Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια βασανισμενα και μη!:tongue:

Εμενα με βασανιζει ο γιος μου ξυοναει εδω και 3 μερες στις 4 το πρωι και δεν ξανακοιμαται αν δε παω να κοιμηθω μαζι του βγαζει δοντι και παιδευομαστε παει και 7 για να κοιμηθει και ενδιαμεσα ταιζω και τη μικρη που ειναι κυρια κοιμαται 11.30 και ξυπναει 5!

καλο βραδυ γεωργια μου!! κ καλοριζικο το νεο σπιτι!! ξεχασα να σου ευχηθω!! μονο χαρρες να εχετε μεσα του!!!

Αναστασια μου σε ευχαριστω πολύ!

c

Θέλει επιμονή πολύ αν και νομίζω πως αν δεν θέλει το παιδί να τηνπιάσει είναι άδικος ο κόπος. Την chicco που λέμε την δοκίμασες?

Καλά Γεωργίτσα μου. Τακτοποιηθήκατε στο σπιτάκι σας ε?

Κάνω άντληση τώρα να αφήσω γάλα γιατί στις 10 εχω ραντεβού με τον γυναικολόγο. Θα την θηλάσω εννοείται πριν αλλά καλύτερα να βρίσκεται και ας μην χρειαστεί.

Ναι Ελευθερια μου ολα καλα θελω κι εγω να παρω θηλαστρο για περιστασιακη χρηση ποιο μου προτεινεις?Α και να σε ρωτησω εδωσες στη μικρη πιπιλα?

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε??

Παω να σας διαβασω!!:-P

Καλημερα Αννουλα μια χαρα κοπελα μου εσυ?

zxG9p3.png

owokp3.png

Για να αποστειρωσω την πιπίλα πόση ωρα την βραζω?

Πριν τη πρωτη χρηση λες; θα τη βρασεις σε ενα μπρικι με νερο για 5 λεπτα.Υστερα μπορεις να την αποστειρωνεις στον αποστειρωτη μαζι με τα μπουκαλια η να τη βραζεις για 1-2'.

Καλημερα και χρονια μας πολλα!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΕΓΩ ΔΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ!! ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ??ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΕΕ??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πριν τη πρωτη χρηση λες; θα τη βρασεις σε ενα μπρικι με νερο για 5 λεπτα.Υστερα μπορεις να την αποστειρωνεις στον αποστειρωτη μαζι με τα μπουκαλια η να τη βραζεις για 1-2'.

Καλημερα και χρονια μας πολλα!!!!

ΑΧ Αννα μου τωρα αγχωνομαι για το γαλα...δεν μπορει να πιει μονοκοπανια και πινει 40 μλτην μια ωρα 40μλ την επομενη...κ καθε τρεις και λιγο πειναει γιατι δεν πινει μαζι ποσοτητα κ πινει λιγο λιγο ...γιατι το κανει αυτο τωρα??

B4Itp2.png

κοριτσια στειλτε ολες σας τα eimail να σας στειλω καποια στιγμη φωτο της μικρης ...ειμαι η μονη που δεν σας την εδειξα κ μας στηριξατε τοσο πολυ!!

B4Itp2.png

ΑΧ Αννα μου τωρα αγχωνομαι για το γαλα...δεν μπορει να πιει μονοκοπανια και πινει 40 μλτην μια ωρα 40μλ την επομενη...κ καθε τρεις και λιγο πειναει γιατι δεν πινει μαζι ποσοτητα κ πινει λιγο λιγο ...γιατι το κανει αυτο τωρα??

Αν την ωρα που πειναει την καθυστερησεις λιγο, οσο μπορεις δλδ, και της δωσεις παραπανω??

Σιγα σιγα οταν της δινεις λιγο περισσοτερο καθε φορα θα πειναει αργοτερα.

Να ζησετε , καλα μηνογενεθλια!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Ποπη μου αχ βρε κοπελα μου πολυ στεναχωριεμαι για σενα θελω επιτελους να το χαρεις ολο αυτο ειναι χαρα η μητροτητα.Ελπιζω να ειναι ολα γρηγορα περαστικα!

Καλημερα Νίκη μου χρονια μας πολλά!

