Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου θελω να σας ευχαριστησω ολες μεσα απο την καρδια μου για το ενδιαφερον σας κ την αγαπη που μου δειχνετε...σαφως και με ενδιαφερει απο ολες σας η γνωμη σας και ειναι σεβαστες για μενα!! αλλωστε το ενδιαφερον σας μου το εχετε δειξει παρα πολλες φορες...

τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα ,,,απο το πρωι εκανα 39.6 πυρετο επαθα σπασμους και ημουν με 5 κουβερτες κ ενα παπλωμα και ετρεμα σαν το ψαρι..τωρα εχω 38.8 πηρα παναντολ ...το γαλα το κοψαμε αναγκαστικα με ειδε η γιατρος κ παρολο που ειναι πολυ υπερ του θηλασμου η μαστιτιδα που επαθα κ στα 2 στηθια ειναι πολυ προχωρημενη και σοβαρη κ δεν υπαρχει ανατροπη...ξεκινησα τα χαπακια αντιβιωση υποθετα για τον πονο κ παναντολ για τον πυρετο..το βραδυ μου ειπε η γιατρος θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα γιατι θα ξεκινησουν οι αφορητοι πονοι και ισως να ανεβασω και 40 πυρετο...μιλησαμε με την γιατρο και επειδη ξερει τι περασα ειναι χειροτερα να μην μπορω να κοιταξω το μωρο μου και να ταλαιπωριεμαι απο την στιγμη που η μικρη δεν επαιρνε θηλες...επαθα πολυ χοντρη φλεγμονη ολο το στηθος ειναι κατακοκκινο και δεν μπορουσαμε να το σωσουμε με τετοιο πυρετο που εκανα γιατι χειροτερευε η κατασταση...

2 μερες θα ειναι μαρτυρικες για εμενα αλλα μετα θα ηρεμησω κ θα εχω χρονο να δωσω περισσοτερη αγαπη στο μωρο μου...προς το παρον ουτε αγκαλια δεν μπορω να την παρω γιατι ποναω πολυ...και στεναχωριεμαι...

περαστικα σου ποπακι μου γλυκό!! ευχομαι αγαπουλα μου να περασει γρηγορα ολο αυτο που τραβάς κ να μην τυρρανηθείς άλλο!! από κ πέρα να χαρείς κ να σε χαρεί κ το μωρακι σου! θα ανοίξει κ ο καιρός κ θα ψάχνετε μαζί κ το νυφικούλι σου!! χεχεεχεχε τελεια!!!!!!!!!!:P:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιμενω τον αντρουλη μου να μου φερει goodys τι μονο οταν ημασταν γκαστρουλες θα ειχαμε γουστα?χαχαχα!!!

Η μικρη μολις κοιμηθηκε και θα το ριξω εξω χαχαχα καλο βραδυ και απο μενα

χαχαχαχα έτσι μπράβο!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιααααααααααααα

ο μπεμπης μας κοιμησε καλα εχτες εφαγε στες 10 και κοιμηθηκε ξυπνησε στες 3 και μετα 7!!!μια χαρα!!!σιγα σιγα το συνηθισε το γαλα και το πινει!!!πρεπει ομως να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω ,κανει κακα καθε φορα που τρωει και ειναι φυσικο αυτο???

ποπη μου ελπιζω να τελειωση συντομα η ταλαιπωρια σου!!ειχα παθει και εγω μαστιτιδα και ξερω τι περνας!!!ατε με το καλο ο γαμος και τα βαπτισια να εχουμε και ευχαριστα γεγονοτα!!;)

γεωργια μου μην τα βλεπεις ολα μαυρα σιγα σιγα θα συνηθισει η μπουμπου και θα μπεις στην ρουτινα που τοσο επιθυμας

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!! εμεις κοιμομασταν απο τις 630 οταν πηγε 11 και ηθελα να κοιμηθω τον ταισα κοιμησμενο και ξυνησαμε 4 φαγαμε και κοιμηθηκαμε αμεσως μεχρι τις 730! τωρα ειναι στο ριλαξ με λοξυγγα και βλεπει γυρω γυρω. ο μεγαλος κοιμαται ακομα!

