Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα εμεις γυρισαμε απο την παιδιατρο μια χαρα ειμαστε!!!!!!

πηγαμε 3,470 κ εχουμε μηνογενεθλια σημερα!

τωρα θηλαζω θα σας διαβασω λιγο αργοτερα!

Μαργαριτα να σου ζησει!! 3,5 κιλα εε?? μπραβο, πολυ ωραια!!:-):smile:

Εμεις τον κλεισαμε εχθες τον μηνα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοπελες η Εφη δεν μπορει να μπει γιατι εχει σπάσει ο υπολογιστης... το μωρακι της εχει δυσκιολιτητα και του δίνει το frisolac comfort μαζι με το frisolac....

τα παντα εχουμε δοκιμασει, ουτε την πιπιλα πολυθελει , μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι το παιδι μου εχει αυπνιες:rolleyes:

μετραω τις μερες μεχρι να σαραντησω για να σταματησω να θηλαζω. δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα δεν το ευχαριστιεμαι καθολ

ηρθε ο πεθερος μου, επιστρεφω σε λιγο!

γωγω μου κι εγω τωρα προσπαθω να κόψω το θηλασμο, τωρα του δεινω μεικτο και προσπαθω σιγα σιγα να το κοψω....

καλημερα εμεις γυρισαμε απο την παιδιατρο μια χαρα ειμαστε!!!!!!

πηγαμε 3,470 κ εχουμε μηνογενεθλια σημερα!

τωρα θηλαζω θα σας διαβασω λιγο αργοτερα!

χαρουμενα μηνογενεθλια... μεγαλώσατε κι εσεις...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας! Κοιμαται η μπεμπα απο τις 10 μισή... Εκανα μπάνιο,εβαλα πλυντήριο,απλωσα ρούχα,εβαλα μακαροναδα.... Τωρα να δω αν προλάβω να σιδερωσω. Χτες παντως τα ειδα ολα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ζόρια μάνες, βαστάτε γερά:)

Τα νεογέννητα περνούν πολύ ώρα της ημέρας την κατάσταση ύπνου που ονομάζεται REM, αυτό που λέμε λαγοκοιμάται. Αυτό συμβαίνει γιατί αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους ώστε να αναπτύσσονται και τα εξελίσονται. Νομίζω μέχρι τον 3ο μήνα κρατάει.

Μαργαρίτα σούπερ η μπουμπούκα σου!!!

Αύριο θα πάμε εμείς για υπέρηχο ισχίων τα δυο μας. Έκλεισα ραντεβού στις 11μιση το πρωί. Ελπίζω να παραμείνει έτσι καλός ο καιρός αλλιώς και χαλάσει θα το ακυρώσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα σας.

Χάθηκα μερικές μέρες και δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης.

Δώρα μου χρόνια πολλά για την γιορτή σου-αν και λίγο καθυστερημένα.

Πόπη και σε εσένα χρόνια πολλά για την μικρή σου.

Εγώ είμαι στο τρέξιμο. Άρχισαν οι επισκέψεις τώρα που σαραντήσαμε και μονίμως έχω κόσμο στο σπίτι.

Α δεν σας είπα. Την Παρασκευή είχα γεννέθλια. Έγινα 31! ΟΥΑΟΥ!

Είχα κόσμο το απόγευμα τα αδέρφια μου. Το Σάββατο είχα 7 άτομα το απόγευμα. Την Κυριακή το πρώι 4 άτομα. Μετά στην πεθερά για φαγητό και το απόγευμα κατά τις 6 στον αδερφό μου για καφέ. Γυρίσαμε σπίτι στις 9 και εγώ έπεσα ξερή για ύπνο στις 11. Σήμερα το πρωί είχα πάλι κόσμο και αναμένονται και άλλοι μέσα στην εβδομάδα. Κουράστηκα και βαρέθηκα να κάνω δουλειές και γλυκά. Άντε να έρθουν όλοι να τελειώνουμε.

Ουφ σας είπα τον πόνο μου. Πάω να σας διαβάσω να δώ τι έχασα-αν με αφήσει η μικρή γιατί σήμερα όλη την ώρα στο στήθος θέλει να είναι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Χάθηκα μερικές μέρες και δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης.

Δώρα μου χρόνια πολλά για την γιορτή σου-αν και λίγο καθυστερημένα.

Πόπη και σε εσένα χρόνια πολλά για την μικρή σου.

