Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια

βρε Ποπακι μου επαθες μαστιτιδα? πως το καταλαβες? πονας πολυ ε? ρε γμτ πολυ ταλαιπωρια καλα θα κανεις να το κοψεις. δεν ειναι η μητροτητα βασανιστηριο! μην τρελαθουμε κιολας! μια χαρα θα ειναι κ με το ξενο γαλα. ετσι κ αλλιως πηρε κ μητρικο τον πρωτο μηνα μια χαρα. πολλες ετσι το κανουν κ κρατανε 40 μερες το θηλασμο. δεν ειναι κακο. οτι χρειαζεται για να εισαι καλα μωρε μην υποφερεις αλλο! δεν ειναι το παν ο θηλασμος το εχουμε πει..

Δωρα κ εμενα θελει συνεχεια στηθος απο χτες με τρελανε κ πονανε κ οι θηλες μου παρολες τις ψευδιθηλες απο πανω. με τραβαει με πολυ δυναμη ειδικα προς το βραδι ισως επειδη εχουν αδειασει τα στηθια κ βαζει πιο πολυ δυναμη...

εμενα το πηρε χτες ο Μαριος παλι κατα τις 11 δεν αντεχα αλλο κ ψυχικα κ σωματικα ημουν με 3 ωρες υπνο.. ευτυχως κοιμηθηκε γιατι την ειχα θηλασει πολλες ωρες...

ξυπνησε με πονακια κ τσιριδες στη 1 της εδωσε ο Μαριος 120 γρ φριζολακ κ μετα ξυπνησε 5!!!! θηλασαμε μιση ωρα κ μετα ξυπνησε 9μιση!!!! μια χαρα δεν ειναι?

αφηστε που μενει κ πιο πολυ ωρα ξυπνια μεσα στη μερα! μεγαλωνει μωρε το νινακι μου... αχ ανυπομονω να αρχισει να μου κανει διαφορα...

υπομονη κοριτσια τα καλυτερα ερχονται!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κορτισακια μου τι κανετε??

εγω απο τα ξημερωματα υποφερω επαθα μαστιτιδα ανεβασα πυρετο και ποναω οικτρα ....δεν εχω σταματησει να κλαιω απο τον πονο...πηρα την γυναικολογο μου στις 7.30 το πρωι κ μου εδωσε αντιβιωση κ να παω το απογευμα για να με δει κ να αποφασισω αν θα το κοψω η οχι...κοριτσια θα το κοψω το γαλα γιατι πραγματικα ο πονος της μαστιτιδας δεν υποφερεται...χειροτερα κ απο την τομη ποναει..δεν αντεχω αλλο οσο και να θελω να θηλασω νομιζω οτι ειναι πανω απο τις αντοχες μου..ποναω τοσο πολυ που δεν μπορω ουτε αγκαλιτσα να παρω την μικρη μου..τι μανα ειμαι εγω???κ τωρα σιγα σιγα αρχιζει ποναει κ το αλλο στηθος μαστιτιδα κ στα δυο στηθια...

αχ ποπακη μου τι επαθες,,, κοψε το κουκλιτσα μου και όλα θα ειναι καλύτερα, θα ησυχασεις και εσυ θα ησυχάσει και η μπεμπα... πιστευω αν πίνει ξένο γάλα θα ειναι καλύτερα και για τις 2 σας όπως εχουν γίνει τα πραγματα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα κοριτσια

βρε Ποπακι μου επαθες μαστιτιδα? πως το καταλαβες? πονας πολυ ε? ρε γμτ πολυ ταλαιπωρια καλα θα κανεις να το κοψεις. δεν ειναι η μητροτητα βασανιστηριο! μην τρελαθουμε κιολας! μια χαρα θα ειναι κ με το ξενο γαλα. ετσι κ αλλιως πηρε κ μητρικο τον πρωτο μηνα μια χαρα. πολλες ετσι το κανουν κ κρατανε 40 μερες το θηλασμο. δεν ειναι κακο. οτι χρειαζεται για να εισαι καλα μωρε μην υποφερεις αλλο! δεν ειναι το παν ο θηλασμος το εχουμε πει..

Δωρα κ εμενα θελει συνεχεια στηθος απο χτες με τρελανε κ πονανε κ οι θηλες μου παρολες τις ψευδιθηλες απο πανω. με τραβαει με πολυ δυναμη ειδικα προς το βραδι ισως επειδη εχουν αδειασει τα στηθια κ βαζει πιο πολυ δυναμη...

εμενα το πηρε χτες ο Μαριος παλι κατα τις 11 δεν αντεχα αλλο κ ψυχικα κ σωματικα ημουν με 3 ωρες υπνο.. ευτυχως κοιμηθηκε γιατι την ειχα θηλασει πολλες ωρες...