Δεν μπορω να σας πω τωρα.Ειναι και πολλα..

Αλλα να ρωτησω κατι, η πεθερα σας καθε ποτε ερχεται να δει το μωρο?

εμενα η πεθερα μου στον 1ο ερχοταν καθε μερα και μου εσπαγε τα νευρα μεχρι που της ειπα να μην ερχετε τοσο συχνα γιατι θελω και εγω την ηρεμια μου και την ησυχια μου.

τωρα ερχονται οικογενειακως 1 εως 2 φορες την βδομαδα!

κουραγιο Βουλα μου..το θεμα πεθερα ειναι πολυ μεγαλο......

η γιατρος μου και εγω θελαμε να το σωσουμε αλλα οσο περνουσαν οι ωρες χειροτερευε και δημιουργηθηκε και στο 2 στηθος μαστιτιδα ,,,αφου εκανα σπασμους απο τον πυρετο...

και εγω στεναχωρεθηκα ειδικα οταν πηρα το ενα χαπακι πλανταξα στο κλαμμα που "σβηνω " το γαλα μου...

2 πραγματα επιθυμουσα : να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο και να νιωσω τον πονο του φτ..κ 2ον : να θηλασω...τπτ απο τα 2 δεν μπορεσα να χαρω...

το μονο πραγμα που με παρηγορει ειναι οτι μετα θα ειμαι πιο ηρεμη με την μπεμπα μου και θα της αφιερωνω πιο πολυ χρονο γιατι με το θηλαστρο ξοδευα πολυ χρονο κ ενεργεια...

Ποπακι μου περαστικα σου κουκλα μου... οτι ειναι για το καλο σας θα κανετε..μην στεναχωριεσαι.

οσο για τον φυσιολογικο τοκετο μπορεις να τον κανεις μετα απο 3 χρόνια:wink:

με το καλο ο γαμος σου!!! 3 μερες πριν το γαμο σου εχω γενεθλια εγω!!:P

καλημερουδιααααααααααααα

ο μπεμπης μας κοιμησε καλα εχτες εφαγε στες 10 και κοιμηθηκε ξυπνησε στες 3 και μετα 7!!!μια χαρα!!!σιγα σιγα το συνηθισε το γαλα και το πινει!!!πρεπει ομως να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω ,κανει κακα καθε φορα που τρωει και ειναι φυσικο αυτο???

ποπη μου ελπιζω να τελειωση συντομα η ταλαιπωρια σου!!ειχα παθει και εγω μαστιτιδα και ξερω τι περνας!!!ατε με το καλο ο γαμος και τα βαπτισια να εχουμε και ευχαριστα γεγονοτα!!;)

γεωργια μου μην τα βλεπεις ολα μαυρα σιγα σιγα θα συνηθισει η μπουμπου και θα μπεις στην ρουτινα που τοσο επιθυμας

καλημερα Εφη μου! καλα κοιμηθηκατε και εσεις!! να στρωνουμε σιγα σιγα!

ναι ρε φυσικο ειναι να κανει κακα καθε φορα που τρωει.. παρα να τα κρατα και να του δημιουργουν πονακια καλυτερα να τα βγαζει το μωρο. και εμενα παλια ετσι ηταν. καθε φορα που τον αλλαζα ειχε και κακακια!!

δεν ειναι πολυ χαραρα ε;;

Εγω χτες οταν πηγα τουαλετα για πιπι, στο χαρτι οταν σκουπιστηκα ειχα λιγο αιματακι. η ροη απο τα λοχεια σταματησε πριν 5 βδομαδες. λετε να ειναι σημαδι περιοδου ή θα ειναι απο τα λοχεια ακομα:rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Χτύπησες φλέβα τώρα!!!

Εμένα έχει να το δει από την ημέρα που γεννήθηκε!!!

Είμαι μες τα νεύρα. Ούτε καν στο νοσοκομείο ήρθε να την δει και ο καλός μου την δικαιολογεί!:mad:

αντρες τι περιμενεις, και ο δικος μου μονο να τους δικαιολογει:mad:

Συνήθως ανά 3 ώρες είναι καλά να το αλλάζεις αν δεν κάνει κακά εννοείται οπότε το αλλάζεις αμέσως.

