Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μου εχουν μεινει 2 κιλα αλλα αυτο δεν με ενδιαφερει και πολύ ποτε δεν ειχα προβλημα με τα κιλα μου, απλα εχω κανει τις ατοιμες ραγαδες που με παιδευουν και δεν θέλω καν να τις βλέπω...:(

νικη μου μην στεναχωριεσαι για το σωμα σου μοντελακι εισαι κουκλα μου!!

κ εγω εβγαλα 2 ραγαδες μια στο μπουτι απο πισω και μια στον ποπο...κ τα κιλα μου εχουν κολλησει δεν λεει να κατεβει η ζυγαρια...δυσκολα το βλεπω να φτανω στα φυσιολογικα μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως εδωσα ξενο το απογευμα κ ήπιε 90-100μλ. Λιγα ειναι??? Δεν ξέρει κ να ρουφηξει καλα καλα απο το μπουκάλι.... Μετα ηταν ομως ρε σεις σαν ζαβλακωμενη κ ολο μου γελούσε!! Τι να πω....

μια χαρα ειναι δωρακι μου εμενα τωρα που πινει ξενο γαλα τοσο πινει 90 μλ ..κ ο παιδιατρος της που μιλησα σημερα μαζι του μου ειπε πανω απο 90 να μην δινω..οσο επινε το δικο μου γαλα ηταν ικανη να πιει και 150 μλ!!

B4Itp2.png

νικη μου μην στεναχωριεσαι για το σωμα σου μοντελακι εισαι κουκλα μου!!

κ εγω εβγαλα 2 ραγαδες μια στο μπουτι απο πισω και μια στον ποπο...κ τα κιλα μου εχουν κολλησει δεν λεει να κατεβει η ζυγαρια...δυσκολα το βλεπω να φτανω στα φυσιολογικα μου...

Ρε μιλάς κι εσυ το ξυλαγκουρο??? Θα με τρελανετε εσεις!! 49 κιλα ανθρωπος!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ναι αυτο το θεμα με την πιπίλα.... Πως θα γινει να την μάθουν??? Σαν να μην ξέρει να την ρουφηξει κανει η δικιά μου... Νομίζει οτι πρεπει να θηλασει!

εγω εχω παρει 5 διαφορετικους τυπους!!! κ δεν θελει καμια! μια δυο φορες μονο την επιασε!!! δεν την παλευω!! παλι στο στηθος ειναι γιατι νυσταζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεωργια λες να πιανει αυτο με την μπλουζα? να το επιχειρησω κ εγω αν ειναι. ο αδερφος μου , μου το ειπε για πλακα τις προαλες!:rolleyes:

Δοκιμασε το δε χανεις κατι εμενα η μαιμου οταν ειναι ξυπνια πηρα το μαρσιπο που ελεγες μπας και κανω δουλεια:tongue:

γεωργια μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για τον οαεδ με καλυψες πληρως!!καλο βοηθημα ειναι κ αυτο!!:wink:;-)

Οτι αλλο θες εδω ειμαστε εννοειτε φαντασου εμενα στο ΙΚΑ δε μου εδωσαν το χαρτι για να παρω το βοηθημα του ΟΑΕΔ γιατι λενε δε το ζητησα:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι δωρακι μου εμενα τωρα που πινει ξενο γαλα τοσο πινει 90 μλ ..κ ο παιδιατρος της που μιλησα σημερα μαζι του μου ειπε πανω απο 90 να μην δινω..οσο επινε το δικο μου γαλα ηταν ικανη να πιει και 150 μλ!!

Ναι αλλα η δικα μου ειναι πιο μεγαλη ρε συ....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω εχω παρει 5 διαφορετικους τυπους!!! κ δεν θελει καμια! μια δυο φορες μονο την επιασε!!! δεν την παλευω!! παλι στο στηθος ειναι γιατι νυσταζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κ μετα λες στρωσατε ε??? Α ρε μανάδες!!!! Ηρωίδες!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσάκια μου καλό βραδυ να εχουμε μολις επεσε η μικρη και παω να φαω τα τοστάκια μου και να πέσω.

Καλό ξημέρωμα

Καληνύχτα Γεωργια μου!!! Αυριο παλι με το καλο!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλό βραδυ να εχουμε μολις επεσε η μικρη και παω να φαω τα τοστάκια μου και να πέσω.

Καλό ξημέρωμα

καλο βραδυ γεωργια μου!! κ καλοριζικο το νεο σπιτι!! ξεχασα να σου ευχηθω!! μονο χαρρες να εχετε μεσα του!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρε μιλάς κι εσυ το ξυλαγκουρο??? Θα με τρελανετε εσεις!! 49 κιλα ανθρωπος!!!!

καλε 54 ειμαι !! καλα θα ηταν να ημουν 49....

Ναι αλλα η δικα μου ειναι πιο μεγαλη ρε συ....

σωστο και αυτο...:wink:;-)

Καλό ξημέρωμα

καληνυχτα γεωργινη μου!!!

B4Itp2.png

κοριτσια γεια σας και απο μενα! τετοια ωρα...καμια δεν ειναι μεσα! εγω τωρα βρηκα λιγο χρονο! εσεις πως τα καταφερνετε και μπαινετε συχνα? τουλαχιστον τωρα που γεννησαμε προλαβαινω να σας διαβαζω γιατι προ γεννας ειχα χασει τη μπαλα με τους ρυθμους που μιλουσατε!

