Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

πραγματικα φτου φτου!!!

εμενα ολη μερα ηταν ξυπνια αρκετες ωρες τωρα κοιμηθηκε κ θα επρεπε να παω κ εγω αλλα δεν μου ερχεται ρε γμτ...παλι θα υποφερω το βραδι...

Δεν σου ερχεται?Μωρε αν πας θα ξεραθεις αλλα πιστευω οτι αν εχεις 2 ωρες κενο, θελεις να τα κανεις ολα μαζεμενα!

Αχ ναι..ειναι καλη(να την ξαναφτυσω Θεε μου).Τωρα προσπαθει να κοιμηθει παλι..νανουριζεται.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απο μένα μανουλες-αγωνίστριες!!!

Εμεις προσπαθούμε να μάθουμε την πιπίλα αλλά η καημένη δεν ξερει να την ρουφαει με τον πιπιλιστικο τρόπο αλλά με τον τρόπο του θηλασμού...την λυπάμαι,σαν να την κοροιδεύουμε ειναι!! Αλλα δεν γινεται πρεπει να την μάθει!

Κορίτσια η Πόπη θα πήγαινε στην γιατρό της κατα τις 5 μιση,περιμενουμε νέα της!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βρε κοριτσια να κανω κ εγω μια ερωτηση?

επειδη μετα το πασχα δηλαδη σε ενα μηνα περιπου θα γυρισω στην δουλεια πως θα γινει να συνεχισω με μεικτο θηλασμο? τωρα δινω μονο ενα γευμα ξενο την ημερα το βραδι αλλα θελω να βαλω αλλο ενα ετσι ωστε οταν λειπω στην δουλεια να της το δινει η γιαγια της. λετε να υπαρχει προβλημα?

εσυ Νικη τι κανεις τωρα με το μεικτο? ποσα γευματα δινεις ξενο?

Σονια μου νομιζω οτι παρεξηγησες την Αννα. απλα επειδη εχει περασει πολλα η Ποπη δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπει ο θηλασμος. αν ειναι να ειναι καλυτερα στην ψυχολογια της δεν ειναι προτιμοτερο? βεβαια εκεινη αποφασιζει, εμεις απλα εκφραζουμε την γνωμη μας (εννοειται με τις πιο αγνες προθεσεις) κ απο κει κ περα η Ποπη θα κανει το καλυτερο γι εκεινη κ την μπεμπουλα της..

α να ρωτησω κατι... σημερα εδωσα λιγο ξενο πριν γιατι με ειχε τρελανει στον πονο ετσι που με ρουφαγε η μικρη.. νομιζω θα μου ξεκολλησει την θηλη μερικες φορες...

λετε να ρουφει ετσι εντονα επειδη δεν εχω αρκετο γαλα? προσπαθει να μου αυξησει τη παραγωγη? πραγματικα πολυ δυνατος πονος ρε κοριτσια...

Καλησπέρα Μαργαρίτα. Δεν είπα ποτέ ότι χάθηκε και ο κόσμος αν σταματήσει ο θηλασμός. Φυσικά και η Πόπη θα αποφασίσει τι θα κάνει. Ούτε εγώ τις είπα τι να κάνει. Και εγώ την γνώμη μου είπα σύμφωνα με αυτά που έχω περάσει. Και φυσικά πρέπει να έχει καλή ψυχολογία για να χαίρετε το παιδάκι της. Μάλλον το δικό μου μήνυμα παρεξηγήθηκε. Είχα απλά πρόθεση να βοηθήσω και όχι να τρωμάξω.