Τώρα έκοψα και εγώ να την αλλάζω την νύχτα γιατί χαλάει ο ύπνος της.

Εντομεταξύ την έκανα μπάνιο, θήλασε 3 λεπτά και έπεσε ξερή!

δεν θα συγκαει αν δεν την αλλαζουμε το βραδακι;;

βρε κοριτσια δεν ειμαι πολυ καλα. η εγκυμοσυνη μου πηγε τελεια αλλα τωρα φαινεται οι ορμονες μου τρελαθηκαν. με πιανουν κατι κλαματα κ μια στενοχωρια ολη τη μερα!χθες εδιωξα απο το σπιτι την καημενη τη μαμα μου που ηρθε να μου κανει δουλειες κ μετα ενιωθα ακομα χειροτερα. σκεφτομαι ποσο ηρεμη ημουν πριν τη μπεμπα κ μετα νιωθω απιστευτες τυψεις που σκεφτομαι ετσι. νιωθω ενα απιστευτο αγχος κ ανησυχια οτι κατι θα παθει ,κ θα φταιω εγω. μονο τον αντρα μου θελω κ τιποτα αλλο. κ οσο η μπεμπα δεν κοιμαται γινομαι χειροτερα. κ δεν την παλευω να θηλαζει ολη μερα, βαζω τα κλαματα κ μετα παλι νιωθω απιστευτες τυψεις που κλαιω κ ταραζεται κ αυτη, τι μου φταιει το καημενο! μολις εκανα ενα τσιγαρο, δεν αντεχα αλλο. μου τη δινει που δεν μπορουμε να μπουμε σε ενα προγραμμα, ουτε τις δουλειες στο σπιτι δεν προλαβαινω να κανω κ εκνευριζομαι ακομα πιο πολυ. θελω να εχουμε παλι μια ρουτινα, τη δικη μας ρουτινα αλλα το βλεπω δυσκολο να στρωσουν τα πραγματα αμεσα. δεν ειμαι κ πολυ καλα κ στενοχωριεται κ ο αντρας μου να με βλεπει ετσι.

γωγω μου ετσι περιπου ημουνα κι εγω, σκεφτομουνα πως θα ημουνα αν δεν ειχα το μωρο αλλα μετα ενιωθα ασχημα, παντως τωρα ειμαι καλυτερα, ασε που αυριο θα παω κλαπ με φιλες μου:D....

γεια σας κοριτσια μου θελω να σας ευχαριστησω ολες μεσα απο την καρδια μου για το ενδιαφερον σας κ την αγαπη που μου δειχνετε...σαφως και με ενδιαφερει απο ολες σας η γνωμη σας και ειναι σεβαστες για μενα!! αλλωστε το ενδιαφερον σας μου το εχετε δειξει παρα πολλες φορες...

τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα ,,,απο το πρωι εκανα 39.6 πυρετο επαθα σπασμους και ημουν με 5 κουβερτες κ ενα παπλωμα και ετρεμα σαν το ψαρι..τωρα εχω 38.8 πηρα παναντολ ...το γαλα το κοψαμε αναγκαστικα με ειδε η γιατρος κ παρολο που ειναι πολυ υπερ του θηλασμου η μαστιτιδα που επαθα κ στα 2 στηθια ειναι πολυ προχωρημενη και σοβαρη κ δεν υπαρχει ανατροπη...ξεκινησα τα χαπακια αντιβιωση υποθετα για τον πονο κ παναντολ για τον πυρετο..το βραδυ μου ειπε η γιατρος θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα γιατι θα ξεκινησουν οι αφορητοι πονοι και ισως να ανεβασω και 40 πυρετο...μιλησαμε με την γιατρο και επειδη ξερει τι περασα ειναι χειροτερα να μην μπορω να κοιταξω το μωρο μου και να ταλαιπωριεμαι απο την στιγμη που η μικρη δεν επαιρνε θηλες...επαθα πολυ χοντρη φλεγμονη ολο το στηθος ειναι κατακοκκινο και δεν μπορουσαμε να το σωσουμε με τετοιο πυρετο που εκανα γιατι χειροτερευε η κατασταση...

