Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οχι Αννα μου δε το ξερω εμεις τις αποδειξεις απο αμνιο κτλ τις βαλαμε μονο... στην εφορια:tongue:Με το ικα δεν εκανα τιποτα σχεδον ολα ιδιωτικα και δεν δικαιολογειται.

Τελεια με την βολτα σου θελω κι εγω.Θα παω την Δευτερα σε συγκεντρωση συμμαθητων δημοτικου περιμενω πως και πως!

Εγώ θα παω αύριο με κάτι φίλες για φαγητό τον μικρό θα τον αφήσω του άντρα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ΞΕΧΑΣΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ?? ΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ?? Κ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΩ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ??

βαζεις να αποστειρωσεις τα μπιμπερο ταυτοχρονα βραζεις νερο για 10 λεπτα. γεμιζεις τα μπιμπερο κ τα βαζεις ψυγειο κ ειναι ετοιμα να γεμιστουν!

κ λιγο λεω 2 ωρες! τραβαει κ τραβαει κ δεν σταματαει! κ μετα συνηθως τρωει κ συμπληρωμα αλλιως δεν κοιμαται!αρα δεν χορταινει, ετσι δεν ειναι? κ ξυπναει παλι μετα απο 2 ωρες κ φτου κ απο την αρχη! το βραδυ σας λεω με παιρνει υπνος με το μωρο στο στηθος!

κ εγω αυτα τραβαω. μαλλον δεν χορταινει με το γαλα μου.

υπομονη Γωγω,,,εγω να δεις τι τραβαω με 2 νεογεννητα κ ενα 2χρονο να εχει τον χαβα του,,,

Τωρα που ανοιγει ο καιρος σιγα σιγα και ξεπεταγονται θα καλυτερευσουν τα πραγματα..

καλα εσυ κ αν εισαι σε ζορικη φαση..

Α όσο για το φαι Σοφάκι μου εγω οντως δεν προλαβαίνω να φαω στην κυριολεξία!!! Λιγο μεσημεριανο κ αν τσιμπησω τοστακι το βραδυ....Αστα!!! Να τωρα την ακουω ξυπνησε..... Δεν κοιμαται ρε τι ειναι αυτο το κακό????? Πριν με πηραν τα κλαματα δεν μπορω ρε συ....

αχ και εγω τα εχω παιξει Δωρα μου. θα μειωσω κ εγω το θηλασμο λιγο θα βαλω αλλο ενα γευμα με μπιμπερο μεσ στη μερα γιατι δεν αντεχω αλλο. σημερα απο τις 3 το μεσημερι με τ που την ακουμπουσα κατω να κανω καμια κουτα τσιριζε. την ειχα αγκαλια μεχρι τις 7 συνεχεια τα ειδα ολα!!!! ηθελα να παω τουαλετα κ δεν μπορουσα.. τελικα της εκανα 120 ml φριζολακ ηπιε τα 80 κ μετα ηρεμησε. τωρα αυτο δεν σημαινει οτι πειναγε κ φαντασου την ειχα στο στηθος κανενα 2ωρο.. ποναει ολο μου το σωμα.. κ φοβαμαι να παω να ξαπλωσω μην τυχον κ με ξυπνησει κ μεινω με την γλυκα... τελικα της εδωσα πιπιλα κ την πηρε βρε κοριτσια ακομα στο στομα της την εχει... τωρα την κοιταω ειναι μια ατελειωτη γλυκα ο βασανιστης μου... κουραγιο...

εγω πραγματικα δεν εχω κανενα κολημα με τον θηλασμο..βλεπω θελει παρα πολυ επιμονη κ υπομονη κ δεν μπορω... αλλο θελω να ευχαριστηθω λιγο αυτην την σχεση οχι να με τρομαζει το οτι δεν χορταινει κλαει νιωθω ανεπαρκης κ συνεχεια ειμαι κ σαν ζομπι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τσα να'μαι και εγω...Καθομουν και σας διαβαζα το μεσημερι που θηλαζα αλλα δεν μπορουσα να γραψω με τον μικρο στην αγκαλια..

Αχ ολες εχουμε τα θεματα μας ε?

Δωρα μου δωστης και μια φορα ξενο να δεις ποσο πινει και μηπως χορτασει πιο πολυ...

