Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα πράσινα κακά είναι εκτός από σημάδι ό,τι παίρνει μόνο ελαφρύ γάλα και σημάδι ίωσης. Τέτοια είχε και η μικρή μου όταν ήμασταν στο νοσοκομείο.

Τα φορμάκια είναι marasil, mayoral & prenatal!

Δεν δείχνει όμως να έχει τίποτα συμπτώματα για ίωση. Μύξες δεν έχουμε, ούτε βήχουμε και η θερμοκρασία μας είναι μια χαρά. Και από κέφια επίσης είναι μια χαρά. Τι να πώ. Θα δώ τι θα κάνει την επόμενη φορά που θα κάνει κακά και βλέπουμε.

Όλα τα φορμάκια ότι μάρκα και να είναι εγώ είδα ότι είναι για μικρότερα παιδιά από ότι λένε. Και όχι μόνο τα φορμάκια. Και για τον γιο μου τα ρούχα έτσι είναι. Αφού σε μερικά τώρα φοράει για 4 χρονών.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρακολούθα τα κακά της. Γεύμα και στήθος δίνεις?Παίρνει πιπίλα η δικιά σου? Μόνο η δικιά μου τρώει ανά 1 ώρα?Τώρα προσπαθώ να της το κάνω ανά 1,5.

Αυτό θα κάνω θα δώ τι κακά θα μου κάνει. Σήμερα έκανε 4 φορές μέχρι τώρα και μόνο η τελευταία ήταν πράσινα. Ναι γεύμα και στήθος τρώμε. Όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να τις δώσω και τα δύο σε κάθε γεύμα. Πιπίλα δεν θέλει με τίποτα να πάρει αν και προσπάθησα μερικές φορές με διάφορες πιπίλες. Μόλις την βάζω στο στόμα της αναγουλιάζει και είναι έτοιμη να κάνει εμετό. Το βράδυ και τα πρωινά είναι συνήθως στις 2 με 2μιση ώρες. Το απόγευμα και μέχρι τις 10μιση που θα κοιμηθεί χάνω την μπάλα και δεν ξέρω ανά πόση ώρα τρώει. Είναι σχεδόν συνέχεια στο στήθος. Αλλά αφού κοιμηθεί στις 10μιση θα ξυπνήσει το νωρίτερο 3 και το αργότερο 5 και μετά στάνταρ στις 7μιση.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Η απόφαση φυσικά και θα είναι δική της και κανενός άλλου. Και ότι της έγραψα το έγραψα για να την βοηθήσω και όχι για να επιβάλλω την γνώμη μου ή να την πανικοβάλλω ή να την τρομάξω. Απλά ξέρω ότι όταν πέρνεις τα χάπια δεν πρέπει να κάνεις αντλήσεις. Όταν όμως έχεις μαστίτιδα πως θα βγάλεις το γάλα για να περάσει αν δεν κάνει να κάνει αντλήσεις? Εντάξει αν πειράζει που έδωσα συμβουλές για να συνεχίσει το θηλασμό δεν θα το ξανακάνω. Αλλά δεν είδα καμία να αντιδράει όταν λίγο πιο πίσω της λέτε όλες με τη σειρά να σταματήσει να θηλάζει. Δεν θα ξανααναφερθώ στο θηλασμό και θα συνεχίσουμε όπως πρίν. Αν ενοχλεί κιόλλας το μήνυμα μου μπορώ να το κάνω edit και να το σβήσω.

Σονια, το μηνυμα σου δεν ενοχλει κανεναν και ειδικα εμενα.Το θεμα ομως ειναι να μην πανικοβαλουμε την κοπελα.Ηδη εχει περασει παρα πολλα απο την εγκυμοσυνη μεχρι τωρα, και παλι καλα που επιμενει ετσι για το θηλασμο και μπραβο της.

Παντως οταν παρεις χαπια το αδειαζεις για μια φορα το στηθος με το θηλαστρο, μια και καλη το δενεις για 1 εβδομ. και δεν το ξαναπειραζεις.Αυτο μου ειχε πει ο γιατρος μου εμενα.Τωρα ο δικος της γιατρος μπορει να εχει αλλον τροπο, γι'αυτο λεω καλυτερα να μην την επιρεαζουμε.

Τη γνωμη μας σαφως και θα την πουμε, γι'αυτο αλλωστε συνομιλουμε για να ανταλλασουμε αποψεις.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Σονια, το μηνυμα σου δεν ενοχλει κανεναν και ειδικα εμενα.Το θεμα ομως ειναι να μην πανικοβαλουμε την κοπελα.Ηδη εχει περασει παρα πολλα απο την εγκυμοσυνη μεχρι τωρα, και παλι καλα που επιμενει ετσι για το θηλασμο και μπραβο της.

