Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!τι κανετε?? ευτυχως το βραδυ μου δεν ηταν τοσο οδυνηρο κοιμηθηκα συνεχομενα απο τις 01 μεχρι τις 9 το πρωι...ο πονος ειναι υποφερτος και ειμαι συνεχεια με πετσετες στα στηθια γιατι τρεχουν παρα πολυ γαλα...αλλαξα 3 φανελακια να απο το βραδυ...δεν ξερω ειναι φυσιολογικο αυτο??ο πυρετος μου με τα παυσιπονα εχει πεσει!!την μπεμπα την εχει αναλαβει η μαμα μου κ τα πανε πολυ καλα οι δυο τους!!!

περαστικα σου ποπακι μου γλυκό!! ευχομαι αγαπουλα μου να περασει γρηγορα ολο αυτο που τραβάς κ να μην τυρρανηθείς άλλο!! από κ πέρα να χαρείς κ να σε χαρεί κ το μωρακι σου! θα ανοίξει κ ο καιρός κ θα ψάχνετε μαζί κ το νυφικούλι σου!! χεχεεχεχε τελεια!!!!!!!!!!:P:p:p:p

αναστασουλα μου γλυκεια σε ευχαριτω πολυ αγαπη μου!! ναι την ανοιξη θα ειναι πολυ ωραια να βγαινω με την μικρουλα μου στο κεντρο για ερευνες και αγορες!!

καλημερα!! εμεις κοιμομασταν απο τις 630 οταν πηγε 11 και ηθελα να κοιμηθω τον ταισα κοιμησμενο και ξυνησαμε 4 φαγαμε και κοιμηθηκαμε αμεσως μεχρι τις 730! τωρα ειναι στο ριλαξ με λοξυγγα και βλεπει γυρω γυρω. ο μεγαλος κοιμαται ακομα!

εμενα η πεθερα μου στον 1ο ερχοταν καθε μερα και μου εσπαγε τα νευρα μεχρι που της ειπα να μην ερχετε τοσο συχνα γιατι θελω και εγω την ηρεμια μου και την ησυχια μου.

τωρα ερχονται οικογενειακως 1 εως 2 φορες την βδομαδα!

κουραγιο Βουλα μου..το θεμα πεθερα ειναι πολυ μεγαλο......

Ποπακι μου περαστικα σου κουκλα μου... οτι ειναι για το καλο σας θα κανετε..μην στεναχωριεσαι.

οσο για τον φυσιολογικο τοκετο μπορεις να τον κανεις μετα απο 3 χρόνια:wink:

με το καλο ο γαμος σου!!! 3 μερες πριν το γαμο σου εχω γενεθλια εγω!!:P

καλημερα Εφη μου! καλα κοιμηθηκατε και εσεις!! να στρωνουμε σιγα σιγα!

ναι ρε φυσικο ειναι να κανει κακα καθε φορα που τρωει.. παρα να τα κρατα και να του δημιουργουν πονακια καλυτερα να τα βγαζει το μωρο. και εμενα παλια ετσι ηταν. καθε φορα που τον αλλαζα ειχε και κακακια!!

δεν ειναι πολυ χαραρα ε;;

Εγω χτες οταν πηγα τουαλετα για πιπι, στο χαρτι οταν σκουπιστηκα ειχα λιγο αιματακι. η ροη απο τα λοχεια σταματησε πριν 5 βδομαδες. λετε να ειναι σημαδι περιοδου ή θα ειναι απο τα λοχεια ακομα:rolleyes::rolleyes:

ευχαριστω πολυ αντωνιτσα μου !!! ααα μαζι στα κοντα θα δινουμε ευχες!!!

καλημερουδιααααααααααααα

ο μπεμπης μας κοιμησε καλα εχτες εφαγε στες 10 και κοιμηθηκε ξυπνησε στες 3 και μετα 7!!!μια χαρα!!!σιγα σιγα το συνηθισε το γαλα και το πινει!!!πρεπει ομως να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω ,κανει κακα καθε φορα που τρωει και ειναι φυσικο αυτο???

ποπη μου ελπιζω να τελειωση συντομα η ταλαιπωρια σου!!ειχα παθει και εγω μαστιτιδα και ξερω τι περνας!!!ατε με το καλο ο γαμος και τα βαπτισια να εχουμε και ευχαριστα γεγονοτα!!;)

γεωργια μου μην τα βλεπεις ολα μαυρα σιγα σιγα θα συνηθισει η μπουμπου και θα μπεις στην ρουτινα που τοσο επιθυμας

ευχαριστω πολυ και σε σενα εφακη μου!! ελπζω και εσεις με το γαλα να μπειτε σε μια ηρεμια κ ενα προγραμμα!

