Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ όμως η αλήθεια είναι ότι δεν ελπίζω σε ένα τέτοιο θαύμα. Θέλω απλά να μην παίρνω χωρίς λόγο φάρμακα γιατί κουράστηκα. Τη Δευτέρα θα κάνω χοριακη ξανά. 

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι το ιδιο ειναι.Μαλλον ειναι σημαδιακο, μου μοιαζει αγορακι το μπεμπε της φωτογραφιας...Εχεις κανει αυχενικη εσυ ή οχι ακομα?

χιχι! μπορεί!!! αύριο πάω για αυχενική!!!! άντε να δούμε τι θα δούμε. μωρε, καλά να είναι και ό,τι να ναι.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mην ανησυχεις κοπελα μου οι περισσοτερες απο εμας ειχαμε μια τετοια εμπειρια..Και εγω ειχα μια αποβολη στην 5,5 εβδομαδα τον Ιανουαριο.Και τωρα απλα ελπιζω ολα να πανε καλα!!

Και εγω απο Αθηνα ειμαι αλλα Η καταγωγη του ανδρα μου απο Χανια Κρητη!!Φευγουμε την Πεμπτη κ παμε ...εσεις που μενετε Κρητη?

Ναι απ' ό,τι ακούω από τον κύκλο μου είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Όσο να ναι όμως πάντα έχεις ένα άγχος μέχρι τον επόμενο υπέρηχο.

Εμείς μένουμε Ρέθυμνο. Εσείς θα μείνετε μέσα στα Χανιά ή σε κάποιο χωριό;

Jfnqp3.png

μην αγχώνεσαι!!! όλα καλά θα πάνε. και εμένα η πρωτη εγκυμοσύνη εξελίχθηκε σε παλίνδρομη αλλά μετά όλα πήγαν καλά! όταν το έπαθα, δεν το είχα ξαναακούσει. αλλά μετά διαπίστωσα ότι πααααααρα πολλές γύρω μου είχαν παρόμοια εμπειρία. παθαίνεις κάτι και ξαφνικά ξεφυτρώνουν άλλοι χίλιοι με την ίδια εμπειρία....

α, καλώς ήρθες!!!! (ξέχασα!)

Καλώς σας βρήκα! Εσείς όλες Αθήνα μένετε;

Jfnqp3.png

Κορίτσια γεια σας! Πρώτη φορά στέλνω μήνυμα ελπίζω, να το κάνω σωστά. Σας διαβάζω μέρες από το θέμα που είχατε πρωτοανοίξει στο parents.

Είμαι κι εγώ στις πρώτες εβδομάδες και έχω τρελό άγχος. Έχω ΠΗΤ 04/03/12. Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη στην κουβεντούλα σας!

Γεια σου Κασσανδρα!! εννοειται εισαι ευπροσδεκτη οπως κ καθε εγκυουλα! εχουμε σχεδον ιδια ΠΗΤ, νομιζω 5/3/12 ειμαι εγω. πως ειναι η εγκυμοσυνη σου μεχρι τωρα? εγω απο οτι εχεις διαβασει ταλαιπωρουμαι λιγο με ναυτιες κ εμετους. Ολες φανταζομαι εχουμε τρελλο ανχος. εγω παντως εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....αυτο το ρημαδοτριμηνο να περασει μετα θα ειμαστε πιο ηρεμες ε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σου Κασσανδρα!! εννοειται εισαι ευπροσδεκτη οπως κ καθε εγκυουλα! εχουμε σχεδον ιδια ΠΗΤ, νομιζω 5/3/12 ειμαι εγω. πως ειναι η εγκυμοσυνη σου μεχρι τωρα? εγω απο οτι εχεις διαβασει ταλαιπωρουμαι λιγο με ναυτιες κ εμετους. Ολες φανταζομαι εχουμε τρελλο ανχος. εγω παντως εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....αυτο το ρημαδοτριμηνο να περασει μετα θα ειμαστε πιο ηρεμες ε?

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά. Έχω κάτι περίεργες ζαλάδες που μου έρχονται ξαφνικά και τις τελευταίες μέρες κύριως το απόγευμα έχω αναγούλες αλλά όχι εμετούς. Νιώθω όμως πολύ κουρασμένη παρ' όλο που δεν κάνω σχεδόν τίποτα στο σπίτι.

Κι εγώ περιμένω να περάσει ο καιρός και να πάω για την αυχενική διαφάνεια. Πιστεύω μετά από αυτό να ηρεμήσω λίγο.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Ναι απ' ό,τι ακούω από τον κύκλο μου είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Όσο να ναι όμως πάντα έχεις ένα άγχος μέχρι τον επόμενο υπέρηχο.

Εμείς μένουμε Ρέθυμνο. Εσείς θα μείνετε μέσα στα Χανιά ή σε κάποιο χωριό;

Σε χωριο κοντα στο Καστελλι Κισσαμου.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά. Έχω κάτι περίεργες ζαλάδες που μου έρχονται ξαφνικά και τις τελευταίες μέρες κύριως το απόγευμα έχω αναγούλες αλλά όχι εμετούς. Νιώθω όμως πολύ κουρασμένη παρ' όλο που δεν κάνω σχεδόν τίποτα στο σπίτι.

Κι εγώ περιμένω να περάσει ο καιρός και να πάω για την αυχενική διαφάνεια. Πιστεύω μετά από αυτό να ηρεμήσω λίγο.

