Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Προχθες ομως που του ειχες βαλει το κιντερτε μεσα στο γαλα ειχε κανει δεν ειπες??

Αν συνεχιζες με το ιδιο γαλα και του εβαζες μια φορα τη μερα μεσα απο αυτο?? δε ρωτας τον γιατρο?

την πρωτη φορα που του το εβαλα εκανε αλλα το συνεχισα και την επομενη μερα και δεν εκανε για αυτο πηρα τον γιατρο!!εκλαιγε και συνεχεια!!!εσεις ποσο γαλα πινετε τωρα??εγω στεναχωριεμαι γιατι ενω επινε 110 τωρα πινει 80 το πολυ 90 και αυτο με το ζορι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου, και εγω τα ιδια παθαινα, αλλα δεν αντεχα ενα μηνα σαν και εσενα, το εκοβα πιο νωρις.:(

Νικη, κοβει τη νυχτα σιγα σιγα εε?? αχ, τυχερουλα!!:-):smile:

Αντωνια, τι κανεις??

καλημερα Αννα μου καλα ειμαι. μολις ταισα το μικρο και κοιηθηκε και ο μεγαλος και εκατσα λιγο! εμενα ψες κοιμηθηκε 930 ξυπνησε 2 μετα 5 και μετα 8... ειναι με τις μερες του ο δικος μου αλλα πρεπει να τον ρυθμισω να κοιμαται 11 και να ξυπνα πιο αργα το πρωι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

την πρωτη φορα που του το εβαλα εκανε αλλα το συνεχισα και την επομενη μερα και δεν εκανε για αυτο πηρα τον γιατρο!!εκλαιγε και συνεχεια!!!εσεις ποσο γαλα πινετε τωρα??εγω στεναχωριεμαι γιατι ενω επινε 110 τωρα πινει 80 το πολυ 90 και αυτο με το ζορι!!!

συνηθως 120 πινει εμενα. καποιες φορες ομως πινει και 150!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα Αννα μου καλα ειμαι. μολις ταισα το μικρο και κοιηθηκε και ο μεγαλος και εκατσα λιγο! εμενα ψες κοιμηθηκε 930 ξυπνησε 2 μετα 5 και μετα 8... ειναι με τις μερες του ο δικος μου αλλα πρεπει να τον ρυθμισω να κοιμαται 11 και να ξυπνα πιο αργα το πρωι...

μια απο τα ιδια και εμενα αντωνια μου κοιμηθηκε 10 ξυπνησε 2 ξανα κοιμηθηκε 3 και μετα ξυπνησε 7 ,μετα δεν εφαγε και καθολου καλα και εκλαιγε μεχρι τες 10 τωρα κοιματε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφη μου πινει 110, αλλα επειδη μερικες φορες ρουφαει ρουφαει και το πινει ολο το 120, τωρα της φτιαχνω και 150 οταν στο προηγουμενο γευμα δεν εχει φαει καλα, για να μη ρουφαει αερα.Απο τα 150 εχει τυχει να πιει και 130.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφη μου πινει 110, αλλα επειδη μερικες φορες ρουφαει ρουφαει και το πινει ολο το 120, τωρα της φτιαχνω και 150 οταν στο προηγουμενο γευμα δεν εχει φαει καλα, για να μη ρουφαει αερα.Απο τα 150 εχει τυχει να πιει και 130.

μια χαρα πατε αννα μου!!λες αμα συνεχισω να του το κανω να το συνηθισει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εγω αυτο κανω, προσπαθω το τελευταιο γευμα να ειναι μετα τις 11.00 για να ξυπναει μια φορα μετα τις τρεις και μετα το πρωι.;)

Καλημερα!!

Σημερα εφυγε ο αδερφουλης μου φανταρακι.....

Η μπέμπα κλασικα τεντωνεται συνεχεια και ολο κονιεται κ ζοριζεται....

αχ αυτος ο στρατος!!! τι να κανεις Δωρακι μου.. ολοι τα περασαμε αυτα ειναι πολυ μαλ..νη φαση ο στρατος.. τον ερασα με το Μαριο γιατι αργησε να παει...χαλια ηταν..
μια χαρα ειναι Μαργαριτα μου.... εμενα εχθες το βραδακι δεν ξυπνησε τέλεια ήταν... εμενα μου κάνει γελάκια ειναι να τον φάω....

αχ τι ωραια!!! ανυπομονω κ εγω Νικη μου να τα κανει αυτα!

καλημερα!!!ειμαι να σκασω απο εχτες που αλλαξαμε το γαλα ο μικρος δεν το πινει και κλαιει καθε μια ωρα!!!!:(:(

εχουν κ αυτα τα γουστα τους!!

