Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΟΝΙΑ ΜΟΥ.....

Σονια μου χρονια σου πολλα κοριτσι μου να τα εκατοστησεις γερη να εισαι μια ζωη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

αρχιζει κ με παιρνει απο κατω που δεν μπορω να θηλασω,,,το μωρο μου δεν με θελει ετσι νιωθω...ηθελα τοσο πολυ να θηλασω...αλλα δεν τα καταφερνω κοντευω μηνα τωρα που παιδευομαι ισως να μην ειμαι ικανη να θηλασω,,,δεν ξερω τι να πω,,,αλλα κουραστικα και στεναχωριεμαι πολυ ειναι κ οι ορμονες μου και κλαιω που ειμαι τοσο αχρηστη κ δεν μπορω να προσφερω θηλασμο στο βλασταρι μου...και με πονανε πολυ τα στηθια νιωθω σαν σουβλιες πανω πανω ψηλα..μαλλον ειναι οι αδενες...το μονο παρηγορο ειναι οτι πινει απο το γαλατακι μου...δεν θελω ομως να το κοψω το γαλα δεν με παει η καρδια μου...θελω τοσο πολυ να την νιωσω την μπουμπουκα μου στο στηθος και δεν μπορω...

Νίκη και Πόπη ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Αχ βρε Πόπη πολύ στεναχωριέμαι να σε διαβάζω να λές τέτοια πράγματα. Δεν είναι έτσι βρε κορίτσι μου. Μην νοιώθεις έτσι. Είναι από τις ορμόνες ότι σκέφτεσαι ότι δεν σε θέλει το μωρό σου. Φυσικά και να μην σταματήσεις το γάλα σου αφού έχεις και το μωρό σου φυσικά και το απολαμβάνει αυτό και του κάνει καλό. Είναι μικρό ακόμα και δεν ξέρει και αυτό πως να αντιδράσει. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας είμαι σίγουρη. Μια αγωνίστρια μαμά που δεν παραιτείται εύκολα είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Θα μεγαλώσει το μωρό και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Το στήθος σου είναι λογικό να πονάει ακόμα γιατί είναι νωρίς αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάτι είναι λάθος. Αυτό που νοιώθεις βγαίνει από μέσα σου αλλά προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Είναι κρίμα να χάνεις τις όμορφες στιγμές. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα είναι σαν ένα κακό όνειρο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να κανεις βρε Ποπη μου, υπομονη.

Οσο για τον υπνο δεν ειναι και ευκολο εδω που τα λεμε να κοιμηθουμε και οτι ωρα κοιμουνται αυτα.Αν ειναι μεσημερι οκ, αλλα τωρα τετοια ωρα πως να κοιμηθεις και εσυ, να πατησεις το κουμπακι? γινεται?δεν γινεται.:rolleyes::rolleyes:

ετσι ακριβως αννα μου !! μονο μετα τις 22.00 με πιανει τρελη νυστα αλλα εκεινη την ωρα παντα η μικρη ειναι ξυπνια μεχρι της 3-4 τα ξημερωματα...το πρωι εγω παντα κοιμαμαι δλδ αν ειμαστε ξυπνιες απο τα ξημερωματα κ κοιμηθει κατα τις 8-9 κοιμαμαι κ γω μαζι της κ ξυπανω 12-13...κ παντα οι δουλειες πανε πισω..!!να ακομα κοιμαται ..,,κοιμηθηκε στις 14.30 ξυπνησε στις 17,30 εφαγε 100μλ κ ξανακοιμηθηκε στο καπακι στις 18..κ ακομα κοιμαται!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Νίκη και Πόπη ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Αχ βρε Πόπη πολύ στεναχωριέμαι να σε διαβάζω να λές τέτοια πράγματα. Δεν είναι έτσι βρε κορίτσι μου. Μην νοιώθεις έτσι. Είναι από τις ορμόνες ότι σκέφτεσαι ότι δεν σε θέλει το μωρό σου. Φυσικά και να μην σταματήσεις το γάλα σου αφού έχεις και το μωρό σου φυσικά και το απολαμβάνει αυτό και του κάνει καλό. Είναι μικρό ακόμα και δεν ξέρει και αυτό πως να αντιδράσει. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας είμαι σίγουρη. Μια αγωνίστρια μαμά που δεν παραιτείται εύκολα είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Θα μεγαλώσει το μωρό και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Το στήθος σου είναι λογικό να πονάει ακόμα γιατί είναι νωρίς αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάτι είναι λάθος. Αυτό που νοιώθεις βγαίνει από μέσα σου αλλά προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Είναι κρίμα να χάνεις τις όμορφες στιγμές. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα είναι σαν ένα κακό όνειρο.

