Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γωγώ πρόσεξε λίγο τις ορμόνες. Ένα μωρό φέρνει ευτυχία απλά τώρα μέχρι να συνηθίσετε την αλλαγή στην ζωή, σας σας ξενίζει.
Γωγώ μου κουράγιο γιατι η ρουτίνα απο δω κ περα ειναι αυτη που θελει το μωρο...

δεν με πειραζει η αλλαγη, απλα θα'θελα ενα προγραμμα. τι ζηταω θα μου πειτε τωρα, προγραμμα με ενα νεογεννητο! αν κοιμοταν τουλαχιστον μεσα στη μερα θα εκανα κ εγω καμια δουλεια κ θα ενιωθα καλυτερα. ο αντρας μου ειναι τοσο πιο ψυχραιμος, το χαιρεται το μωρακι μας ολη την ωρα , εγω μονο καθομαι κ γκρινιαζω συνεχεια. μετα τις 40 δεν θα βελτιωθει λιγο η κατασταση? σ'αυτο ελπιζω. παω γιατι παλι ξυπνια ειναι, δυσκολο βραδυ μας περιμενει ξανα. καληνυχτα!

γεια σας κοριτσια μου θελω να σας ευχαριστησω ολες μεσα απο την καρδια μου για το ενδιαφερον σας κ την αγαπη που μου δειχνετε...σαφως και με ενδιαφερει απο ολες σας η γνωμη σας και ειναι σεβαστες για μενα!! αλλωστε το ενδιαφερον σας μου το εχετε δειξει παρα πολλες φορες...

τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα ,,,απο το πρωι εκανα 39.6 πυρετο επαθα σπασμους και ημουν με 5 κουβερτες κ ενα παπλωμα και ετρεμα σαν το ψαρι..τωρα εχω 38.8 πηρα παναντολ ...το γαλα το κοψαμε αναγκαστικα με ειδε η γιατρος κ παρολο που ειναι πολυ υπερ του θηλασμου η μαστιτιδα που επαθα κ στα 2 στηθια ειναι πολυ προχωρημενη και σοβαρη κ δεν υπαρχει ανατροπη...ξεκινησα τα χαπακια αντιβιωση υποθετα για τον πονο κ παναντολ για τον πυρετο..το βραδυ μου ειπε η γιατρος θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα γιατι θα ξεκινησουν οι αφορητοι πονοι και ισως να ανεβασω και 40 πυρετο...μιλησαμε με την γιατρο και επειδη ξερει τι περασα ειναι χειροτερα να μην μπορω να κοιταξω το μωρο μου και να ταλαιπωριεμαι απο την στιγμη που η μικρη δεν επαιρνε θηλες...επαθα πολυ χοντρη φλεγμονη ολο το στηθος ειναι κατακοκκινο και δεν μπορουσαμε να το σωσουμε με τετοιο πυρετο που εκανα γιατι χειροτερευε η κατασταση...

2 μερες θα ειναι μαρτυρικες για εμενα αλλα μετα θα ηρεμησω κ θα εχω χρονο να δωσω περισσοτερη αγαπη στο μωρο μου...προς το παρον ουτε αγκαλια δεν μπορω να την παρω γιατι ποναω πολυ...και στεναχωριεμαι...

περαστικα βρε ποπη κ αγυριστα! μακαρι να μην περασει γρηγορα κ ανωδυνα! κ εννοειται μη σκας για τον θηλασμο, σημασια εχει να εισαι εσυ καλα!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπη κουράγιο κορίτσι μου. Είναι πολύς ο πόνος αλλά θα περάσει. Μόλις πάρεις 3 χάπια αντιβίωση συνήθως στρώνει η κατάσταση άρα από αύριο θα είσαι καλύτερα. Σου εύχομαι ένα όσο το δυνατόν πιο ήσυχο βράδυ. Και μην στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να την πάρεις τώρα αγκαλιά. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα της λείψει ποτέ ούτε η αγκαλιά σου ούτε η αγάπη σου.

ευχαριστω πολυ σονια μου!! τελικα δεν τα καταφερα,,,,:-(:-(:-(

παιρνω κ αντιβιωση κ παναντολ κ υποθετα ανα 4 ωρες και τα χαπακια για το κοψιμο...ειναι απιστευτο αν δεις τι χοντρη μαστιτιδα επαθα κ στα 2 στηθια,,,ειναι παντζαρια και τα 2 κ πονανε πολυ...και εχω κ τον πυρετο που με εχει τρελανει....η γιατρος μου προσπαθησε να το σωσουμε απο το πρωι και επειδη χειροτερευε τωρα το βραδυ πηρα το πρωτο χαπακι...