αντρες τι περιμενεις, και ο δικος μου μονο να τους δικαιολογει:mad:

δεν θα συγκαει αν δεν την αλλαζουμε το βραδακι;;

γωγω μου ετσι περιπου ημουνα κι εγω, σκεφτομουνα πως θα ημουνα αν δεν ειχα το μωρο αλλα μετα ενιωθα ασχημα, παντως τωρα ειμαι καλυτερα, ασε που αυριο θα παω κλαπ με φιλες μου:D....

ποπακι μου περαστικα σου.... οτι θες εδω θα ειμαστε...

εμεις μετα τις 40 εχουμε βελτιωθει μερα με τμερα όλα θα ειναι καλυτερα...

ευχαριστω γλυκεια μου νικουλα!!

σας ειπα?δεν σας ειπα σημερα ζυγιστηκα και μου εμεινε μονο 1 κιλο:tongue::tongue::tongue:

αχ τυχερουλα το καταφερες!!! εγω εχω κολλησει στα 54 κιλα δεν λεει να κατεβει η ζυγαρια εδω κ μια βδομαδα...μαλλον απο δω κ περα δυσκολα θα τα χασω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσακι μου ολα σε σενα ετυχαν πραγματικα.. ειναι που εισαι αντοχιτζου κ τα αντεχεις!!! ετσι ελεγε η μανα μου οσα μπορουμε να αντεξουμε μας φερνει η ζωη..ποιος ξερει... ενταξειωθα περασει η μαστιτιδα κ μετα θα εισαι τελεια με την κορουλα σου!!!! κ μονη σου το ειπες εδινες πιο πολυ βααρος στο να τρωει κ τι κ απο που παρα σε ολα τα αλλα.. κριμα δεν ειναι? τωρα θα αρχισουν να μας κανουν κ σκερτσα οπου να ναι!!!! τα καλυτερα ερχονται το πα εγω!

τελεια με τον γαμο ρε συ καλοκαιρακι φανταστικα θα ειναι! εγω ιουνιο τον εκανα κ τον συνδιασαμε με διακοπες ηταν τελεια!

καλα εισαι φοβερη!!!! εγω δεν εχω προλαβει καν να ζυγιστω με αυτα κ με αυτα! αλλα εχω ακομα στανταρ αλλα 5! μωρε εμενα μου ειπε κ η παιδιατρος οτι δεν κανει να κανω διαιτα απλα να μην τρωω χαζομαρες. αυτο κανω τις τελευταιες 3 μερες να δουμε.. παντως τωρα πια φευγουν βασανιστικα αργα χωρις διαιτα..

καλημερα Αντωνια!

καλημερα μαργαριτακι μου!! αχ ποσο δικιο εχεις ετσι ακριβως ειναι καταναλωνομουν στο πως θα φαει κ τι θα φαει κ δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω περισσοτερο με τομωρο...ελπιζω ολα να στρωσουν απο δω κ περα...απλως με τον θηλασμο ενιωθω οτι το γαλα μας συνδεει σωματικα μας κανει 1 κ τωρα το εκοψα και αυτο κ νιωθω οτι κοπηκαν οι σωματικοι γορδιοι δεσμοι...

καλημερα!! τι κανετε? εγω νιωθω λιγο καλυτερα σημερα. περασαμε δυσκολο βραδυ, η μπεμπα δεν κοιμοταν με τιποτα, ευτυχως εχω κ τον αντρουλη μου που μενει ξαγρυπνος μαζι μου κ κανουμε παρεα. καταφερα να την κοιμησω στις 8 παρα κ στις 9 ηρθαν επισκεψη ο παππους μου κ η γιαγια απο το χωριο. αλλα δεν πειαρζει, χαλαλι τους εχω τρελλη αδυναμια. σηκωθηκα που λετε αυπνη τελειως, εφτιαξα ενα δυνατο εσπρεσο(ο πρωτος απο τη μερα που γεννησα) κ μολις φυγανε οι επισκεψεις εδωσα στη μπεμπα 90μλ ξενο, την αφησα στην καλαθα της να την κοιμησει ο αντρας μου κ εκανα ενα ωραιο μπανακι. τωρα η μικρη κοιμαται κ εγω ειμαι πολυ καλυτερα. τελικα δεν εχω υπομονη για θηλασμο, δεν πειραζει, θα συνεχισω λιγα γευματα θηλασμο λιγα ξενο κ θα το κοψω σιγα σιγα. να σας ρωτησω κατι , το στηθος μου δεν το νιωθω βαρυ ακομα κ αν εχω ωρες να θηλασω κ οταν το παταω βγαζει λιγο γαλα μπροστα στη θηλη. θα επρεπε να τρεχει? μηπως τελικα δεν της φτανει το γαλα μου?