Αφού είναι να γυρίσεις στη δουλειά σε έναν μήνα 2 με 3 εβδομάδες νωρίτερα θα αρχίσει να κρατάει το μωρό η μαμά σου τις ώρες που είναι να λείπεις από το σπίτι και θα τις δίνει και το μπουκάλι με το ξένο γάλα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα εμενα χθες κοιμηθηκαν ξερες απο τις 8.30 το βραδυ ως τις 2,30 και μετα δεν ηθελαν αλλο νανι,,,:( ευτυχως ειχα τη μαμα μου χθες που εκατσε ως τις 7 το πρωι που κοιμηθηκαν αλλιως δεν ξερω τί θα εκανα τοσες ωρες...:(

πωπω... τρελο πακετο.. εσυ ποτε κοιμηθηκες? και καλα τι εκαναν τοση ωρα ξυπνιες? αχ ποτε θα μπει ενα σχετικο προγραμμα?

Δεν σου ερχεται?Μωρε αν πας θα ξεραθεις αλλα πιστευω οτι αν εχεις 2 ωρες κενο, θελεις να τα κανεις ολα μαζεμενα!

Αχ ναι..ειναι καλη(να την ξαναφτυσω Θεε μου).Τωρα προσπαθει να κοιμηθει παλι..νανουριζεται.

με πιανει αγχος οτι μολις θα πα να ξαπλωσω θα ξυπνησει κ θα μεινω με τη γλυκα.. οποτε προτιμω αυπνη! κουλο ε? χαχαχα ναι εκανα διαφορα..μπανιο αποστειρωσα κατι μπιμπερο, απλωσα, ετσι κ αλλιως θα ερθει κ ο μπαμπας κατα τις 10μιση κ θα την παρει λιγο να ξεραθω.. τωρα σε λιγο α ξυπνησει με αγριες διαθεσεις φαγητου! κ θα τρωει πολυυυυυυ ωρα! κ πονανε κ οι θηλες μου ρε γμτ... δεν θελω καν να το σκεφτομαι..

Γεια σας κ απο μένα μανουλες-αγωνίστριες!!!

Εμεις προσπαθούμε να μάθουμε την πιπίλα αλλά η καημένη δεν ξερει να την ρουφαει με τον πιπιλιστικο τρόπο αλλά με τον τρόπο του θηλασμού...την λυπάμαι,σαν να την κοροιδεύουμε ειναι!! Αλλα δεν γινεται πρεπει να την μάθει!

Κορίτσια η Πόπη θα πήγαινε στην γιατρό της κατα τις 5 μιση,περιμενουμε νέα της!

κ εμεις της βαλαμε μια πιπιλα κ την εφτυσε δεν γουσταρει καθολου... μια nuk εχω σκεφτομαι να δοκιμασω κ τιποτα αλλο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

:tongue:

Δεν χρειάζεται να δίνεις 2 στήθη σε κάθε γεύμα γιατί θα παίρνει μόνο το ελαφρύ γάλα. Εμένα που τρώει πιο συχνά τις δίνω 2 και 3 φορές το ίδιο στήθος μέχρι να αδειάσει και μετά προσφέρω το άλλο.

Η μικρή μου έπιασε την chicco physio, την δοκίμασες αυτήν?Είναι πολύ φιλική σε όσα θηλάζουν. Το βράδυ και εμένα τρώει πολύ πιο συχνά, μαζεύει δυνάμεις για την νύχτα:tongue:

Στον γιο μου έδινα και τα δύο σε κάθε γεύμα. Στην μπέμπα δίνω μόνο το ένα. Ναι και εγώ έτσι κάνω. Τώρα πριν από λίγο ήταν η τρίτη φορά που έφαγε από το αριστερό γιατί τις 2 προηγούμενες απλά έφαγε από λίγο και τώρα το άδειασε. Και ο γιος μου αυτήν την πιπίλα έπερνε μόνο. Την αγόρασα για την μικρή αλλά δεν την πιάνει. Της πήρα και Mum αλλά πάλι δεν τις πιάνει-και σιλικόνη και λάτεξ. Δεν θα σκάσω κιόλλας που δεν την παίρνει. Έτσι ακριβώς και η δικιά μου τέτοια ώρα τρώει πιο συχνά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα Μαργαρίτα. Δεν είπα ποτέ ότι χάθηκε και ο κόσμος αν σταματήσει ο θηλασμός. Φυσικά και η Πόπη θα αποφασίσει τι θα κάνει. Ούτε εγώ τις είπα τι να κάνει. Και εγώ την γνώμη μου είπα σύμφωνα με αυτά που έχω περάσει. Και φυσικά πρέπει να έχει καλή ψυχολογία για να χαίρετε το παιδάκι της. Μάλλον το δικό μου μήνυμα παρεξηγήθηκε. Είχα απλά πρόθεση να βοηθήσω και όχι να τρωμάξω.

