Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εκανα 30 λεπτα δρομο και επεστρεψα

ελπιζω να φτιαξει σιγα σιγα το σωμα μου και να γινω 46 47 κιλα παλι οπως ημουν.

περιμενω το μωρο να ξυπνηση.

εφακη εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βρουμε το ιδανικο γαλα για το μωρο μας αλλα η παιδιατρος μου δεν ειναι υπερ να αλλασουμε γαλατα συνεχεια γιατι δεν υπαρχει ιδανικο γαλα.

εγω ειμαι υπερ του βιολογικου γαλακτος του hipp ,or holle.

θα τα δοκιμασω μετα απο κανενα μηνα και δεν θα τα αλλαξω ξανα,

θελω να δινω μονο βιολογικα προιοντα στο μωρο γιατι ειμαι υπερ τους.σν η παιδιατρος ειναι ασχετη για τα γαλατα αυτα δεν με νοιαζει καθολου.

εγω εδινα humana, novalac ac.το πρωτο προκαλει κολικους και το 2 παλινδρομηση.

θα κανω υπομονη να περασουν τελειως οι κολικοι και μετα βιολογικα.τελος.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπη καλημέρα. Αν και νομίζω ότι εσύ δεν την βλέπεις καλή. Αυτή τη στιγμή έτσι πως είναι τα πράγματα πιστεύω ότι θα ήταν πολύ χειρότερο να κόψεις το γάλα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάζεις ζεστές κομπρέσες στο στήθος, μετά μασάζ ελαφρύ όσο το αντέχεις, μετά να βγάζεις με το θήλαστρο το γάλα και μετά να βάλεις κρύα κομπρέσα στο στήθος. Αν πάρεις σε αυτή τη στιγμή χάπια για να το κόψεις σκέψου ότι δεν θα πρέπει να κάνεις αντλήσεις οπότε τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Για τον πόνο και για τον πυρετό μπορείς να πάρεις ντεπόν γιατί είναι συμβατό με το θηλασμό. Ακόμη και να πάρεις αντιβίωση θέλει λίγες μέρες για να ανοίξει ο πόρος που σου έκανε την ζημιά αλλά θα επανέλθει με αντλήσεις το πολύ σε μια εβδομάδα. Αν σε ανακουφίζει περισσότερο μπορείς να ρίχνεις με το ντούζ χλιαρό νερό στο στήθος σου. Και εγώ είχα πάθει μαστίτιδα και μιλάω εκ πείρας. Και εγώ στις 30 μέρες είχα πάθει. Με τις κομπρέσες-ζεστές-κρύες-, με το μασάζ και με την άντληση την ξεπέρασα χωρίς αντιβίωση. Αλλά δεν είναι κακό να την πάρεις την αντιβίωση-θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις πιο γρήγορα. Αλλά πίστεψε με αν τώρα το κόψεις θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και επίπονο για σένα. Γνώμη μου πάντα έτσι? Μην ξεχνάς τις κρύες κομπρέσες μετά την άντληση-είναι απαραίτητες γιατί μειώνουν το γάλα. Και μην το παρακάνεις με τις αντλήσεις. Θα πρέπει να ακολουθείς το πρόγραμμα που έτρωγε το μωρό ως τώρα.

Και η δικη μου γνωμη ειναι να αφησουμε την κοπελα να αποφασισει μονη της τι θα κανει και σε συνεργασια παντα με τον γυναικολογο της.

Με το να της λες να μην το κοψει σε αυτη τη φαση γιατι θα ειναι χειροτερα τα πραγματα μονο πανικο της δημιουργεις.Η κοπελα βρισκεται σε διλλημα καλυτερα να μην την τρομαζουμε.Αν θελησει να το κοψει θα της πει ο γιατρος της τι θα κανει με τις αντλησεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εκανα 30 λεπτα δρομο και επεστρεψα

ελπιζω να φτιαξει σιγα σιγα το σωμα μου και να γινω 46 47 κιλα παλι οπως ημουν.

περιμενω το μωρο να ξυπνηση.

εφακη εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βρουμε το ιδανικο γαλα για το μωρο μας αλλα η παιδιατρος μου δεν ειναι υπερ να αλλασουμε γαλατα συνεχεια γιατι δεν υπαρχει ιδανικο γαλα.

εγω ειμαι υπερ του βιολογικου γαλακτος του hipp ,or holle.

θα τα δοκιμασω μετα απο κανενα μηνα και δεν θα τα αλλαξω ξανα,

θελω να δινω μονο βιολογικα προιοντα στο μωρο γιατι ειμαι υπερ τους.σν η παιδιατρος ειναι ασχετη για τα γαλατα αυτα δεν με νοιαζει καθολου.

εγω εδινα humana, novalac ac.το πρωτο προκαλει κολικους και το 2 παλινδρομηση.

θα κανω υπομονη να περασουν τελειως οι κολικοι και μετα βιολογικα.τελος.

και εγω το humana δινω και το novalac T1. δεν εχει κολικους ουτε παλινδρομηση! μια χαρα του εκατσαν ευτυχως!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και η δικη μου γνωμη ειναι να αφησουμε την κοπελα να αποφασισει μονη της τι θα κανει και σε συνεργασια παντα με τον γυναικολογο της.

