Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας.μολις γυρισα απο το νοσοκομειο.με πονα πολυ το ποδι κ η μεση.μαλλον κηλη μου ειπαν.πρεπει να κανω μαγνητικη γτ η ακτινα δεν κανει στο θηλασμο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω ούτε και να σχολιάζω.

Να πω καλή στρατιωτική θητεία στον αδερφούλη σου Δώρα μου, ξέχασα να σου ευχηθώ χθες. Ελπίζω μέχρι να πάει ο γιος μου να έχει καταργηθεί η στρατιωτική θητεία γιατί θα βάλω βόμβα στην Στρατολογία.

Τώρα κάθεται στην αγκαλιά μου και σας γράφουμε παρέα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεωργια μου τι κανεις? τακτοποιηθηκατε? εγω τα εχω παιξει το σπιτι ειναι γεματο κουτες κ γινεται χαμος... κ εχω κ την μπεμπα που δεν χορταινει!!

Καλα Μαργαριτα μου σχεδον ετοιμοι ειμαστε τα χοντρα ειναι στη θεση τους κατι ψολολογια λειπουν διακοσμητικα και τετοια.

Τι να πω Μαργαριτα μου εγω ειχα βοηθεια γονεις και πεθερικα και ο αντρας μου πηρε μια βδομαδα αδεια ολοι μαζι το καναμε σε μια βδομαδα.Εσυ κοιτα να εισαι χαλαρη με το θηλασμο θελει ηρεμια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Τώρα 2 μέρες η μικρή έχει πιάσει την πιπίλα και βλέπω μεγάλη διαφορά!!!

Το παιδί είναι πολύ ήρεμο και κοιμάται αρκετά μες την ημέρα.

Κορίτσια όσες μπορείτε κάντε προσπάθεια να την μάθουν, μεγάλη ανακάλυψη.

Ο γιος μου δεν την ήθελε και δεινοπάθησα. Μέχρι 2 ετών η πιπίλα του ήμουν εγώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα 2 μέρες η μικρή έχει πιάσει την πιπίλα και βλέπω μεγάλη διαφορά!!!

Το παιδί είναι πολύ ήρεμο και κοιμάται αρκετά μες την ημέρα.

Κορίτσια όσες μπορείτε κάντε προσπάθεια να την μάθουν, μεγάλη ανακάλυψη.

Ο γιος μου δεν την ήθελε και δεινοπάθησα. Μέχρι 2 ετών η πιπίλα του ήμουν εγώ!

ελευθερια! αυτο ακριβως θα εγραφα!!! δεν παιρνει την πιπιλα!! μονο 1-2 φορες την πηρε!!! κ ειμαι η πιπιλα του!!! τι θα κανω??????????????????? ειναι το μεγαλο μου προβλημα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Tι κανετε κοριτσακια μου??

Γεωργια, ξεχασα να σου πω καλοριζικο το νεο σας σπιτι, να το χαρειτε και να περασετε ευτυχισμενες στιγμες μεσα σ'αυτο!!

Γεια σου Μαργαριτα!!

Γεια σου Αννουλα μου σε ευχαριστω πολύ.

Γεωργια μου δηλ μεχρι τον 3ο κ μετα αρχίζουν κ στρώνουν?? Καλα ειναι κ αναλόγως το παιδι... Κι εσένα μεχρι τοτε ηθελε ολο βυζί?? Γκρίνιαζε οταν δεν ηταν στο βυζί?

Ναι Δωρα μου ηταν και καλοκαιρι και ημασταν ξαπλωμενοι στο κρεβατι σχεδον ολη μερα σας ειχα πει περασα και μια καταθλιψαρα αλλα μετα εστρωσε ετρωγε σε 10' και μετα ειχα χρονο για ολα.Σιγουρα αναλογα στο παιδι εμενα η μικρη μου τρωει γρηγορα και το βραδυ κλεινει 4ωρο ή 5ωρο ύπνο.Δοκιμασε να βαλεις μια μπλουζα σου στην κουνια της για να σε μυριζει μηοως κοιμηθει λιγο εκει.

Ποπάκη μου στην σκέψη μου ήσουν σήμερα. Χάρηκα που διάβασα πως δεν πονούσες ιδιαίτερα, σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν.

