Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ σας έτυχε καμια φορα να μην κοιμηθεί το μωρο καθόλου μεσ τη μερα???

εμενα Δωρακι μου οχι,, η μικρη σου δεν κοιμηθικε;;;

Ποπη μου δεν εχει πυρετο ειναι φυσιολογικό το 37 ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου, δεν ειναι πυρετος αυτος στα μωρα.Τα μωρα εχουν λιγο πιο υψιλη θερμοκρασια απο εμας.Απο 38 και πανω δινεις φαρμακο, ρωτα και τον γιατρο σου.

Οσο για τον σαραντισμο δεν πειραζει σιγα, δεν εγινε και τιποτα!

Πάρε τον γιατρό σου αμεσως!!

μου τυχε απο το απογευμα μεχρι την αλλη μερα το πρωι να ειναι το ματι της γαριδα...

εμενα Δωρακι μου οχι,, η μικρη σου δεν κοιμηθικε;;;

Ποπη μου δεν εχει πυρετο ειναι φυσιολογικό το 37 ....

ανεβασε τωρα στο 37.4 πηρα κ ειπε απο 37.5 αρχιζει κ θεωρητε πυρετος κ μου ειπε να την δωσω ντεπον για να ανακουφιστει...

ολα σε μενα ρε γμτ?? δεν θα ησυχασουμε ποτε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια γεια σας και απο μενα! ειπα να μπω λιγο πριν κοιμηθω! ολοι κοιμουνται! ο μπεμπης λιγο κουνιεται...δεν ξερω τι σχεδια εχει, αλλα ελπιζω να προλαβω να κοιμηθω λιγο πριν ξαναξυπνησει!

δωρα μου χρονια σου πολλα για χθες! πολλες ευχες για ο,τι εσυ επιθυμεις!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

μου τυχε απο το απογευμα μεχρι την αλλη μερα το πρωι να ειναι το ματι της γαριδα...

ανεβασε τωρα στο 37.4 πηρα κ ειπε απο 37.5 αρχιζει κ θεωρητε πυρετος κ μου ειπε να την δωσω ντεπον για να ανακουφιστει...

ολα σε μενα ρε γμτ?? δεν θα ησυχασουμε ποτε??

ποπη, σε τοσο μικρο μωρο δεν δινεις αντιπυρετικο!!!! πυρετος θεωρειται απο 38 και πανω. εμενα στις 25 μερες ο μικρος μου ειχε κανει 37,7. η παιδιατρος μου ειπε να του βρεξω λιγο το προσωπακι και αν ανεβει παραπανω να κανω μπανακι και μονο αν το δω να μην τρωει και να ειναι νοχελικο να ανησυχησω. τελικα ο δικος μου ειχε ανεβασει θερμοκρασια επειδη ειχαμε πολλη ζεστη στο σπιτι και μολις τη μειωσαμε επανηλθε στα φυσιολογικα το μωρο. δες ποση ζεστη εχετε στο σπιτι και αν ειναι χοντρα ντυμενο το μωρο.

ευτυχως ο μπεμπης οχι!!!! ο μεγαλος μου ομως ετσι ηταν συνεχεια...μην ανησυχεις! ειναι στο μωρο! αλλα νεογεννητα τρωνε και κοιμουνται και αλλα το ματι γαριδα!!!!

Διαφημίσεις

ποπη, σε τοσο μικρο μωρο δεν δινεις αντιπυρετικο!!!! πυρετος θεωρειται απο 38 και πανω. εμενα στις 25 μερες ο μικρος μου ειχε κανει 37,7. η παιδιατρος μου ειπε να του βρεξω λιγο το προσωπακι και αν ανεβει παραπανω να κανω μπανακι και μονο αν το δω να μην τρωει και να ειναι νοχελικο να ανησυχησω. τελικα ο δικος μου ειχε ανεβασει θερμοκρασια επειδη ειχαμε πολλη ζεστη στο σπιτι και μολις τη μειωσαμε επανηλθε στα φυσιολογικα το μωρο. δες ποση ζεστη εχετε στο σπιτι και αν ειναι χοντρα ντυμενο το μωρο.

