Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σιγουρα θα ειμαι πιο ελευθερη ...αλλα αυτο ηταν το τελευταιο που σκεφτομουν..βεβαια χαιρομαι που θα εχω μαζι μου την μπεμπα στην προετοιμασια για τον γαμο κ την βαπτιση!!εε τωρα οτι ηταν να γινει εγινε...απλως ακομα νιωθω ασχημα...θα το ξεπερασω με τον καιρο ετσι πιστευω,,,

Σιγουρα βρε Ποπακι αλλα το ειπα για να ελαφρυνει η ατμοσφαιρα.Εχεις κανει τοσα πολλά για την μπεμπα σου μη στεναχωριεσαι.

Γεια σας κοριτσακια!!Κοιμηθηκαν σχετικα καλα χθες οι τσούπρες μου,,η μια τελεια...1 το βραδυ και μετα 8 το πρωι κ μετα 11.30 και η άλλη είχε λίγα πονάκια κ κοιμήθηκε 4 το πρωι μεχρι τις 10.30 κ τωρα ειναι ταβλα κ οι 2!εγω πηγα για ενα καφε με μια φιλη μου ενα δίωρο κ νιωθω καλα...:)

Πάω να μαγειρέψω τώρα οσο έχουμε ηρεμία....

Γειτονισσα,πηγα στον οαεδ σημερα να δηλωσω παρουσια και ηταν 350 νουμερα μπροστα μου...πρεπει να εχει μεινει η μιση νεα ιωνια άνεργη...κοψανε κ απο το επιδομα μητροτητας 70 ευρω μου ειπε μια φιλη μου,,,καλα παμε!!!

φιλακιααααααα

Μπραβο Λαμπρινη μου κοιμουνται τα κοριτσια σου.Στον ΟΑΕΔ πηγα κι εγω πριν μια βδομαδα για το επιδομα.Να δουμε πουε θα μπει να το εξαμηνο 530 € πηγε καθαρα το εμαθα.Παλι καλα που υπαρχει να λεμε.

καλημερα λαμπρινη! καλα εννοειται, γκρινιαζω εγω με ενα μωρο τι να πεις κ εσυ:rolleyes:

υπομονη ερχεται καλοκαιρι!!!!!!!

τη δευτερα θα τη ζυγισουμε αλλα τωρα δινω κ ξενο οποτε παλι δεν θα καταλαβουμε ποσο παιρνει!

τωρα εχω 7 ωρες να τη βαλω στο στηθος αλλα το νιωθω πολυ ελαφρυ, το παταω κ δεν βγαζει σχεδον τιποτα. ειναι φυσιολογικο?

Α δε νομιζω να ειναι νορμαλ εγω 4 ωρες κανω να ταισω και πρηζεται μαλλον δεν εχει προλαβει να ρυθμιστει η παραγωγη σου εδινες αποκλειστικο θηλασμο ή μεικτο απο την αρχη?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιγουρα βρε Ποπακι αλλα το ειπα για να ελαφρυνει η ατμοσφαιρα.Εχεις κανει τοσα πολλά για την μπεμπα σου μη στεναχωριεσαι.

Μπραβο Λαμπρινη μου κοιμουνται τα κοριτσια σου.Στον ΟΑΕΔ πηγα κι εγω πριν μια βδομαδα για το επιδομα.Να δουμε πουε θα μπει να το εξαμηνο 530 ? πηγε καθαρα το εμαθα.Παλι καλα που υπαρχει να λεμε.

Α δε νομιζω να ειναι νορμαλ εγω 4 ωρες κανω να ταισω και πρηζεται μαλλον δεν εχει προλαβει να ρυθμιστει η παραγωγη σου εδινες αποκλειστικο θηλασμο ή μεικτο απο την αρχη?

το ξερω κοπελα μου και εσεις κανετε οτι μπορειτε για να με φτιαχνετε το κεφι κ το καταφερνετε μια χαρα!!!!!!:P:p

για τον οαεδ να ρωτησω ειχα παει την προηγουμενη βδοαμδα να ρωτησω τι χαρτια χρειαζεται και μου ειπαν για ενα επιδομα που θα παρω τωρα καποια μαζεμενα χρηματα κ μετα για το εξαμηνο που λεμε μου ειπαν 3 μαιου να καταθεσω τα χαρτια...πολυ αργα δεν ειναι ?? γιατι μου ειπαν τον μαιο??απο ποτε ξεκιναει το λεγομενο 6 μηνο βοηθημα απο τον οαεδ??ικα ασφαλεια εχω

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

το ξερω κοπελα μου και εσεις κανετε οτι μπορειτε για να με φτιαχνετε το κεφι κ το καταφερνετε μια χαρα!!!!!!:P:p

για τον οαεδ να ρωτησω ειχα παει την προηγουμενη βδοαμδα να ρωτησω τι χαρτια χρειαζεται και μου ειπαν για ενα επιδομα που θα παρω τωρα καποια μαζεμενα χρηματα κ μετα για το εξαμηνο που λεμε μου ειπαν 3 μαιου να καταθεσω τα χαρτια...πολυ αργα δεν ειναι ?? γιατι μου ειπαν τον μαιο??απο ποτε ξεκιναει το λεγομενο 6 μηνο βοηθημα απο τον οαεδ??ικα ασφαλεια εχω

Κατσε να στα πω τωρα που κοιμουνται.