με φοβιζει τι θα περασω το βραδυ αλλα θα σφιξω τα δοντια μου κ θα το ξεπερασω κ αυτο...η καημενουλα μου θελει την αγκαλια μου κ εγω δεν μπορω να την κρατησω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποπάκη το μωράκι σου ήρθε στην αγκαλιά σου, αυτό έχει σημασία και όχι ο τρόπος. Ο φυσιολογικός τοκετός είναι απλά ένας άλλος τρόπος να αγγίξεις την ευτυχία.

Όσο για τον θηλασμό, προσπάθησες αρκετά, δεν σου έκατσε καλά, δεν πειράζει. Η μικρή σου θα σε αγαπάει το ίδιο κοπέλα μου.

Κανένα από τα δύο που λές ότι ήθελες αλλά δεν έζησες δεν σε κάνει λιγότερο μάνα. Έχεις ένα γερό παιδάκι που θα γεμίζει χαρά το σπίτι σου και εσύ θα είσαι εκεί να το απολαμβάνεις. Αυτό μόνο να σκέφτεσαι και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
δεν με πειραζει η αλλαγη, απλα θα'θελα ενα προγραμμα. τι ζηταω θα μου πειτε τωρα, προγραμμα με ενα νεογεννητο! αν κοιμοταν τουλαχιστον μεσα στη μερα θα εκανα κ εγω καμια δουλεια κ θα ενιωθα καλυτερα. ο αντρας μου ειναι τοσο πιο ψυχραιμος, το χαιρεται το μωρακι μας ολη την ωρα , εγω μονο καθομαι κ γκρινιαζω συνεχεια. μετα τις 40 δεν θα βελτιωθει λιγο η κατασταση? σ'αυτο ελπιζω. παω γιατι παλι ξυπνια ειναι, δυσκολο βραδυ μας περιμενει ξανα. καληνυχτα!

περαστικα βρε ποπη κ αγυριστα! μακαρι να μην περασει γρηγορα κ ανωδυνα! κ εννοειται μη σκας για τον θηλασμο, σημασια εχει να εισαι εσυ καλα!!

Τί τραβας κ συ βρε Ποπάκι πάλι??Περαστικα σου!

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου γλυκα ,,πραγματικα μου δινετε πολυ κουραγιο!!

παντως οταν πηρα το χαπακι ενιωσα τρομερες τυψεις...

αλλα το μονο που με νοιαζει πλεον ειναι να δωσω παραπανω αγαπη στην μικρη μου γιατι τοσες μερες ολη την ενεργεια μου την εδινα στο να θηλασω και στο θηλαστρο κ στο γαλα κ οχι στο μωρο...

B4Itp2.png

ευχαριστω πολυ σονια μου!! τελικα δεν τα καταφερα,,,,:-(:-(:-(

παιρνω κ αντιβιωση κ παναντολ κ υποθετα ανα 4 ωρες και τα χαπακια για το κοψιμο...ειναι απιστευτο αν δεις τι χοντρη μαστιτιδα επαθα κ στα 2 στηθια,,,ειναι παντζαρια και τα 2 κ πονανε πολυ...και εχω κ τον πυρετο που με εχει τρελανει....η γιατρος μου προσπαθησε να το σωσουμε απο το πρωι και επειδη χειροτερευε τωρα το βραδυ πηρα το πρωτο χαπακι...

με φοβιζει τι θα περασω το βραδυ αλλα θα σφιξω τα δοντια μου κ θα το ξεπερασω κ αυτο...η καημενουλα μου θελει την αγκαλια μου κ εγω δεν μπορω να την κρατησω...

Δεν πειράζει βρε Πόπη σημασία έχει ότι το προσπάθησες και δεν παράτας τα όπλα έτσι απλά αλλά γιατί συνάντησες μεγάλη δυσκολία. Το κρύο ή το ζεστό δεν σε ανακουφίζει καθόλου? Τι σου είπε η γιατρός να κάνεις? Μόνο τα χάπια? Τίποτα άλλο? Την ξαδέρφη μου στην Γερμανία η μαία όταν έπαθε μαστίτιδα της έβαζε σε χαρτί κουζίνας στραγγιστό γιαούρτι, έκοβε μια τρύπα για να μένει η ρώγα εκτός και το έβαζε στο ψυγείο. Και μετά της το έβαζε στο στήθος για ανακούφηση από τον πόνο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

να σας πω κ ενα ευχαριστο για να μην σας μιζεριαζω και εγω...οργανωνουμε τον γαμο μας (θρησκευτικο) και την βαφτιση!! θα το κανουμε τελικα το καλοκαιρι κατα τις 28 ιουλιου!! μολις σαραντησω ξεκιναω ερευνα αγορας και πληρη οργανωση!!θα παιρνω μαζι μου κ την μπεμπα μολις ανοιξει ο καιρος!!