Καλημερα Δώρα μου κοιμηθηκες λιγο ε?Μπραβο κοπελα μου θα στρωσει σιγα σιγα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αν την ωρα που πειναει την καθυστερησεις λιγο, οσο μπορεις δλδ, και της δωσεις παραπανω??

Σιγα σιγα οταν της δινεις λιγο περισσοτερο καθε φορα θα πειναει αργοτερα.

Να ζησετε , καλα μηνογενεθλια!!!

ευχαριστω πολυ Αννουλα μου!!παταει τα κλαμματα αν δεν φαει την ωρα που θελει...την αλλαξα κ μπιμπερο χθες κ γαλα ...λες γιαυτο να το κανει ?? να δυσκολευεται δλδ να προσαρμοστει?? κ κατι ακομα τωρα με αυτο το γαλατακι ποσες φορες την ημερα πρεπει να κανει κακα?? γιατι εκανε μονο μια φορα απο εχθες...

Καλημερα Ποπη μου αχ βρε κοπελα μου πολυ στεναχωριεμαι για σενα θελω επιτελους να το χαρεις ολο αυτο ειναι χαρα η μητροτητα.Ελπιζω να ειναι ολα γρηγορα περαστικα!

Καλημερα Νίκη μου χρονια μας πολλά!

Καλημερα Δώρα μου κοιμηθηκες λιγο ε?Μπραβο κοπελα μου θα στρωσει σιγα σιγα!

ευχαριστω πολυ γεωργια μου γλυκεια!!!που θα παει θα στρωσουμε κ εμεις να μπουμε σε ενα προγραμμα,,,να προσαρμοστει η μπεμπα μωρε και ολα καλα...το χω ζαλισει το μωρο μια μητρικο γαλα μια μπιμπερο μια γαλα...εε τι να σου κανει..τωρα σιγα σιγα θα συνηθισει!!

B4Itp2.png

κοριτσια μου γεια σας και απο μενα, εγω τωρα βρηκα λιγο χρονο να κατσω να σας γραψω, σας διαβαζω που και που, αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω να σας γραφω συχνα,

ποπη γλυκια περαστικα σου, ευχομαι να περασει γρηγορα κι αυτο και να το ξεχασεις αμεσως ειλικρινα στεναχωριεμαι παρα πολυ αλλα να ξερεις οτι η μπεμπα σου σε εχει αναγκη κοιτα να την χαρεις και να ξερεις οτι το δεσιμο χτιζεται μερα με τη μερα,

τωρα για τους κολικους εμενα κανενα παιδι μου δεν εκανε τωρα απο μπιμπερο ξερω για τα dr browns οτι ειναι ειδικα σχεδιασμενα για κολικους

καλα μηνογενεθλια, να ζησετε

δωρα μου, μην στεναχωριεσαι για τον αδερφο σου, ουτε που θα το καταλαβεις ποσο γρηγορα θα περασει ο χρονος

εγω δεν εχω δει καμια φωτογραφια οποια θελει ας μου στειλει σας φιλω μπορει να μην μπαινω συχνα αλλα σας σκεφτομαι να ειστε ολες καλα μαμαδες και μωρακια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κοριτσια!! ειστε καλα? εμεις στρωνουμε νομιζω με το ξενο γαλα, κ εγω ψυχολογικα κ η μπεμπα με τον υπνο της. χθες βραδυ ομως απο τις 12.30 ως τις 2.30 εκλαιγε συνεχεια, δεν ηρεμουσε με τιποτα. λετε να εχει κολικους? δεν μαζευε τα ποδαρακια της ομως, απλα εκλαιγε ασταματητα,απορω πως δεν μας χτυπησε κανενας γειτονας το κουδουνι να δει μηπως τη δερνουμε!

ειχα να τη βαλω στο στηθος 10 ωρες κ το νιωθω μαλακο, δεν εχει βαρυνει ακομα. το παταω με το χερι κ δεν βγαζει τιποτα σχεδον. πρεπει να κανω κατι ακομα? φοβαμαι μη παθω τιποτα, αλλα αφου δεν το νιωθω βαρυ δεν εχω προβλημα ε?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...