2 μερες θα ειναι μαρτυρικες για εμενα αλλα μετα θα ηρεμησω κ θα εχω χρονο να δωσω περισσοτερη αγαπη στο μωρο μου...προς το παρον ουτε αγκαλια δεν μπορω να την παρω γιατι ποναω πολυ...και στεναχωριεμαι...

ποπακι μου περαστικα σου.... οτι θες εδω θα ειμαστε...

δεν με πειραζει η αλλαγη, απλα θα'θελα ενα προγραμμα. τι ζηταω θα μου πειτε τωρα, προγραμμα με ενα νεογεννητο! αν κοιμοταν τουλαχιστον μεσα στη μερα θα εκανα κ εγω καμια δουλεια κ θα ενιωθα καλυτερα. ο αντρας μου ειναι τοσο πιο ψυχραιμος, το χαιρεται το μωρακι μας ολη την ωρα , εγω μονο καθομαι κ γκρινιαζω συνεχεια. μετα τις 40 δεν θα βελτιωθει λιγο η κατασταση? σ'αυτο ελπιζω. παω γιατι παλι ξυπνια ειναι, δυσκολο βραδυ μας περιμενει ξανα. καληνυχτα!

περαστικα βρε ποπη κ αγυριστα! μακαρι να μην περασει γρηγορα κ ανωδυνα! κ εννοειται μη σκας για τον θηλασμο, σημασια εχει να εισαι εσυ καλα!!

εμεις μετα τις 40 εχουμε βελτιωθει μερα με τμερα όλα θα ειναι καλυτερα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!! εμεις κοιμομασταν απο τις 630 οταν πηγε 11 και ηθελα να κοιμηθω τον ταισα κοιμησμενο και ξυνησαμε 4 φαγαμε και κοιμηθηκαμε αμεσως μεχρι τις 730! τωρα ειναι στο ριλαξ με λοξυγγα και βλεπει γυρω γυρω. ο μεγαλος κοιμαται ακομα!

εμενα η πεθερα μου στον 1ο ερχοταν καθε μερα και μου εσπαγε τα νευρα μεχρι που της ειπα να μην ερχετε τοσο συχνα γιατι θελω και εγω την ηρεμια μου και την ησυχια μου.

τωρα ερχονται οικογενειακως 1 εως 2 φορες την βδομαδα!

κουραγιο Βουλα μου..το θεμα πεθερα ειναι πολυ μεγαλο......

Ποπακι μου περαστικα σου κουκλα μου... οτι ειναι για το καλο σας θα κανετε..μην στεναχωριεσαι.

οσο για τον φυσιολογικο τοκετο μπορεις να τον κανεις μετα απο 3 χρόνια:wink:

με το καλο ο γαμος σου!!! 3 μερες πριν το γαμο σου εχω γενεθλια εγω!!:P

καλημερα Εφη μου! καλα κοιμηθηκατε και εσεις!! να στρωνουμε σιγα σιγα!

ναι ρε φυσικο ειναι να κανει κακα καθε φορα που τρωει.. παρα να τα κρατα και να του δημιουργουν πονακια καλυτερα να τα βγαζει το μωρο. και εμενα παλια ετσι ηταν. καθε φορα που τον αλλαζα ειχε και κακακια!!

δεν ειναι πολυ χαραρα ε;;

Εγω χτες οταν πηγα τουαλετα για πιπι, στο χαρτι οταν σκουπιστηκα ειχα λιγο αιματακι. η ροη απο τα λοχεια σταματησε πριν 5 βδομαδες. λετε να ειναι σημαδι περιοδου ή θα ειναι απο τα λοχεια ακομα:rolleyes::rolleyes:

καλημερα αντωνια μου μαλλον περιοδος ειναι!!εμενα μου ηρθε το σαββατο που μας περασε και κρατησε μονο για 2 μερες τωρα αρχισα τα καφε παλι!!!

για το γαλα ρωτουσα επειδη μου το αλλαξε και λεω μας και τον πειραζει και κανει συνεχεια;)

καλημερα δεν ειπα....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ:tongue:

καλημερα νικη μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σας ειπα?δεν σας ειπα σημερα ζυγιστηκα και μου εμεινε μονο 1 κιλο:tongue::tongue::tongue:

μπραβο Εφη μου, ειδες που αγχονωσουνα για τα κιλα όλα καλα ΜΠΡΑΒΟ!!!!

