Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εφη πως περάσατε;; κάνατε και μπάνιο στη θάλασσα;

Αχχχχ... μη μιλάτε για δουλεια... και εγω είμαι δουλειά και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... και έχω 1000000000 πράματα να κάνω και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιι................

taspaa τι ταινίες είδες;; δεν είμαι και πολυ της τηλεώρασης αλλά όταν χειμωνιάζει πάνε τα dvd!

τελεια περασαμε!!!καναμε και μπανιο στην θαλασσα ηταν πολυ ζεστο το νερο!!!ενα ονειρο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφη πως περάσατε;; κάνατε και μπάνιο στη θάλασσα;

Αχχχχ... μη μιλάτε για δουλεια... και εγω είμαι δουλειά και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... και έχω 1000000000 πράματα να κάνω και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιι................

taspaa τι ταινίες είδες;; δεν είμαι και πολυ της τηλεώρασης αλλά όταν χειμωνιάζει πάνε τα dvd!

Ειδαμε διαφορες!Κυριως θριλερ και καποιες δρασης!

Εγω ειμαι πολυ του σπιτιου!Και τωρα με την εγκυμοσυνη, παρα εγινε το κακο!Δεν θελω να πηγαινω πουθενα!!Μονο να χουχουλιαζω..

Δραμα η δουλεια!!Μετραω πως και πως για την στιγμη που θα ερθει να σταματησω..Μεσα στην εβδομαδα, περιμενω και το αφεντικο απο Αθηνα και θα ειμαι σε καραντινα!!:(

Χαλια μερα σημερα..με πιασαν τα ψυχολογικα μου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

τελεια περασαμε!!!καναμε και μπανιο στην θαλασσα ηταν πολυ ζεστο το νερο!!!ενα ονειρο!!!

Γιαυτό σε ρώτησα γιατι είχα την εντύπωση ότι θα είναι παγωμένα τα νερα..

Εγω πριν κάνω το πρώτο μου γιο δεν ήθελα να κάθομαι σπίτι... Συνέχεια στον περίπατο ήμουν.. Οταν γεννησα έγινα σπιτόγατος.. Βαριέμαι να βγαίνω ειδικά τον χειμώνα μου αρέσει να κλείνομαι στο σπίτι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ειδαμε διαφορες!Κυριως θριλερ και καποιες δρασης!

Εγω ειμαι πολυ του σπιτιου!Και τωρα με την εγκυμοσυνη, παρα εγινε το κακο!Δεν θελω να πηγαινω πουθενα!!Μονο να χουχουλιαζω..

Δραμα η δουλεια!!Μετραω πως και πως για την στιγμη που θα ερθει να σταματησω..Μεσα στην εβδομαδα, περιμενω και το αφεντικο απο Αθηνα και θα ειμαι σε καραντινα!!:(

Χαλια μερα σημερα..με πιασαν τα ψυχολογικα μου..

καλημερααααααααααααααααααα

τι επαθες καλε??ολα καλα ειναι μην αγχωνεσε τωρα!!για την δουλεια δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο να το παρουμε αποφαση!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γιαυτό σε ρώτησα γιατι είχα την εντύπωση ότι θα είναι παγωμένα τα νερα..

Εγω πριν κάνω το πρώτο μου γιο δεν ήθελα να κάθομαι σπίτι... Συνέχεια στον περίπατο ήμουν.. Οταν γεννησα έγινα σπιτόγατος.. Βαριέμαι να βγαίνω ειδικά τον χειμώνα μου αρέσει να κλείνομαι στο σπίτι...

Και που να ερθει και το δευτερο..Ουτε την κουρτινα δεν θα θελεις να ανοιξεις!!:tongue:

καλημερααααααααααααααααααα

τι επαθες καλε??ολα καλα ειναι μην αγχωνεσε τωρα!!για την δουλεια δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο να το παρουμε αποφαση!!!