B4Itp2.png

να σας πω κ ενα ευχαριστο για να μην σας μιζεριαζω και εγω...οργανωνουμε τον γαμο μας (θρησκευτικο) και την βαφτιση!! θα το κανουμε τελικα το καλοκαιρι κατα τις 28 ιουλιου!! μολις σαραντησω ξεκιναω ερευνα αγορας και πληρη οργανωση!!θα παιρνω μαζι μου κ την μπεμπα μολις ανοιξει ο καιρος!!

Μπράβο πολύ όμορφα νέα! Θα βοηθάει και η κόρη στην επιλογή του νυφικού της μαμάς.

Αλλά μην στεναχωριέσαι ότι μας μιζεριάζεις αν έχεις ανάγκη να τα πείς εδώ είμαστε. Είναι χειρότερα να τα κρατάς μέσα σου.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Πόπη μου οεραστικα σου κοπελα μου κανε ενα τελευταιο κουραγιο και ολα θα περασουν σε λιγες μερες.Μη σκεφτεσαι τιποτα μονο να γινεις γρηγορα καλα για να παρεις την μπεμπουλα σου αγκαλια!Ηρωας εισαι με οσα εχεις τραβηξει για τη μικρη σου

Γωγω μου κοπελα μου το μωρο ανατρεπει τα παντα κανε υπομονη σε 3 μηνες θα μπειτε σε προγραμμα οχι αυτο που ειχες αλλα ενα αλλο που θα βολευει κι εσενα και το μωρο μη στεναχωριεσαι και μη το παιρνεις βαρια δε κανει στη φαση που εισαι.Στα λεω γιατι στο γιο μου μια καταθλιψη την τραβηξα μη παθεις τα ιδια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Πόπη μου γλυκια....Επειδη ζησαμε μαζι σου ολη σου την ταλαιπωρια με την εγκυμοσυνη ξερω οτι απο ολο αυτο που σου συμβαινει τωρα εχει ενα καλο.... σε εκανε αγωνιστρια και σιγουρα πιο δυνατη!!! Θα εισαι η καλυτερη μανουλα απο δω και περα για το κοριτσακι σου!!

Δεν σε κανει λιγοτερο μανα ουτε η καισαρικη ουτε το ξενο γαλα.... Εξάλλου μανα ειναι αυτη που δινει αγάπη στο παιδι της και πιστεψε με αυτο θα "θυμαται" το μωρο σου μεγαλώνοντας και οχι οτι θηλασε το ζιζι σου!!! (το ρίχνω ως συνήθως και λίγο στην πλακίτσα ε?)

Αντε και όταν ανοίξει ο καιρός θα βρεθούμε και θα τα λεμε κ ολα θα ειναι παρελθον!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει βρε Πόπη σημασία έχει ότι το προσπάθησες και δεν παράτας τα όπλα έτσι απλά αλλά γιατί συνάντησες μεγάλη δυσκολία. Το κρύο ή το ζεστό δεν σε ανακουφίζει καθόλου? Τι σου είπε η γιατρός να κάνεις? Μόνο τα χάπια? Τίποτα άλλο? Την ξαδέρφη μου στην Γερμανία η μαία όταν έπαθε μαστίτιδα της έβαζε σε χαρτί κουζίνας στραγγιστό γιαούρτι, έκοβε μια τρύπα για να μένει η ρώγα εκτός και το έβαζε στο ψυγείο. Και μετά της το έβαζε στο στήθος για ανακούφηση από τον πόνο.

κανω κομπρεσες με κρυο νερακι ..η γιατρος με ειπε για μολυβδονερο αλλα τα φαρμακεια δεν πουλανε πλεον μολυβδονερο...κανω συνεχεια κομπρεσες...καλο μου ακουγετε αυτο με το γιαουρτι θα το δοκιμασω...καλα ελεος λεω και εγω μαστιτιδα και στα 2 στηθη?? τι να πω??δλδ ολα τα εχω παθει κ προ γεννας και μετα γεννας...τι να πω η Ταλαιπωρια η ιδια ειμαι...

