Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημέρα κοπέλες!!!! εμένα σε αυτή την εβδομαδα έχω πολλά να περιμένω:P:p:p:p:p..... έρχεται επιτελους θα είμαι στην αγκαλιά του!!!!:P:p:p:p:p:p:p

και την παρασκευή θα δούμε το νινάκι μας και ίσως μάθουμε και το φύλο. . .:D:D:D:D

σήμερα το νινάκι με τρέλανε δεν σταματάει να με κλωτσάει:tongue::tongue::tongue:.... πλάκα έχει, [καλέ μεθυσμένο είσαι πρωινιάτικα:cool::cool::cool:?]

πόσο πολύ θέλω να χειμωνιάσει ρε κοπέλες βαρέθηκα τη ζέστη, , ,:P:p:p

Καλημερα Νικη!!!Ειναι πολυ ωραια εβδομαδα για εσενα!!Τι αλλο να θες?!!!!

Σημερα ερχεται??

Να σου πω..κλωτσαει κανονικοτατα?Δλδ σε 2 εβδ θα κλωτσαει και εμενα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Νικη!!!Ειναι πολυ ωραια εβδομαδα για εσενα!!Τι αλλο να θες?!!!!

Σημερα ερχεται??

Να σου πω..κλωτσαει κανονικοτατα?Δλδ σε 2 εβδ θα κλωτσαει και εμενα?

σωστά τι άλλο να θέλω:P:p:p. . . .

έρχεται την Πεμπτη η ώρα 2.30 το πρωί....κατα κάποιο τρόπο Τετάρτη!!!!

για να καταλάβεις όταν κλωτσάει βλέπω την κοιλία μου που κουνιέται από τα χτυπηματάκια του:D:D:D:D!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

για να καταλάβεις όταν κλωτσάει βλέπω την κοιλία μου που κουνιέται από τα χτυπηματάκια του:D:D:D:D!!!!

:P:p:p:p:p:p

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημέρα κοπέλες!!!! εμένα σε αυτή την εβδομαδα έχω πολλά να περιμένω:P:p:p:p:p..... έρχεται επιτελους θα είμαι στην αγκαλιά του!!!!:P:p:p:p:p:p:p

και την παρασκευή θα δούμε το νινάκι μας και ίσως μάθουμε και το φύλο. . .:D:D:D:D

σήμερα το νινάκι με τρέλανε δεν σταματάει να με κλωτσάει:tongue::tongue::tongue:.... πλάκα έχει, [καλέ μεθυσμένο είσαι πρωινιάτικα:cool::cool::cool:?]

πόσο πολύ θέλω να χειμωνιάσει ρε κοπέλες βαρέθηκα τη ζέστη, , ,:P:p:p

καλημεραααααααααααα

καλος να τον δεχτεις!!να πατε και στο γιατρο να δειτε το μωρο σας να τρελλαθει και απο την χαρα του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς να τον δεχτείς Νίκη μου!! έχει και 2 μήνες να σε δει τώρα θα σε δεί με κοιλίτσα! αχ τι καλα!!

Και εμένα κλωτσάει αλλά ακόμα η κοιλιά μου δεν κινείτε.. σε 1-2 βδομάδες φαντάζομαι θα φένεται και εμένα έτσι.. Νίκη εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;; Κορίτσια ξαναβάρτε αυτόν τον κατάλογο που κάνατε με τις ΠΗΤ μας... Δεν θυμαμαι τώρα ποια τον έβαλε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εύ το νιώθεις καθόλου το μωράκι σου;;;

Οτι και να σου πω...Νιωθω διαφορα αλλα δεν δινω σημασια!Περιμενω μια κλωτσια για να πω με σιγουρια πλεον οτι αυτο ειναι το μωρο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλώς να τον δεχτείς Νίκη μου!! έχει και 2 μήνες να σε δει τώρα θα σε δεί με κοιλίτσα! αχ τι καλα!!