γωγω μου αν θελεις να το κοψεις το γαλα να εισαι προετομασμενη για 2 μερες με πονο ειναι επιπονη αυτη η διαδικασια να ξερεις ,,,εγω εχω την μαστιτιδα κ παιρνω τα χαπια για να το κοψω και ποναω πολυ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα!! τι κανετε? εγω νιωθω λιγο καλυτερα σημερα. περασαμε δυσκολο βραδυ, η μπεμπα δεν κοιμοταν με τιποτα, ευτυχως εχω κ τον αντρουλη μου που μενει ξαγρυπνος μαζι μου κ κανουμε παρεα. καταφερα να την κοιμησω στις 8 παρα κ στις 9 ηρθαν επισκεψη ο παππους μου κ η γιαγια απο το χωριο. αλλα δεν πειαρζει, χαλαλι τους εχω τρελλη αδυναμια. σηκωθηκα που λετε αυπνη τελειως, εφτιαξα ενα δυνατο εσπρεσο(ο πρωτος απο τη μερα που γεννησα) κ μολις φυγανε οι επισκεψεις εδωσα στη μπεμπα 90μλ ξενο, την αφησα στην καλαθα της να την κοιμησει ο αντρας μου κ εκανα ενα ωραιο μπανακι. τωρα η μικρη κοιμαται κ εγω ειμαι πολυ καλυτερα. τελικα δεν εχω υπομονη για θηλασμο, δεν πειραζει, θα συνεχισω λιγα γευματα θηλασμο λιγα ξενο κ θα το κοψω σιγα σιγα. να σας ρωτησω κατι , το στηθος μου δεν το νιωθω βαρυ ακομα κ αν εχω ωρες να θηλασω κ οταν το παταω βγαζει λιγο γαλα μπροστα στη θηλη. θα επρεπε να τρεχει? μηπως τελικα δεν της φτανει το γαλα μου?

πολυ χαιρομαι που νοιωθεις καλητερα γεωργια μου!!σιγα σιγα θα επανελθεις!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!τι κανετε?? ευτυχως το βραδυ μου δεν ηταν τοσο οδυνηρο κοιμηθηκα συνεχομενα απο τις 01 μεχρι τις 9 το πρωι...ο πονος ειναι υποφερτος και ειμαι συνεχεια με πετσετες στα στηθια γιατι τρεχουν παρα πολυ γαλα...αλλαξα 3 φανελακια να απο το βραδυ...δεν ξερω ειναι φυσιολογικο αυτο??ο πυρετος μου με τα παυσιπονα εχει πεσει!!την μπεμπα την εχει αναλαβει η μαμα μου κ τα πανε πολυ καλα οι δυο τους!!!

αναστασουλα μου γλυκεια σε ευχαριτω πολυ αγαπη μου!! ναι την ανοιξη θα ειναι πολυ ωραια να βγαινω με την μικρουλα μου στο κεντρο για ερευνες και αγορες!!

ευχαριστω πολυ αντωνιτσα μου !!! ααα μαζι στα κοντα θα δινουμε ευχες!!!

ευχαριστω πολυ και σε σενα εφακη μου!! ελπζω και εσεις με το γαλα να μπειτε σε μια ηρεμια κ ενα προγραμμα!

ευχαριστω γλυκεια μου νικουλα!!

αχ τυχερουλα το καταφερες!!! εγω εχω κολλησει στα 54 κιλα δεν λεει να κατεβει η ζυγαρια εδω κ μια βδομαδα...μαλλον απο δω κ περα δυσκολα θα τα χασω...

καλος την ποπη μου!!εγω οταν ειχα παθει μαστιτιδα μου ειχαν πει οτι το πετρομενο γαλα επρεπε να βγει!αρα δεν πειραζει που τρεχουν γαλα!!σιγα σιγα θα τα καταφερετε ολες με τα κιλα!!!

καλημέρα κ από εμάνα! τι κάνετε ? εμείς τρωμε!! :D

καλημερα αναστασια μου!!

σημερα εχουμε καλη μερα ετσι θα παρω τον μικρο στην μαμα μου και θα παω στην αισθητικο για αποτριχωση και νυχια!!!

