Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτησω κατι.... Τα μωρα σας φαινονται καποιες φορες να αλληθωρίζουν?

Ναι. Είναι φυσιολογικό γιατί προσπαθούν να εστιάσουν για να δουν κάτι μια και ακόμα δεν βλέπουν πολύ καλά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι. Είναι φυσιολογικό γιατί προσπαθούν να εστιάσουν για να δουν κάτι μια και ακόμα δεν βλέπουν πολύ καλά.

Αχ είπα κι εγω το μωρο μου τόσο όμορφο (ναι,ναι κουκουβαγια κι εγω!:tongue:) να ειναι αλληθωρο??

Εσυ τι λες για αυτο που ειχα ρωτησει χτες? Η μικρη θελει πολλες φορες συνηως το απογευμα να τρωει συνεχεια σχεδον αλλιως δεν ηρεμει... και δεν κοιμαται κ πολυ...την μερα καθολου σχεδον!!! Αλμα αναπτυξης????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα, πήγαμε για τον υπέρηχο σήμερα. Όλα μια χαρά είναι ευτυχώς. Κουνιάδα και πεθερά έχουν θέμα με την εξάθρωση και ένα άγχος το είχα αλλά ευτυχώς το κοριτσάκι μου πήρε από μένα:)

Ποπάκι περαστικά σου καταρχάς και κατά δεύτερον αποφάσισε ό,τι σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκες πολύ κατά την εγκυμοσύνη, ταλαιπωριέσαι και τώρα. Ξέρεις πως είμαι υπέρ και δεν θα σου πω να κόψεις τον θηλασμό από την άλλη αν το κάνεις δεν θα είσαι λιγότερο καλή μανούλα κοπέλα μου. Το έχουμε ξαναπεί, το μωράκι σου θέλει μια ευτυχισμένη και ήρεμη μαμά που θα μπορεί να το φροντίζει χωρίς άγχος και φυσικά χωρίς πόνο.

Δώρα ναι όλα αλληθωρίζουν, ξεαγχώσου βρε ψυχή πια και εσύ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ είπα κι εγω το μωρο μου τόσο όμορφο (ναι,ναι κουκουβαγια κι εγω!:tongue:) να ειναι αλληθωρο??

Εσυ τι λες για αυτο που ειχα ρωτησει χτες? Η μικρη θελει πολλες φορες συνηως το απογευμα να τρωει συνεχεια σχεδον αλλιως δεν ηρεμει... και δεν κοιμαται κ πολυ...την μερα καθολου σχεδον!!! Αλμα αναπτυξης????

Πιθανότατα ναι! Συνήθως έτσι κάνουν όταν περνάνε άλμα ανάπτυξης. Θέλουν να είναι πιο συχνά στο στήθος και δείχνουν να μην ηρεμούν. Διαρκεί 3 με 4 μέρες και μετά επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς. Και η δικιά μου έτσι είναι εδώ και δύο μέρες-θέλει να είναι πολύ περισσότερο στο στήθος, γκρινιάζει και θέλει αγκαλιά και δεν κοιμάτε πολύ. Το απόγευμα επίσης τα πιάνει και λίγο ένταση παραπάνω αν δεν έχουν κοιμηθεί πολύ κατά την διάρκεια της μέρας. Υπομονή -μέρες είναι θα περάσουν.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλησπέρα, πήγαμε για τον υπέρηχο σήμερα. Όλα μια χαρά είναι ευτυχώς. Κουνιάδα και πεθερά έχουν θέμα με την εξάθρωση και ένα άγχος το είχα αλλά ευτυχώς το κοριτσάκι μου πήρε από μένα:)

Ποπάκι περαστικά σου καταρχάς και κατά δεύτερον αποφάσισε ό,τι σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκες πολύ κατά την εγκυμοσύνη, ταλαιπωριέσαι και τώρα. Ξέρεις πως είμαι υπέρ και δεν θα σου πω να κόψεις τον θηλασμό από την άλλη αν το κάνεις δεν θα είσαι λιγότερο καλή μανούλα κοπέλα μου. Το έχουμε ξαναπεί, το μωράκι σου θέλει μια ευτυχισμένη και ήρεμη μαμά που θα μπορεί να το φροντίζει χωρίς άγχος και φυσικά χωρίς πόνο.