ξυπνησε με πονακια κ τσιριδες στη 1 της εδωσε ο Μαριος 120 γρ φριζολακ κ μετα ξυπνησε 5!!!! θηλασαμε μιση ωρα κ μετα ξυπνησε 9μιση!!!! μια χαρα δεν ειναι?

αφηστε που μενει κ πιο πολυ ωρα ξυπνια μεσα στη μερα! μεγαλωνει μωρε το νινακι μου... αχ ανυπομονω να αρχισει να μου κανει διαφορα...

υπομονη κοριτσια τα καλυτερα ερχονται!

μια χαρα ειναι Μαργαριτα μου.... εμενα εχθες το βραδακι δεν ξυπνησε τέλεια ήταν... εμενα μου κάνει γελάκια ειναι να τον φάω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ποπη μου θυμιζεις εμενα την πρωτη φορα.... ετσι ημουν και αυτος ηταν ο λογος που αποφασισα να μην θηλασω τωρα.... φοβομουν μην παθω τα ιδια....

μαστιτιδα δεν επαθα γιατι το εκοψα πολυ γρηγορα...

κοριτσακι παρα να υποφερεις και να ταλαιπωρησε καλυτερα να το κοψεις πιστευω....ειδικα τωρα με την μαστιτιδα....

Καλημερα!!! σημερα εχουμε παιδιατρο!!

Νικη τεκειος ο μπεμπης σου!! αντε να στρωνουν σιγα σιγα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ποπη μου, και εγω τα ιδια παθαινα, αλλα δεν αντεχα ενα μηνα σαν και εσενα, το εκοβα πιο νωρις.:(

Νικη, κοβει τη νυχτα σιγα σιγα εε?? αχ, τυχερουλα!!:-):smile:

Αντωνια, τι κανεις??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ωραια νικη μου σε αφησε και κοιμηθηκες και ξεκουραστηκες ο μικρος σου!!!

ποπη μου να το κοψεις εγω ειχα παθει μαστιτιδα ετσι σε καταλαμβαινω οι πονοι ειναι αφορητοι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Εφη!!

Ωχ! πρεπει να κανεις δοκιμες τωρα να δεις ποιο θα του αρεσει...

καλημερα αννα μου!!

δεν ξερω τι να κανω του εδινα το Frisolac και το επινε μια χαρα τωρα του βαζω 2 κουταλιες frisolac και δυο κουταλιες frisolac comfort και με παιδευει κανει μια ωρα στο μπιμπερο και εκει που επινε 120 τωρα πινει 80 με το ζορι,το θεμα με τα κακα εφτιαξε ομως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια καλημερααα

αυριο γινομαστε 3 μηνων.

ποπακη το ειπαμε και πριν τα παιδακια μεγαλωνουν και με ξενο γαλα και εγω ξενο πηρα και ξενο δινω και ειμαι μια χαρα.και εγω εβγαλα ελαχιστο με θηλαστρο 15 μερες.

εφακη εγω απο εχτες αρχισα το frisolac ac για κολικους μου κανει και πρασινα χαλαρα κακα αλλα νομιζω δεν του πολυαρεσει.

φιλακια σε ολες.

παω να κανω λιγη γυμναστικη και ερχομαι πισω.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

κοριτσια καλημερααα

αυριο γινομαστε 3 μηνων.

ποπακη το ειπαμε και πριν τα παιδακια μεγαλωνουν και με ξενο γαλα και εγω ξενο πηρα και ξενο δινω και ειμαι μια χαρα.και εγω εβγαλα ελαχιστο με θηλαστρο 15 μερες.

εφακη εγω απο εχτες αρχισα το frisolac ac για κολικους μου κανει και πρασινα χαλαρα κακα αλλα νομιζω δεν του πολυαρεσει.

φιλακια σε ολες.

παω να κανω λιγη γυμναστικη και ερχομαι πισω.

καλημερα αννιτα μου!!ουτε και στο δικο μου αρεσει τι να κανω δεν ξερω??να επιμενω θα το συνηθησει?ή να παρω τον γιατρο να του το πω να μου δωσει κατι αλλο??παντος κακα εκανε με αυτο,και σταματησαν και οι γουλιτσες που εκανε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αννα μου!!

δεν ξερω τι να κανω του εδινα το Frisolac και το επινε μια χαρα τωρα του βαζω 2 κουταλιες frisolac και δυο κουταλιες frisolac comfort και με παιδευει κανει μια ωρα στο μπιμπερο και εκει που επινε 120 τωρα πινει 80 με το ζορι,το θεμα με τα κακα εφτιαξε ομως!!

Προχθες ομως που του ειχες βαλει το κιντερτε μεσα στο γαλα ειχε κανει δεν ειπες??

Αν συνεχιζες με το ιδιο γαλα και του εβαζες μια φορα τη μερα μεσα απο αυτο?? δε ρωτας τον γιατρο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...