Γεια σου Ελευθερια μου εισαι καλα?

zxG9p3.png

owokp3.png

γιατι νικη μου?? εχεις χασει κ ολα τα κιλακια σου εσυ!

εγω θελω να ξεκινησω γυμναστηριο κ ψαχνω να βρω τροπο, γιατι ο μικρος δεν εχει ωραριο....

Νικη μου τι ειναι αυτα που λες?? Εσυ είσαι κορμαρα!! Τι να πουμε κι εμεις καλέ??

μου εχουν μεινει 2 κιλα αλλα αυτο δεν με ενδιαφερει και πολύ ποτε δεν ειχα προβλημα με τα κιλα μου, απλα εχω κανει τις ατοιμες ραγαδες που με παιδευουν και δεν θέλω καν να τις βλέπω...:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μου εχουν μεινει 2 κιλα αλλα αυτο δεν με ενδιαφερει και πολύ ποτε δεν ειχα προβλημα με τα κιλα μου, απλα εχω κανει τις ατοιμες ραγαδες που με παιδευουν και δεν θέλω καν να τις βλέπω...:(

κ εγω εχω νικη μου ευτυχως πολυ χαμηλα...κατω απο τον αφαλο .. αλλα δεν με ενοχλουν ν α σου πω την αληθεια..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Νίκη μου μακάρι να ήταν ευκολο....Ο αντρας μου ελάχιστα βλέπει την μικρή μες την ημέρα,όχι γιατι δεν θέλει αλλά δεν προλαβαίνει ο καημένος... Ολη μέρα είναι στο γραφειο.Το μεσημέρι που έρχεται συνήθως η μπέμπα μολις εχει κοιμηθει και όταν φευγει κ γυρναει το βραδυ πάλι ισα που προλαβαίνει και την κάνουμε μπάνιο μαζί και μετα τρωει και μπαίνει σε διαδικασία ύπνου..... Ειναι πολύ κουρασμενος κ αυτος κ δεν μπορει να ξυπναει τα βραδια οταν κλαιει το μωρο αλλα κ να ξυπνησει να κανει τι??αφου να θηλάσει δεν μπορει....

όσο για την μαμα μου την λυπάμαι κ αυτη,την έχω καθε μερα εδω κ το μονο που κανει ειναι να εκτελεί χρέη 'υπηρέτριας" αφου θα κανει τις δουλειες που εγω δεν προλαβαινω.........αφου ολη μερα θηλάζω!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά θέλω στήριξη απο τις θηλάζουσες μανούλες γιατι άρχισα να κουραζομαι..... και τωρα που κοιμαται η μπουμπου εγω απο την υπερένταση δεν μπορω να κλεισω ματι κ απο τα νευρα μου πλακωσα μια τουρτα!!! Πείτε μου σας παρακαλώ οτι θα στρώσει το θέμα με τον ολοημερο και ολονυκτιο θηλασμο!!!! Πείτε το μου και ας είναι ψεμα........

αχ δωρακι μου γλυκο κανε υπομονη κοριτσι μου ολα θα στρωσουν!! κ τι δεν θα δινα να ημουν στην θεση σου κ να θηλαζα!!υπομονη κ κουραγιο!!οσο για την μανουλα ετσι ειναι !!κ γω την λυπαμαι την δικια μου που αυτες τις μερες κοιταει κ το μωρο γιατι εγω δεν μπορω ουτε αγκαλια να την παρω αλλα κανει κ τις δουλειες του σπιτιου αφου εγω καιγομαι στοον πυρετο κ ποναω...ολα θα παρουν τον δρομο τους πιστευω ...δυναμη εισαι κουκλα θα τα καταφερεις μια χαρα!!

Καλησπερα κοριτσια!!

Ποπη μου, τωρα διαβασα τα νεα σου, δεν ειχα μπει απο εχθες το απογευμα.Δεν πειραζει κοριτσακι μου, μη στεναχωριεσαι μια χαρα θα μεγαλωσει το μωρακι σου και με το ξενο.Εσυ προσπαθησες οσο μπορουσες, δεν γινοταν περισσοτερο, τουλαχιστον 1 μηνα τα καταφερες και της εδωσες το γαλα σου.Τωρα σημασια εχει να το ξεπερασεις ολο αυτο, το ξερω ειναι επιπονο, κανε υπομονη και θα δεις απο το σ/κ και μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα.