φιλια θα τα πουμε!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα μαργαριτακι μου!! αχ ποσο δικιο εχεις ετσι ακριβως ειναι καταναλωνομουν στο πως θα φαει κ τι θα φαει κ δεν ειχα τον χρονο να ασχοληθω περισσοτερο με τομωρο...ελπιζω ολα να στρωσουν απο δω κ περα...απλως με τον θηλασμο ενιωθω οτι το γαλα μας συνδεει σωματικα μας κανει 1 κ τωρα το εκοψα και αυτο κ νιωθω οτι κοπηκαν οι σωματικοι γορδιοι δεσμοι...

γωγω μου αν θελεις να το κοψεις το γαλα να εισαι προετομασμενη για 2 μερες με πονο ειναι επιπονη αυτη η διαδικασια να ξερεις ,,,εγω εχω την μαστιτιδα κ παιρνω τα χαπια για να το κοψω και ποναω πολυ...

μη σκεφτεσαι ετσι βρε ποπη, το μωρο ειναι συνδεδεμενο μαζι μας ασχετα αν θηλαζουμε ή οχι, εγω παντως ετσι το βλεπω, πριν που της εδινα το μπουκαλι ενιωσα τελεια, δεν με ενοιαξε καθολου που δεν επινε απο το στηθος μου, ειμαι η μαμα της κ το ξερει ποσο την αγαπαω;)

οσο για τον πονο που λες, εμενα το στηθος δεν βαραινει καθολου οποτε ισως θα ειναι λιγο πιο ευκολο.δεν θα παρω χαπια προς το παρον, θα αρχισω να αντικαθιστω γευματα κ βλεπουμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας πάλι...

Πόπη μου μην σε ακουω να σε παιρνει απο κατω...ολα καλα θα πανε θα δεις!!!

Αναστασια μου κι εμεις τρωγαμε κ μαλλον θα ξαναφαμε τωρα....ΠΑΛΙ!!!

Εφη μου μπράβο με τα κιλα ρε συ!!! Ειδες που αγχωνωσουν??

Γωγώ μου θα στρωσει με τον υπνο καποια στιγμη το θεμα και με τον θηλασμο επισης!!

Καλέ η μπέμπα μου δεν πιάνει με τιποτα πιπίλα κ ολο γκρινια ειναι αν δεν τρωει..!!! Εμ δεν γινεται να της εχω συνεχεια το βυζι στο στομα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσια μου!!

εμεις κοιμηθηκαμε σχετικα καλα σημερα αλλα απο το πρωι ειναι ανησυχη..κοιμαται και ξυπανει στη μια ωρα πανω..κανω δουλειες με διακοπες!

Ποπακι μου εφοσον ηρθαν ετσι τα πραγματα,δεν ειχες επιλογη κοριτσακι μου!κ το παλεψες οσο δεν πηγαινε!εγω στη θηλη μονο ποναω κ μου περναει απο το μυαλο να το κοψω..τι να λεμε;;σημερα εκνευριστηκα με τη μικρη που με πονουσε κ της μιλησα εντονα κ μετα εκλαιγα απο τις τυψεις..μπραβο σου που αντεξες οσα αντεξες!μη στεναχωριεσαι ουτε για την καισαρικη(η καλυτερη μανουλα που γνωριζω,δεν εχει καν γεννησει αυτη τη μικρη της;)),ουτε που δε θα θηλασεις αλλο..το κοριτσακι σου ειναι στα καλυτερα χερια κ δε θα του λειψει η αγαπη σου!

Γωγω μου κουραγιο!!κ εγω κατι καταθλιψουλες τις χτυπαω που κ που και με το θηλασμο,δεν εχω παντα υπομονη..οσο αντεξω..αληθεια,οταν κοβεος σιγα σιγα γευματα,το γαλα σταματαει απο μονο του τελικα;

Εφακη μια χαρα ο μικρος σου!καθε μερα κ καλυτερα θα ειναι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σας πάλι...

Πόπη μου μην σε ακουω να σε παιρνει απο κατω...ολα καλα θα πανε θα δεις!!!

Αναστασια μου κι εμεις τρωγαμε κ μαλλον θα ξαναφαμε τωρα....ΠΑΛΙ!!!

Εφη μου μπράβο με τα κιλα ρε συ!!! Ειδες που αγχωνωσουν??

Γωγώ μου θα στρωσει με τον υπνο καποια στιγμη το θεμα και με τον θηλασμο επισης!!

Καλέ η μπέμπα μου δεν πιάνει με τιποτα πιπίλα κ ολο γκρινια ειναι αν δεν τρωει..!!! Εμ δεν γινεται να της εχω συνεχεια το βυζι στο στομα!!