Δώρα ναι όλα αλληθωρίζουν, ξεαγχώσου βρε ψυχή πια και εσύ!

Αχ ασε Ελευθεράκι μου ειμαι πολυ αγχωμενη ωρες ωρες!!!!! Ε στο 2ο θα ειμαι αλλιως το υποσχομαι!!! χι χι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά που όλα είναι καλά με την μπέμπα. Να σου φύγει και εσένα το άγχος πλέον.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Θα βρω κάτι άλλο να αγχωθώ Σόνια, τι τόσο εύκολο είναι να είσαι μαμά:)

Δωράκι σαφώς στο δεύτερο θα έχεις άλλο αέρα αλλά όταν γίνεις μανούλα δεν ηρεμείς ποτέ. Πάντα αγχώνεσαι και ανησυχείς για τα βλαστάρια σου.

Την βόλταρα κιόλας, πήγαμε Prenatal & mini raxevsky. Ρε γμτ τα φορμάκια 3-6 μηνών της είναι ίσα ίσα και έχουμε 2-3 αφόρετα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ ασε Ελευθεράκι μου ειμαι πολυ αγχωμενη ωρες ωρες!!!!! Ε στο 2ο θα ειμαι αλλιως το υποσχομαι!!! χι χι!!!

Στο δεύτερο σίγουρα θα είσαι πολύ διαφορετική όχι απλώς αλλιώς. Πλέον θα είσαι έμπειρη και αυτά θα σου φαίνονται αστεία. Δεν θα δίνεις και πολύ προσοχή στη λεπτομέρια γιατί δεν θα προλαβαίνεις άλλωστε έχοντας ένα μεγαλύτερο παιδί στο σπίτι.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Θα βρω κάτι άλλο να αγχωθώ Σόνια, τι τόσο εύκολο είναι να είσαι μαμά:)

Δωράκι σαφώς στο δεύτερο θα έχεις άλλο αέρα αλλά όταν γίνεις μανούλα δεν ηρεμείς ποτέ. Πάντα αγχώνεσαι και ανησυχείς για τα βλαστάρια σου.

Την βόλταρα κιόλας, πήγαμε Prenatal & mini raxevsky. Ρε γμτ τα φορμάκια 3-6 μηνών της είναι ίσα ίσα και έχουμε 2-3 αφόρετα!

Αν ήταν τόσο εύκολο να είσαι μαμά θα είμασταν όλες στα ουράνια. Όλο και κάτι θα βρούμε να μας αγχώνει. Μια που είσαι μέσα. Η μικρή είναι μάλλον σε άλμα ανάπτυξης εδώ και 2 μέρες. Σήμερα όμως μου έκανε μια φορά πρασινοκίτρινα κακά και πριν από λίγο μόνο πράσινα. Λές να πέρνει μόνο το πρώτο-ελαφρύ γάλα? Καλά τα φορμάκια είναι πάντα χάλια στα νούμερα. Για νάνους τα κάνουνε? Άραγε με ποιά μωρά μετράνε και λένε 3-6 και τα δικά μας 2 μηνών τα έχουν γεμίσει? Τίποτα κινεζάκια θα μετράνε δεν μπορεί!!!:-)

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Αν ήταν τόσο εύκολο να είσαι μαμά θα είμασταν όλες στα ουράνια. Όλο και κάτι θα βρούμε να μας αγχώνει. Μια που είσαι μέσα. Η μικρή είναι μάλλον σε άλμα ανάπτυξης εδώ και 2 μέρες. Σήμερα όμως μου έκανε μια φορά πρασινοκίτρινα κακά και πριν από λίγο μόνο πράσινα. Λές να πέρνει μόνο το πρώτο-ελαφρύ γάλα? Καλά τα φορμάκια είναι πάντα χάλια στα νούμερα. Για νάνους τα κάνουνε? Άραγε με ποιά μωρά μετράνε και λένε 3-6 και τα δικά μας 2 μηνών τα έχουν γεμίσει? Τίποτα κινεζάκια θα μετράνε δεν μπορεί!!!:-)

αφου τα περισσοτερα ρουχαλακια ειναι made in chinan χεχεχεχε!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Γεωργια μου τι καλα που μεγαλωσε το μωρακι σου!!! Και καλη τακτοποιηση στο νεο σας σπιτι!!!

