Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Είχε καλό βάρος γέννησης γιατί σου είπε να το ξυπνάς? Θηλάζει αποκλειστικά?

Ηταν ο παιδιατρος της κλινικης και σε ολες τις μαμαδες απευθυνοταν.Ειπε οχι πανω απο 3 ωρες την μερα και οχι πανω απο 4 ωρες την νυχτα.Αφυδατωνονται λεει...Δεν ξερω τωρα που μεγαλωσε λιγακι ισως μπορω και παραπανω να την αφηνω..Η αληθεια ειναι οτι πανω απο 4ωρο δεν ετυχε να κοιμηθει..

Τωρα πλεον μονο θηλαζουμε.Στην αρχη εδινα και με το θηλαστρο και ξενο οταν δεν εβγαζα εγω.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βούλα μου άμα θηλάζει δύσκολο να κοιμάται 3ο-4ο συνεχόμενο σε αυτή την ηλικία.

Δικό σου παιδίατρο δεν έχεις να απευθυνθείς?

εχω αλλα δεν το συζητησα.απλα απο περιεργια ρωταω.

εμενα κοιμαται 3-4ωρα.το βραδινο ωραριο της πχ ηταν 12,30-3,30 και μετα ξυπνησε 7,30.

Γενικα εμενα κανει πραγματα που δεν ειναι για την ηλικια της.Πχ απο την πρωτη εβδομαδα μπορουσε να σηκωνει το κεφαλι της και επισης της λεω λογακια κ γελαει.Νομιζω οταν σαραντιζουν γελανε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βούλα μου και εμένα στο μαιευτήριο στήριζε ήδη το κεφάλι της και ο γιος μου το ίδιο.

Το γέλιο είναι αντανακλαστικό σε αυτή την ηλικία δεν γελάει επειδή καταλαβαίνει τι σημαίνει γέλιο. Αργεί αυτό.

Όσο για τον ύπνο, απόλαυσέ το γιατί όσο περνάει ο καιρός θα κοιμάται λιγότερο!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βούλα μου και εμένα στο μαιευτήριο στήριζε ήδη το κεφάλι της και ο γιος μου το ίδιο.

Το γέλιο είναι αντανακλαστικό σε αυτή την ηλικία δεν γελάει επειδή καταλαβαίνει τι σημαίνει γέλιο. Αργεί αυτό.

Όσο για τον ύπνο, απόλαυσέ το γιατί όσο περνάει ο καιρός θα κοιμάται λιγότερο!!!

Εννοειται οτι δεν καταλαβαινει.Καπου διαβασα οτι γελανε επειδη λαμβανουν την αγαπη.Εγω νομιζω οτι γελαει οταν της αρεσει κατι.Στην αρχη μονο στον υπνο της γελουσε..

Μακαρι να κοιμομουν λιγο..Και ζηλευω ετσι που τα αφηνετε στους ανδρες σας και κοιμαστε και πατε και για καφεδακι..Εγω ακομα δεν τον εμπιστευομαι και γενικα μετα απο εκεινο το περιστατικο που πηγε να πνιγει, κοιμαται και την εχω διπλα μου και με το πρωτο γκουχ πεταγομαι..:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.... για ακομη μια νυχτα απολαυσα υπνο λοιπν κομηθικαμε στις 10.30 ξυπνησσαμε στις 4 και αλλαξαμε και ρουχα γιατι ειχαμε διαρροη στις 4.30 κοιμηθικαμε και ξυπνησαμε ξανα στις 9....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα! Μετα τον μαραθώνιο αϋπνίας της μπεμπας μου επιτέλους κοιμήθηκε στις 22:30 κ ξύπνησε στις 4 κ ξανακοιμηθηκε στις 5 με 9 σχεδον με ενδιαμεσα ξυπνηματακια. Τωρα λαγοκοιμαται παλι....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα! Μετα τον μαραθώνιο αϋπνίας της μπεμπας μου επιτέλους κοιμήθηκε στις 22:30 κ ξύπνησε στις 4 κ ξανακοιμηθηκε στις 5 με 9 σχεδον με ενδιαμεσα ξυπνηματακια. Τωρα λαγοκοιμαται παλι....