Με το να της λες να μην το κοψει σε αυτη τη φαση γιατι θα ειναι χειροτερα τα πραγματα μονο πανικο της δημιουργεις.Η κοπελα βρισκεται σε διλλημα καλυτερα να μην την τρομαζουμε.Αν θελησει να το κοψει θα της πει ο γιατρος της τι θα κανει με τις αντλησεις.

συμφωνω μαζι σου Αννα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μια κουρασμενη καλησπερα απο μενα!!

εχθες η μπεμπα απο τις 3:30 το μεσημερι που ξυπνησε,ξανακοιμηθηκε 5:30 το πρωι!!πολυ κλαμα το βραδυ(μαλλον ειχε πονακια) και το καημενο εκει που αποκοιμιοταν απο την κουραση,σε 10 λεπτα εσκουζε παλι...το καταλυπηθηκα!μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 10:30 το πρωι κ στανιαρε!

Ποπακι μου πολυ στεναχωρεθηκα που ειδα οτι επαθες μαστιτιδα!ειναι ο εφιαλτης ολων νομιζω..κανε ο,τι σε κανει να νιωθεις καλυτερα κ να εισαι σιγουρη οτι αυτο θα ειναι κ το καλυτερο και για την μπεμπα!εισαι μια υπεροχη μανουλα κ το κοριτσακι σου ειναι πολυ τυχερο που σ'εχει!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Ποπη μου, και εγω τα ιδια παθαινα, αλλα δεν αντεχα ενα μηνα σαν και εσενα, το εκοβα πιο νωρις.:(

Νικη, κοβει τη νυχτα σιγα σιγα εε?? αχ, τυχερουλα!!:-):smile:

Αντωνια, τι κανεις??

ναι ελπίζω να συνεχίσουμε ετσι. τώρα κάνω μεικτό θηλασμο και θα το κόψω σιγα σιγα σε λίγο.

Και εγω αυτο κανω, προσπαθω το τελευταιο γευμα να ειναι μετα τις 11.00 για να ξυπναει μια φορα μετα τις τρεις και μετα το πρωι.;)

κι εγω προσπαθω το τελευται γευμα να ειναι κατα τις 11, αρκετες φορες όμως κοιμαται πιο γρηγορα...

καλημερα κ απο μενα! εμεις κλασσικα δεν κοιμομαστε. ολο το βραδυ ξυπνια, κ τωρα μολις την κοιμισα με χιλια ζορια αλλα την ακουω ξυπναει παλι. ανησυχω ρε γμτ, ειναι φυσιολογικο να κοιμαται τοσο λιγο? κ αν κοιμηθει , κιχ να ακουσει πεταγεται πανω. το πρωι την κρατησε ο αντρας μου μπας κ κοιμηθω λιγο αλλα δεν επιανε παλι το μπουκαλι. με το ζορι ηπιε 30 μλ κ μετα εκλαιγε μεχρι που ηρθα κ την εβαλα στο στηθος. αλλα κ παλι δεν κοιμηθηκε. τη δευτερα που θα παμε παιδιατρο θα της πω να κοψω το θηλασμο. της το ειπα τηλεφωνικα κ δεν συμφωνει, λεει να κανω λιγο υπομονη.

Γωγω μου γιατι δεν περμενεις μέχρι να σαραντίσετε;;;

φυσικα εννωιται όπως νιωθεις εσυ θα πράξεις και ας λεει η παιδιατρος, και εγω όταν ειπα του παιδιατρου οτι θέλω να το κόψω δεν το πήρε αρκετα καλα, .... γνώμη μου ειναι όμως να δίνεις μεικτό στη μικρή τωρα για να συνηθίσει και το μπουκάλι, εμενα στην αρχη δυσκολευτικε, το μπουκαλι σιγα σιγα το δεχοταν κάθε φορα, αργοτερα ηταν το προβλημα με το μπουκαλι δεν τον επερνε ο υπνος τοσο ευκολα όσο με το ζιζι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλησπερα κοριτσια!σημερα πηγαμε παιδιατρο η μπουμπου μου εβαλε 5 ποντους υψος και ειμαστε 4,5 κιλα!Σε 10 μερες εχουμε το πρωτο μας εμβολιο.

Το βραδυ πια κοιμαται κατα τις 12 και μετα 5 και μετα 9 μια χαρα παμε!

Ποπη μου περαστικα σου κουκλα μου κανε οτι ειναι καλυτερο και για τις 2 σας.Οτι αποφασισεις καλο ειναι.

Νικη μου δε το συζητω κυριος ο γιος σου σε αφηνει να χαλαρωσεις.

Μαργαριτα μου εχεις δικιο σε λιγο αρχιζουν τα ωραια!

Δωρα μου καλη θητεια να εχει ο αδερφος σου για σενα θα οερασει ο καιρος με την μπεμπα.

Αντωνια μου εισαι καλα πως πας και με τα 2?

zxG9p3.png

owokp3.png

Nα μαστε και εμεις!