αχ αυτο με ρωτησε κ ο παιδιατρος ποση θερμοκρασια εχω στο σπιτι και με τι το εχω ντυμενο αλλα επειδη με ακουσε πολυ αγχωμενη με ειπε να της δωσω ντεπον 2μλ για να ηρεμησει κ η μικρη...μπανιο με ειπε να μην κανω γιατι δεν εχει πυρετο...μονο αν ανεβασει κ αλλο...αχ τι να κανω να αρχισω να πανικοβαλλομαι η οχι?? τωρα ειμαι στην τσιτα..

εγω να πω την αληθεια εχουμε 25 βαθμους και την ειχα με 2 κουβερτες την μικρη...χειμωνιατικο εσωρουχαλακι και το φορμακι κ την πανα της τυλιγμενη..τωρα της τα εβγαλα απο πανω της να δω αν πεσει ...

B4Itp2.png

ααα ξεχασα εμενα ευτυχως εφαγε πολυ καλα σημερα ειδικα απο το μεσημερι κ μετα!!

B4Itp2.png

αχ αυτο με ρωτησε κ ο παιδιατρος ποση θερμοκρασια εχω στο σπιτι και με τι το εχω ντυμενο αλλα επειδη με ακουσε πολυ αγχωμενη με ειπε να της δωσω ντεπον 2μλ για να ηρεμησει κ η μικρη...μπανιο με ειπε να μην κανω γιατι δεν εχει πυρετο...μονο αν ανεβασει κ αλλο...αχ τι να κανω να αρχισω να πανικοβαλλομαι η οχι?? τωρα ειμαι στην τσιτα..

εγω να πω την αληθεια εχουμε 25 βαθμους και την ειχα με 2 κουβερτες την μικρη...χειμωνιατικο εσωρουχαλακι και το φορμακι κ την πανα της τυλιγμενη..τωρα της τα εβγαλα απο πανω της να δω αν πεσει ...

ε φυσιολογικο ειναι να ζεσταθει το μωρο βρε!!!! ξεσκεπασε το και να δεις θα συνελθει σιγα σιγα! οχι, don't panic!!!! και αν τρωει καλα οπως λες μην φοβασαι!!! εγω ειχα το φοβο επειδη ειχε ηδη μυξουλες, μην εχει καμια ιωση και κανει πυρετο και τρεχουμε νοσοκομειο. αχ σε καταλαβαινω πως νιωθεις, αλλα σου λεω κατα πασα πιθανοτητα παραζεσταθηκε.

α και μην περιμενεις να πεσει αμεσως. θελει λιγη ωρα. εγω τον εχω κοντομανικο φανελακι, φορμακι και μια βαμβακερη κουβερτουλα διπλωμενη στα δυο απο πανω ριγμενη (δεν τον εχω τυλιγμενο). και 22 βαθμους εκει που ειναι το μωρο.

αντε πεφτω για υπνο λιγο και γω. καληνυχτα και ολα καλα ευχομαι!

γεια σας κοριτσια!!Σημερα χορτασα βολτα κ υπνο!!!!

Αναστασια 31/12 τις δηλωσαμε τις τσουπρες....οχι 01/01..

Ποπακι εχεις πολυυυυυυ ζεστη καλε μεσα στο σπιτι??πόσα τετραγωνικα ειναι?εμας 95 και με 22.5 σκάμε!

Δωρα γιατι δεν κοιμαται η μπεμπα??δεν μου εχει τυχει ποτε εμενα να μην κοιμαται τόσες ώρες,,,

Βρε κοριτσια,οσες εχετε κ αλλο παιδακι ποτε σκεφτεστε να βαλετε τα παιδια στο ιδιο δωματιο??εγω ψιλοφοβαμαι να αφησω τις μπεμπες με τον γιο μου τη νυχτα στο ιδιο δωματιο γιατι ειναι μικρουλης ακομα και μπορει να κανει κατι άθελα του..