αχ μακαρι σονια μου!! υπομονη κανω να δω μεχρι ποσο μπορω να το φτασω..!!

παντως η Αγλαια λιγο μου ειπε την ωμη αληθεια οτι αν το μωρο δεν συνεργαζεται οτι και να κανουμε εμεις δεν γινεται με το ζορι...!!

καλα οι ορμονες μου τα χουν παιξει θελω να κλαιω συνεχεια κ χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο να σκεφτομαι εκεινη την στιγμη,,,απλως τρεχουν τα ζουμια...

εβαλα ενα μικρο ραδιακι στην μικρη και ακουει ολη μερα μουσικη και επιασα ενα σταθμο με μπαλαντες απαλες και εχω μπλανταξει βρε κοριτσια!! σαν τα 15 χρονα ερωτευμενα κοριτσακια!!:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια δεν ξερω τι εχει η μικρη μου.... απο χτες ολο γκρινια ολη μερα και ολο πειναει!!!! Της εδωσα και 90μλ ξενο πριν και ηπιε τα 40...

Ρε κοριτσια τι να κανω???? Το στηθος μου οσο προσπαθω να βγαλω με το θηλαστρο δεν εχει τιποτα......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ μακαρι σονια μου!! υπομονη κανω να δω μεχρι ποσο μπορω να το φτασω..!!

παντως η Αγλαια λιγο μου ειπε την ωμη αληθεια οτι αν το μωρο δεν συνεργαζεται οτι και να κανουμε εμεις δεν γινεται με το ζορι...!!

καλα οι ορμονες μου τα χουν παιξει θελω να κλαιω συνεχεια κ χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο να σκεφτομαι εκεινη την στιγμη,,,απλως τρεχουν τα ζουμια...

εβαλα ενα μικρο ραδιακι στην μικρη και ακουει ολη μερα μουσικη και επιασα ενα σταθμο με μπαλαντες απαλες και εχω μπλανταξει βρε κοριτσια!! σαν τα 15 χρονα ερωτευμενα κοριτσακια!!:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε κορίτσι! Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Τώρα θα μου πείς από έξω τα λες καλά αλλά πρέπει να σου τα πώ. Είσαι γερή και έκανες ένα γερό πανέμορφο μωρό. Αυτό να σκέφτεσαι και να προσπαθείς να αποβάλεις τα άσχημα συναισθήματα.

Βρε κορίτσι μήπως-λέω μήπως να έκανες και μια επίσκεψη στον Παπαβέτζη? Μήπως αυτός καταφέρει να σε βοηθήσει καλύτερα? Μήπως είναι καλύτερος από την Πατσούρου?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Κοριτσια δεν ξερω τι εχει η μικρη μου.... απο χτες ολο γκρινια ολη μερα και ολο πειναει!!!! Της εδωσα και 90μλ ξενο πριν και ηπιε τα 40...

Ρε κοριτσια τι να κανω???? Το στηθος μου οσο προσπαθω να βγαλω με το θηλαστρο δεν εχει τιποτα......

Κοριτσάκι δεν σημαίνει οτι έχει κάτι το μωρό! Έτσι είναι ο θηλασμός. Και η δικιά μου είναι έτσι από χθές. Όλο γκρίνια είναι όλη την ώρα και θέλει συνέχεια να είναι στο στήθος. Δεν σημαίνει όμως ότι έχει κάτι. Την βάζω στο στήθος τρώει μια χαρά την αφήνω κάτω και μετά από λίγο θέλει πάλι και πίνει λίγες γουλιές και μετά δεν θέλει άλλο και μετά από λίγο θέλει πάλι και πάει λέγοντας και τρώει όλη την ώρα τα χέρια της. Είναι όμως κάτι φυσιολογικό.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Κοριτσακια μου γυρισα!!!Απο το νεο μας σπιτι σας γραφω σημερα μας συνεδεσαν το τηλ.

