Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

να μαι κ εγω!μόλις φαγαμε κ προσπαθούμε να ρευτούμε! :D

τσουρεκι μου δίκιο εχεις αλλο να στελνεις αδερφο, φανταρο, κ αλλο το γιο!!:rolleyes:

κ εγω ευχομαι να εχει καταργηθει ως τοτε!!!:cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναστασακι μελισακι εισαι μεσα? και νομιζα οτι μιλαω μονη μου τοση ωρα!!!! καλημερα!!!

καλημέρα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχχαχα θα κανουμε κ μεταμεσονυκτιο γκρουπ!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχχαχα θα κανουμε κ μεταμεσονυκτιο γκρουπ!!:lol:

χαχα!! καλο!!! εμενα εφαγε πριν καμια ωρα και ευτυχως ξανακοιμηθηκε αμεσως. και τωρα πρεπει να πλυνω τα ταπερακια και τα παγουρια απο τα μεγαλα για τον παιδικο, και τα μπιμπερο του μπεμπη γιατι ενα εμεινε μονο, και ειπα να μπω λιγο πριν αρχισω το πλυσιμο. καθε βραδυ αυτο κανω. με το που κοιμουνται τα μικρα κατα τις εννια πεφτω και γω ξερη, και σηκωνομαι οταν ξυπνησει ο μπεμπης, τον ταιζω, και μετα αρχιζω τα πλυσιματα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

χαχα!! καλο!!! εμενα εφαγε πριν καμια ωρα και ευτυχως ξανακοιμηθηκε αμεσως. και τωρα πρεπει να πλυνω τα ταπερακια και τα παγουρια απο τα μεγαλα για τον παιδικο, και τα μπιμπερο του μπεμπη γιατι ενα εμεινε μονο, και ειπα να μπω λιγο πριν αρχισω το πλυσιμο. καθε βραδυ αυτο κανω. με το που κοιμουνται τα μικρα κατα τις εννια πεφτω και γω ξερη, και σηκωνομαι οταν ξυπνησει ο μπεμπης, τον ταιζω, και μετα αρχιζω τα πλυσιματα!!!

αχχχχ πολυτεκνη μανα!!!! εχεις κ εσυ.....ουφφφφ

παω να την ξαναπεσω πριν μου φυγει ο υπνος!! φιλακια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα πονεμενες μανουλες!Τι κανετε?

Εγω υποφερω κοριτσια.Ποναω πολυ.Μονο ξαπλα καπως φευγει ο πονος αλλα και ποσο να κατσω ξαπλα?Ουτε να θηλασω καλα καλα δεν μπορω.Σημερα 12 η ωρα εχω ραντεβου σε ορθοπαιδικο να μου γραψει μαγνητικη.

Ουτε εμενα παιρνει πιπιλα κοριτσια και οταν θελει να κοιμηθει ολο κλαιει και σταματαει μονο στο στηθος.

Δεν την βαζω ομως.Δεν θελω να μαθει ετσι.Θα κλαψει, θα σταματησει.Απο εχθες της αλλαξα πιπιλα και της δινω αυτη της chicco που λεγατε και χθες,σιλικονης που ειναι.Βλεπω οτι την παιρνει καλυτερα απο τις αλλες...

Τωρα την εχει στο στομα και την πηρε ο υπνος..:PΜακαρι να την μαθει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα πονεμενες μανουλες!Τι κανετε?

Εγω υποφερω κοριτσια.Ποναω πολυ.Μονο ξαπλα καπως φευγει ο πονος αλλα και ποσο να κατσω ξαπλα?Ουτε να θηλασω καλα καλα δεν μπορω.Σημερα 12 η ωρα εχω ραντεβου σε ορθοπαιδικο να μου γραψει μαγνητικη.

Ουτε εμενα παιρνει πιπιλα κοριτσια και οταν θελει να κοιμηθει ολο κλαιει και σταματαει μονο στο στηθος.

Δεν την βαζω ομως.Δεν θελω να μαθει ετσι.Θα κλαψει, θα σταματησει.Απο εχθες της αλλαξα πιπιλα και της δινω αυτη της chicco που λεγατε και χθες,σιλικονης που ειναι.Βλεπω οτι την παιρνει καλυτερα απο τις αλλες...

Τωρα την εχει στο στομα και την πηρε ο υπνος..:PΜακαρι να την μαθει..