φιλακια!!!!!σας καληνυχτω..πάω να συνεχισω τον ύπνο μου:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Κοιμηθήκαμε σούπερ, ξεκουράστηκα επιτέλους.

Κοιμήθηκε 22:10, εγώ 22:30 και ξύπνησε μια στις 4:30 και μετά στις 7:30!! Μετά ξανακοιμήθηκε αυτή άλλη μια ωρίτσα και ξύπνησε 8:30! Κυρία!!

Ποπάκη τι έγινε με την μικρή? Μάλλον πολύ στα ζεστά την έχεις μωρέ, βγάζει λίγο ρουχαλάκια. Εμείς 19-20 έχουμε στο σπίτι και την Τετάρτη που ήρθε ο παιδίατρος σπίτι και έκανε ψοφόκρυο έξω μου είπε 'όχι πολύ ζέστη στο σπίτι'!!!

Λαμπρινή μου στο ίδιο δωμάτιο θα τα έχεις όλα? Εμείς θα την πάμε στο δωμάτιό της καλοκαίρι πλέον, εφόσον πρέπει να το φτιάξουμε κιόλας αλλά θα ευνοεί ο καιρός για βαψίματα και μετατροπές!

Δωράκι όχι με την μικρή δεν μου έχει τύχει να μένει τόσες ώρες ξύπνια. Το πολύ 4-5 ώρες και πολλές σου λέω. Ο γιος μου όμως το έκανε αυτό γιατί ήταν λιγόυπνος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!Τι κανετε?Βρηκα ευκαιρια να γραψω τωρα που κοιμαται η μπουμπου μου!

Να σας πω κατι?Αρχιζουν να πονανε οι θηλες μου με το που τις βαζει στο στομα η μικρη.Αν πιπιλισει 5-6 φορες, δεν ποναω τοσο αλλα μεχρι να την πιασει, με πεθαινει..και φοβαμαι μην γινει χειροτερα.Τι να κανω?Χαμομηλι θα βοηθουσε?

Επισης οταν τραβαει απο το ενα στηθος, νιωθω απο το αλλο λες και περναει ρευμα..:rolleyes:

Ααα και κατι αλλο.Ποτε να σταματησω να ξυπναω το μωρο ανα 3ωρο?

Το βραδυ που κοιμαται 3ωρο, την αφηνω..μπορει και 4ωρο.Μεσα στην ημερα ομως θα κοιμηθει αλλο ενα 3ωρο και την ξυπναω.Δεν την αφηνω παραπανω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Βούλα μου είναι νορμάλ να πονάνε οι θηλές στην αρχή, είναι ορμονικότο θέμα αλλά επίσης το στήθος πρέπει να συνηθίσει στον θηλασμό. Όλες το πάθαμε, μην ανησυχείς. Σε λίγες μέρες θα περάσει.

Αυτό που νιώθεις στο άλλο στήθος όταν θηλάζει το μωρό είναι το αντανακλαστικό έκκρισης γάλακτος, επίσης νορμάλ.

Το πότε θα σταματήσεις να την ξυπνάς θα στο πει ο παιδίατρος. Πόσο γεννήθηκε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βούλα μου είναι νορμάλ να πονάνε οι θηλές στην αρχή, είναι ορμονικότο θέμα αλλά επίσης το στήθος πρέπει να συνηθίσει στον θηλασμό. Όλες το πάθαμε, μην ανησυχείς. Σε λίγες μέρες θα περάσει.

Αυτό που νιώθεις στο άλλο στήθος όταν θηλάζει το μωρό είναι το αντανακλαστικό έκκρισης γάλακτος, επίσης νορμάλ.

Το πότε θα σταματήσεις να την ξυπνάς θα στο πει ο παιδίατρος. Πόσο γεννήθηκε?

Ααα μαλιστα!Απλα ανησυχησα γιατι στην αρχη δεν με πονουσαν.Εχει εδω και 3-4 μερες που πονανε.

Ποσο βαρος εννοεις?Γεννηθηκε 3350, φυγαμε 3200 και πριν 3 μερες ημασταν 3650.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...