Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εσενα ποσα σου εμειναν βρε κοριτσι?

εγω εχω δρομο ακομα Μαργαριτα μου! ημουν 53 και τωρα ειμαι 58!! αρα εχω 5 κιλα!

εμεις φαγαμε στις 11 και τωρα κοιμαται. προσπαθω να κοιμησω και τον "μεγαλο" μπας και ξεκουραστω λιγο. με ξεκωλοσε απο το πρωι...

Αχ εφη μου ανανεωση ε;; μπραβο!!

εγω εχω ραντεβου την παρασκευη για νυχια και αποτρυχωση και το Σαββατο για μαλλια!!! αχ να ανανεωθω και εγω!!!!πληρη ανανεωση!!!

εκλεισα και το ραντεβου για το τεστ νστην γυναικολογο μου την αλλη βδομαδα το πρωι.

Α! σας ειπα οτι πηγαμε παιδιατρο εχτες; πηγαμε 4150! και ειναι σουπερ μικρος μας ειπε!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντωνια μου μια χαρα ο αντρακος σου!!φτου φτου!

αχ κ εμεις εχουμε γιατρο την αλλη βδομαδα κ αγωνιω..

καλα για τα κιλα μην το συζητατε!ειμαι η μονη περιπτωση ανθρωπου που παχαινει μετα τη γεννα!δεν μπορω να σταματησω το φαι με τιποτα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αντωνια μου μια χαρα ο αντρακος σου!!φτου φτου!

αχ κ εμεις εχουμε γιατρο την αλλη βδομαδα κ αγωνιω..

καλα για τα κιλα μην το συζητατε!ειμαι η μονη περιπτωση ανθρωπου που παχαινει μετα τη γεννα!δεν μπορω να σταματησω το φαι με τιποτα!

χαχαχα καλα και εγω τρωω αρκετα γλυκα συνηθως και πατατακια!! πως να τα χασω... βεβαια παντα ετρωγα και δεν εβαζα και τωρα εμεινα στασιμη! εχασα μονο 2 κιλα απο την μερα που γεννησα...

Κουκλακι το κοριτσακι σου!! το ειδα!! ποσο γεννηθηκε ειπαμε;; μου φανηκε οτι ειναι σαν τον γιο μου τωρα! με τις διπλες της στα ποδακια μια χαρα για φαγωμα ειναι!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοριτσια δεν προλαβαινω δυστυχως να σας διαβασω πολύ!! ο μικρος ειναι ξυπνιος κ θελει κ να του μιλαω συνεχεια αλλιως κλαιει!!!χαχαχαχαχα:tongue:

τωρα παλι τρωει!!:lol: τον ζυγισα σημερα κ πηγαμε 5475!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Αχ μωρε στεναχωριεμαι που ταλαιπωρηστε εγω να μη το ματιασω μια χαρα παμε εχθες κοιμηθηκε 11.30 και την ξυπνησα εγω 5 και κατι γιατι ειχε πρηστει το στηθος μου ημουν καιμ ξυπνια βεβαια γιατι ο μικρος ηταν αδιαθετος χθες και με φωναζε μεσα στον υπνο του σημερα ειναι μια χαρα και τον πηγε η μαμα μου στις κουνιες.

Εγω τον θηλασμο ετσι τον εκοψα μειωνα σταδιακα γευματα αλλα ηταν και 15 μηνων δε ξερω αν παιζει ρολο και ποναγα βεβαια μεχρι να συνηθισει το στηθος δεν μπορουσα να ξαπλωσω μπρουμυτα ουτε καν στο πλαι.

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια δεν προλαβαινω δυστυχως να σας διαβασω πολύ!! ο μικρος ειναι ξυπνιος κ θελει κ να του μιλαω συνεχεια αλλιως κλαιει!!!χαχαχαχαχα:tongue:

Μπραβο βρε Αναστασια μου ειδες ο ζιζακιας σου ολοκληρος αντρας.Θελω να παρω αυτο που εχεις και βαζεις το μωρακι σου ποιο πηρες σε βολεψε?Γιατι και η δικια μου ειναι αγκαλιτσα και με τις δουλειες δεν προλαβαινω θα με βολεψει λες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε?Οχι και πολυ καλα ε?Οι ορμονες βαρανε κοκκινο νομιζω!

Ποπη, υπομονη 1-2 μερες ακομα και ελπιζω να νιωσεις καλυτερα!

Γιατι βρε κοριτσια εχετε τετοιο προβλημα με τον θηλασμο?Εγω επειδη περασα και απο την φαση του θηλαστρου, τωρα που θηλαζω ειμαι μια χαρα!Με το θηλαστρο δεν ειχα χρονο για να κανω οτιδηποτε αλλο.

Με το ξενο εχεις το κακο του φτιαχνε και αποστειρωνε..Οποτε και εγω με τον θηλασμο βολευτηκα.Οποτε κλαει το μωρο, βγαζω το ζιζι απέξω και τελος!

