Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ Εφη μου περαστικα σας.

σε ευχαριστώ γεωργία μου

Καλως την γειτονισσα!!!Μας ελλειψες!!!

Αστα να πανε...εγω με τα 3 κοντευω να λαλισω...τωρα μπηκα για μπανιο που καταφερα να τους κοιμησω ολους..επισης κανω σχεδια μετακομισης στη Θηβα κοντα στη μαμα μου γιατι με βλεπω χλωμη,,,,

Γειτονισσα τα 2 παιδια θα τα βαλεις καποια στιγμη μαζι να κοιμουνται??ή το καθενα στο δωματιο του??εγω ελεγα να κοιμουνται ολα μαζι στο ενα δωματιο κ το αλλο το πιο μεγαλο να το κανω παιδοτοπο...

Εφη τί γαλα του δινεις τωρα?

Του δίνω φρισολακ και πήρα το φρισολακ κομφορτ και βάζω δύο κουταλιεσ σπό το καθένα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσι! Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Τώρα θα μου πείς από έξω τα λες καλά αλλά πρέπει να σου τα πώ. Είσαι γερή και έκανες ένα γερό πανέμορφο μωρό. Αυτό να σκέφτεσαι και να προσπαθείς να αποβάλεις τα άσχημα συναισθήματα.

Βρε κορίτσι μήπως-λέω μήπως να έκανες και μια επίσκεψη στον Παπαβέτζη? Μήπως αυτός καταφέρει να σε βοηθήσει καλύτερα? Μήπως είναι καλύτερος από την Πατσούρου?

δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια γιατι ο καθενας θα εχει αλλη αποψη κ γνωμη κ φοβαμαι μην μπερδευτω,,,οταν θα μας δει ο παιδιατρος μας θα του μιλησω για τον θηλασμο και οτι γινει..θα το αφησω κ λιγο στην τυχη του που λενε γιατι ειλικρινα ειμαι πολυ κουρασμενη ψυχικα (λογω δυσκολης εγκυμοσυνης) και βλεπω δεν εχω πολλα κουραγια για να τρεχω σε συμβουλους... κ γιατρους...θα προσπαθησω με το θηλαστρο οσο μπορω πιο πολυ!!

Αχ Ποπάκη μου τα ιδια είμαστε!!

και πολυ κλαμμα δωρακι μου εεεε???

Κοριτσακια μου γυρισα!!!Απο το νεο μας σπιτι σας γραφω σημερα μας συνεδεσαν το τηλ.

Δωρακι μου χρονια πολλά να χαιρεσαι την κουκλα σου

Σόνια μου πολύχρονη να χαιρεσαι τα παιδακια σου

Δεν προλαβα να σας διαβασω με το ξεπακεταρισμα ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Αυριο εχουμε παιδιατρο!

γεωργιτσα μου γλυκεια καλοριζικο το σπιτακι σας!!! αντε κ σιγα σιγα να μπεις σε ενα προγραμμα να ηρεμησεις!! μας ελειψες κουκλα μου!!

Γεια τι κάνετε εγώ μπαίνω απο το κινιτο του άντρα μου το κοπιουτερ μας έσπασε και πρέπει να πάρουμε άλλο ,ο μικρόσ μου έχει τρελαθεί στην δυσκιλιοτητα άλλαξα και το γαλα έτσι μου είπε ο παιδίατρος τώρα να δουμε εάν θα γίνει κάτι νσα μην πονάει ο καλός μα

περαστικα σας εφακη μου ευχομαι να πιασει τωρα αυτο το γαλα που του δινεις!!κουραγιο!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εφη μου κ μια φιλη μου με το φριζολακ ειχε δυσκοιλιότητα η μικρη της...

Σόνια μου τι να πω,στρωσαμε με τα κακα της κ χαλασαμε με το φαγητό της... Οταν δεν θηλαζει ειναι παλι συνεχώς ανήσυχη...δεν κάθεται μονη της κατω θελει αγκαλιές κ οχι καθιστη αλλα βόλτες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές στα κοριτσια που ειπαν σημερα!

