Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Α ΞΕΧΑΣΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ?? ΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ?? Κ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΩ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα το καταβροχθιζει με το μπιμπερο!!πιο καλα βρε γωγω μου να μην το μαθει τομπιμπερο αφου θελει το ζιζακι σου η μικρουλα!!
Α Γωγούλα 2 ωρες μονο θηλασμο?Εμεις σε 15' τελειωνουμε το ταισμα εχουμε αγκαλιτσες και μετα αν θελει να κοιμηθει αλλο ενα μισαωρο πιπιλισμα.

κ λιγο λεω 2 ωρες! τραβαει κ τραβαει κ δεν σταματαει! κ μετα συνηθως τρωει κ συμπληρωμα αλλιως δεν κοιμαται!αρα δεν χορταινει, ετσι δεν ειναι? κ ξυπναει παλι μετα απο 2 ωρες κ φτου κ απο την αρχη! το βραδυ σας λεω με παιρνει υπνος με το μωρο στο στηθος!

BJVqp3.png

Ποπακι μου το εχω ξαναπει εμενα με βολεψε γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα πουθενα μονο που τα ακουγα απο τα πεθερικα και τον περιγυρο που μου εσπαγαν τα νευρα αλλα κατα τα αλλα ημουν και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!Αλλα παντα το θεμα ειναι να αγαπας το μωρο σου και με το ξενο θα εισαι πιο ελευθερη για να βγεις που τοσο σου ελειψε;)

σιγουρα θα ειμαι πιο ελευθερη ...αλλα αυτο ηταν το τελευταιο που σκεφτομουν..βεβαια χαιρομαι που θα εχω μαζι μου την μπεμπα στην προετοιμασια για τον γαμο κ την βαπτιση!!εε τωρα οτι ηταν να γινει εγινε...απλως ακομα νιωθω ασχημα...θα το ξεπερασω με τον καιρο ετσι πιστευω,,,

B4Itp2.png

κ λιγο λεω 2 ωρες! τραβαει κ τραβαει κ δεν σταματαει! κ μετα συνηθως τρωει κ συμπληρωμα αλλιως δεν κοιμαται!αρα δεν χορταινει, ετσι δεν ειναι? κ ξυπναει παλι μετα απο 2 ωρες κ φτου κ απο την αρχη! το βραδυ σας λεω με παιρνει υπνος με το μωρο στο στηθος!

και μενα με επαιρνε ο υπνος οταν επαιρνε το ζιζι μου!! αχ ποσο μου λειπει...και με εμενα ετσι γινοταν ειχαμε περασει φαση 5 ωρο πανω στοστηθος και μετα καπακι κ συμπληρωμα!!χα χα !! εγω εκανα οπως με οδηγουσε η μικρη...αναλογα με τις αναγκες της!!

B4Itp2.png

Γεια σας κοριτσακια!!Κοιμηθηκαν σχετικα καλα χθες οι τσούπρες μου,,η μια τελεια...1 το βραδυ και μετα 8 το πρωι κ μετα 11.30 και η άλλη είχε λίγα πονάκια κ κοιμήθηκε 4 το πρωι μεχρι τις 10.30 κ τωρα ειναι ταβλα κ οι 2!εγω πηγα για ενα καφε με μια φιλη μου ενα δίωρο κ νιωθω καλα...:)

Πάω να μαγειρέψω τώρα οσο έχουμε ηρεμία....

Γειτονισσα,πηγα στον οαεδ σημερα να δηλωσω παρουσια και ηταν 350 νουμερα μπροστα μου...πρεπει να εχει μεινει η μιση νεα ιωνια άνεργη...κοψανε κ απο το επιδομα μητροτητας 70 ευρω μου ειπε μια φιλη μου,,,καλα παμε!!!

φιλακιααααααα

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

και μενα με επαιρνε ο υπνος οταν επαιρνε το ζιζι μου!! αχ ποσο μου λειπει...και με εμενα ετσι γινοταν ειχαμε περασει φαση 5 ωρο πανω στοστηθος και μετα καπακι κ συμπληρωμα!!χα χα !! εγω εκανα οπως με οδηγουσε η μικρη...αναλογα με τις αναγκες της!!