Αυτο που λες οτι τρεχει το στηθος, ειναι φυσιολογικο και συμβαινει τις πρωτες 2-3 μερες μεχρι να αδειασει.Δεν σου ειπε να το δεσεις σφιχτα η να φορας σφιχτο σουτιεν?

Οσον αφορα τα μπουκαλια κανω αυτο που σου ειπε η Αντωνια, και τα εχω στο ψυγειο ετοιμα μονο με το νερο εννοειται, και οταν ερθει η ωρα το ζεσταινω στην ειδικη συσκευη που στο φερνει στην ιδανικη θερμοκρασια, ριχνω τη σκονη και ετοιμο.

Τη νυχτα το εχω βαλει στη συσκευη και το κραταει ζεστο, στην πριζα, μεχρι να ξυπνησει το μωρο και να το ετοιμασω.Ποτε ομως δεν το βαζω να ζεσταινεται με τη σκονη, αυτη τη ριχνω τελευταια στιγμη.

ευχαριστω πολυ ΑΝΝΑ ΜΟΥ για τις χρησιμες πληροφοριες για τα μπιμπερο κ την αποστειρωση...πειραζει ομως που δεν εχω αυτο το μηχανημα για την θερμακρασια??εγω εχω θερμο με βρασμενο νερο κ μετα το κρυωνω κατω απο την βρυση με κρυο νερο...και το κανω στη θερμακρασια του σωματος μου...καλα δεν κανω??ετσι δεν ειναι το σωστο?? αα ξεχασα οχι δεν μου ειπε να τα δεσω...απλως μου ειπε να φοαρω το σουτιεν θηλασμου...λες να τα δεσω εεε??

Ποπάκη μου στην σκέψη μου ήσουν σήμερα. Χάρηκα που διάβασα πως δεν πονούσες ιδιαίτερα, σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν.

αχ ελευθερια μου ομορφη!!παρελθον ολα θα ειναι αλλα παρελθον κ το γαλα μου ειναι πλεον..αφου λεω κατα τον μαιο να βαλω μπρος για 2 παιδι για να θηλασω στο 2ο παιδι μου...η γιατρος μου ομως δεν με αφηνει τοσο γρηγορα να μεινω εγκυος λεει του χρονου ...

σημερα ποναω πιο πολυ απο χθες μαλλον επειδη μαζεψε γαλα πιο πολυ...και ειναι ολο το στηθος σε ολα τα σημεια κατακοκκινα και στα δυο...

στεναχωριεμαι ακομα που εκοψα το γαλα κ κυριως οχι γιατι δινω ξενο γαλα στην μικρη αλλα γιατι εκοψα καθε γορδιο σωματικο δεσμο μαζι της...νιωθω οτι ετσι την απεξαρτοποιησα σωματικα απο εμενα...σωματικα ετσι γιατι ψυχικα εννοειται οτι ειμαστε ενα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σου Αννουλα μου σε ευχαριστω πολύ.

Ναι Δωρα μου ηταν και καλοκαιρι και ημασταν ξαπλωμενοι στο κρεβατι σχεδον ολη μερα σας ειχα πει περασα και μια καταθλιψαρα αλλα μετα εστρωσε ετρωγε σε 10' και μετα ειχα χρονο για ολα.Σιγουρα αναλογα στο παιδι εμενα η μικρη μου τρωει γρηγορα και το βραδυ κλεινει 4ωρο ή 5ωρο ύπνο.Δοκιμασε να βαλεις μια μπλουζα σου στην κουνια της για να σε μυριζει μηοως κοιμηθει λιγο εκει.

Γεια σου Ελευθερια μου εισαι καλα?

γεωργια μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για τον οαεδ με καλυψες πληρως!!καλο βοηθημα ειναι κ αυτο!!:wink:;-)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αχ ναι αυτο το θεμα με την πιπίλα.... Πως θα γινει να την μάθουν??? Σαν να μην ξέρει να την ρουφηξει κανει η δικιά μου... Νομίζει οτι πρεπει να θηλασει!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παντως εδωσα ξενο το απογευμα κ ήπιε 90-100μλ. Λιγα ειναι??? Δεν ξέρει κ να ρουφηξει καλα καλα απο το μπουκάλι.... Μετα ηταν ομως ρε σεις σαν ζαβλακωμενη κ ολο μου γελούσε!! Τι να πω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...