Γεωργια μου μεγαλωσε η μπουμπουκα ε?Μαζι πανε περιπου τα δικα μας..Την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 4650 ο δικος μας.αντε κ με το καλο να τακτοποιηθειτε στο νεο σας σπιτακι..

Νικη μου τι καλα που κοιμαστε το βραδυ?Να σε ρωτησω κατι ποση ωρα τρωει τελευταιο γευμα κ δεν ξυπναει ολη νυχτα?

Εμεις ειματσε λιγο καλυτερα με τους κολικους αλλα εχουμε το θεμα του υπνου..Το βραδυ δεν κοιμαμαι και πολυ ...Ελπιζω να στρωσουμε σιγα-σιγα.\

Ποπη μου κανε οτι νοιωθεις καλυτερα για τις 2 σας και ολα θα πανε καλα..Μα πως εγινε αυτο με την μαστιτιδα ετσι ξαφνικα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεωργια μου τι καλα που μεγαλωσε το μωρακι σου!!! Και καλη τακτοποιηση στο νεο σας σπιτι!!!

Σοφια μου πατε καλυτερα με τα πονακια?Ευτυχως ρε κοπελα μου...

Νικη μου μπραβο ρε συ,αν και μου φαινεται περιεργο που κομαται τοσες ωρες συνεχομενα για τοσο μωρο... Την μερα κοιμαται επισης πολυ?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η απόφαση φυσικά και θα είναι δική της και κανενός άλλου. Και ότι της έγραψα το έγραψα για να την βοηθήσω και όχι για να επιβάλλω την γνώμη μου ή να την πανικοβάλλω ή να την τρομάξω. Απλά ξέρω ότι όταν πέρνεις τα χάπια δεν πρέπει να κάνεις αντλήσεις. Όταν όμως έχεις μαστίτιδα πως θα βγάλεις το γάλα για να περάσει αν δεν κάνει να κάνει αντλήσεις? Εντάξει αν πειράζει που έδωσα συμβουλές για να συνεχίσει το θηλασμό δεν θα το ξανακάνω. Αλλά δεν είδα καμία να αντιδράει όταν λίγο πιο πίσω της λέτε όλες με τη σειρά να σταματήσει να θηλάζει. Δεν θα ξανααναφερθώ στο θηλασμό και θα συνεχίσουμε όπως πρίν. Αν ενοχλεί κιόλλας το μήνυμα μου μπορώ να το κάνω edit και να το σβήσω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Nα μαστε και εμεις!

Γεωργια μου μεγαλωσε η μπουμπουκα ε?Μαζι πανε περιπου τα δικα μας..Την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 4650 ο δικος μας.αντε κ με το καλο να τακτοποιηθειτε στο νεο σας σπιτακι..

Νικη μου τι καλα που κοιμαστε το βραδυ?Να σε ρωτησω κατι ποση ωρα τρωει τελευταιο γευμα κ δεν ξυπναει ολη νυχτα?

Εμεις ειματσε λιγο καλυτερα με τους κολικους αλλα εχουμε το θεμα του υπνου..Το βραδυ δεν κοιμαμαι και πολυ ...Ελπιζω να στρωσουμε σιγα-σιγα.\

Ποπη μου κανε οτι νοιωθεις καλυτερα για τις 2 σας και ολα θα πανε καλα..Μα πως εγινε αυτο με την μαστιτιδα ετσι ξαφνικα?

Σοφία μου ευχαριστω πολυ ναι μαζι πανε τα δικα μας της Ελευθεριας μας εχει φαει στη στροφη χιχι!

Τι καλα που ησυχασατε με τους κολικους ταλαιπωρηθηκατε πολυ,της Νικης μας κανει μικτο θηλασμο μη το συγκρινεις με αποκλειστικο θηλασμο που συνηθως κοιμουνται λιγοτερο;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Nα μαστε και εμεις!

κάποτε 20 λεπτα καιποτε μιση ωρα Σοφη μου.

Γεωργια μου τι καλα που μεγαλωσε το μωρακι σου!!! Και καλη τακτοποιηση στο νεο σας σπιτι!!!

Νικη μου μπραβο ρε συ,αν και μου φαινεται περιεργο που κομαται τοσες ωρες συνεχομενα για τοσο μωρο... Την μερα κοιμαται επισης πολυ?

κοιματε αρκετα και την ημερα Δωρα μου, κάθε φορα που ξυπναει παίζουμε για μιση ωρα μπορει και περισσοτερο και μετα τρώει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Σοφία μου ευχαριστω πολυ ναι μαζι πανε τα δικα μας της Ελευθεριας μας εχει φαει στη στροφη χιχι!

Τι καλα που ησυχασατε με τους κολικους ταλαιπωρηθηκατε πολυ,της Νικης μας κανει μικτο θηλασμο μη το συγκρινεις με αποκλειστικο θηλασμο που συνηθως κοιμουνται λιγοτερο;)

ναι αυτό θα έλεγα κι εγω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Σε ευχαριστω Δωρα μου αρχιζουν και γινονται μεγαλες κοπελες:tongue:οσο για την τακτοποιηση προς τα παρον εχουμε υιοθετησει το στυλ μινιμαλ:lol::lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...