B4Itp2.png

Μπράβο πολύ όμορφα νέα! Θα βοηθάει και η κόρη στην επιλογή του νυφικού της μαμάς.

Αλλά μην στεναχωριέσαι ότι μας μιζεριάζεις αν έχεις ανάγκη να τα πείς εδώ είμαστε. Είναι χειρότερα να τα κρατάς μέσα σου.

το ξερω σονια μου γιαυτο σας λεω καθε σκεψεις μου και ανησυχιες μου!!αλλωστε γιαυτο ειμαστε ολες εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη!!

Πόπη μου οεραστικα σου κοπελα μου κανε ενα τελευταιο κουραγιο και ολα θα περασουν σε λιγες μερες.Μη σκεφτεσαι τιποτα μονο να γινεις γρηγορα καλα για να παρεις την μπεμπουλα σου αγκαλια!Ηρωας εισαι με οσα εχεις τραβηξει για τη μικρη σου

Γωγω μου κοπελα μου το μωρο ανατρεπει τα παντα κανε υπομονη σε 3 μηνες θα μπειτε σε προγραμμα οχι αυτο που ειχες αλλα ενα αλλο που θα βολευει κι εσενα και το μωρο μη στεναχωριεσαι και μη το παιρνεις βαρια δε κανει στη φαση που εισαι.Στα λεω γιατι στο γιο μου μια καταθλιψη την τραβηξα μη παθεις τα ιδια.

σε ευχαριστω πολυ γεωργια μου γλυκεια!! θα αρχισω απο δω κ περα να τα βλεπω πιο αισιοδοξα τα πραγματα...

οσο για τον γαμο ναι θα σας στελνω φωτο να μου λετε την γνωμη σας!!:wink:;-)

Πόπη μου γλυκια....Επειδη ζησαμε μαζι σου ολη σου την ταλαιπωρια με την εγκυμοσυνη ξερω οτι απο ολο αυτο που σου συμβαινει τωρα εχει ενα καλο.... σε εκανε αγωνιστρια και σιγουρα πιο δυνατη!!! Θα εισαι η καλυτερη μανουλα απο δω και περα για το κοριτσακι σου!!

Δεν σε κανει λιγοτερο μανα ουτε η καισαρικη ουτε το ξενο γαλα.... Εξάλλου μανα ειναι αυτη που δινει αγάπη στο παιδι της και πιστεψε με αυτο θα "θυμαται" το μωρο σου μεγαλώνοντας και οχι οτι θηλασε το ζιζι σου!!! (το ρίχνω ως συνήθως και λίγο στην πλακίτσα ε?)

Αντε και όταν ανοίξει ο καιρός θα βρεθούμε και θα τα λεμε κ ολα θα ειναι παρελθον!!

αχ δωρακι μου αγαπη μου με εχετε ζησει και απο την καλη μου κ απο την αναποδη μου...με ξερετε πλεον πολυ καλα!!!παντα ολες θα προσπαθουμε για το καλυτερο των παιδιων μας!! ολες η καθεμια ξεχωριστα εχουμε δωσει την μαχη μας και βγαινουμε ολες πιο δυνατες!!!ετσι ειμαστε εμεις οι γυναικες κ οι μανουλες!!! εγω σαν αντοχιτζου που ημουν δεν θα το βαζω ποτε κατω..

ανυπομονω να ανοιξει ο καιρος να πιουμε τα καφεδακια μας κ απο κοντα!!!

B4Itp2.png

κοριτσια μου σας αφηνω γιατι αρχιζει κ περναει η δραση του παναντολ και με επιασε ριγος ανεβαζω πυρετο παλι παω να κουκουλωθω ...ευχομαι να εχετε ενα ομορφο βραδυ με τα μπεμπακια σας!! και εγω ενα ανωδυνο βραδυ χωρις πονους...φιλακια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Ποπάκι καλα θα κανεις να ξεκουραστεις εσυ τωρα κ να μην καθεσαι στον υπολογιστη...

Σας καληνυχτω κι εγω αν κ ακουω την μικρη μου κανει θορυβους σαν να ξυπναει...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Περιμενω τον αντρουλη μου να μου φερει goodys τι μονο οταν ημασταν γκαστρουλες θα ειχαμε γουστα?χαχαχα!!!

Η μικρη μολις κοιμηθηκε και θα το ριξω εξω χαχαχα καλο βραδυ και απο μενα

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...