Θα παρεις το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας περιπου 1200 € και χρειάζεσαι δηλωση του εργοδότη βιβλιαριο ΙΚΑ την εκτυπωση των ενσημων των 2 τελεταιων χρονων φωτοτυπια ταυτοτητας και φωτοτυπια βιβλιαριου εθνικης που θα εισαι πρωτη δικαιουχος α και αφμ μου ζητησαν.

Τα ιδια δικαιολογητικα και μια δηλωση που θα ζητας το εξαμηνο θα στη δωσουν εκει χρειαζεσαι για το εξαμηνο.

Το εξαμηνο θα το παρεις αφου τελειωσει η αδεια λοχειας του ΙΚΑ και αφου παρεις την κανονικη σου αδεια απο τη δουλεια και αν σου δινουν και το μειωμένο ωράριο σε ισόχρονη αδεια ειναι 3 μηνες και μετα θα ζητησεις το εξαμηνο απο τον ΟΕΑΔ 520 καθαρα το μηνα είναι.Αυτα ελπιζω να βοηθησα,

zxG9p3.png

owokp3.png

ειναι καμια γλυκια φιλεναδιτσα μέσα;;;;;

θελω να ρωτησω κατι.... λοιπον πότε περιπου αρχιζουν να κοιμουντε όλο και πιο λίγο την ημερα;;;

Αχ τι να σου πω Νίκη μου....Οσο μεγαλωνουν κοιμουνται κ λιγοτερο μεσα στη μερα αλλα αν παρω για παραδειγμα την δικια μου σωθηκα!!! Με το ζορι κοιμηθηκε πριν λιγο,αρχισαμε απο τωρα να μενουμε ξυπνιες ολη μερα.... Ειμαι να σκασω!!! Ολο βυζι,βυζι απο το πρωι....κουραστηκα μιλαμε,σε καποια φαση ζαλιστηκα και ανακατευομουν κιολας!! Και η μαμα μου που ερχεται ποσο με βοηθαει νομιζετε???Αφου δεν μπορει η καημενη να θηλασει εγω πρεπει να το κανω.... Ευτυχως μου μαγειρευει κ μου καθαριζει γιατι αλλιως αραχνες θα ειχα πιασει.....

Τι θα κανω δεν ξερω...τωρα μολις ξυπνησει θα της κανω ξενο να δω ποσο πινει τελοσπαντων!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ τι να σου πω Νίκη μου....Οσο μεγαλωνουν κοιμουνται κ λιγοτερο μεσα στη μερα αλλα αν παρω για παραδειγμα την δικια μου σωθηκα!!! Με το ζορι κοιμηθηκε πριν λιγο,αρχισαμε απο τωρα να μενουμε ξυπνιες ολη μερα.... Ειμαι να σκασω!!! Ολο βυζι,βυζι απο το πρωι....κουραστηκα μιλαμε,σε καποια φαση ζαλιστηκα και ανακατευομουν κιολας!! Και η μαμα μου που ερχεται ποσο με βοηθαει νομιζετε???Αφου δεν μπορει η καημενη να θηλασει εγω πρεπει να το κανω.... Ευτυχως μου μαγειρευει κ μου καθαριζει γιατι αλλιως αραχνες θα ειχα πιασει.....

Τι θα κανω δεν ξερω...τωρα μολις ξυπνησει θα της κανω ξενο να δω ποσο πινει τελοσπαντων!!!!!!

οταν εισαι αρκετα κουρασμενη Δωρα μου ας της δίνει η μητερα σου η οντρας σου ξένο γάλα μια φορα στις τόσες δεν θα πάθει τίποτα... ισως νιωσεις και εσυ καλύτερα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

οταν εισαι αρκετα κουρασμενη Δωρα μου ας της δίνει η μητερα σου η οντρας σου ξένο γάλα μια φορα στις τόσες δεν θα πάθει τίποτα... ισως νιωσεις και εσυ καλύτερα...