αντε καλε ετοιμη για την παραλια εισαι εσυ....:P:p:p:tongue::tongue::lol::lol:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα αντωνια μου μαλλον περιοδος ειναι!!εμενα μου ηρθε το σαββατο που μας περασε και κρατησε μονο για 2 μερες τωρα αρχισα τα καφε παλι!!!

για το γαλα ρωτουσα επειδη μου το αλλαξε και λεω μας και τον πειραζει και κανει συνεχεια;)

καλημερα νικη μου!!!!

ναι μα σημερα δεν εχω κανενα σημαδι...:rolleyes:

σας ειπα?δεν σας ειπα σημερα ζυγιστηκα και μου εμεινε μονο 1 κιλο:tongue::tongue::tongue:

Μπραβο ρε Εφη ειδες... εμεις να δουμε ποτε

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου γλυκα ,,πραγματικα μου δινετε πολυ κουραγιο!!

παντως οταν πηρα το χαπακι ενιωσα τρομερες τυψεις...

αλλα το μονο που με νοιαζει πλεον ειναι να δωσω παραπανω αγαπη στην μικρη μου γιατι τοσες μερες ολη την ενεργεια μου την εδινα στο να θηλασω και στο θηλαστρο κ στο γαλα κ οχι στο μωρο...

να σας πω κ ενα ευχαριστο για να μην σας μιζεριαζω και εγω...οργανωνουμε τον γαμο μας (θρησκευτικο) και την βαφτιση!! θα το κανουμε τελικα το καλοκαιρι κατα τις 28 ιουλιου!! μολις σαραντησω ξεκιναω ερευνα αγορας και πληρη οργανωση!!θα παιρνω μαζι μου κ την μπεμπα μολις ανοιξει ο καιρος!!
κοριτσια μου σας αφηνω γιατι αρχιζει κ περναει η δραση του παναντολ και με επιασε ριγος ανεβαζω πυρετο παλι παω να κουκουλωθω ...ευχομαι να εχετε ενα ομορφο βραδυ με τα μπεμπακια σας!! και εγω ενα ανωδυνο βραδυ χωρις πονους...φιλακια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσακι μου ολα σε σενα ετυχαν πραγματικα.. ειναι που εισαι αντοχιτζου κ τα αντεχεις!!! ετσι ελεγε η μανα μου οσα μπορουμε να αντεξουμε μας φερνει η ζωη..ποιος ξερει... ενταξειωθα περασει η μαστιτιδα κ μετα θα εισαι τελεια με την κορουλα σου!!!! κ μονη σου το ειπες εδινες πιο πολυ βααρος στο να τρωει κ τι κ απο που παρα σε ολα τα αλλα.. κριμα δεν ειναι? τωρα θα αρχισουν να μας κανουν κ σκερτσα οπου να ναι!!!! τα καλυτερα ερχονται το πα εγω!

τελεια με τον γαμο ρε συ καλοκαιρακι φανταστικα θα ειναι! εγω ιουνιο τον εκανα κ τον συνδιασαμε με διακοπες ηταν τελεια!

καλα εισαι φοβερη!!!! εγω δεν εχω προλαβει καν να ζυγιστω με αυτα κ με αυτα! αλλα εχω ακομα στανταρ αλλα 5! μωρε εμενα μου ειπε κ η παιδιατρος οτι δεν κανει να κανω διαιτα απλα να μην τρωω χαζομαρες. αυτο κανω τις τελευταιες 3 μερες να δουμε.. παντως τωρα πια φευγουν βασανιστικα αργα χωρις διαιτα..

καλημερα Αντωνια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα! Η μικρη μου ξύπνησε στις 7 κ πονούσε η κοιλίτσα της κ ολο πριτς ακουγόταν... Την εβαλα τρεις φορες στο κρεβάτι κ μαζευόταν.... Τελικα την πήρα αγκαλιά κ κοιμήθηκε πανω μου μπρούμυτα.. Μαμα κ κόρη ξύπνησαν στις 10...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μπραβο Εφη μου, ειδες που αγχονωσουνα για τα κιλα όλα καλα ΜΠΡΑΒΟ!!!!