ποπη περαστικα σου. ευχομαι να περασει γρηγορα και μετα να ειναι μονο μια κακια αναμνηση η ταλαιπωρια που περνας. παντως, μην το βλεπεις οτι κοβεις το δεσμο με το μωρο αν κοψεις το θηλασμο. κοιτα να χαρεις το μωρο σου οσο μπορεις, ανεξαρτητα απο το αν θηλαζεις η οχι. γιατι σου ειπε μετα απο 1.5 χρονο για δευτερο παιδι? εμενα στους 6 μηνες μου ειχε πει την πρωτη φορα μετα απο καισαρική. οσο για τα μπιμπερο, δε νομιζω οτι εχουν τοση σχεση με τους κολικους τελικα. στο μεγαλο ειχα της νυκ. εκανε κολικους. στη μικρη ειχα της αβεντ επειδη απο της νυκ δεν μπορουσε να ρουφηξει. δεν εκανε κολικους. τωρα στον μπεμπη εχω τα ιδια με του μεγαλου και δεν κανει κολικους. μαλλον ειναι στο παιδι.

άννα, απο τσμεδε εγω ξερω! το τσμεδε δεν δικαιολογει τιποτα. ουτε καν τις αιματολογικες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, αν προκειται για υγειή εγκυμοσυνη. μονο σου δινει το επιδομα τοκετου 2500 ευρω αφού γεννησεις. δεν χρειαζεται να προσκομισεις καθολου αποδειξεις. και σε βαζουν να κανεις και μια υπευθυνη δηλωση οτι τις αποδειξεις που εχεις στα χερια σου μεχρι αυτο το ποσο, δεν θα τις χρησιμοποιησεις στην εφορια. τρεις φορες το εχω κανει!!!

βουλα περαστικα με την πεθερα....και σε ολες τις πεθεροπληκτες γενικα! και εμενα μενει διπλα μας αλλα ευτυχως δεν ερχεται και πολυ γιατι ξερει οτι δεν θελω. οσο ειμαι μονη μου δεν ερχεται, αλλα μολις ερθει ο αντρας μου, τσουπ, ερχεται και κεινη για να μας δει. τι να κανουμε. παντως, επειδη και μεις πεθερες θα γινουμε, ας μην ειμαστε τοσο αρνητικες απεναντι τους, οσο πολυ και αν μας εκνευριζουν...μα πολυ ομως!!!!

λαμπρινη, κουραγιο με τα τρια τα μωρακια! εσυ πρεπει να εισαι πιο δυσκολα απο ολες... μια που λεγατε για τον οαεδ και για επιδοματα, στον ογα κανατε τα χαρτια σας τωρα με τα τρια παιδια? εγω πηγα τα εκανα, αλλα θελει κανα χρονο νομιζω...

γωγω, και μενα το στηθος αδειο ειναι και σε ολα μου τα παιδια ετσι ητανε. σταγονα σταγονα ετρεχε. εγω τον βαζω στο στηθος παρολο που δεν εχω πολυ γαλα, οχι για να φαει τοσο, αλλα για τη σωματικη επαφη πιο πολυ. και του αρεσει. και μενα μου αρεσει πιο πολυ που τον βαζω στο στηθος χωρις να ανησυχω αν θα φαει η οχι. ο,τι πιει καλο ειναι παντως! δεν ξερω αν με καταλαβαινετε. και προσπαθησε να κανεις θετικες σκεψεις! και μενα στην αρχη πηγε να με παρει λιγο απο κατω αλλα ευτυχως γρηγορα μου εφυγε. δεν προλαβα να το επεξεργαστω πολυ με τοσες υποχρεωσεις!!!! οσο δεν σκεφτομαστε, καλυτερα ειναι!! παντως, το να βγαινουμε λιγο εξω βοηθαει. γιατι και γω τρεις βδομαδες που ημουν τελειως κλεισμενη μεσα, τοτε αρχισα και ειχα τις μαυρες μου. τωρα πηγαινοφερνω τα μεγαλα στον παιδικο, παω και κανα σουπερμαρκετ και αυτο μου φτανει!!! (α ρε με τι φτασαμε να χαιρομαστε!!!). και καμια φορα κραταει η μαμα μου τον μικρο για να βγουμε καμια βολτα με τα μεγαλα. ενταξει, καλα ειμαστε. μεχρι να ξανοιξιασει ειναι.

δωρα μου, μην στεναχωριεσαι για τον αδερφο σου. θα περασει, που θα παει! δυστυχως ολοι πρεπει να περασουν απο αυτο το σταδιο...ελευθερια δικιο εχεις, ελπιζω μεχρι να φτασουν οι γιοι μας σε ηλικια φανταρου να εχει καταργηθει ο στρατος, γιατι αλλο να το περνας σαν αδερφη, και αλλο σαν μανα....δεν θελω να το σκεφτομαι....

μαργαριτα και σονια, εσεις που θα πατε στη δουλεια νωρις απο οτι διαβασα, πως νιωθετε? και θα δουλευετε φουλ ωραριο? και οι υπολοιπες, ποτε ειναι να επιστρεψετε στη δουλεια? εγω ειχα πει θα επιστρεψω τον ιουνιο αλλα δεν θελω....δεν ξερω τι να κανω. απο τη μια μου αρεσει πολυ η δουλεια μου. παρα πολυ. αλλα απο την αλλη δεν θελω να αφησω το μωρο. δεν ξερω. τη μικρη μου που την αφησα τριων μηνων, το εχω μετανιωσει.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...