Αχ Νίκη μου μακάρι να ήταν ευκολο....Ο αντρας μου ελάχιστα βλέπει την μικρή μες την ημέρα,όχι γιατι δεν θέλει αλλά δεν προλαβαίνει ο καημένος... Ολη μέρα είναι στο γραφειο.Το μεσημέρι που έρχεται συνήθως η μπέμπα μολις εχει κοιμηθει και όταν φευγει κ γυρναει το βραδυ πάλι ισα που προλαβαίνει και την κάνουμε μπάνιο μαζί και μετα τρωει και μπαίνει σε διαδικασία ύπνου..... Ειναι πολύ κουρασμενος κ αυτος κ δεν μπορει να ξυπναει τα βραδια οταν κλαιει το μωρο αλλα κ να ξυπνησει να κανει τι??αφου να θηλάσει δεν μπορει....

όσο για την μαμα μου την λυπάμαι κ αυτη,την έχω καθε μερα εδω κ το μονο που κανει ειναι να εκτελεί χρέη 'υπηρέτριας" αφου θα κανει τις δουλειες που εγω δεν προλαβαινω.........αφου ολη μερα θηλάζω!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά θέλω στήριξη απο τις θηλάζουσες μανούλες γιατι άρχισα να κουραζομαι..... και τωρα που κοιμαται η μπουμπου εγω απο την υπερένταση δεν μπορω να κλεισω ματι κ απο τα νευρα μου πλακωσα μια τουρτα!!! Πείτε μου σας παρακαλώ οτι θα στρώσει το θέμα με τον ολοημερο και ολονυκτιο θηλασμο!!!! Πείτε το μου και ας είναι ψεμα........

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τσα να'μαι και εγω...Καθομουν και σας διαβαζα το μεσημερι που θηλαζα αλλα δεν μπορουσα να γραψω με τον μικρο στην αγκαλια..

Αχ ολες εχουμε τα θεματα μας ε?

Δωρα μου δωστης και μια φορα ξενο να δεις ποσο πινει και μηπως χορτασει πιο πολυ...

Και εμεις εχουμε θεμα..Δεν κοιμαται οταν τον ακουμπας κατω, θελει να κοιμαται πανω μας ,στην αγκαλια μας γιατι νιωθει την ζεστασια μας..Αχ τι να κανω κ εγω προσπαθω κ τον βαζω στην κουνια αλλα μετα απο λιγο κουνιεται, κουναει τα χερια του συνεχεια κ δυσανασχετει.Τοτε παω του βαζω την πιπιλα , την πιπιλαει για καμποση ωρα και μετα την βγαζει..κ κλαιει..τρεχω την ξαναβαζω κ αυτο γινεται μεχρι να ξυπνησει..

Τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι τρωει 5 η 10 λεπτα το πολυ και μετα ξαναπειναει συχνα και το στηθος μου δεν τρεχει πολυ..Μηπως μου μειωθηκε το γαλα??Το μεσημερι του εδωσα και λιγο ξενο και το ηπιε..

Ωστοσο θελω να ξεκινησω να πηγαινω σε ενα ιδιαιτερο και θελω να μαθει να πινει απο το μπιμπερο(δικο μου η ξενο ) αχ τι να κανω ?Φοβαμαι οτι θα θελει βυζι...

Και εγω το ιδιο κουρασμενη αισθανομαι Δωρα μου και η μαμα μου ερχεται 1 φορα την εβδομαδα που εχει ρεπο..Ευτυχως ερχονται καμια φορα οι ξαδελφες μου κ με βοηθανε γιατι αλλιως δεν θα τρωγαμε κιολας...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τσα να'μαι και εγω...Καθομουν και σας διαβαζα το μεσημερι που θηλαζα αλλα δεν μπορουσα να γραψω με τον μικρο στην αγκαλια..

Αχ ολες εχουμε τα θεματα μας ε?

Δωρα μου δωστης και μια φορα ξενο να δεις ποσο πινει και μηπως χορτασει πιο πολυ...

Και εμεις εχουμε θεμα..Δεν κοιμαται οταν τον ακουμπας κατω, θελει να κοιμαται πανω μας ,στην αγκαλια μας γιατι νιωθει την ζεστασια μας..Αχ τι να κανω κ εγω προσπαθω κ τον βαζω στην κουνια αλλα μετα απο λιγο κουνιεται, κουναει τα χερια του συνεχεια κ δυσανασχετει.Τοτε παω του βαζω την πιπιλα , την πιπιλαει για καμποση ωρα και μετα την βγαζει..κ κλαιει..τρεχω την ξαναβαζω κ αυτο γινεται μεχρι να ξυπνησει..

Τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι τρωει 5 η 10 λεπτα το πολυ και μετα ξαναπειναει συχνα και το στηθος μου δεν τρεχει πολυ..Μηπως μου μειωθηκε το γαλα??Το μεσημερι του εδωσα και λιγο ξενο και το ηπιε..

Ωστοσο θελω να ξεκινησω να πηγαινω σε ενα ιδιαιτερο και θελω να μαθει να πινει απο το μπιμπερο(δικο μου η ξενο ) αχ τι να κανω ?Φοβαμαι οτι θα θελει βυζι...

