Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!

Σημερα εχουμε μηνογενεθλια!! εφτιαξα τουλουμπες ετσι για το καλο.Θα ερθουν και τα πεθερικα μου το απογευμα....

Εσεις τι κανετε??

Ελευθερια, σου εστειλα 2 μειλς, να με γνωρισεις!

Αν θες στειλε μου και εσυ, γιατι δεν εχω φεισμπουκ για να σε δω.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!Και εμεις καλα κοιμηθηκαμε,,,αρχιζουμε να στρωνουμε νομιζω....πάλι ο καιρος ειναι καλος εδω,οποτε θα μου κρατησει τις μπεμπες ο αντρας μου κ θα βγω για καφε με μια φιλη μου!:)

Μαργαριτα στειλε μου στο μέιλ φωτο την μικρη να την δω κι εγωωωωωωωωωωω!!

Λαμπρινη μου ποιο ειναι το μειλ σου???? το εχω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σημερα τα εχω δει ολα!! Απο το πρωι στις 9 που ξυπνησε ακομα δεν εχει κλεισειι ματι!!! Μα ειναι δυνατον?????????? Πως αντεχει? Μονο κατι δεκαλεπτους υπνους εριξε... Και συν της αλλης στις 6μιση ηρθε η σπιτονυκοκυρα επισκεψη για την μικρη κ χωρρις ειδοποιηση!!! Ειμαι πτωμα..... Ολο γκρινιαζει κ θελει φαι...ακομα κρατιεμαι κ ξενο δεν της εδωσα....να δω ποσο θα αντεξω σημερα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου ομορφα γλυκες μου μανουλες!!τι κανετε? δεν καταφερα να μπω σημερα κ δεν σας διαβασα κιολας..ολη μερα δουλειες + την μπεμπα...

αχ κοριτσια θα την πω την αμαρτια μου βγηκα εξω χωρις να σαραντησω και δεν πηρα κ την μιση ευχη πειραζει?? μεσα στο αμαξι ημουν κ πηγαμε να δουμε ενα μαγαζι για τον γαμο μας...πειραζει βρε κοριτσια που βγηκα?? την μπεμπα την αφησα με την μαμα μου στο σπιτι ταισμενη και κοιμοταν...εχω τρομερες τυψεις..:-(:-(:-(

απο εχθες παλι ψευτοθηλαζουμε την εχει πιασει η μουρλα της παλι ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα κοριτσακια μου ομορφα γλυκες μου μανουλες!!τι κανετε? δεν καταφερα να μπω σημερα κ δεν σας διαβασα κιολας..ολη μερα δουλειες + την μπεμπα...

αχ κοριτσια θα την πω την αμαρτια μου βγηκα εξω χωρις να σαραντησω και δεν πηρα κ την μιση ευχη πειραζει?? μεσα στο αμαξι ημουν κ πηγαμε να δουμε ενα μαγαζι για τον γαμο μας...πειραζει βρε κοριτσια που βγηκα?? την μπεμπα την αφησα με την μαμα μου στο σπιτι ταισμενη και κοιμοταν...εχω τρομερες τυψεις..:-(:-(:-(

απο εχθες παλι ψευτοθηλαζουμε την εχει πιασει η μουρλα της παλι ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλλιοπακη μου τι λες τωρα, αν ειναι ετσι εγω τι να πω;;;; βγηκα αρκετες φορες πριν σαραντισουμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ποπάκι και εγώ σεργιάνισα πριν τον σαραντισμό και το μωρό έβγαλα έξω μια για να πάμε στο ΙΚΑ, μια για βολτάρουμε το νέο αμάξι και μια για να πάμε στον γιατρό.

Εγώ δε αλώνισα όλο το κέντρο 4-5 φορές συν ό,τι πήγα σε ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κτλ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ποπάκι και εγώ σεργιάνισα πριν τον σαραντισμό και το μωρό έβγαλα έξω μια για να πάμε στο ΙΚΑ, μια για βολτάρουμε το νέο αμάξι και μια για να πάμε στον γιατρό.

Εγώ δε αλώνισα όλο το κέντρο 4-5 φορές συν ό,τι πήγα σε ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κτλ

καλλιοπακη μου τι λες τωρα, αν ειναι ετσι εγω τι να πω;;;; βγηκα αρκετες φορες πριν σαραντισουμε

κοριτσια μου ανεβασε πυρετο η μικρη 37,3 τι θα κανω???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια μου ανεβασε πυρετο η μικρη 37,3 τι θα κανω???

Ποπη μου, δεν ειναι πυρετος αυτος στα μωρα.Τα μωρα εχουν λιγο πιο υψιλη θερμοκρασια απο εμας.Απο 38 και πανω δινεις φαρμακο, ρωτα και τον γιατρο σου.

Οσο για τον σαραντισμο δεν πειραζει σιγα, δεν εγινε και τιποτα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...