Αααα καλα..με την δουλεια, σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι!!

Απλα αυτη η εβδομαδα δεν μου αρεσει!Δεν εχω κατι να περιμενω..Ουτε στο γιατρο θα παω, ασε που οπως ειπα θα ερθει και η αφεντικινα!!

Εεε ψυχολογικα ειναι αυτα..θα περασουν!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Και που να ερθει και το δευτερο..Ουτε την κουρτινα δεν θα θελεις να ανοιξεις!!:tongue:

Αααα καλα..με την δουλεια, σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι!!

Απλα αυτη η εβδομαδα δεν μου αρεσει!Δεν εχω κατι να περιμενω..Ουτε στο γιατρο θα παω, ασε που οπως ειπα θα ερθει και η αφεντικινα!!

Εεε ψυχολογικα ειναι αυτα..θα περασουν!

ποτε θα ξανα πας στο γιατρο???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα περασουν που θα πανε εμενα με εβαλε 7/10 σε ενα μηνα:shock::shock::shock:

Σε αργησε αυτη τη φορα...

Εγω δεν την ειδα καθολου την μπεμπα την προηγουμενη φορα!!Ηταν πλατη, με τα χερια στα μουτρα και τα ποδια που κοντευαν να φτασουν στο κεφαλι...:(

Για αυτο και θελω πολυ να παω να την δω!

Τεσπα..Ακομα μια φορα υπομονη θα κανουμε!!

Τουλαχιστον αν εβρεχε..θα ηταν τα πραγματα καλυτερα!!

Βαρεθηκα αυτον τον καιρο!!Ξερω..τι να πειτε και εσεις!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Σε αργησε αυτη τη φορα...

Εγω δεν την ειδα καθολου την μπεμπα την προηγουμενη φορα!!Ηταν πλατη, με τα χερια στα μουτρα και τα ποδια που κοντευαν να φτασουν στο κεφαλι...:(

Για αυτο και θελω πολυ να παω να την δω!

Τεσπα..Ακομα μια φορα υπομονη θα κανουμε!!

Τουλαχιστον αν εβρεχε..θα ηταν τα πραγματα καλυτερα!!

Βαρεθηκα αυτον τον καιρο!!Ξερω..τι να πειτε και εσεις!!

και εμεις ειδαμε μια ωραια πλατη την παρασκευη που πηγαμε!!!αλλα δεν πηραζει σημασια εχει τα μωρα μας να ειναι καλα!!!!

αστα για την ζεστη δεν εχω λογια:(:(:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Image.ashx?fid=277597&w=400&h=300&q=80

Σου την αφιερωνω!!

Και να ειμαστε απο μεσα με το μπεμπε αγκαλια!!!Ουφ..δεν μιλαω αλλο!Καταθλιψη θα παθουμε!

μαλλον:(:(

μεχρι να ερθει εχουμε ακομα πολυ δρομο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νομιζω πως πρεπει να βρω μια ασχολια!!

Σκεφτομαι να πω στη μαμα μου να μου μαθει να φτιαχνω κασκολ και γαντακια!Νομιζω πως προλαβαινω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημέρα κοπέλες!!!! εμένα σε αυτή την εβδομαδα έχω πολλά να περιμένω:P:p:p:p:p..... έρχεται επιτελους θα είμαι στην αγκαλιά του!!!!:P:p:p:p:p:p:p

και την παρασκευή θα δούμε το νινάκι μας και ίσως μάθουμε και το φύλο. . .:D:D:D:D

σήμερα το νινάκι με τρέλανε δεν σταματάει να με κλωτσάει:tongue::tongue::tongue:.... πλάκα έχει, [καλέ μεθυσμένο είσαι πρωινιάτικα:cool::cool::cool:?]

πόσο πολύ θέλω να χειμωνιάσει ρε κοπέλες βαρέθηκα τη ζέστη, , ,:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...