Αφού είναι να γυρίσεις στη δουλειά σε έναν μήνα 2 με 3 εβδομάδες νωρίτερα θα αρχίσει να κρατάει το μωρό η μαμά σου τις ώρες που είναι να λείπεις από το σπίτι και θα τις δίνει και το μπουκάλι με το ξένο γάλα.

η πεθερα μου θα το κραταει δυτηχως μανουλα δεν εχω πια. δηλαδη λες να αρχισω νωριτερα, εκεινη την ωρα που θα λειπω να δινει η πεθερα μου μπουκαλι?

αχ αγχωνομαι ρε γμτ που θα πρεπει να γυρισω τοσο νωρις αλλα δεν γινεται αλλιως.. να σε ρωτησω κατι.. εχω σουβλιες στο στηθος αυτο τι ειναι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι!!

Γεωργια με το καλο να βολευτειτε στο καινουργιο σπιτακι!!

Δωρακι κ εμενα τη nuk δεν την πηρε με τιποτα η μικρη!μονο chicco πηρε.εχω μια απλη κ πηρα κ αυτην που λες τη διαφανη!πολυ γελιο!!!σημερα της την εδωσα πρωτη φορα και λιωσαμε με τον αντρα μου!

αχ εμενα μαλλον ψοφησε εχθες η καημενη κ σημερα οοοολη μερα κοιμαται!μονο για φαι και αλλαγμα ξυπναει!!τι θα την κανω;;δεν κοιμαται,ανησυχω,κοιμαται,παλι ανησυχω!!που θα παει αυτη η κατασταση;;

κοριτσια να ρωτησω...εγω την ελεγχω συχνα για κακακια απο το πλαι,και αν δω οτι τα εκανε την αλλαζω αμεσως.αν ομως κανει ωρες να κανει κακακια,δεν ξερω στις ποσες ωρες να αλλαξω πανα,δεδομενου οτι δεν καταλαβαινω ποτε κανει τσισακια..εσεις καθε ποτε τα αλλαζετε αν δεν κανουν κακα;;

Μαργαριτα κ εγω μονο που σκεφτομαι οτι ειναι να θηλασω με πιανει τρελο αγχος γιατι σκεφτομαι τον πονο..η αριστερη εχει στρωσει αρκετα,αλλα η δεξια μου η θηλη παλι χαλια ειναι!απο την κλινικη ακομη ποναει συτο το στηθος στο θηλασμο..κουραστηκα!σιγουρα πλεον τη βαζω σωστα την μπεμπα,κ συτη ρουφαει επισης σωστα,αλλα επειδη ειναι ηδη ερεθισμενη η θηλη,γινεται πανικος καθε φορα!παλευω με κρεμες κ τοπλες αλλα οταν ζηταει συχνα,δεν προλαβαινω να κανω δουλεια!

σημερα βγηκα πρωτη φορα απο το σπιτι!!πηρα αερα!!πηγα στο φαρμακειο κ ημουν σα χαζοζαρουμενο!!

κοριτσια να ρωτησω..εχθες γεννησε η κουμπαρα μου κ θελω πολυ να παω να τη δω.απλα φοβαμαι να αφησω τη μικρη κ επισης φοβαμαι για τις ιωσεις που ειναι σε εξαρση..οχι συγκεκριμενα για το μαιευτηριο,απλα επειδη θα βγω..μολις πηραμε μισο σαραντισμο...εσεις τι θα κανατε;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...