Το μονο κακο ειναι οτι ειμαι εξαρτημενη απο το τσιγαρο ρε κοριτσια.Χθες εκανα μισο τσιγαρο το πρωι και μισο το βραδυ και αλλο μισο σημερα το πρωι.

Προσπαθω να ειμαι μακρυα απο τα γευματα.Λενε να ειναι τοσο πολυ κακο ενα τσιγαρο την ημερα?

Εχω και την πεθερα μου που μου σπαει τα νευρα!Τωρα δεν θα σας πω αναλυτικα τι εγινε γιατι θα χρειαστω ενα πολυ μεγαλο ποστ, αλλα θα σας πω οτι απο τοτε που γεννησα, ερχεται καθε μερα σπιτι για τουλαχιστον μια ωρα....

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ξαναηρθα για λιγο ...μολις περναει η δραση των χαπιων ειμαι σμπαραλια...ποναω πολυ...τωρα ειμαι καπως πιο ηρεμη...αλλα οταν βγαινω αποτομα σημαινει οτι ποναω πολυ ...

αχ κοριτσια μου αντε να περασει κ αυτο κ να λεμε παλι ευχαριστα πραγματα...

ααα ξεχασα πηρα κ τον παιδιατρο γιατι η καημενουλα μου ειχε μαθει το μητρικο γαλα κ τωρα που πινει μονο ξενο εκανε εμετο 2 φορες..ο παιδιατρος μου ειπε να αλλαξω γαλα γιατι το φρισολακ ειναι βαρυ ,,,μου εδωσε το sanilac και ειπε οτι ειναι πιο κοντα στο μητρικο γαλα κ πιο ευπεπτο και να μην την δινω πανω απο 90 μλ αλλα ελα που δεν χορταινει με 90 μλ...και να την κανω πιο τακτα γευματα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε?Οχι και πολυ καλα ε?Οι ορμονες βαρανε κοκκινο νομιζω!

Γιατι βρε κοριτσια εχετε τετοιο προβλημα με τον θηλασμο?Εγω επειδη περασα και απο την φαση του θηλαστρου, τωρα που θηλαζω ειμαι μια χαρα!Με το θηλαστρο δεν ειχα χρονο για να κανω οτιδηποτε αλλο.

Με το ξενο εχεις το κακο του φτιαχνε και αποστειρωνε..Οποτε και εγω με τον θηλασμο βολευτηκα.Οποτε κλαει το μωρο, βγαζω το ζιζι απέξω και τελος!

Το μονο κακο ειναι οτι ειμαι εξαρτημενη απο το τσιγαρο ρε κοριτσια.Χθες εκανα μισο τσιγαρο το πρωι και μισο το βραδυ και αλλο μισο σημερα το πρωι.

Προσπαθω να ειμαι μακρυα απο τα γευματα.Λενε να ειναι τοσο πολυ κακο ενα τσιγαρο την ημερα?

Εχω και την πεθερα μου που μου σπαει τα νευρα!Τωρα δεν θα σας πω αναλυτικα τι εγινε γιατι θα χρειαστω ενα πολυ μεγαλο ποστ, αλλα θα σας πω οτι απο τοτε που γεννησα, ερχεται καθε μερα σπιτι για τουλαχιστον μια ωρα....

γεια σου βουλα!! ποση ωρα θηλαζεις σε καθε γευμα? εμεις ενα διωρο το θελουμε στανταρ!:rolleyes:

ξαναηρθα για λιγο ...μολις περναει η δραση των χαπιων ειμαι σμπαραλια...ποναω πολυ...τωρα ειμαι καπως πιο ηρεμη...αλλα οταν βγαινω αποτομα σημαινει οτι ποναω πολυ ...

αχ κοριτσια μου αντε να περασει κ αυτο κ να λεμε παλι ευχαριστα πραγματα...

ααα ξεχασα πηρα κ τον παιδιατρο γιατι η καημενουλα μου ειχε μαθει το μητρικο γαλα κ τωρα που πινει μονο ξενο εκανε εμετο 2 φορες..ο παιδιατρος μου ειπε να αλλαξω γαλα γιατι το φρισολακ ειναι βαρυ ,,,μου εδωσε το sanilac και ειπε οτι ειναι πιο κοντα στο μητρικο γαλα κ πιο ευπεπτο και να μην την δινω πανω απο 90 μλ αλλα ελα που δεν χορταινει με 90 μλ...και να την κανω πιο τακτα γευματα...

εγω νοβαλακ της δινω αλλα δεν πιανει ευκολα το μπιμπερο ρε γμτ!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ου ουυυυυυυυυ αναστασουλα μου ολοκληρο αντρακι τον εκανες! μπραβο σας κοπελα μου!!ακομα κ την φωνουλα μας αναγκη την εχουν!!τα γλυκουλια μου!!

Καλημερα κοριτσια.Αχ μωρε στεναχωριεμαι που ταλαιπωρηστε εγω να μη το ματιασω μια χαρα παμε εχθες κοιμηθηκε 11.30 και την ξυπνησα εγω 5 και κατι γιατι ειχε πρηστει το στηθος μου ημουν καιμ ξυπνια βεβαια γιατι ο μικρος ηταν αδιαθετος χθες και με φωναζε μεσα στον υπνο του σημερα ειναι μια χαρα και τον πηγε η μαμα μου στις κουνιες.

