετρο κεφαλιού 38 ....πολύ ζωηρή είπε ο γιατρός και σε τέλεια φυσική κατάσταση ....Οι εμετοί μάλλον είναι παλινδρόμηση αλλά δεν είναι ανησυχητικό είπε άσχετα που εγώ είμαι πολύ ανήσυχη ....εχτές πχ ενώ είχε να μου κάνει εμετό 3 μέρες από τότε που γυρίσαμε σπίτι την τάισα και έκανε εμετό βέβαια παρατήρησα ότι όταν έχω πολύ "γεμάτο" στήθος τότε κάνει εμετό και δεν ξέρω μήπως την πνίγω την μικρή αρχισα να ψιλοτραβάω με το χέρι πριν την ταίσω για να την διευκολύνω αλλά μετά παρατήρησα ότι μετά το στήθος μου πετρώνει πιο πολύ ....το σκ θα μου φέρουν ένα θήλαστρο να αρχίζω να ψιλοφτιάχνω τράπεζα γάλατος αλλά δεν ξέρω πως να διαχειριστώ την παραγωγή ......αυτά τα νέα μου ααααα και το βράδυ κάποια στιγμή που τελικά την πήρε ο ύπνος ευτυχώς εγώ είχα υπερένταση και έμεινα 10 λεπτά ξύπνια και η μικρή έκανε εμετό στον ύπνο της αλλά μάλλον δεν μπόρεσε να τον βγάλει και μελάνιασε .....τρόμαξα και την σήκωσα έβγαλε πηκτό και κοιμήθηκε δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν δεν ήμουν ξύπνια .......πάω να σας διαβάσω .....

Καλημερα και παλι κοριτσια.Πηγα ορθοπεδικο, μαλλον με τον δισκο εχω προβλημα μου ειπε.Πηγα και για ακτινα και περιμενω αποτελεσματα κατα τις 4.Ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με τον θηλασμο και την ακτινα...:rolleyes:

Dini, αχχχχ τι μου θυμησες!Μιας εβδομαδας μωρο ηταν η μπουμπου μου οταν επαθε αυτο που περιγραφεις.Την ειχα μεσα στο δωματιο της, εγω στο δικο μου κοιμομουν και η μαμα μου στο σαλονι.Ακουσε ενα περιεργο θορυβο απο το δωματιο της μικρης...Η καημενη ειχε κανει εμετο, μελανιασε και δεν μπορουσε να παρει καθολου αναπνοη..Ευτυχως που ηταν η μαμα μου γτ εγω δεν ξερω τι θα εκανα..Ειχε πιει ξενο εκεινη την φορα και μαλιστα 90ml...πολλα νομιζω για μιας εβδομαδας μωρο.

Aπο τοτε παντα ρευεται πριν πεσει στο κρεβατι και αν δεν ρευτει εχω τα ματια μου 14...Επισης στο δωματιο της δεν ξαναμπηκε απο τοτε, ειναι παντα μου.

Στο σαλονι την εχω σε ριλαξ και το εχω σηκωσει, ετσι ωστε και εμετο να κανει, να μπορεσει να το βγαλει και να μην φρακαρει στη μυτη.Τελος στο δωματιο που την εχω μαζι μου, την εχω σε λικνο και εκει που ειναι το κεφαλακι, κατω απο το στρωμα εχω βαλει πετσετες για να ειναι ανασηκωμενο το κεφαλι..Αστα, σε καταλαβαινω.Παλι καλα που δεν την ειδα εγω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

να ζησετε!!!!!! με το καλό κ στα επόμενα!!!!!!!!:D
κοριτσια μου γεια σας και απο μενα, εγω τωρα βρηκα λιγο χρονο να κατσω να σας γραψω, σας διαβαζω που και που, αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω να σας γραφω συχνα,

ποπη γλυκια περαστικα σου, ευχομαι να περασει γρηγορα κι αυτο και να το ξεχασεις αμεσως ειλικρινα στεναχωριεμαι παρα πολυ αλλα να ξερεις οτι η μπεμπα σου σε εχει αναγκη κοιτα να την χαρεις και να ξερεις οτι το δεσιμο χτιζεται μερα με τη μερα,

τωρα για τους κολικους εμενα κανενα παιδι μου δεν εκανε τωρα απο μπιμπερο ξερω για τα dr browns οτι ειναι ειδικα σχεδιασμενα για κολικους

καλα μηνογενεθλια, να ζησετε

δωρα μου, μην στεναχωριεσαι για τον αδερφο σου, ουτε που θα το καταλαβεις ποσο γρηγορα θα περασει ο χρονος

εγω δεν εχω δει καμια φωτογραφια οποια θελει ας μου στειλει σας φιλω μπορει να μην μπαινω συχνα αλλα σας σκεφτομαι να ειστε ολες καλα μαμαδες και μωρακια

ενα 3ωρο σιγουρο, καποιες φορες κοιμαται κ 4 ωρες! 90 μλ πινει συνηθως.