αντε καλε ετοιμη για την παραλια εισαι εσυ....:P:p:p:tongue::tongue::lol::lol:

σε ευχαριστω πολυ νικη μου!!!

ναι μα σημερα δεν εχω κανενα σημαδι...:rolleyes:

Μπραβο ρε Εφη ειδες... εμεις να δουμε ποτε

δεν ξερω τι να σου πω,μονο με πεινα χανονται τα ατιμα τα κιλα

βρε κοριτσακι μου ολα σε σενα ετυχαν πραγματικα.. ειναι που εισαι αντοχιτζου κ τα αντεχεις!!! ετσι ελεγε η μανα μου οσα μπορουμε να αντεξουμε μας φερνει η ζωη..ποιος ξερει... ενταξειωθα περασει η μαστιτιδα κ μετα θα εισαι τελεια με την κορουλα σου!!!! κ μονη σου το ειπες εδινες πιο πολυ βααρος στο να τρωει κ τι κ απο που παρα σε ολα τα αλλα.. κριμα δεν ειναι? τωρα θα αρχισουν να μας κανουν κ σκερτσα οπου να ναι!!!! τα καλυτερα ερχονται το πα εγω!

τελεια με τον γαμο ρε συ καλοκαιρακι φανταστικα θα ειναι! εγω ιουνιο τον εκανα κ τον συνδιασαμε με διακοπες ηταν τελεια!

καλα εισαι φοβερη!!!! εγω δεν εχω προλαβει καν να ζυγιστω με αυτα κ με αυτα! αλλα εχω ακομα στανταρ αλλα 5! μωρε εμενα μου ειπε κ η παιδιατρος οτι δεν κανει να κανω διαιτα απλα να μην τρωω χαζομαρες. αυτο κανω τις τελευταιες 3 μερες να δουμε.. παντως τωρα πια φευγουν βασανιστικα αργα χωρις διαιτα..

καλημερα Αντωνια!

αγχονομουν μαργαριτα μου γιατι πηρα πολλα κιλα!!φυσικα θελω να παω πιο κατω απο οτι ειμουν πριν εγκυμοσυνης αλλα σιγα σιγα.

Καλημερα! Η μικρη μου ξύπνησε στις 7 κ πονούσε η κοιλίτσα της κ ολο πριτς ακουγόταν... Την εβαλα τρεις φορες στο κρεβάτι κ μαζευόταν.... Τελικα την πήρα αγκαλιά κ κοιμήθηκε πανω μου μπρούμυτα.. Μαμα κ κόρη ξύπνησαν στις 10...

καλημερα δωρα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!! τι κανετε? εγω νιωθω λιγο καλυτερα σημερα. περασαμε δυσκολο βραδυ, η μπεμπα δεν κοιμοταν με τιποτα, ευτυχως εχω κ τον αντρουλη μου που μενει ξαγρυπνος μαζι μου κ κανουμε παρεα. καταφερα να την κοιμησω στις 8 παρα κ στις 9 ηρθαν επισκεψη ο παππους μου κ η γιαγια απο το χωριο. αλλα δεν πειαρζει, χαλαλι τους εχω τρελλη αδυναμια. σηκωθηκα που λετε αυπνη τελειως, εφτιαξα ενα δυνατο εσπρεσο(ο πρωτος απο τη μερα που γεννησα) κ μολις φυγανε οι επισκεψεις εδωσα στη μπεμπα 90μλ ξενο, την αφησα στην καλαθα της να την κοιμησει ο αντρας μου κ εκανα ενα ωραιο μπανακι. τωρα η μικρη κοιμαται κ εγω ειμαι πολυ καλυτερα. τελικα δεν εχω υπομονη για θηλασμο, δεν πειραζει, θα συνεχισω λιγα γευματα θηλασμο λιγα ξενο κ θα το κοψω σιγα σιγα. να σας ρωτησω κατι , το στηθος μου δεν το νιωθω βαρυ ακομα κ αν εχω ωρες να θηλασω κ οταν το παταω βγαζει λιγο γαλα μπροστα στη θηλη. θα επρεπε να τρεχει? μηπως τελικα δεν της φτανει το γαλα μου?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...