Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λιτσακι μου στα μαιευτηρια νομιζω δεν πανε παιδακια αρα δεν θα εχει πολλα μικροβια...αλλα στην εση σου θα καθομουν στα αυγα μου γιατι ποτε δεν ξερεις....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η πεθερα μου θα το κραταει δυτηχως μανουλα δεν εχω πια. δηλαδη λες να αρχισω νωριτερα, εκεινη την ωρα που θα λειπω να δινει η πεθερα μου μπουκαλι?

αχ αγχωνομαι ρε γμτ που θα πρεπει να γυρισω τοσο νωρις αλλα δεν γινεται αλλιως.. να σε ρωτησω κατι.. εχω σουβλιες στο στηθος αυτο τι ειναι?

Σόρρυ δεν ήξερα. Ναι καλό είναι να αρχίσεις νωρίτερα έτσι ώστε και το μωρό να συνηθήσει το μπουκάλι εκείνη την ώρα και το στήθος σου να προσαρμοστεί να μην παράγει εκείνη την ώρα. Και φυσικά και η γιαγιά να συνηθήσει να έχει το μωρό. Είπαμε και εγώ γυρίζω τον Απρίλιο. Η μια θα παρηγορεί την άλλη. Δεν σκέφτηκες να αντλείς αυτό το γεύμα αντί να δίνεις ξένο?

Εγώ σουβλιές νοιώθω καμιά φορά όταν έχω ώρα να θηλάσω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

ποια πιπιλα να παρω βρε κοριτσια?

Λιτσακι μου τι κανεις? πονας κ εσυ ε? φαντασου φοραω κ τις θηλες σιλικονης κ παλι οναω τρελλα... κ μετα απο τον θηλασμο οταν φοραω το σουτιεν κ παλι ποναω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι ειναι αυτο ρε παιδια?

http://anaggelioxoros.blogspot.com/2010/10/chicco-physio.html

Ναι αυτή είναι η πιπίλα που λέει η Ελευθερία αλλά και αυτό που έβαλες είναι αλήθεια. Τις είχανε κάνει ανάκληση. Και εγώ είχα καταθορυβηθεί τότε γιατί ο γιος μου τέτοια έπερνε και τις είχα πετάξει όλες τις chico που είχα και είχα πάρει μόνο σιλικόνη. Και στην μπέμπα τώρα πήρα την ίδια αλλά σε σιλικόνη γιατί φοβάμε.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Λιτσακι μου στα μαιευτηρια νομιζω δεν πανε παιδακια αρα δεν θα εχει πολλα μικροβια...αλλα στην εση σου θα καθομουν στα αυγα μου γιατι ποτε δεν ξερεις....

κ εγω προς τα εκει γερνω..απο τη μια θελω πολυ να παω αλλα μια στραβη να γινει κ να αρρωστησει το νινι μου,θα βαραω το κεφαλι μουσ τον τοιχο!

εσεις ποτε ξεκινησατε η θα ξεκινησετε βολτες μονες σας βρε κοριτσια;θελω πολυ να παω να πιω ενα καφεδακι εστω μια ωριτσα εδω στη γειτονια με τον αντρουλη μου και την παρεουλα μας!κ οταν με το καλο ξεπεταχτει κ λιγο η μπεμπουλα και ανοιξει κ ο καιρος,θα ξεκινησουμε οικογενειακες βολτουλες!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Σόρρυ δεν ήξερα. Ναι καλό είναι να αρχίσεις νωρίτερα έτσι ώστε και το μωρό να συνηθήσει το μπουκάλι εκείνη την ώρα και το στήθος σου να προσαρμοστεί να μην παράγει εκείνη την ώρα. Και φυσικά και η γιαγιά να συνηθήσει να έχει το μωρό. Είπαμε και εγώ γυρίζω τον Απρίλιο. Η μια θα παρηγορεί την άλλη. Δεν σκέφτηκες να αντλείς αυτό το γεύμα αντί να δίνεις ξένο?

Εγώ σουβλιές νοιώθω καμιά φορά όταν έχω ώρα να θηλάσω.

δοκιμασα να αντλω αλλα δεν μπορω ποναω παρα πολυ κ δεν βγαζω κιολας. αλλα δεν με πειραζει να δινω κ ξενο. αρκει να πινει κ απο μενα.

α και εσυ γυρνας νωρις τωρα το θυμηθηκα. ναι πακετο θα φαμε αλλα τι να κανουμε να λεμε κ δοξα τω θεο που εχουμε δουλεια ετσι που παμε...