Εγώ είμαι στο τρέξιμο. Άρχισαν οι επισκέψεις τώρα που σαραντήσαμε και μονίμως έχω κόσμο στο σπίτι.

Α δεν σας είπα. Την Παρασκευή είχα γεννέθλια. Έγινα 31! ΟΥΑΟΥ!

Είχα κόσμο το απόγευμα τα αδέρφια μου. Το Σάββατο είχα 7 άτομα το απόγευμα. Την Κυριακή το πρώι 4 άτομα. Μετά στην πεθερά για φαγητό και το απόγευμα κατά τις 6 στον αδερφό μου για καφέ. Γυρίσαμε σπίτι στις 9 και εγώ έπεσα ξερή για ύπνο στις 11. Σήμερα το πρωί είχα πάλι κόσμο και αναμένονται και άλλοι μέσα στην εβδομάδα. Κουράστηκα και βαρέθηκα να κάνω δουλειές και γλυκά. Άντε να έρθουν όλοι να τελειώνουμε.

Ουφ σας είπα τον πόνο μου. Πάω να σας διαβάσω να δώ τι έχασα-αν με αφήσει η μικρή γιατί σήμερα όλη την ώρα στο στήθος θέλει να είναι.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΟΝΙΑ ΜΟΥ.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπερα και απο εμενα!!

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα σημερα εκατσα κ σας διαβασα!!

Κατ'αρχην Δωρα μου χρονια σου πολλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!(με συγχωρεις για την καθυστερηση ε?)

Ποπη μου και εσυ κοπελα μου να χαιρεσαι την μπουμπουκα σου...

Εγω δεν μπηκα τοσες μερες γιατι με τον καλο καιρο που ειδαμε , αλωνισαμε εξω..ειχαμε κ επισκεψεις σπιτι και δεν ειχα χρονο για τιποτα...

Οι κολικοι μας ειναι ποτε ετσι ποτε αλλιως...Την μια μερα λεμε παμε καλα , την αλλη σπαραζει μες την νυχτα!!Ελπιζω οτι θα περασει συντομα...Το κακο της υποθεσης ειναι οτι ο μικρος πλεον σπανια κοιμαται στην κουνια του..Τον αφηνουμε κατω κ ξυπναει κ κλαιει..ετσι λοιπον τον κοιμιζουμε πανω μας η στο κρεβατι μας...Αχ ελπιζω οταν φυγουν οι κολικοι να μπορεσουμε να το αλλαξουμε κ αυτο γιατι το λυπαμαι το καημενο μου...

Δεν σας ειπα σημερα πηγα στην εκκλησια κ εκλεισα ημερομηνια για τη βαφτιση.

2 Σεπτεμβρη 12 το μεσημερι σε ενα παρεκκλησι , που καναμε κ το γαμο μας..

Κοιταξαμε κ για τραπεζι κ βλεπουμε ..Θα το ψαξουμε λιγο ακομη...

Καλε τοσες μερες ολες δειξατε τα μωρα σας ε?Εγω δεν προλαβα να δω τιποτα..Αν θελετε στειλτε μου και εμενα τα μωρακια σας...

Ελευθερια εσενα την εχω δει την κουκλα σου..Ολοκληρη κοπελα ειναι!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλησπερα κοριτσια μου και απο εμενα!!

μαργαριτα μου χαρουμενα μηνογενεθλια κοπελα μου!! ολοκληρη μπουμπουκα εγινε!!

Σονια μου χρονια σου πολλα κοριτσι μου να τα εκατοστησεις γερη να εισαι μια ζωη να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

κοριτσια που ρωτουσατε χθες για το σπιτι το εχω στους 24-25 γιατι παντα κρυωνω εγω ...δλδ αν το βαλω στους 21 θα ξεπαγιασω και θα αρρωστησω δεν παιζει...η μικρη κατεβηκε ο "πυρετος" της τελικα μαλλον ηταν επειδη την ειχα πολυ κουκουλωμενη αλλα απο την αλλη ειχε κ μυξουλες...και σημερα εβγαλε μυξες αλλα ηταν ασπρες