ισως δεν συνεχιζεται η παραγωγη μου επειδη δεν τη βαζω σε ολα τα γευματα στο στηθος, τι να πω:confused:

ποπη να ζησετε!!!!!!:D:D

ευχαριστουμε πολυ κοριτσακια μου ομορφα!!να ειστε καλα και εσεις κ τα μπεμπακια σας!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

σημερα εεχουμε μηνογενεθλια!!

χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!!! ευχομαι απο δω κ περα ολα να ειναι ροδινα για σας...

καλημερα κοριτσια!! ειστε καλα? εμεις στρωνουμε νομιζω με το ξενο γαλα, κ εγω ψυχολογικα κ η μπεμπα με τον υπνο της. χθες βραδυ ομως απο τις 12.30 ως τις 2.30 εκλαιγε συνεχεια, δεν ηρεμουσε με τιποτα. λετε να εχει κολικους? δεν μαζευε τα ποδαρακια της ομως, απλα εκλαιγε ασταματητα,απορω πως δεν μας χτυπησε κανενας γειτονας το κουδουνι να δει μηπως τη δερνουμε!

ειχα να τη βαλω στο στηθος 10 ωρες κ το νιωθω μαλακο, δεν εχει βαρυνει ακομα. το παταω με το χερι κ δεν βγαζει τιποτα σχεδον. πρεπει να κανω κατι ακομα? φοβαμαι μη παθω τιποτα, αλλα αφου δεν το νιωθω βαρυ δεν εχω προβλημα ε?

κ εμενα μου μειωθηκε το γαλα απο μονο του! γυρισαμε σημερα απο κατι δουλειες ξω την εβαλα στο στηθος κ μετα απο μια ωρα πεινουσε παλι κ της εδωσα φριζολακ. ηπιε 30 ml.. δεν με πειραζει κ πολυ κ να μου σταματησει να πω την αληθεια..

τι λες βρε παιδι μου? πως εγινε αυτο?? ηταν ανσκελα? παναγια μου...

Καλημερα και παλι κοριτσια.Πηγα ορθοπεδικο, μαλλον με τον δισκο εχω προβλημα μου ειπε.Πηγα και για ακτινα και περιμενω αποτελεσματα κατα τις 4.Ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με τον θηλασμο και την ακτινα...:rolleyes:

Dini, αχχχχ τι μου θυμησες!Μιας εβδομαδας μωρο ηταν η μπουμπου μου οταν επαθε αυτο που περιγραφεις.Την ειχα μεσα στο δωματιο της, εγω στο δικο μου κοιμομουν και η μαμα μου στο σαλονι.Ακουσε ενα περιεργο θορυβο απο το δωματιο της μικρης...Η καημενη ειχε κανει εμετο, μελανιασε και δεν μπορουσε να παρει καθολου αναπνοη..Ευτυχως που ηταν η μαμα μου γτ εγω δεν ξερω τι θα εκανα..Ειχε πιει ξενο εκεινη την φορα και μαλιστα 90ml...πολλα νομιζω για μιας εβδομαδας μωρο.

Aπο τοτε παντα ρευεται πριν πεσει στο κρεβατι και αν δεν ρευτει εχω τα ματια μου 14...Επισης στο δωματιο της δεν ξαναμπηκε απο τοτε, ειναι παντα μου.

Στο σαλονι την εχω σε ριλαξ και το εχω σηκωσει, ετσι ωστε και εμετο να κανει, να μπορεσει να το βγαλει και να μην φρακαρει στη μυτη.Τελος στο δωματιο που την εχω μαζι μου, την εχω σε λικνο και εκει που ειναι το κεφαλακι, κατω απο το στρωμα εχω βαλει πετσετες για να ειναι ανασηκωμενο το κεφαλι..Αστα, σε καταλαβαινω.Παλι καλα που δεν την ειδα εγω..

πωπω βρε κοριτσια... τι να πω... πολυ τρομακτικο ακουγεται...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...