καλημερα βουλα μου!!!περαστικα σου ελπιζω ο ορθοπεδικος να σου βρει μια λυση!!!

θα την μαθει καλε την πιπιλα σιγα σιγα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελευθερια! αυτο ακριβως θα εγραφα!!! δεν παιρνει την πιπιλα!! μονο 1-2 φορες την πηρε!!! κ ειμαι η πιπιλα του!!! τι θα κανω??????????????????? ειναι το μεγαλο μου προβλημα!!!!
c

Θέλει επιμονή πολύ αν και νομίζω πως αν δεν θέλει το παιδί να τηνπιάσει είναι άδικος ο κόπος. Την chicco που λέμε την δοκίμασες?

Γεια σου Ελευθερια μου εισαι καλα?

Καλά Γεωργίτσα μου. Τακτοποιηθήκατε στο σπιτάκι σας ε?

Κάνω άντληση τώρα να αφήσω γάλα γιατί στις 10 εχω ραντεβού με τον γυναικολόγο. Θα την θηλάσω εννοείται πριν αλλά καλύτερα να βρίσκεται και ας μην χρειαστεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τώρα 2 μέρες η μικρή έχει πιάσει την πιπίλα και βλέπω μεγάλη διαφορά!!!

Το παιδί είναι πολύ ήρεμο και κοιμάται αρκετά μες την ημέρα.

Κορίτσια όσες μπορείτε κάντε προσπάθεια να την μάθουν, μεγάλη ανακάλυψη.

Ο γιος μου δεν την ήθελε και δεινοπάθησα. Μέχρι 2 ετών η πιπίλα του ήμουν εγώ!

Αυτο ειναι σιγουρο!!

Εγω το ειχα πει για την πιπιλα εδω και καιρο.Τα μωρα θελουν να πιπιλιζουν, το εχουν αναγκη και καλυτερα την πιπιλα παρα το δαχτυλο, γιατι αυτο μετα δεν κοβεται.Οσο για το στηθος εγω και να θηλαζα σιγουρα δεν θα το αντεχα με τπτ να ειμαι η πιπιλα του:confused::confused:!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

αχ δωρακι μου γλυκο κανε υπομονη κοριτσι μου ολα θα στρωσουν!! κ τι δεν θα δινα να ημουν στην θεση σου κ να θηλαζα!!υπομονη κ κουραγιο!!οσο για την μανουλα ετσι ειναι !!κ γω την λυπαμαι την δικια μου που αυτες τις μερες κοιταει κ το μωρο γιατι εγω δεν μπορω ουτε αγκαλια να την παρω αλλα κανει κ τις δουλειες του σπιτιου αφου εγω καιγομαι στοον πυρετο κ ποναω...ολα θα παρουν τον δρομο τους πιστευω ...δυναμη εισαι κουκλα θα τα καταφερεις μια χαρα!!

ευχαριστω πολυ ΑΝΝΑ ΜΟΥ για τις χρησιμες πληροφοριες για τα μπιμπερο κ την αποστειρωση...πειραζει ομως που δεν εχω αυτο το μηχανημα για την θερμακρασια??εγω εχω θερμο με βρασμενο νερο κ μετα το κρυωνω κατω απο την βρυση με κρυο νερο...και το κανω στη θερμακρασια του σωματος μου...καλα δεν κανω??ετσι δεν ειναι το σωστο?? αα ξεχασα οχι δεν μου ειπε να τα δεσω...απλως μου ειπε να φοαρω το σουτιεν θηλασμου...λες να τα δεσω εεε??

Οχι, Ποπη μου απλα ρωτησα.Να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου, ο καθε γιατρος εχει τον τροπο του.

Τα μπουκαλια ωστοσο τα αποστειρωμενα μπορεις να τα εχεις στο ψυγειο.Το νερο που βαζεις στο θερμος σου φτανει για τη νυχτα?? Ποσες φορες ξυπναει μεσα στη νυχτα?

άννα, απο τσμεδε εγω ξερω! το τσμεδε δεν δικαιολογει τιποτα. ουτε καν τις αιματολογικες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, αν προκειται για υγειή εγκυμοσυνη. μονο σου δινει το επιδομα τοκετου 2500 ευρω αφού γεννησεις. δεν χρειαζεται να προσκομισεις καθολου αποδειξεις. και σε βαζουν να κανεις και μια υπευθυνη δηλωση οτι τις αποδειξεις που εχεις στα χερια σου μεχρι αυτο το ποσο, δεν θα τις χρησιμοποιησεις στην εφορια. τρεις φορες το εχω κανει!!!