με τον θηλασμο απο χθες δεν πηρε καθολου στηθος τσαντιζεται οταν παω να την βαλω στο στηθος και δεν παιρνει με τπτ..αλλα σημερα το πρωι εφαγε βρε κοριτσια 180 ml :roll::roll::roll::roll:για να χορτασει,,,πολλα δεν ειναι????δικο μου γαλα ομως...!!τρωει ανα 3 ωρο !!την εχω βαλει ενα ραδιακι διπλα της με απαλη μουσικη και κοιμαται του καλου καιρου !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αρχιζει κ με παιρνει απο κατω που δεν μπορω να θηλασω,,,το μωρο μου δεν με θελει ετσι νιωθω...ηθελα τοσο πολυ να θηλασω...αλλα δεν τα καταφερνω κοντευω μηνα τωρα που παιδευομαι ισως να μην ειμαι ικανη να θηλασω,,,δεν ξερω τι να πω,,,αλλα κουραστικα και στεναχωριεμαι πολυ ειναι κ οι ορμονες μου και κλαιω που ειμαι τοσο αχρηστη κ δεν μπορω να προσφερω θηλασμο στο βλασταρι μου...και με πονανε πολυ τα στηθια νιωθω σαν σουβλιες πανω πανω ψηλα..μαλλον ειναι οι αδενες...το μονο παρηγορο ειναι οτι πινει απο το γαλατακι μου...δεν θελω ομως να το κοψω το γαλα δεν με παει η καρδια μου...θελω τοσο πολυ να την νιωσω την μπουμπουκα μου στο στηθος και δεν μπορω...

B4Itp2.png

κοριτσια ξαναμιλησα με την Αγλαια την συμβουλο της τα ειπα ολα αναλυτικα το τι συμβαινει με την μπεμπα κ μου ειπε καλο θα ηταν να μας ξαναδει απο κοντα η Πατσουρου αλλα κατα την γνωμη της λεει οτι περα απο τις δικες μου προσπαθειες αν το μωρο δεν συνεργαζεται και δεν θελει τις θηλες ισως κ να μην καταφερω να θηλασω ...κ ειπε αφου τα παω καλα με τις αντλησεις να συνεχισω ετσι και να με δειξει απο κοντα η Πατσουρου τις σωστες στασεις θηλασμου,,,( αυτο το ξερω ομως και τα δοκιμασα ολα) κ μου ειπε να μην την ζοριζω να μπει ατο στηθος απο την στιγμη που το μωρο δεν ανταποκρινεται...ουφ τι να πω δεν ξερω σηκωνω τα χερια ψηλα...η μικρη την μια μερα θελει στηθος και την αλλη οχι...τωρα ειμαστε στις 2μερες που δεν θελει ουτε στο μαξιλαρι να την ακουμπαω..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.... για ακομη μια νυχτα απολαυσα υπνο λοιπν κομηθικαμε στις 10.30 ξυπνησσαμε στις 4 και αλλαξαμε και ρουχα γιατι ειχαμε διαρροη στις 4.30 κοιμηθικαμε και ξυπνησαμε ξανα στις 9....

μπραβο ρε συ! τελεια!!

Μαργαριτα να σου ζησει!! 3,5 κιλα εε?? μπραβο, πολυ ωραια!!:-):smile:

Εμεις τον κλεισαμε εχθες τον μηνα!

να ζησετε!!!!!!! ποσο βαρος εχετε εσεις??? αχ τα κιλα μου δεν φευγουν πια απο μονα τους.. ρωτησα κ την παιδιατρο κ μου ειπε οτι τωρα θα αρχιζουν να φευγουν πιο αργα..

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις συνεχιζουμε να μην κοιμομαστε. πηρα την παιδιατρο κ μου λεει δεν πειραζςι, υπομονη.ποση βρε κοριτσια? νεογεννητο κ κοιμαται 10 ωρες το 24ωρο. χθες ηταν ξυπνια απο τις 6 ως τις 11.30 το βραδυ κ ολο το βραδυ ζητημα να κοιμηθηκε 2 ωρες συνολικα. προσπαθησα να της δωσω κ ξενο κ δεν ηθελε καν να πιασει το μπουκαλι. δεν νομιζω οτι πειναει, απλα δεν κοιμαται. ερειπια ειμαστε μιλαμε. εχω μετανοιωσει που ξεκινησα να θηλαζω, με το μπουκαλι θα ειχαμε ενα καποιο προγραμμα. τωρα δεν ξερω αν πειναει γιατι δεν ξερω ποσο τρωει! χθες την μπουκωναμε με το ζορι στο στηθος, με το ζορι μπουκαλι, στο τελος εβγαλε το μισο γαλα το καημενο. κατι κανουμε λαθος κ υποφερουμε κ οι τρεις!