Δωρακι μου χρονια πολλά να χαιρεσαι την κουκλα σου

Σόνια μου πολύχρονη να χαιρεσαι τα παιδακια σου

Δεν προλαβα να σας διαβασω με το ξεπακεταρισμα ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Αυριο εχουμε παιδιατρο!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσακια μου γυρισα!!!Απο το νεο μας σπιτι σας γραφω σημερα μας συνεδεσαν το τηλ.

Δωρακι μου χρονια πολλά να χαιρεσαι την κουκλα σου

Σόνια μου πολύχρονη να χαιρεσαι τα παιδακια σου

Δεν προλαβα να σας διαβασω με το ξεπακεταρισμα ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Αυριο εχουμε παιδιατρο!

Αντε μπράβο για το καινούργιο σπίτι. Καλή τακτοποίηση τώρα.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια τι κάνετε εγώ μπαίνω απο το κινιτο του άντρα μου το κοπιουτερ μας έσπασε και πρέπει να πάρουμε άλλο ,ο μικρόσ μου έχει τρελαθεί στην δυσκιλιοτητα άλλαξα και το γαλα έτσι μου είπε ο παιδίατρος τώρα να δουμε εάν θα γίνει κάτι νσα μην πονάει ο καλός μα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αντε μπράβο για το καινούργιο σπίτι. Καλή τακτοποίηση τώρα.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Ευχαριστω Σόνια μου το βλέπω να παίρνει ποοολυυυυ καιρο!Τα βαρια ειναι στη θεση τους αλλα τα ψιλα πχ μπιμπελο κτλ τα βλεοω να μενουν στην αποθηκη σε κουτες!!:lol::lol:

Με 2 παιδια και τις καθημερινες δουλειες μετα το Πασχα μας βλεπω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια τι κάνετε εγώ μπαίνω απο το κινιτο του άντρα μου το κοπιουτερ μας έσπασε και πρέπει να πάρουμε άλλο ,ο μικρόσ μου έχει τρελαθεί στην δυσκιλιοτητα άλλαξα και το γαλα έτσι μου είπε ο παιδίατρος τώρα να δουμε εάν θα γίνει κάτι νσα μην πονάει ο καλός μα

Αχ Εφη μου περαστικα σας.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλως την γειτονισσα!!!Μας ελλειψες!!!

Αστα να πανε...εγω με τα 3 κοντευω να λαλισω...τωρα μπηκα για μπανιο που καταφερα να τους κοιμησω ολους..επισης κανω σχεδια μετακομισης στη Θηβα κοντα στη μαμα μου γιατι με βλεπω χλωμη,,,,

Γειτονισσα τα 2 παιδια θα τα βαλεις καποια στιγμη μαζι να κοιμουνται??ή το καθενα στο δωματιο του??εγω ελεγα να κοιμουνται ολα μαζι στο ενα δωματιο κ το αλλο το πιο μεγαλο να το κανω παιδοτοπο...

Εφη τί γαλα του δινεις τωρα?

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Ευχαριστω Σόνια μου το βλέπω να παίρνει ποοολυυυυ καιρο!Τα βαρια ειναι στη θεση τους αλλα τα ψιλα πχ μπιμπελο κτλ τα βλεοω να μενουν στην αποθηκη σε κουτες!!:lol::lol:

Με 2 παιδια και τις καθημερινες δουλειες μετα το Πασχα μας βλεπω.

Εντάξει αν τα βασικά είναι στη θέση τους και το σπίτι λειτουργεί τα μπιμπελό άστα στην αποθήκη. Άλλωστε θέλουν και πολύ ξεσκόνησμα! Χεχεχε

Με δυο παιδιά και τέλεια τακτοποίηση είναι δύσκολα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...