και εγω περασα παλλινδρομη τον μαρτιο! την 7 εβδομαδα το χασαμε. ουτε καρδουλα δεν ακουσαμε. Τωρα ομως πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες κ ψυχραιμες. ειναι πολυ δυσκολο αλλα κ τι να κανουμε? εχω ραντεβου την δευτερα που ερχεται για υπερηχο κ δεν αντεχω να περιμενω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω περασα παλλινδρομη τον μαρτιο! την 7 εβδομαδα το χασαμε. ουτε καρδουλα δεν ακουσαμε. Τωρα ομως πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες κ ψυχραιμες. ειναι πολυ δυσκολο αλλα κ τι να κανουμε? εχω ραντεβου την δευτερα που ερχεται για υπερηχο κ δεν αντεχω να περιμενω...

Και εγώ τον Μάρτη είχα την παλίνδρομη. Σε εμάς υποτίθεται ότι ο γιατρός είδε τον καρδιακό χτύπο αλλά εμείς δεν ακούσαμε τίποτα. Επίσης δεν μας εκτύπωσε και εικόνα. Πήγα μόνη μου σε άλλον για να εκτυπώσω εικόνα να έχω για ενθύμιο και μας είπε τα δυσάρεστα. Οπότε δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ο γιατρός δεν το είχε δει.

Τώρα αυτά τελείωσαν και να είμαστε καλά για να μεταδίδουμε θετική ενέργεια στα μωράκια μας.

Jfnqp3.png

Αυτό δεν είναι κάπως νότια ή τα μπερδεύω λίγο;

Nαι τα μπερδευεις...ειναι στην πανω (βορεια ) πλευρα, δυτικα των χανιων...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Κορίτσια το μεσημέρι κοιμήθηκα και δεν ξύπνησα καθόλου καλα ψυχολογικά! Άρχισε να μου την δίνει και το πολύ μέσα!! Δεν έχω πρόβλημα και όμως δεν μπορώ να βγώ! Η μια φίλη μου μόλις πριν 1μιση μήνα γέννησε και ασχολείται όλο με το μπεμπέ δεν την πολύ βλέπω,οι άλλες δυο είναι πρωί απόγευμα στο μαγαζί τους και εκεί που εγώ το απογευματάκι θέλω κουτσομπολιό και καφέ δεν είναι καμία διαθέσιμη!!!!! Ουφ.......Έρχεται και χειμώνας κι εμείς εδώ κοριτσάκια είμαστε Κοζάνη κ έχουμε πολύ βαρύ χειμώνα....... Τι θα κάνουμε??Πως θα περνάει η ώρα μας???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια το μεσημέρι κοιμήθηκα και δεν ξύπνησα καθόλου καλα ψυχολογικά! Άρχισε να μου την δίνει και το πολύ μέσα!! Δεν έχω πρόβλημα και όμως δεν μπορώ να βγώ! Η μια φίλη μου μόλις πριν 1μιση μήνα γέννησε και ασχολείται όλο με το μπεμπέ δεν την πολύ βλέπω,οι άλλες δυο είναι πρωί απόγευμα στο μαγαζί τους και εκεί που εγώ το απογευματάκι θέλω κουτσομπολιό και καφέ δεν είναι καμία διαθέσιμη!!!!! Ουφ.......Έρχεται και χειμώνας κι εμείς εδώ κοριτσάκια είμαστε Κοζάνη κ έχουμε πολύ βαρύ χειμώνα....... Τι θα κάνουμε??Πως θα περνάει η ώρα μας???

ωχ ωχ!!! βαρεθηκες ε? εγω βγηκα εχτες για φαγητο κ μετα για ποτο ασχετα που το φαι το εβγαλα κ ποτο δεν ηπια χαχαχαχχαχχαχαα... γιατι δεν πας απο το μαγαζι που εχουν οι φιλες σου?

μερικες φορες ο μεσημεριανος υπνος με κανει πολυ χαλια ξυπναω με πολυ απαισια διαθεση. ο αντρας σου θα αργησει σημερα? πρεπει να βγεις ενα χομπι ειδικα αν δεν δουλευεις. σκεψου τι σου αρεσει ραψιμο κατασκευες διαφορα μπορεις να κανεις...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ωχ ωχ!!! βαρεθηκες ε? εγω βγηκα εχτες για φαγητο κ μετα για ποτο ασχετα που το φαι το εβγαλα κ ποτο δεν ηπια χαχαχαχχαχχαχαα... γιατι δεν πας απο το μαγαζι που εχουν οι φιλες σου?

μερικες φορες ο μεσημεριανος υπνος με κανει πολυ χαλια ξυπναω με πολυ απαισια διαθεση. ο αντρας σου θα αργησει σημερα? πρεπει να βγεις ενα χομπι ειδικα αν δεν δουλευεις. σκεψου τι σου αρεσει ραψιμο κατασκευες διαφορα μπορεις να κανεις...

Τελικά βγαίνω για ένα...χυμό!! Δεν θα αντέξω σήμερα κι άλλο μέσα... Μου φαίνεται κακώς σταμάτησα την δουλειά τόσο νωρίς... :rolleyes:

Εχει χαλάσει και ο καιρός εδώ όλη μέρα βρέχει κ έχει ένα κρύο τώρα.. Σκατούλες!! Κορίτσια ελπίζω όταν γυρίσω να είστε καμία στο φορουμ!!!! :tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Fouskitsa σε καταλαβαίνω. Εγώ κυρίως βαριέμαι. Είναι άθλιο να είσαι σε νησί και να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο. Κι εγώ αυτή την περίοδο δεν εργάζομαι. Σκέφτομαι κι εγώ επειγόντως να άρχισω κάποιο χόμπι. Λέω ζωγραφική.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...