μηπως το παραταιζετε βρε κοριτσακι μου? ο παιδιατρος τι λεει? δεν χρειαζεται να θηλαζει ρε συ αν σε χαλαει.. γιατι της δινετε γαλα απο μπουκαλι? δεν της φτανει πο το στηθος και κλαει? κ εγω τα ιδια τραβαγα αλλα τελικα μια χαρα βαρος πηρε η μικρη αδικα ανυσηχουσα..

και εγω αυπνη ειμαι χαλια ασε.. χτες 3 ωρες υπνο ειχαμε πονακια.. κ το πρωι ειχα παιδιατρο κ δεν μπορεσα να κοιμηθω.. μετα επρεπε να σιδερωσω τα φορμακια της γιατι δεν ειχε αλλο καθαρο τι να κανω?

Γεια σας! Κοιμαται η μπεμπα απο τις 10 μισή... Εκανα μπάνιο,εβαλα πλυντήριο,απλωσα ρούχα,εβαλα μακαροναδα.... Τωρα να δω αν προλάβω να σιδερωσω. Χτες παντως τα ειδα ολα!

αντε παλι καλα που ειχες σημερα λιγο χρονο βρε κοπελια!!!

εγω πηγα κ μαρκετ σημερα μετα την παιδιατρο! πολυ μου αρεσε! αρε που καταντησαμε! να το βλεπουμε σαν διασκεδαση..χαχαχα

αρχιζει κ με παιρνει απο κατω που δεν μπορω να θηλασω,,,το μωρο μου δεν με θελει ετσι νιωθω...ηθελα τοσο πολυ να θηλασω...αλλα δεν τα καταφερνω κοντευω μηνα τωρα που παιδευομαι ισως να μην ειμαι ικανη να θηλασω,,,δεν ξερω τι να πω,,,αλλα κουραστικα και στεναχωριεμαι πολυ ειναι κ οι ορμονες μου και κλαιω που ειμαι τοσο αχρηστη κ δεν μπορω να προσφερω θηλασμο στο βλασταρι μου...και με πονανε πολυ τα στηθια νιωθω σαν σουβλιες πανω πανω ψηλα..μαλλον ειναι οι αδενες...το μονο παρηγορο ειναι οτι πινει απο το γαλατακι μου...δεν θελω ομως να το κοψω το γαλα δεν με παει η καρδια μου...θελω τοσο πολυ να την νιωσω την μπουμπουκα μου στο στηθος και δεν μπορω...

Ποπακι μου σε νιωθω πολυ ανχωμενη... ολες ετσι ειμαστε λιγο πολυ. δεν το περνας μονη σου ολο αυτο μην νομιζεις.. κ εγω ετσι νιωθω πολλες στιγμες. τωρα ας πουμε ειμαι αυπνη κ μολις κοιμηθηκε η μπεμπα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω..εχω υπερενταση.. ξερω θα το μετανιωσω μετα αλλα τι να κανω που δεν μπορω τωρα..

ενταξει αφου πινει το γαλατακι σου αυτο ειναι το σημαντικο. τι να κανεις κ εσυ ρε κοριτσι μου.. η παιδιατρος μου λεει να ειμαστε χαρουμενες οσο μπορουμε γιατι το καταλαβαινουν κ στρεσαρονται τα μικρα μας.. ο γονιος δεν ειναι το γαλα Ποπη μου. η αγαπη ειναι το παν!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μπραβο ρε συ! τελεια!!

να ζησετε!!!!!!! ποσο βαρος εχετε εσεις??? αχ τα κιλα μου δεν φευγουν πια απο μονα τους.. ρωτησα κ την παιδιατρο κ μου ειπε οτι τωρα θα αρχιζουν να φευγουν πιο αργα..

μηπως το παραταιζετε βρε κοριτσακι μου? ο παιδιατρος τι λεει? δεν χρειαζεται να θηλαζει ρε συ αν σε χαλαει.. γιατι της δινετε γαλα απο μπουκαλι? δεν της φτανει πο το στηθος και κλαει? κ εγω τα ιδια τραβαγα αλλα τελικα μια χαρα βαρος πηρε η μικρη αδικα ανυσηχουσα..

και εγω αυπνη ειμαι χαλια ασε.. χτες 3 ωρες υπνο ειχαμε πονακια.. κ το πρωι ειχα παιδιατρο κ δεν μπορεσα να κοιμηθω.. μετα επρεπε να σιδερωσω τα φορμακια της γιατι δεν ειχε αλλο καθαρο τι να κανω?