Εγω τον θηλασμο ετσι τον εκοψα μειωνα σταδιακα γευματα αλλα ηταν και 15 μηνων δε ξερω αν παιζει ρολο και ποναγα βεβαια μεχρι να συνηθισει το στηθος δεν μπορουσα να ξαπλωσω μπρουμυτα ουτε καν στο πλαι.

καλημερα γεωργια μου!! πω πω 15 μηνες θηλασμος εεε?? σε ζηλευω!!!μπραβο κοριτσαρα μου μια χαρα τα πατε!! :P:p:p

βουλιτσα μου καλημερα !! αχ υπομονη και σε σενα !!αφου τα καταφερνεις μια χαρα μετον θηλασμο μην μασας τπτ!! οσο για το τσιγαρο τι να σου πω...την γνωμη μου την ξερεις!! προσπαθησε οσο μπορεις να το αποφευγεις γιατι ειναι κριμα..τωρα για 1 τσιγαρο εεε δεν νομιζω να πειραζει και τοσο πολυ αρκει να μην ειναι κοντα ο θηλασμος...(( εγω εχθες με την στεναχωρια που εκοψα το γαλα εκανα ενα ολοκληρο τσιγαρο και ηπια κ νες καφε))

οσο για την πεθερα τι να σου πω μαλλον και αυτη η καημενη θελει να χαρει το μωρο!!εγω λογω που την τρεχαμε στην κλινικη στις αρχες που ειχε κρυωσει δεν αφηνω κανεναν να ερθει μεχρι να σαραντησουμε...μονο η μαμα μου που ειναι εδω για να βοηθαει..

B4Itp2.png

γεια σου βουλα!! ποση ωρα θηλαζεις σε καθε γευμα? εμεις ενα διωρο το θελουμε στανταρ!:rolleyes:

εμενα το καταβροχθιζει με το μπιμπερο!!πιο καλα βρε γωγω μου να μην το μαθει τομπιμπερο αφου θελει το ζιζακι σου η μικρουλα!!

B4Itp2.png

Α Γωγούλα 2 ωρες μονο θηλασμο?Εμεις σε 15' τελειωνουμε το ταισμα εχουμε αγκαλιτσες και μετα αν θελει να κοιμηθει αλλο ενα μισαωρο πιπιλισμα.

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια θελω τα φωτα σας ειδικα εσεις που δεν θηλαζετε!!θελω να μου πειτε για τα μπιμπερο...πηγε πηρε σημερα η μαμαμου απο το φαρμακειο 2 μπιμπερο της nuk αλλα η θηλη τους ειναι η κιτρινη ...οχι η σιλικονη...εχω μπιμπερο με θηλη σιλικονης την διαφανη αλλα τρεχουν πολυ ...τι μπιμπερο μου συμβουλευετε να παρω για να γλυτωσουμε κ οσο μπορουμε τους κολικους??

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ 6 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ..

B4Itp2.png

ου ουυυυυυυυυ αναστασουλα μου ολοκληρο αντρακι τον εκανες! μπραβο σας κοπελα μου!!ακομα κ την φωνουλα μας αναγκη την εχουν!!τα γλυκουλια μου!!

καλημερα γεωργια μου!! πω πω 15 μηνες θηλασμος εεε?? σε ζηλευω!!!μπραβο κοριτσαρα μου μια χαρα τα πατε!! :P:p:p

βουλιτσα μου καλημερα !! αχ υπομονη και σε σενα !!αφου τα καταφερνεις μια χαρα μετον θηλασμο μην μασας τπτ!! οσο για το τσιγαρο τι να σου πω...την γνωμη μου την ξερεις!! προσπαθησε οσο μπορεις να το αποφευγεις γιατι ειναι κριμα..τωρα για 1 τσιγαρο εεε δεν νομιζω να πειραζει και τοσο πολυ αρκει να μην ειναι κοντα ο θηλασμος...(( εγω εχθες με την στεναχωρια που εκοψα το γαλα εκανα ενα ολοκληρο τσιγαρο και ηπια κ νες καφε))

οσο για την πεθερα τι να σου πω μαλλον και αυτη η καημενη θελει να χαρει το μωρο!!εγω λογω που την τρεχαμε στην κλινικη στις αρχες που ειχε κρυωσει δεν αφηνω κανεναν να ερθει μεχρι να σαραντησουμε...μονο η μαμα μου που ειναι εδω για να βοηθαει..

Ποπακι μου το εχω ξαναπει εμενα με βολεψε γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα πουθενα μονο που τα ακουγα απο τα πεθερικα και τον περιγυρο που μου εσπαγαν τα νευρα αλλα κατα τα αλλα ημουν και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!Αλλα παντα το θεμα ειναι να αγαπας το μωρο σου και με το ξενο θα εισαι πιο ελευθερη για να βγεις που τοσο σου ελειψε;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...