εγω δεν αντεχω βρε ποπη, νομιζω οτι η καταθλιψη μου χτυπαει την πορτα:rolleyes:

BJVqp3.png

υπομονη Γωγω,,,εγω να δεις τι τραβαω με 2 νεογεννητα κ ενα 2χρονο να εχει τον χαβα του,,,

Τωρα που ανοιγει ο καιρος σιγα σιγα και ξεπεταγονται θα καλυτερευσουν τα πραγματα..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δε ξερω κοπελα μου μονο το βαρος λεει ξεκαθαρα αν εχεις γαλα και αν χορταινει.Κι εμενα ο γιος μου καθοταν με τις ωρες κι ελεγα δεν εχω αλλα επαιρνε 400γρ την εβδομαδα οποτε ειχα και μαλιστα πολύ απλα του αρεσε να καθεται και να πιπιλαει:rolleyes:Η μικρη σε μιση ωρα και πολυ σου λεω εχει φαει και κοιμηθει.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα Ποπάκι και Γωγω!!!
υπομονη Γωγω,,,εγω να δεις τι τραβαω με 2 νεογεννητα κ ενα 2χρονο να εχει τον χαβα του,,,

Τωρα που ανοιγει ο καιρος σιγα σιγα και ξεπεταγονται θα καλυτερευσουν τα πραγματα..

καλημερα λαμπρινη! καλα εννοειται, γκρινιαζω εγω με ενα μωρο τι να πεις κ εσυ:rolleyes:

υπομονη ερχεται καλοκαιρι!!!!!!!

Δε ξερω κοπελα μου μονο το βαρος λεει ξεκαθαρα αν εχεις γαλα και αν χορταινει.Κι εμενα ο γιος μου καθοταν με τις ωρες κι ελεγα δεν εχω αλλα επαιρνε 400γρ την εβδομαδα οποτε ειχα και μαλιστα πολύ απλα του αρεσε να καθεται και να πιπιλαει:rolleyes:Η μικρη σε μιση ωρα και πολυ σου λεω εχει φαει και κοιμηθει.

τη δευτερα θα τη ζυγισουμε αλλα τωρα δινω κ ξενο οποτε παλι δεν θα καταλαβουμε ποσο παιρνει!

τωρα εχω 7 ωρες να τη βαλω στο στηθος αλλα το νιωθω πολυ ελαφρυ, το παταω κ δεν βγαζει σχεδον τιποτα. ειναι φυσιολογικο?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω τα φωτα σας ειδικα εσεις που δεν θηλαζετε!!θελω να μου πειτε για τα μπιμπερο...πηγε πηρε σημερα η μαμαμου απο το φαρμακειο 2 μπιμπερο της nuk αλλα η θηλη τους ειναι η κιτρινη ...οχι η σιλικονη...εχω μπιμπερο με θηλη σιλικονης την διαφανη αλλα τρεχουν πολυ ...τι μπιμπερο μου συμβουλευετε να παρω για να γλυτωσουμε κ οσο μπορουμε τους κολικους??

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ 6 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ..

εγω με τα avent ταιζα και τα δυο μου και κανενα δεν εκανε κολικους!

οσο για την αποστειρωση: βαζεις στον αποστειρωτη τα μπιμπερο και τις πιπιλες και τα αποστειρωνεις. εγω τα αφηνω μεσα στην αποστειρωση και αμα θελω να ξαναβαλω τα βαζω και 2η φορα και τα αχρησιμοποιητα. η Αννουλα βραζει νερο το αφηνει να κρυωσει και το μοιραζει στα μπιμπερον κατευθειαν στο ψυγειο! ετσι εχει και νερο και αποστειρωμενα μπιμπερο για μια μερα και δεν χρειαζετε να βαζει παραπανω απο μια φορα την μερα αποστειρωση! οταν κοντεψει η ωρα τουβ μωρου να φαει βγαζει το μπιμπερο απο το ψυγειο και το βαζει στον ειδικο βραστηρα μπιμπεροθηκη στην καταλληλη θερμοκρασια και βραζει το νερο. οταν ξυπνησει το μωρο απλα προσθετεις την σκονη μεσα το κουνας και ετοιμο!! σωστα τα λεω Αννα μου???

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε?Οχι και πολυ καλα ε?Οι ορμονες βαρανε κοκκινο νομιζω!

Ποπη, υπομονη 1-2 μερες ακομα και ελπιζω να νιωσεις καλυτερα!

Γιατι βρε κοριτσια εχετε τετοιο προβλημα με τον θηλασμο?Εγω επειδη περασα και απο την φαση του θηλαστρου, τωρα που θηλαζω ειμαι μια χαρα!Με το θηλαστρο δεν ειχα χρονο για να κανω οτιδηποτε αλλο.

Με το ξενο εχεις το κακο του φτιαχνε και αποστειρωνε..Οποτε και εγω με τον θηλασμο βολευτηκα.Οποτε κλαει το μωρο, βγαζω το ζιζι απέξω και τελος!