Σοφια μου πατε καλυτερα με τα πονακια?Ευτυχως ρε κοπελα μου...

Νικη μου μπραβο ρε συ,αν και μου φαινεται περιεργο που κομαται τοσες ωρες συνεχομενα για τοσο μωρο... Την μερα κοιμαται επισης πολυ?

Δωρακι μου ευτυχως παμε καλυτερα ναι...

Σοφία μου ευχαριστω πολυ ναι μαζι πανε τα δικα μας της Ελευθεριας μας εχει φαει στη στροφη χιχι!

Τι καλα που ησυχασατε με τους κολικους ταλαιπωρηθηκατε πολυ,της Νικης μας κανει μικτο θηλασμο μη το συγκρινεις με αποκλειστικο θηλασμο που συνηθως κοιμουνται λιγοτερο;)

Γεωργια μου ηρεμησαμε λιγο αλλα δεν περασαν τελειως ..Ανυπομονω να περασουν παντελως!!

Δεν ηξερα οτι κοιμουνται πιο πολυ οσα δεν θηλαζουν..Εγω μετραω απο την στιγμη που τελειωνει το γευμα κ στις 2,5 με 3 ωρες το πολυ ξαναπειναει παντα...Φυσιολογικο ειναι ε?

κάποτε 20 λεπτα καιποτε μιση ωρα Σοφη μου.

κοιματε αρκετα και την ημερα Δωρα μου, κάθε φορα που ξυπναει παίζουμε για μιση ωρα μπορει και περισσοτερο και μετα τρώει....

Α καταλαβα, εμενα το εκοψε το πολυ φαι ..Τρωει 15-20 λεπτα το πολυ..

Κορίτσια να ρωτησω κατι.... Τα μωρα σας φαινονται καποιες φορες να αλληθωρίζουν?

Ναι βρε Δωρα μου και εγω το ειχα απορια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ν

αφου τα περισσοτερα ρουχαλακια ειναι made in chinan χεχεχεχε!!!!

Ε τότε να τους στείλουμε τίποτα πίνακες με το βάρος και το ύψος των δικών μας παιδιών για να τα γράφουνε σωστά τουλάχιστον!:-)

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Τα πράσινα κακά είναι εκτός από σημάδι ό,τι παίρνει μόνο ελαφρύ γάλα και σημάδι ίωσης. Τέτοια είχε και η μικρή μου όταν ήμασταν στο νοσοκομείο.

Τα φορμάκια είναι marasil, mayoral & prenatal!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωρακι μου ευτυχως παμε καλυτερα ναι...

Γεωργια μου ηρεμησαμε λιγο αλλα δεν περασαν τελειως ..Ανυπομονω να περασουν παντελως!!

Δεν ηξερα οτι κοιμουνται πιο πολυ οσα δεν θηλαζουν..Εγω μετραω απο την στιγμη που τελειωνει το γευμα κ στις 2,5 με 3 ωρες το πολυ ξαναπειναει παντα...Φυσιολογικο ειναι ε?

Α καταλαβα, εμενα το εκοψε το πολυ φαι ..Τρωει 15-20 λεπτα το πολυ..

Ναι βρε Δωρα μου και εγω το ειχα απορια...

Φυσιολογικότατο είναι Σοφία στις 2μιση με 3 ώρες να ξαναπεινάσει το μωρό. Όλα έτσι κάνουν. Απλά αυτά που πίνουν από το μπουκάλι συνήθως είναι στις 3 ώρες στάνταρ. Ενώ αυτά που θηλάζουν μπορεί να πεινάνε και στην ώρα και στις δυο ώρες. Δεν έχουν τόσο πρόγραμμα. Αν και η δικιά μου άρχισε σιγά σιγά να κρατάει τα τριωρα την ημέρα και την νύχτα ανάλογα πότε τρίωρα, πότε τετράωρα και πότε πεντάωρα. Μεγαλώνωντας μπαίνουν και σε έναν ρυθμό. Και συνήθως κάθονται λιγότερη ώρα στο στήθος για να χορτάσουν. Πίνουν σε λιγότερο χρόνο μεγαλύτερη ποσότητα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...