Και εμεις εχουμε θεμα..Δεν κοιμαται οταν τον ακουμπας κατω, θελει να κοιμαται πανω μας ,στην αγκαλια μας γιατι νιωθει την ζεστασια μας..Αχ τι να κανω κ εγω προσπαθω κ τον βαζω στην κουνια αλλα μετα απο λιγο κουνιεται, κουναει τα χερια του συνεχεια κ δυσανασχετει.Τοτε παω του βαζω την πιπιλα , την πιπιλαει για καμποση ωρα και μετα την βγαζει..κ κλαιει..τρεχω την ξαναβαζω κ αυτο γινεται μεχρι να ξυπνησει..

Τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι τρωει 5 η 10 λεπτα το πολυ και μετα ξαναπειναει συχνα και το στηθος μου δεν τρεχει πολυ..Μηπως μου μειωθηκε το γαλα??Το μεσημερι του εδωσα και λιγο ξενο και το ηπιε..

Ωστοσο θελω να ξεκινησω να πηγαινω σε ενα ιδιαιτερο και θελω να μαθει να πινει απο το μπιμπερο(δικο μου η ξενο ) αχ τι να κανω ?Φοβαμαι οτι θα θελει βυζι...

Και εγω το ιδιο κουρασμενη αισθανομαι Δωρα μου και η μαμα μου ερχεται 1 φορα την εβδομαδα που εχει ρεπο..Ευτυχως ερχονται καμια φορα οι ξαδελφες μου κ με βοηθανε γιατι αλλιως δεν θα τρωγαμε κιολας...!

Σοφακι μου μη φοβασαι αν δεν ετρωγε θα ηταν εκνευρισμενος και δε θα ησυχαζε εσενα μπορει να θελει να αυξησει τη παραγωγη σου.Για τα ιδιαιτερα μπορεις να κανεις τραπεζα μητρικου ή να δωσεις ξενο με μικτο.Μη στεναχωριεσαι συνηθως στο τριμηνο στρωνουν δοκιμασε να βαλεις μεσα στη κουνια μια μπλουζα σου για να εχει τη μυρωδια σου μηπως πιασει:rolleyes:

Αχ Νίκη μου μακάρι να ήταν ευκολο....Ο αντρας μου ελάχιστα βλέπει την μικρή μες την ημέρα,όχι γιατι δεν θέλει αλλά δεν προλαβαίνει ο καημένος... Ολη μέρα είναι στο γραφειο.Το μεσημέρι που έρχεται συνήθως η μπέμπα μολις εχει κοιμηθει και όταν φευγει κ γυρναει το βραδυ πάλι ισα που προλαβαίνει και την κάνουμε μπάνιο μαζί και μετα τρωει και μπαίνει σε διαδικασία ύπνου..... Ειναι πολύ κουρασμενος κ αυτος κ δεν μπορει να ξυπναει τα βραδια οταν κλαιει το μωρο αλλα κ να ξυπνησει να κανει τι??αφου να θηλάσει δεν μπορει....

όσο για την μαμα μου την λυπάμαι κ αυτη,την έχω καθε μερα εδω κ το μονο που κανει ειναι να εκτελεί χρέη 'υπηρέτριας" αφου θα κανει τις δουλειες που εγω δεν προλαβαινω.........αφου ολη μερα θηλάζω!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά θέλω στήριξη απο τις θηλάζουσες μανούλες γιατι άρχισα να κουραζομαι..... και τωρα που κοιμαται η μπουμπου εγω απο την υπερένταση δεν μπορω να κλεισω ματι κ απο τα νευρα μου πλακωσα μια τουρτα!!! Πείτε μου σας παρακαλώ οτι θα στρώσει το θέμα με τον ολοημερο και ολονυκτιο θηλασμο!!!! Πείτε το μου και ας είναι ψεμα........

Δωρα μου μη στεναχωριεσαι θα στρωσει στο τριμηνο εγω με το μεγαλο τοτε χαρηκα θηλασμο.Οταν εδωσες ξενο ησυχασε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ θα παω αύριο με κάτι φίλες για φαγητό τον μικρό θα τον αφήσω του άντρα μου!!!

εγω συριο θα παω με τη μαμα μου και τις θειες μου για φαγητο και αργοτερα κλαπ με φίλες μου, το κακο ειναι οτι την παρασκευη εχω μαθημα το πρωι, αλλα ειπαμε μεχρι τις εναμιση και θα φυγουμε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!Και μπραβο και για τα κιλακια σου σου αξιζει ενα καααλοοο φαγητο!;)

Γεωργια μου τι κανεις? τακτοποιηθηκατε? εγω τα εχω παιξει το σπιτι ειναι γεματο κουτες κ γινεται χαμος... κ εχω κ την μπεμπα που δεν χορταινει!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Tι κανετε κοριτσακια μου??