Και ειχα μαζεψει ενα σωρο αποδειξεις, μονο η αμνιοπαρακεντηση μας πηγε 1000ευρω.:rolleyes::rolleyes:

Την υπευθυνη δηλωση μας τη ζητησαν και εμας, μας ειπαν να γραφει οτι δε θα χρησιμοποιησω αποδειξεις τοκετου μεχρι αυτο το ποσο στην εφορια.Οχι εγκυμοσυνης , λες να εννοουν το ιδιο πραγμα?

αχ δωρακι μου γλυκο κανε υπομονη κοριτσι μου ολα θα στρωσουν!! κ τι δεν θα δινα να ημουν στην θεση σου κ να θηλαζα!!υπομονη κ κουραγιο!!οσο για την μανουλα ετσι ειναι !!κ γω την λυπαμαι την δικια μου που αυτες τις μερες κοιταει κ το μωρο γιατι εγω δεν μπορω ουτε αγκαλια να την παρω αλλα κανει κ τις δουλειες του σπιτιου αφου εγω καιγομαι στοον πυρετο κ ποναω...ολα θα παρουν τον δρομο τους πιστευω ...δυναμη εισαι κουκλα θα τα καταφερεις μια χαρα!!

ευχαριστω πολυ ΑΝΝΑ ΜΟΥ για τις χρησιμες πληροφοριες για τα μπιμπερο κ την αποστειρωση...πειραζει ομως που δεν εχω αυτο το μηχανημα για την θερμακρασια??εγω εχω θερμο με βρασμενο νερο κ μετα το κρυωνω κατω απο την βρυση με κρυο νερο...και το κανω στη θερμακρασια του σωματος μου...καλα δεν κανω??ετσι δεν ειναι το σωστο?? αα ξεχασα οχι δεν μου ειπε να τα δεσω...απλως μου ειπε να φοαρω το σουτιεν θηλασμου...λες να τα δεσω εεε??

Οχι, Ποπη μου απλα ρωτησα.Να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου, ο καθε γιατρος εχει τον τροπο του.

Τα μπουκαλια ωστοσο τα αποστειρωμενα μπορεις να τα εχεις στο ψυγειο.Το νερο που βαζεις στο θερμος σου φτανει για τη νυχτα?? Ποσες φορες ξυπναει μεσα στη νυχτα?

καλημερα Αννα μου!! ναι το νερακι μου φτανει εχω μεγαλο θερμο!! κοιτα τωρα που παιρνει γαλατακι ξενο ακομα δεν μπηκε σε προγραμμα προσπαθει η καημενη ...να καταλαβεις εχθες ηταν ξυπνια απο τις 5 τα ξημερωματα και καθε μια ωρα πεινουσε και την ταιζαμε κ κοιμηθηκε στις 10...και τωρα παλι ψαχνει να φαει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εσυ πιο γαλα χρησιμοποιεις?? γιατι εμενα χθες μας το αλλαξε ο παιδιατρος ,,,κ μαλλον γιαυτο δυσκολευεται να προσαρμοστει...την εδινα το frisolac και επειδη εκανε εμετο συχνα μολις ρευοταν την δινω το sanilac... κ μαυτο συνεχια πειναει...μαλλον ειναι πιο ελαφρυ??:confused::confused:

καλημερα κ παλι!!!!

ελευθερια μου αυτη την πιπιλα τυπου χανιμπαλ την πηρα! αηδιαζει ομως κ σημειο να βηχει κ ν βγαζει εμετουλι!:(

καλημερα αναστασια μου !! τι κανετε?? αχ πολυ ξενυχτι εεε??

εγω κοριτσια παλι σημερα ειμαι χειροτερα...καλα αντι να καλυτερευω ...χειροτερευω?? πως γινεται?? τα χαπακια για το κοψιμο τελειωσαν τα πηρα κ τα 4 μισα...αλλα εγω ακομα ποναω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εγω της δινω το almiron , γιατι αυτο τους εδιναν στο μαιευτηριο και αφου της αρεσει και δεν την εχει πειραξει σε κατι με αυτο συνεχιζουμε.:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...