Και εγω το ιδιο κουρασμενη αισθανομαι Δωρα μου και η μαμα μου ερχεται 1 φορα την εβδομαδα που εχει ρεπο..Ευτυχως ερχονται καμια φορα οι ξαδελφες μου κ με βοηθανε γιατι αλλιως δεν θα τρωγαμε κιολας...!

Α όσο για το φαι Σοφάκι μου εγω οντως δεν προλαβαίνω να φαω στην κυριολεξία!!! Λιγο μεσημεριανο κ αν τσιμπησω τοστακι το βραδυ....Αστα!!! Να τωρα την ακουω ξυπνησε..... Δεν κοιμαται ρε τι ειναι αυτο το κακό????? Πριν με πηραν τα κλαματα δεν μπορω ρε συ....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Ποπη μου, τωρα διαβασα τα νεα σου, δεν ειχα μπει απο εχθες το απογευμα.Δεν πειραζει κοριτσακι μου, μη στεναχωριεσαι μια χαρα θα μεγαλωσει το μωρακι σου και με το ξενο.Εσυ προσπαθησες οσο μπορουσες, δεν γινοταν περισσοτερο, τουλαχιστον 1 μηνα τα καταφερες και της εδωσες το γαλα σου.Τωρα σημασια εχει να το ξεπερασεις ολο αυτο, το ξερω ειναι επιπονο, κανε υπομονη και θα δεις απο το σ/κ και μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα.

Αυτο που λες οτι τρεχει το στηθος, ειναι φυσιολογικο και συμβαινει τις πρωτες 2-3 μερες μεχρι να αδειασει.Δεν σου ειπε να το δεσεις σφιχτα η να φορας σφιχτο σουτιεν?

Οσον αφορα τα μπουκαλια κανω αυτο που σου ειπε η Αντωνια, και τα εχω στο ψυγειο ετοιμα μονο με το νερο εννοειται, και οταν ερθει η ωρα το ζεσταινω στην ειδικη συσκευη που στο φερνει στην ιδανικη θερμοκρασια, ριχνω τη σκονη και ετοιμο.

Τη νυχτα το εχω βαλει στη συσκευη και το κραταει ζεστο, στην πριζα, μεχρι να ξυπνησει το μωρο και να το ετοιμασω.Ποτε ομως δεν το βαζω να ζεσταινεται με τη σκονη, αυτη τη ριχνω τελευταια στιγμη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω σημερα βγηκα ολο το πρωι!!!

Επιτελους!!!

Πηρα το αμαξακι μου, που ειχα να το οδηγησω απο τον 3ο μηνα εγκυμ., πηγα στο Αργοστολι, εκανα ενα σωρο μαζεμενες δουλειες, ψωνισα και γυρισα! ειχε και ωραια μερα, ενοιωσα αλλος ανθρωπος!

Ηταν η μανα μου με τη μπεμπα.

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι οσες ξερετε...

Βεβαια θα μου πειτε για τα δικα σας ταμεια...

Στο ΤΣΜΕΔΕ που ειμαστε εμεις, μας ειπαν οτι αν θελουμε το επιδομα της καισαρικης, να μην τους παω τις αποδειξεις των γιατρων απο την εγκυμοσυνη.Η το ενα λεει η το αλλο...

Και εχω μαζεψει ενα σωρο, μονο η αμνιοπαρακεντηση εκανε 1000 ευρω.Βαλε γιατρο, υπερυχους εξετασεις... ξερω και εγω.... εσας στα ταμεια σας ετσι ειναι?? η τα προσκομιζετε και αυτα??

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι οσες ξερετε...

Βεβαια θα μου πειτε για τα δικα σας ταμεια...

Στο ΤΣΜΕΔΕ που ειμαστε εμεις, μας ειπαν οτι αν θελουμε το επιδομα της καισαρικης, να μην τους παω τις αποδειξεις των γιατρων απο την εγκυμοσυνη.Η το ενα λεει η το αλλο...

Και εχω μαζεψει ενα σωρο, μονο η αμνιοπαρακεντηση εκανε 1000 ευρω.Βαλε γιατρο, υπερυχους εξετασεις... ξερω και εγω.... εσας στα ταμεια σας ετσι ειναι?? η τα προσκομιζετε και αυτα??

Οχι Αννα μου δε το ξερω εμεις τις αποδειξεις απο αμνιο κτλ τις βαλαμε μονο... στην εφορια:tongue:Με το ικα δεν εκανα τιποτα σχεδον ολα ιδιωτικα και δεν δικαιολογειται.

Τελεια με την βολτα σου θελω κι εγω.Θα παω την Δευτερα σε συγκεντρωση συμμαθητων δημοτικου περιμενω πως και πως!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...