Ποπη μου' date=' και εγω τα ιδια παθαινα, αλλα δεν αντεχα ενα μηνα σαν και εσενα, το εκοβα πιο νωρις.:(

[b']Νικη[/b], κοβει τη νυχτα σιγα σιγα εε?? αχ, τυχερουλα!!:-):smile:

Αντωνια, τι κανεις??

καλημερα Αννουλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα πατε αννα μου!!λες αμα συνεχισω να του το κανω να το συνηθισει??

Για συνεχισε οπως σου ειπε ο γιατρος και θα δεις , μπορει να το μαθει.Περιεργο μου φαινεται με 2 κουταλιες μονο μεσα απο το καινουριο και να βρει διαφορα? παμπονηρα ειναι τελικα:P:p

Σόνια χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις γερή και δυνατή!

Καλημέρα και από εμάς. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Υγεία να έχουμε όλοι μας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καλημερα κ απο μενα! εμεις κλασσικα δεν κοιμομαστε. ολο το βραδυ ξυπνια, κ τωρα μολις την κοιμισα με χιλια ζορια αλλα την ακουω ξυπναει παλι. ανησυχω ρε γμτ, ειναι φυσιολογικο να κοιμαται τοσο λιγο? κ αν κοιμηθει , κιχ να ακουσει πεταγεται πανω. το πρωι την κρατησε ο αντρας μου μπας κ κοιμηθω λιγο αλλα δεν επιανε παλι το μπουκαλι. με το ζορι ηπιε 30 μλ κ μετα εκλαιγε μεχρι που ηρθα κ την εβαλα στο στηθος. αλλα κ παλι δεν κοιμηθηκε. τη δευτερα που θα παμε παιδιατρο θα της πω να κοψω το θηλασμο. της το ειπα τηλεφωνικα κ δεν συμφωνει, λεει να κανω λιγο υπομονη.

BJVqp3.png

καλημερα κορτισακια μου τι κανετε??

εγω απο τα ξημερωματα υποφερω επαθα μαστιτιδα ανεβασα πυρετο και ποναω οικτρα ....δεν εχω σταματησει να κλαιω απο τον πονο...πηρα την γυναικολογο μου στις 7.30 το πρωι κ μου εδωσε αντιβιωση κ να παω το απογευμα για να με δει κ να αποφασισω αν θα το κοψω η οχι...κοριτσια θα το κοψω το γαλα γιατι πραγματικα ο πονος της μαστιτιδας δεν υποφερεται...χειροτερα κ απο την τομη ποναει..δεν αντεχω αλλο οσο και να θελω να θηλασω νομιζω οτι ειναι πανω απο τις αντοχες μου..ποναω τοσο πολυ που δεν μπορω ουτε αγκαλιτσα να παρω την μικρη μου..τι μανα ειμαι εγω???κ τωρα σιγα σιγα αρχιζει ποναει κ το αλλο στηθος μαστιτιδα κ στα δυο στηθια...

Πόπη καλημέρα. Αν και νομίζω ότι εσύ δεν την βλέπεις καλή. Αυτή τη στιγμή έτσι πως είναι τα πράγματα πιστεύω ότι θα ήταν πολύ χειρότερο να κόψεις το γάλα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάζεις ζεστές κομπρέσες στο στήθος, μετά μασάζ ελαφρύ όσο το αντέχεις, μετά να βγάζεις με το θήλαστρο το γάλα και μετά να βάλεις κρύα κομπρέσα στο στήθος. Αν πάρεις σε αυτή τη στιγμή χάπια για να το κόψεις σκέψου ότι δεν θα πρέπει να κάνεις αντλήσεις οπότε τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Για τον πόνο και για τον πυρετό μπορείς να πάρεις ντεπόν γιατί είναι συμβατό με το θηλασμό. Ακόμη και να πάρεις αντιβίωση θέλει λίγες μέρες για να ανοίξει ο πόρος που σου έκανε την ζημιά αλλά θα επανέλθει με αντλήσεις το πολύ σε μια εβδομάδα. Αν σε ανακουφίζει περισσότερο μπορείς να ρίχνεις με το ντούζ χλιαρό νερό στο στήθος σου. Και εγώ είχα πάθει μαστίτιδα και μιλάω εκ πείρας. Και εγώ στις 30 μέρες είχα πάθει. Με τις κομπρέσες-ζεστές-κρύες-, με το μασάζ και με την άντληση την ξεπέρασα χωρίς αντιβίωση. Αλλά δεν είναι κακό να την πάρεις την αντιβίωση-θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις πιο γρήγορα. Αλλά πίστεψε με αν τώρα το κόψεις θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και επίπονο για σένα. Γνώμη μου πάντα έτσι? Μην ξεχνάς τις κρύες κομπρέσες μετά την άντληση-είναι απαραίτητες γιατί μειώνουν το γάλα. Και μην το παρακάνεις με τις αντλήσεις. Θα πρέπει να ακολουθείς το πρόγραμμα που έτρωγε το μωρό ως τώρα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...