Και εμένα κλωτσάει αλλά ακόμα η κοιλιά μου δεν κινείτε.. σε 1-2 βδομάδες φαντάζομαι θα φένεται και εμένα έτσι.. Νίκη εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;; Κορίτσια ξαναβάρτε αυτόν τον κατάλογο που κάνατε με τις ΠΗΤ μας... Δεν θυμαμαι τώρα ποια τον έβαλε..

περισσότερο απο 2 μήνες που έχω να τον δω σχεδόν 3 μήνες....

ε σίγουρα, ίσως να φαίνεται από τωρα και να μην το έχεις προσέξει....

έχω πητ στις 2/2 εσυ;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Οτι και να σου πω...Νιωθω διαφορα αλλα δεν δινω σημασια!Περιμενω μια κλωτσια για να πω με σιγουρια πλεον οτι αυτο ειναι το μωρο..

κατα τη γνώμη μου αυτά που νιώθεις είναι το μωράκι σου. . . γιατί οταν ΄΄ημουν στην εβδομάδα σου το ένιωθα. . .

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα συγκαστρουλες και καλη εβδομαδα!!

πως ειναι τα μπεμπεκια μας;;;

εγω ακομη θεσσαλονικη ειμαι και γυριζω πεμπτη βραδυ.

ειδα μιλατε για κλωτσιτσες κ εχω να δηλωσω με σιγουρια οτι εδω κ μια βδομαδα η μπουμπου με κοπαναει!εχθες κουνηθηκε κ η κοιλια σε μια δυνατη που εριξε!ελεος!ποδοσφαιρα θα μου ζηταει αντι για μπαλετα;;;;

χαιρετιζω κ τις μανουλες που ηρθαν κ δεν ειχα την ευκαιρια να μιλησουμε!με το καλο τα νινακια!!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα

καλος να τον δεχτεις!!να πατε και στο γιατρο να δειτε το μωρο σας να τρελλαθει και απο την χαρα του!!!

σε ευχαρίστω Έφη μου!!! ναι επιτέλους και για τα δύο!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Και εγώ πιστεύω ότι είναι το μωρό επειδη και εγώ το ένιωσα από τις 16! και τους 2 τους καταλαβα γρηγορα! Και ειδικά όταν ξαπλώνω ανάσκελα το νιώθω παρα πολύ έντονα όπως και την πρώτη φορά.

Νικη μου εγώ έχω ΠΗΤ 11/2.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγώ πιστεύω ότι είναι το μωρό επειδη και εγώ το ένιωσα από τις 16! και τους 2 τους καταλαβα γρηγορα! Και ειδικά όταν ξαπλώνω ανάσκελα το νιώθω παρα πολύ έντονα όπως και την πρώτη φορά.

Νικη μου εγώ έχω ΠΗΤ 11/2.

κ εγω το ιδιο ακριβως.16η εβδομαδα ενιωσα τα πρωτα σκιρτηματακια και 17η αρχισαν τα χτυπηματακια!αρα τασπα μου κ εγω πιστευω το ακους απλα δεν το εχεις σιγουρο ακομη!;)

GjJbp3.png7IWup3.png

Κοριτσια μου...εγω απο την 14η-15 εβδ. αρχισα να νιωθω κατι περιεργο..Μπαινοντας στον 4ο δλδ!Το ενιωθα καθε μερα σχεδον, κυριως οταν ξαπλωνα ανασκελα..Ενιωθα σαν "σφυξιμο.."!Τωρα παλι το νιωθω αυτο και μαλιστα αν ειμαι ανεσκελα και το κανει αυτο, θα φουσκωσει κιολας η κοιλια μου στο σημειο που το νιωθω..Αλλα δεν ξερω!Αρχισα και το σιδηρο και τα εντερα μου ειναι κουλουβαχατα!Εχω πααρα πολυ αερα στην κοιλια μου μεσα..:shock:Και αυτο με δυσκολευει να καταλαβαινω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?? Βλέπω γυρίσανε και η Αντωνία και η Εφη και η Σόφη ε?? Αντε δεν θα χειμωνιάσει...θα μαζευτούμε όλες εδω και θα γράφουμε σελίδες!!!

Εγω χτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ πολύ καλά όλο στριφογυρνούσα!! Ουφφ...Αργότερα δηλ.τι θα κάνουμε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...