αρχίζει και στρώνει Δωρακι μου σιγα σιγα.... μην την φοβασαι, εγω σου λέω σε 2-3 εβδομαδες θα κοιματε ακομη πιο πολύ. εμενα ο μπεμπης μου μια φορα κοιμηθικε και 7 ωρο...:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις συνεχιζουμε να μην κοιμομαστε. πηρα την παιδιατρο κ μου λεει δεν πειραζςι, υπομονη.ποση βρε κοριτσια? νεογεννητο κ κοιμαται 10 ωρες το 24ωρο. χθες ηταν ξυπνια απο τις 6 ως τις 11.30 το βραδυ κ ολο το βραδυ ζητημα να κοιμηθηκε 2 ωρες συνολικα. προσπαθησα να της δωσω κ ξενο κ δεν ηθελε καν να πιασει το μπουκαλι. δεν νομιζω οτι πειναει, απλα δεν κοιμαται. ερειπια ειμαστε μιλαμε. εχω μετανοιωσει που ξεκινησα να θηλαζω, με το μπουκαλι θα ειχαμε ενα καποιο προγραμμα. τωρα δεν ξερω αν πειναει γιατι δεν ξερω ποσο τρωει! χθες την μπουκωναμε με το ζορι στο στηθος, με το ζορι μπουκαλι, στο τελος εβγαλε το μισο γαλα το καημενο. κατι κανουμε λαθος κ υποφερουμε κ οι τρεις!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις συνεχιζουμε να μην κοιμομαστε. πηρα την παιδιατρο κ μου λεει δεν πειραζςι, υπομονη.ποση βρε κοριτσια? νεογεννητο κ κοιμαται 10 ωρες το 24ωρο. χθες ηταν ξυπνια απο τις 6 ως τις 11.30 το βραδυ κ ολο το βραδυ ζητημα να κοιμηθηκε 2 ωρες συνολικα. προσπαθησα να της δωσω κ ξενο κ δεν ηθελε καν να πιασει το μπουκαλι. δεν νομιζω οτι πειναει, απλα δεν κοιμαται. ερειπια ειμαστε μιλαμε. εχω μετανοιωσει που ξεκινησα να θηλαζω, με το μπουκαλι θα ειχαμε ενα καποιο προγραμμα. τωρα δεν ξερω αν πειναει γιατι δεν ξερω ποσο τρωει! χθες την μπουκωναμε με το ζορι στο στηθος, με το ζορι μπουκαλι, στο τελος εβγαλε το μισο γαλα το καημενο. κατι κανουμε λαθος κ υποφερουμε κ οι τρεις!

κλαημερα Γωγω μου,,, οταν ειναι ξυπνια τι κανει;;; κλαει ή απλα κοιταει απο εδω και απο εκει;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κλαημερα Γωγω μου,,, οταν ειναι ξυπνια τι κανει;;; κλαει ή απλα κοιταει απο εδω και απο εκει;

καθεται κανενα μισαωρο στην καλαθα της κ μετα κλαιει, την παιρνουμε αγκαλια κ τελικα συνηθως ηρεμει στο στηθος μου. τη βαζω στη καλαθα κ φτου κ απ'την αρχη!

BJVqp3.png

καθεται κανενα μισαωρο στην καλαθα της κ μετα κλαιει, την παιρνουμε αγκαλια κ τελικα συνηθως ηρεμει στο στηθος μου. τη βαζω στη καλαθα κ φτου κ απ'την αρχη!

τουλαχιστον να μην κοιμοταν την ημερα και να κοιμοταν όλο το βραδακι.... αχ τι να σου πω. μηπως να βρειτε τροπους να την κάνετε να νανουριζεται ίσως με τραγουδακια,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

τουλαχιστον να μην κοιμοταν την ημερα και να κοιμοταν όλο το βραδακι.... αχ τι να σου πω. μηπως να βρειτε τροπους να την κάνετε να νανουριζεται ίσως με τραγουδακια,

τα παντα εχουμε δοκιμασει, ουτε την πιπιλα πολυθελει , μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι το παιδι μου εχει αυπνιες:rolleyes:

μετραω τις μερες μεχρι να σαραντησω για να σταματησω να θηλαζω. δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα δεν το ευχαριστιεμαι καθολ

ηρθε ο πεθερος μου, επιστρεφω σε λιγο!

BJVqp3.png

καλημερα εμεις γυρισαμε απο την παιδιατρο μια χαρα ειμαστε!!!!!!

πηγαμε 3,470 κ εχουμε μηνογενεθλια σημερα!

τωρα θηλαζω θα σας διαβασω λιγο αργοτερα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...