Γεωργια, ξεχασα να σου πω καλοριζικο το νεο σας σπιτι, να το χαρειτε και να περασετε ευτυχισμενες στιγμες μεσα σ'αυτο!!

Γεια σου Μαργαριτα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλησπέρα κορίτσια !! απ'ότι προλαβαινω κ διαβαζω βλέπω πως όσες θηλάζετε τυρανιεστε με το αν χορταινουν η οχι τα μωρα κ καταλήγεται στο οτι δεν χορταινουν. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ημουν κ εγω!!!! αλλα ο παιδιατρος μου ελεγε πως δεν υπαρχει αυτν η περιπτωση εφοσον παιρνει ικανοποιητικο βαρος.. ετσι κ εγω δεν σκευτομουν αν χορταινει η οχι, απλα θηλαζα κ θηλαζα κ θηλαζα κ θηλαζω!!!!! τα πραγματα αρχιζουν τα στρωνουν οχι κ πολυυυυυ αλλα η αρχη εχει γινει . κ οπως λενε οι αλλες κοπελες μετα τον 3ο μηνα θα ειμαστε μια χαρα... για να δουμε! οντως ομως θελει μεγαληηηηηηηη υπομονη κ γερααααα νευρα!!!!

εμεις ειμαστε μοναχουλια, ο αντρας μου βγηκε με φιλο του μια βόλτα, είχα τον αδερφο μου απο το μεσσημερι κ θα ερθει ξανα αυριο θα εχω κ παρεα:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια δεν ξερω αν αισθανεστε και εσεις ετσι αλλα εχω αρχισει να γίνομαι κομπλεξικη με το σωμα μου, δεν μου αρεσει πια:(... αφου λέω να αγορασω ολοσωμο μαγιο για φέτος...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια δεν ξερω αν αισθανεστε και εσεις ετσι αλλα εχω αρχισει να γίνομαι κομπλεξικη με το σωμα μου, δεν μου αρεσει πια:(... αφου λέω να αγορασω ολοσωμο μαγιο για φέτος...

γιατι νικη μου?? εχεις χασει κ ολα τα κιλακια σου εσυ!

εγω θελω να ξεκινησω γυμναστηριο κ ψαχνω να βρω τροπο, γιατι ο μικρος δεν εχει ωραριο....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου τι ειναι αυτα που λες?? Εσυ είσαι κορμαρα!! Τι να πουμε κι εμεις καλέ??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γιατι νικη μου?? εχεις χασει κ ολα τα κιλακια σου εσυ!

εγω θελω να ξεκινησω γυμναστηριο κ ψαχνω να βρω τροπο, γιατι ο μικρος δεν εχει ωραριο....

Αχ Αναστασια μολις την εβαλα για ύπνο αφου κοιμόταν στην αγκαλιά κ την ακούω ξυπνάει παλι...... Εσένα έστρωσε είπες ε? Κ στο φαΐ κ στον ύπνο?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργια μου δηλ μεχρι τον 3ο κ μετα αρχίζουν κ στρώνουν?? Καλα ειναι κ αναλόγως το παιδι... Κι εσένα μεχρι τοτε ηθελε ολο βυζί?? Γκρίνιαζε οταν δεν ηταν στο βυζί?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ Αναστασια μολις την εβαλα για ύπνο αφου κοιμόταν στην αγκαλιά κ την ακούω ξυπνάει παλι...... Εσένα έστρωσε είπες ε? Κ στο φαΐ κ στον ύπνο?

δωρακι μου δεν εστρωσε κ πολυ μην φανταστεις... απλα δεν ειναι εκεινο το συνεχομενοοοοοοοοοοοο στο στηθος...... με τον υπνο εχουμε θεμα...

π.χ. τωρα κοιμαται στον ωμο μου... θα δοκιμασω να τον αφησω κ βλέπουμε... παντως ολη μερα κοιμηθηκε μια ωρα κ κατι....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεωργια μου δηλ μεχρι τον 3ο κ μετα αρχίζουν κ στρώνουν?? Καλα ειναι κ αναλόγως το παιδι... Κι εσένα μεχρι τοτε ηθελε ολο βυζί?? Γκρίνιαζε οταν δεν ηταν στο βυζί?

οντως ειναι κ στο παιδι.. ας ελπισουμε ν ειμαστε τυχερες... αλλα οπως κ να'χει μεγαλωνοντας θα στρωνει, αν οχι τελειος ολο κ καποια διαφορα θα χει, δεν μπορει...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...