Το μονο κακο ειναι οτι ειμαι εξαρτημενη απο το τσιγαρο ρε κοριτσια.Χθες εκανα μισο τσιγαρο το πρωι και μισο το βραδυ και αλλο μισο σημερα το πρωι.

Προσπαθω να ειμαι μακρυα απο τα γευματα.Λενε να ειναι τοσο πολυ κακο ενα τσιγαρο την ημερα?

Εχω και την πεθερα μου που μου σπαει τα νευρα!Τωρα δεν θα σας πω αναλυτικα τι εγινε γιατι θα χρειαστω ενα πολυ μεγαλο ποστ, αλλα θα σας πω οτι απο τοτε που γεννησα, ερχεται καθε μερα σπιτι για τουλαχιστον μια ωρα....

Βουλα μου τι να σου πω;; και εμενα τα ιδια μου εκανε.. μεχρι που την αντεξα για λιγο καιρο μετα ξεσπουσα στον αντρα μου γιατι του ελεγα να της πει να μην ερχετε και αυτος τηνλυποτανε και δεν της ελεγε, τσακωνωμασταν σχεδον καθημερινα για αυτην, μεχρι που δεν αντεξα και της ειπα να αραιωσει τις επισκεψεις ή πριν ερθει να τηλεφωνα(γιατι η δικια μου ερχοταν χωρις προειδοποιηση κατα τις 7-8 το βραδυ) γιατι εκεινες τις ωρες ειναι που κοιμιζω το μωρο και θελω να κοιμαμαι και εγω.... αμα πια!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα!! τι κανετε? εγω νιωθω λιγο καλυτερα σημερα. περασαμε δυσκολο βραδυ, η μπεμπα δεν κοιμοταν με τιποτα, ευτυχως εχω κ τον αντρουλη μου που μενει ξαγρυπνος μαζι μου κ κανουμε παρεα. καταφερα να την κοιμησω στις 8 παρα κ στις 9 ηρθαν επισκεψη ο παππους μου κ η γιαγια απο το χωριο. αλλα δεν πειαρζει, χαλαλι τους εχω τρελλη αδυναμια. σηκωθηκα που λετε αυπνη τελειως, εφτιαξα ενα δυνατο εσπρεσο(ο πρωτος απο τη μερα που γεννησα) κ μολις φυγανε οι επισκεψεις εδωσα στη μπεμπα 90μλ ξενο, την αφησα στην καλαθα της να την κοιμησει ο αντρας μου κ εκανα ενα ωραιο μπανακι. τωρα η μικρη κοιμαται κ εγω ειμαι πολυ καλυτερα. τελικα δεν εχω υπομονη για θηλασμο, δεν πειραζει, θα συνεχισω λιγα γευματα θηλασμο λιγα ξενο κ θα το κοψω σιγα σιγα. να σας ρωτησω κατι , το στηθος μου δεν το νιωθω βαρυ ακομα κ αν εχω ωρες να θηλασω κ οταν το παταω βγαζει λιγο γαλα μπροστα στη θηλη. θα επρεπε να τρεχει? μηπως τελικα δεν της φτανει το γαλα μου?

τελικά κάνεις αυτό που κάνω κι εγω το μειώνεις σιγα σιγα, εσυ επειδη θηλασες πιο λίγο λογικα θα σου κοπεί πιο ευκολα.... εμενα γεμίζει φουσκόνει και το βγάζω με το χέρι μου... και βγάζει αρκετό.

καλημερα μαργαριτακι μου!! αχ ποσο δικιο εχεις ετσι ακριβως ειναι καταναλωνομουν στο πως θα φαει κ τι θα φαει κ δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω περισσοτερο με τομωρο...ελπιζω ολα να στρωσουν απο δω κ περα...απλως με τον θηλασμο ενιωθω οτι το γαλα μας συνδεει σωματικα μας κανει 1 κ τωρα το εκοψα και αυτο κ νιωθω οτι κοπηκαν οι σωματικοι γορδιοι δεσμοι...

γωγω μου αν θελεις να το κοψεις το γαλα να εισαι προετομασμενη για 2 μερες με πονο ειναι επιπονη αυτη η διαδικασια να ξερεις ,,,εγω εχω την μαστιτιδα κ παιρνω τα χαπια για να το κοψω και ποναω πολυ...

γιατι προκαλεί πόνο αν δεν εχεις πάθει μαστίτιδα;

χαχαχα καλα και εγω τρωω αρκετα γλυκα συνηθως και πατατακια!! πως να τα χασω... βεβαια παντα ετρωγα και δεν εβαζα και τωρα εμεινα στασιμη! εχασα μονο 2 κιλα απο την μερα που γεννησα...