Γεωργια μου καλοριζικο το νεο σπιτι γεμάτο ευτυχισμένες στιγμές ευχομαι!

Αχ σημερα που της εκοβα νύχια της πήρα λιγο δερματακι κ πλανταξε το καημενακι μου! Η καρδούλα μου,η ζωη μου....

Αφήστε φεύγει κ ο αδερφός μου φαντάρος αυριο κ ειμαι κ γι'αυτο στεναχωρημενη....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Σόνια χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις γερή και δυνατή!

Δώρα μπορεί να περνάει άλμα ανάπτυξης η μικρή. Ανταποκρίνσου στις ανάγκες τις, 3-4 μέρες κρατάει συνήθως.

Εφάκη γιατί μωρέ δυσκοιλιότητα ο καλός σου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεωργίτσα καλορίζικο το σπιτάκι σας και καλή τακτοποίηση. Βουνό μου ακούγεται μετακόμοιση και 2 μωρά στα πόδια σου, είσαι θηρίο!

Ποπάκη μιλάνε οι ορμόνες σου. Δες το λίγο χαλαρά. Εγώ πάντως θα σου έλεγα μην παραιτηθείς. Ναι σίγουρα έχει και το μωρό την προσωπικότητά του και πρέπει να συνεργαστεί για να θηλάσει αλλά αυτό προσπαθούμε...να το κάνουμε να συνεργαστεί. Και πώς το εξηγεί η Αγλαία ό,τι την μια μέρα συνεργάζεται και την άλλη όχι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια τι εννοείς άλμα ανάπτυξης?? Ολη μερα ρε συ γκρίνια αγκαλιά κ πολυ βυζί... Εχω λιγες μερες τωρα που επειδη γκρινιαζει απο ενα σημειο κ μετα στο ενα στηθος της δίνω στο ιδιο γευμα κ το αλλο.... Αλλα μιλάμε για 10 λεπτο το πολυ απο την μια.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλως την γειτονισσα!!!Μας ελλειψες!!!

Αστα να πανε...εγω με τα 3 κοντευω να λαλισω...τωρα μπηκα για μπανιο που καταφερα να τους κοιμησω ολους..επισης κανω σχεδια μετακομισης στη Θηβα κοντα στη μαμα μου γιατι με βλεπω χλωμη,,,,

Γειτονισσα τα 2 παιδια θα τα βαλεις καποια στιγμη μαζι να κοιμουνται??ή το καθενα στο δωματιο του??εγω ελεγα να κοιμουνται ολα μαζι στο ενα δωματιο κ το αλλο το πιο μεγαλο να το κανω παιδοτοπο...

Εφη τί γαλα του δινεις τωρα?

Γεια σου γειτονισσα κι εμενα μου λειψατε πολυ.Λεω απο το καλοκαιρι να τα βαλω μαζι να μυαλωσει λιγο και ο μικρος και θα δουμε.

Εντάξει αν τα βασικά είναι στη θέση τους και το σπίτι λειτουργεί τα μπιμπελό άστα στην αποθήκη. Άλλωστε θέλουν και πολύ ξεσκόνησμα! Χεχεχε

Με δυο παιδιά και τέλεια τακτοποίηση είναι δύσκολα.

χα χα αυτο λεω κι εγω εξτρα δουλεια το ξεσκονισμα;)

δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια γιατι ο καθενας θα εχει αλλη αποψη κ γνωμη κ φοβαμαι μην μπερδευτω,,,οταν θα μας δει ο παιδιατρος μας θα του μιλησω για τον θηλασμο και οτι γινει..θα το αφησω κ λιγο στην τυχη του που λενε γιατι ειλικρινα ειμαι πολυ κουρασμενη ψυχικα (λογω δυσκολης εγκυμοσυνης) και βλεπω δεν εχω πολλα κουραγια για να τρεχω σε συμβουλους... κ γιατρους...θα προσπαθησω με το θηλαστρο οσο μπορω πιο πολυ!!