αντε παλι καλα που ειχες σημερα λιγο χρονο βρε κοπελια!!!

εγω πηγα κ μαρκετ σημερα μετα την παιδιατρο! πολυ μου αρεσε! αρε που καταντησαμε! να το βλεπουμε σαν διασκεδαση..χαχαχα

Ποπακι μου σε νιωθω πολυ ανχωμενη... ολες ετσι ειμαστε λιγο πολυ. δεν το περνας μονη σου ολο αυτο μην νομιζεις.. κ εγω ετσι νιωθω πολλες στιγμες. τωρα ας πουμε ειμαι αυπνη κ μολις κοιμηθηκε η μπεμπα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω..εχω υπερενταση.. ξερω θα το μετανιωσω μετα αλλα τι να κανω που δεν μπορω τωρα..

ενταξει αφου πινει το γαλατακι σου αυτο ειναι το σημαντικο. τι να κανεις κ εσυ ρε κοριτσι μου.. η παιδιατρος μου λεει να ειμαστε χαρουμενες οσο μπορουμε γιατι το καταλαβαινουν κ στρεσαρονται τα μικρα μας.. ο γονιος δεν ειναι το γαλα Ποπη μου. η αγαπη ειναι το παν!

με τις μερες μου ειμαι μαργαριτακι μου σημερα ειμαι ρακος ψυχολογικα με τρελαινει που δεν με θελει να κατσει στο στηθος μου...με παιρνει απο κατω κ δεν ξερω πως να το αποβαλω αυτο κ να χαλαρωσω...

οσο για το ξενυχτι πλεον εχω συνηθισει κ δεν με χαλαει αυτο πλεον περα απο την κουραση δεν με δημιουργει στρες η αυπνια..

κ μενα τωρα κοιμαται κ δεν με πιανει κ μενα υπνος ...και γω θα το μετανιωσω γιατι παντα το βραδυ γινεται βαμπιρακι η μικρη!!! αγχωνομαι που δεν θηλαζω κ εχω φαει τρελο κολλημα με αυτο το θεμα,,το ξερω ειμαι υπερβολικη αλλα τι να κανω?? παρεπιμπτοντως μου εχει ανεβασει πολυ τον πηχη στην ποσοτητα που πινει πλεον ειμαστε στα 150 ml νομιζω ειναι πολλα για 25 ημερων...αλλα αφου ζηταει τι να κανω να την αφησω νυστικια??

B4Itp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Μαργαριτα, καλα σου ειπε η παιδιατρος τωρα θα φευγουν αργα αργα τα κιλα, μονο με προσπαθεια! αχχχ!!!!!:(:(

Εμας θα μας δει η παιδιατρος σε λιγες μερες, δεν εχω κανονισει ακομη.Μας ειχε δει 15 ημερων και ηταν 3280.

με τις μερες μου ειμαι μαργαριτακι μου σημερα ειμαι ρακος ψυχολογικα με τρελαινει που δεν με θελει να κατσει στο στηθος μου...με παιρνει απο κατω κ δεν ξερω πως να το αποβαλω αυτο κ να χαλαρωσω...

οσο για το ξενυχτι πλεον εχω συνηθισει κ δεν με χαλαει αυτο πλεον περα απο την κουραση δεν με δημιουργει στρες η αυπνια..

κ μενα τωρα κοιμαται κ δεν με πιανει κ μενα υπνος ...και γω θα το μετανιωσω γιατι παντα το βραδυ γινεται βαμπιρακι η μικρη!!! αγχωνομαι που δεν θηλαζω κ εχω φαει τρελο κολλημα με αυτο το θεμα,,το ξερω ειμαι υπερβολικη αλλα τι να κανω?? παρεπιμπτοντως μου εχει ανεβασει πολυ τον πηχη στην ποσοτητα που πινει πλεον ειμαστε στα 150 ml νομιζω ειναι πολλα για 25 ημερων...αλλα αφου ζηταει τι να κανω να την αφησω νυστικια??

Τι να κανεις βρε Ποπη μου, υπομονη.

Οσο για τον υπνο δεν ειναι και ευκολο εδω που τα λεμε να κοιμηθουμε και οτι ωρα κοιμουνται αυτα.Αν ειναι μεσημερι οκ, αλλα τωρα τετοια ωρα πως να κοιμηθεις και εσυ, να πατησεις το κουμπακι? γινεται?δεν γινεται.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...