καλημερα δωρα! εγω αυτο δεν το αντεχω, ολη μερα στο στηθος, με πιανει καταθλιψη μολις ερχεται παλι η ωρα να φαει:(

απορω πως το αντεχετε βρε κοριτσια, εγω δεν εχω υπομονη

BJVqp3.png

καλησπερα κοριτσια μου!!

εμεις κοιμηθηκαμε σχετικα καλα σημερα αλλα απο το πρωι ειναι ανησυχη..κοιμαται και ξυπανει στη μια ωρα πανω..κανω δουλειες με διακοπες!

Ποπακι μου εφοσον ηρθαν ετσι τα πραγματα,δεν ειχες επιλογη κοριτσακι μου!κ το παλεψες οσο δεν πηγαινε!εγω στη θηλη μονο ποναω κ μου περναει απο το μυαλο να το κοψω..τι να λεμε;;σημερα εκνευριστηκα με τη μικρη που με πονουσε κ της μιλησα εντονα κ μετα εκλαιγα απο τις τυψεις..μπραβο σου που αντεξες οσα αντεξες!μη στεναχωριεσαι ουτε για την καισαρικη(η καλυτερη μανουλα που γνωριζω,δεν εχει καν γεννησει αυτη τη μικρη της;)),ουτε που δε θα θηλασεις αλλο..το κοριτσακι σου ειναι στα καλυτερα χερια κ δε θα του λειψει η αγαπη σου!

Γωγω μου κουραγιο!!κ εγω κατι καταθλιψουλες τις χτυπαω που κ που και με το θηλασμο,δεν εχω παντα υπομονη..οσο αντεξω..αληθεια,οταν κοβεος σιγα σιγα γευματα,το γαλα σταματαει απο μονο του τελικα;

Εφακη μια χαρα ο μικρος σου!καθε μερα κ καλυτερα θα ειναι!

καλημερα λιτσα!! δεν ξερω να σου πω την αληθεια σιγουρα, αλλα ετσι νομιζω, οτι αν αρχισεις να αντικαθιστας γευματα μειωνεται η παραγωγη. δεν ξερω ομως τι γινεται αν γεμισει το στηθος. εγω αν παω να βγαλω με το χερι δεν βγαινει τιποτα:confused:

πηρα τηλ την παιδιατρο κ δεν συμφωνει,λεει να θηλασω λιγο ακομα. τη δευτερα ομως που εχουμε ραντεβου θα τη ρωτησω ξανα

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα δωρα! εγω αυτο δεν το αντεχω, ολη μερα στο στηθος, με πιανει καταθλιψη μολις ερχεται παλι η ωρα να φαει:(

κ εγω απορω...οπου να ναι τελειωνουν οι αντοχες μου!σκεφτομαι μονο οτι αν στρωσει μετα θα ειναι πιο ευκολο κ καθε μερα λεω,αντε παει κ η σημερινη μερα!!προκοπη δε βλεπω ομως..δεν ξερω πως θα ακουστει,αλλα ακομη ενας αλλος λογος που επιμενω στο θηλασμο,ειναι κ ο οικονομικος..

GjJbp3.png7IWup3.png

κ εγω απορω...οπου να ναι τελειωνουν οι αντοχες μου!σκεφτομαι μονο οτι αν στρωσει μετα θα ειναι πιο ευκολο κ καθε μερα λεω,αντε παει κ η σημερινη μερα!!προκοπη δε βλεπω ομως..δεν ξερω πως θα ακουστει,αλλα ακομη ενας αλλος λογος που επιμενω στο θηλασμο,ειναι κ ο οικονομικος..

καλε κ εγω να δεις πως το σκεφτομαι το οικονομικο αλλα δεν νομιζω να αντεξω αλλο, ασε που μολις σαραντησω πρεπει να ψαξω εντατικα για δουλεια κ δεν θελω να ανακατευτω με θηλαστρο.

BJVqp3.png

Αχ κι εγω ωρες ωρες απορω Γωγω μου!!! Την βλέπω ομως που ρουφαει και μου αρεσει πολυ... Βεβαια κουραζομαι πολυ καποιες στιγμες κακα τα ψεμματα...

καλημερα Δωρακι!!φαγανη η μπουμπου σου!δως της αφου το ζηταει!κ εμενα οταν πειναει,καμια πιπιλα δεν την κανει καλα!!

ααα,εβαλα φωτο τη μικρη στο φεις!!!!!

Αχ θα μπω τωρα να δω την μπουμπου σου!!!;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...