και πολυ κλαμμα δωρακι μου εεεε???

γεωργιτσα μου γλυκεια καλοριζικο το σπιτακι σας!!! αντε κ σιγα σιγα να μπεις σε ενα προγραμμα να ηρεμησεις!! μας ελειψες κουκλα μου!!

περαστικα σας εφακη μου ευχομαι να πιασει τωρα αυτο το γαλα που του δινεις!!κουραγιο!

Ευχαριστω Ποπη μου κι εμενα ακομα τυρρανιεσαι κουκλα μου?:(

Αχ σημερα που της εκοβα νύχια της πήρα λιγο δερματακι κ πλανταξε το καημενακι μου! Η καρδούλα μου,η ζωη μου....

Αφήστε φεύγει κ ο αδερφός μου φαντάρος αυριο κ ειμαι κ γι'αυτο στεναχωρημενη....

Σε ευχαριστω Δωρα μου μια εμπειρια ειναι για τους αντρες με το μωρο θα περασει ο καιρος και δε θα το καταλαβεις!Καλη θητεια ευχομαι

Γεωργίτσα καλορίζικο το σπιτάκι σας και καλή τακτοποίηση. Βουνό μου ακούγεται μετακόμοιση και 2 μωρά στα πόδια σου, είσαι θηρίο!

Ποπάκη μιλάνε οι ορμόνες σου. Δες το λίγο χαλαρά. Εγώ πάντως θα σου έλεγα μην παραιτηθείς. Ναι σίγουρα έχει και το μωρό την προσωπικότητά του και πρέπει να συνεργαστεί για να θηλάσει αλλά αυτό προσπαθούμε...να το κάνουμε να συνεργαστεί. Και πώς το εξηγεί η Αγλαία ό,τι την μια μέρα συνεργάζεται και την άλλη όχι?

Σε ευχαριστω Ελευθερια μου ειχα βοηθεια τα πεθερικα μου και τους γονεις μου ο αντρας μου τραβηξε το μεγαλυτερο λουκι εγω οταν δε θηλαζα εκανα οτι προλαβαινα πιο πολυ καθαριζα και εφτιαχνα κουτες.Εσυ πως εισαι πως τα πας με τα μωρα σου?Εμενα η μαιμουδιτσα θελει αγκαλιτσες ευτυχως το βραδυ χτυπαει 4ωρα και βαλε και ξεκουραζομαστε που τετοια με το γιο μου χρόνισε για να κοιμηθει σερι 5ωρο!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

δεν παραιτουμαι ετσι ευκολα απλως εκει που παιδευουν 40λεπτα για να πιασει θηλη το προσπαθω κανα 10λεπτο πλεον κ δεν την πιεζω γιατι τσατιζεται κ μετα συνεχεια κλαιει...η Αγλαια δεν μου εδωσε εξηγηση γιαυτο που μου κανει...εν τω μεταξυ το περιεργο ειναι οτι μου το κανει αφου θα θηλασω αποκλειστικα για 2-3 μερες μετα ξαφνικα την πιανει μουρλα κ δεν θελει κ ξαναδινω μπιμπερο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι να πω...δεν ξερω....παντως κακα τα ψεμματα απο την στιγμη που το μωρο δεν θελει ενω εχουν περασει σχεδον μηνας ειναι αυτη η κατασταση δεν νομιζω οτι η Αγλαια η Χ Ψ συμβουλος θα μου δωσουν την λυση κ θα κανουν το μωρο να θηλασει...αφου η μπεμπα ζοριζεται κ δεν θελει...

Γεια σου γειτονισσα κι εμενα μου λειψατε πολυ.Λεω απο το καλοκαιρι να τα βαλω μαζι να μυαλωσει λιγο και ο μικρος και θα δουμε.