αχ γενικα ενω εχω γαλα μου την εχουν βαρεσει λιγο οι θηλες σιλικονης καθε φορα να τις κολησω σωστα να μην τις βγαλει η μπεμπα κ να ποναω κ τοσο πολυ... τα νευρα μου.. μα καλα γιατι ποναω τωρα ξαφνικα? τι εγινε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λιτσακι μου τι κανεις? πονας κ εσυ ε? φαντασου φοραω κ τις θηλες σιλικονης κ παλι οναω τρελλα... κ μετα απο τον θηλασμο οταν φοραω το σουτιεν κ παλι ποναω...

ασε,κ εγω που τις δοκιμασα,ο πονος ιδιος ηταν!!και γεμιζε κ κοκκινιλες η μικρη!!

φευγω,ξυπνησε η μαιμουδιτσα μου!!!!!!!1

GjJbp3.png7IWup3.png

Μήπως έχεις κάνει καμία ραγάδα στην θηλή και πονάει τόσο?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ναι αυτή είναι η πιπίλα που λέει η Ελευθερία αλλά και αυτό που έβαλες είναι αλήθεια. Τις είχανε κάνει ανάκληση. Και εγώ είχα καταθορυβηθεί τότε γιατί ο γιος μου τέτοια έπερνε και τις είχα πετάξει όλες τις chico που είχα και είχα πάρει μόνο σιλικόνη. Και στην μπέμπα τώρα πήρα την ίδια αλλά σε σιλικόνη γιατί φοβάμε.

chicco_pipila_olo_silikone_physio_soft_0m.jpg

αυτη??

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μήπως έχεις κάνει καμία ραγάδα στην θηλή και πονάει τόσο?

τι ειναι η ραγαδα στη θηλη? πως μοιαζει? παντως ειναι λιγο τρυματισμενες βαζω γαλα αλλα δεν μου εχει κανει κ πολλα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

δοκιμασα να αντλω αλλα δεν μπορω ποναω παρα πολυ κ δεν βγαζω κιολας. αλλα δεν με πειραζει να δινω κ ξενο. αρκει να πινει κ απο μενα.

α και εσυ γυρνας νωρις τωρα το θυμηθηκα. ναι πακετο θα φαμε αλλα τι να κανουμε να λεμε κ δοξα τω θεο που εχουμε δουλεια ετσι που παμε...

αχ γενικα εν εχω γαλα μου την εχουν βαρεσει λιγο οι θηλες σιλικονης καθε φορα να τις κολησω σωστα να μην τις βγαλει η μπεμπα κ να ποναω κ τοσο πολυ... τα νευρα μου.. μα καλα γιατι ποναω τωρα ξαφνικα? τι εγινε?

Με τι δοκίμασες να αντλήσεις? Το ότι δεν βγάζεις τώρα μπορεί να διορθωθεί μέσα σε μερικές βδομάδες που θα γυρίσεις αλλά αν πονάς είναι άλλο θέμα. Ναι είναι λίγο μανίκι οι θηλές σιλικόνης.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

κ εγω προς τα εκει γερνω..απο τη μια θελω πολυ να παω αλλα μια στραβη να γινει κ να αρρωστησει το νινι μου,θα βαραω το κεφαλι μουσ τον τοιχο!

εσεις ποτε ξεκινησατε η θα ξεκινησετε βολτες μονες σας βρε κοριτσια;θελω πολυ να παω να πιω ενα καφεδακι εστω μια ωριτσα εδω στη γειτονια με τον αντρουλη μου και την παρεουλα μας!κ οταν με το καλο ξεπεταχτει κ λιγο η μπεμπουλα και ανοιξει κ ο καιρος,θα ξεκινησουμε οικογενειακες βολτουλες!!!!!

ναι αστο τωρα καλυτερα βρε Λιτσακι... θα καταλαβει η κοπελα..

μολις σαραντησουμε κ φτιαξει κ λιγο ο καιρος βουρ για βολτες κ εμεις!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι ειναι η ραγαδα στη θηλη? πως μοιαζει? παντως ειναι λιγο τρυματισμενες βαζω γαλα αλλα δεν μου εχει κανει κ πολλα

Αν μετακινήσεις τη ρώγα δεξιά αριστερά είναι σαν μια μικρή κόκκινη σχισμή. Στο σημείο εκείνο έχει ανοίξει λίγο και ίσως γι αυτό να πονάει. Purelan έχεις δοκιμάσει? Ή την άλλη την Lasinoh?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...