Παντως οταν παρεις χαπια το αδειαζεις για μια φορα το στηθος με το θηλαστρο, μια και καλη το δενεις για 1 εβδομ. και δεν το ξαναπειραζεις.Αυτο μου ειχε πει ο γιατρος μου εμενα.Τωρα ο δικος της γιατρος μπορει να εχει αλλον τροπο, γι'αυτο λεω καλυτερα να μην την επιρεαζουμε.

Τη γνωμη μας σαφως και θα την πουμε, γι'αυτο αλλωστε συνομιλουμε για να ανταλλασουμε αποψεις.;)

Μα γιατί να την πανικοβάλουμε. Όταν γνωρίζεις τις διαδικασίες είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο να κάνεις. Η επιμονή της Πόπης δίχνει ότι έχει δυνατό χαρακτήρα και μάλιστα μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Απλά είναι λίγο στα κάτω της και καλό είναι να ξέρει όλες τις πλεύρες πριν αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Και φυσικά όλες προσπαθούμε να την βοηθήσουμε για το καλύτερο και δεν νομίζω καμία να θέλει να την ακούει να υποφέρει. Απλά επειδή έχω περάσει μαστίτιδα γιατί και εγώ είχα πολύ γάλα στο πρώτο μου και ξέρω τον πόνο της δεν νομίζω ότι θα άντεχα να το δέσω όπως λές αφού το αδειάσω μόνο μια φορά και να μην το ξαναπειράξω. Μιλάω πάντα για εμένα. Εγώ ένοιωθα ανακούφηση από τον πόνο μόνο όταν θήλαζε το μωρό και μετά έκανα άντληση. Δηλαδή κάθε φορά που το άδειαζα. Γι'αυτό και της πρότεινα αυτό που πρότεινα. Μπορεί η γιατρός της να της δώσει άλλη συμβουλή αλλά καμιά φορά δυστηχώς οι γιατροί δεν υπολογίζουν τον πόνο όταν προτείνουν τη λύση και σου λένε απλά υπομονή.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Και εγω μαστιτιδα ειχα παθει και στους δυο γιους μου και το εκοψα με τον τροπο που ανεφερα, τον οποιο μου ειχε πει ο γιατρος μου.

Τωρα η Ποπη θα δει τι θα της πει ο δικος της και θα κρινει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω μαστιτιδα ειχα παθει και στους δυο γιους μου και το εκοψα με τον τροπο που ανεφερα, τον οποιο μου ειχε πει ο γιατρος μου.

Τωρα η Ποπη θα δει τι θα της πει ο δικος της και θα κρινει.

ΟΚ πάω πάσο. Εγώ δεν το έκοψα πάντως μετά την μαστίτιδα και μετά είχα υπερπαραγωγή και θέμα με την ποσότητα του γάλακτος και με τα κακά του μωρού.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια σας!Τι κανετε κοριτσια μου?

Ποπη μου, πολυ λυπαμαι για αυτο που συνεβει.Υπομονη και κανε οτι σου πει ο γιατρος σου οτι ειναι καλυτερο.

Εμεις ειμαστε καλα..Πριν λιγο ξυπνησαμε και απο το μεσημεριανο μας υπνο.Κοιμηθηκαμε ενα 2ωρακι και εγω την ξυπνησα.Καναμε μπανακι, φαγαμε και τωρα κοιταμε περα δωθε.

Το βραδυ κοιμηθηκε 10 η ωρα.Κατα τη 1 που ηθελα να κοιμηθω την ταισα στον υπνο της, μετα ξυπνησε στις 4 και μετα στις 7 παρα..Μια χαρα νομιζω.Φτου φτου.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

βρε κοριτσια να κανω κ εγω μια ερωτηση?

επειδη μετα το πασχα δηλαδη σε ενα μηνα περιπου θα γυρισω στην δουλεια πως θα γινει να συνεχισω με μεικτο θηλασμο? τωρα δινω μονο ενα γευμα ξενο την ημερα το βραδι αλλα θελω να βαλω αλλο ενα ετσι ωστε οταν λειπω στην δουλεια να της το δινει η γιαγια της. λετε να υπαρχει προβλημα?

εσυ Νικη τι κανεις τωρα με το μεικτο? ποσα γευματα δινεις ξενο?