Κουκλακι το κοριτσακι σου!! το ειδα!! ποσο γεννηθηκε ειπαμε;; μου φανηκε οτι ειναι σαν τον γιο μου τωρα! με τις διπλες της στα ποδακια μια χαρα για φαγωμα ειναι!!!

εμενα πρέπει να εχει γίνει 5 κιλα τωρα, γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 4700 αλλα δίπλες δεν έχουμε κανει ακόμα

κοριτσια θελω τα φωτα σας ειδικα εσεις που δεν θηλαζετε!!θελω να μου πειτε για τα μπιμπερο...πηγε πηρε σημερα η μαμαμου απο το φαρμακειο 2 μπιμπερο της nuk αλλα η θηλη τους ειναι η κιτρινη ...οχι η σιλικονη...εχω μπιμπερο με θηλη σιλικονης την διαφανη αλλα τρεχουν πολυ ...τι μπιμπερο μου συμβουλευετε να παρω για να γλυτωσουμε κ οσο μπορουμε τους κολικους??

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ 6 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ..

εγω έχω τα tommy tippe και ειμαι ευχαριστημενη ειναι για τους κολοικους...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

σκεψου θετικα γωγω μου δεν εχεις κανενα λογο να παθεις καταθλιψη ειχες μια αψογη εγκυμοσυνη και γεννα και τωρα τα πας μια χαρα με το μωρακι σου αρα ειναι ολα καλα!!οσο για τις ορμονες υπομονη κ θα στρωσουν και αυτες!! δεν ειχες δυσκολιες αγαπη μου ριξτο κ λιγο στην τρελη που λενε κ απολαυσε το!!

καλημερα Ποπάκι και Γωγω!!!

καλημερα λαμπρινουκο μου!! τι κανετε?? τελειο το καφεδακι με φιλεναδες!! αχ θα ερθει κ η δικη μου ηωρα!!

εγω με τα avent ταιζα και τα δυο μου και κανενα δεν εκανε κολικους!

οσο για την αποστειρωση: βαζεις στον αποστειρωτη τα μπιμπερο και τις πιπιλες και τα αποστειρωνεις. εγω τα αφηνω μεσα στην αποστειρωση και αμα θελω να ξαναβαλω τα βαζω και 2η φορα και τα αχρησιμοποιητα. η Αννουλα βραζει νερο το αφηνει να κρυωσει και το μοιραζει στα μπιμπερον κατευθειαν στο ψυγειο! ετσι εχει και νερο και αποστειρωμενα μπιμπερο για μια μερα και δεν χρειαζετε να βαζει παραπανω απο μια φορα την μερα αποστειρωση! οταν κοντεψει η ωρα τουβ μωρου να φαει βγαζει το μπιμπερο απο το ψυγειο και το βαζει στον ειδικο βραστηρα μπιμπεροθηκη στην καταλληλη θερμοκρασια και βραζει το νερο. οταν ξυπνησει το μωρο απλα προσθετεις την σκονη μεσα το κουνας και ετοιμο!! σωστα τα λεω Αννα μου???

αρα αντωνιτσα μου να παρω αυτο το μηχανημα για την θερμοκρασια εεε?? εγω εχω θερμο με ζεστο νερο και βαζω ετσι κ μετα το κρυωνω με την βρυση...και καθε τρεις κ λιγο κανω αποστειρωση..πολυ κουραστικο...μαλλον θα ακολουθησω τα βηματα σας!!και θα παρω το μπιμπερο που λες!!ποσα απο αυτα θα χρειαστω??

B4Itp2.png

τελικά κάνεις αυτό που κάνω κι εγω το μειώνεις σιγα σιγα, εσυ επειδη θηλασες πιο λίγο λογικα θα σου κοπεί πιο ευκολα.... εμενα γεμίζει φουσκόνει και το βγάζω με το χέρι μου... και βγάζει αρκετό.

γιατι προκαλεί πόνο αν δεν εχεις πάθει μαστίτιδα;

εμενα πρέπει να εχει γίνει 5 κιλα τωρα, γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 4700 αλλα δίπλες δεν έχουμε κανει ακόμα

εγω έχω τα tommy tippe και ειμαι ευχαριστημενη ειναι για τους κολοικους...

ναι νικη μου γιατι 2 μερες που παιρνουμε αυτα τα χαπια δεν κανει να βγαλεις γαλα και ερχεται κ μαζευεται αυτο κ φερνει πονο...οχι ομως τοσο οσο ποναω εγω τωρα που εχω κ την μαστιτιδα..παντως απο εχθες δεν εχει σταματησει να τρεχει απο μονο του τα στηθια μου...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...