χα χα αυτο λεω κι εγω εξτρα δουλεια το ξεσκονισμα;)

Ευχαριστω Ποπη μου κι εμενα ακομα τυρρανιεσαι κουκλα μου?:(

Σε ευχαριστω Δωρα μου μια εμπειρια ειναι για τους αντρες με το μωρο θα περασει ο καιρος και δε θα το καταλαβεις!Καλη θητεια ευχομαι

Σε ευχαριστω Ελευθερια μου ειχα βοηθεια τα πεθερικα μου και τους γονεις μου ο αντρας μου τραβηξε το μεγαλυτερο λουκι εγω οταν δε θηλαζα εκανα οτι προλαβαινα πιο πολυ καθαριζα και εφτιαχνα κουτες.Εσυ πως εισαι πως τα πας με τα μωρα σου?Εμενα η μαιμουδιτσα θελει αγκαλιτσες ευτυχως το βραδυ χτυπαει 4ωρα και βαλε και ξεκουραζομαστε που τετοια με το γιο μου χρόνισε για να κοιμηθει σερι 5ωρο!

τυραννιεμαι γεωργια μου αστα...τελικα εμενα δεν θα πρεπε να με λενε Ποπη αλλα Ταλαιπώρια !!!! μαλλον το τραβαει το αιμα μου...

B4Itp2.png

Ελευθερια τι εννοείς άλμα ανάπτυξης?? Ολη μερα ρε συ γκρίνια αγκαλιά κ πολυ βυζί... Εχω λιγες μερες τωρα που επειδη γκρινιαζει απο ενα σημειο κ μετα στο ενα στηθος της δίνω στο ιδιο γευμα κ το αλλο.... Αλλα μιλάμε για 10 λεπτο το πολυ απο την μια.

Τα θηλάζοντα μωρά όταν χρειάζονται περισσότερο γάλα επειδή αυξάνονται οι ανάγκες τους, ο μόνος τρόπος να αυξήσουν αυτή την ποσότητα είναι να ζητήσουν περισσότερο στήθος ώστε να αυξηθεί η παραγωγή. Αυτό λέγεται άλμα ανάπτυξης κατά το οποίο το μωρό μπορεί να ζητάει όλη μέρα και νύχτα στήθος και κρατάει συνήθως 2-3 μέρες.

Καλημέρα!!!Λιακάδα και σήμερα, σούπερ να πάμε για τον υπέρηχο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημερα κοπελιες!!

Δωρα μου, το ειχα παθει και εγω αυτο σε καποιον απο τους γιους μου, και μαλιστα κοιμοταν και ξυπνησε απο τον πονο.Αστα , σου ματωνεται η ψυχη...

Ο Μαζανης ελεγε οτι μπορουμε και με μια χαρτινη λιμα να τους τα κανουμε, εγω αυτο κανω τωρα στην μπεμπα.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κορτισακια μου τι κανετε??

εγω απο τα ξημερωματα υποφερω επαθα μαστιτιδα ανεβασα πυρετο και ποναω οικτρα ....δεν εχω σταματησει να κλαιω απο τον πονο...πηρα την γυναικολογο μου στις 7.30 το πρωι κ μου εδωσε αντιβιωση κ να παω το απογευμα για να με δει κ να αποφασισω αν θα το κοψω η οχι...κοριτσια θα το κοψω το γαλα γιατι πραγματικα ο πονος της μαστιτιδας δεν υποφερεται...χειροτερα κ απο την τομη ποναει..δεν αντεχω αλλο οσο και να θελω να θηλασω νομιζω οτι ειναι πανω απο τις αντοχες μου..ποναω τοσο πολυ που δεν μπορω ουτε αγκαλιτσα να παρω την μικρη μου..τι μανα ειμαι εγω???κ τωρα σιγα σιγα αρχιζει ποναει κ το αλλο στηθος μαστιτιδα κ στα δυο στηθια...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...