Σονια μου νομιζω οτι παρεξηγησες την Αννα. απλα επειδη εχει περασει πολλα η Ποπη δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπει ο θηλασμος. αν ειναι να ειναι καλυτερα στην ψυχολογια της δεν ειναι προτιμοτερο? βεβαια εκεινη αποφασιζει, εμεις απλα εκφραζουμε την γνωμη μας (εννοειται με τις πιο αγνες προθεσεις) κ απο κει κ περα η Ποπη θα κανει το καλυτερο γι εκεινη κ την μπεμπουλα της..

α να ρωτησω κατι... σημερα εδωσα λιγο ξενο πριν γιατι με ειχε τρελανει στον πονο ετσι που με ρουφαγε η μικρη.. νομιζω θα μου ξεκολλησει την θηλη μερικες φορες...

λετε να ρουφει ετσι εντονα επειδη δεν εχω αρκετο γαλα? προσπαθει να μου αυξησει τη παραγωγη? πραγματικα πολυ δυνατος πονος ρε κοριτσια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Τι κανετε κοριτσια μου?

Ποπη μου, πολυ λυπαμαι για αυτο που συνεβει.Υπομονη και κανε οτι σου πει ο γιατρος σου οτι ειναι καλυτερο.

Εμεις ειμαστε καλα..Πριν λιγο ξυπνησαμε και απο το μεσημεριανο μας υπνο.Κοιμηθηκαμε ενα 2ωρακι και εγω την ξυπνησα.Καναμε μπανακι, φαγαμε και τωρα κοιταμε περα δωθε.

Το βραδυ κοιμηθηκε 10 η ωρα.Κατα τη 1 που ηθελα να κοιμηθω την ταισα στον υπνο της, μετα ξυπνησε στις 4 και μετα στις 7 παρα..Μια χαρα νομιζω.Φτου φτου.

πραγματικα φτου φτου!!!

εμενα ολη μερα ηταν ξυπνια αρκετες ωρες τωρα κοιμηθηκε κ θα επρεπε να παω κ εγω αλλα δεν μου ερχεται ρε γμτ...παλι θα υποφερω το βραδι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πραγματικα φτου φτου!!!

εμενα ολη μερα ηταν ξυπνια αρκετες ωρες τωρα κοιμηθηκε κ θα επρεπε να παω κ εγω αλλα δεν μου ερχεται ρε γμτ...παλι θα υποφερω το βραδι...

Μαργαριτα εμενα χθες κοιμηθηκαν ξερες απο τις 8.30 το βραδυ ως τις 2,30 και μετα δεν ηθελαν αλλο νανι,,,:( ευτυχως ειχα τη μαμα μου χθες που εκατσε ως τις 7 το πρωι που κοιμηθηκαν αλλιως δεν ξερω τί θα εκανα τοσες ωρες...:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

:tongue:

Αυτό θα κάνω θα δώ τι κακά θα μου κάνει. Σήμερα έκανε 4 φορές μέχρι τώρα και μόνο η τελευταία ήταν πράσινα. Ναι γεύμα και στήθος τρώμε. Όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να τις δώσω και τα δύο σε κάθε γεύμα. Πιπίλα δεν θέλει με τίποτα να πάρει αν και προσπάθησα μερικές φορές με διάφορες πιπίλες. Μόλις την βάζω στο στόμα της αναγουλιάζει και είναι έτοιμη να κάνει εμετό. Το βράδυ και τα πρωινά είναι συνήθως στις 2 με 2μιση ώρες. Το απόγευμα και μέχρι τις 10μιση που θα κοιμηθεί χάνω την μπάλα και δεν ξέρω ανά πόση ώρα τρώει. Είναι σχεδόν συνέχεια στο στήθος. Αλλά αφού κοιμηθεί στις 10μιση θα ξυπνήσει το νωρίτερο 3 και το αργότερο 5 και μετά στάνταρ στις 7μιση.

Δεν χρειάζεται να δίνεις 2 στήθη σε κάθε γεύμα γιατί θα παίρνει μόνο το ελαφρύ γάλα. Εμένα που τρώει πιο συχνά τις δίνω 2 και 3 φορές το ίδιο στήθος μέχρι να αδειάσει και μετά προσφέρω το άλλο.

Η μικρή μου έπιασε την chicco physio, την δοκίμασες αυτήν?Είναι πολύ φιλική σε όσα θηλάζουν. Το βράδυ και εμένα τρώει πολύ πιο συχνά, μαζεύει δυνάμεις για την νύχτα:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...