Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!!Και εμεις καλα κοιμηθηκαμε,,,αρχιζουμε να στρωνουμε νομιζω....πάλι ο καιρος ειναι καλος εδω,οποτε θα μου κρατησει τις μπεμπες ο αντρας μου κ θα βγω για καφε με μια φιλη μου!:)

Μαργαριτα στειλε μου στο μέιλ φωτο την μικρη να την δω κι εγωωωωωωωωωωω!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!!!Και εμεις καλα κοιμηθηκαμε,,,αρχιζουμε να στρωνουμε νομιζω....πάλι ο καιρος ειναι καλος εδω,οποτε θα μου κρατησει τις μπεμπες ο αντρας μου κ θα βγω για καφε με μια φιλη μου!:)

Μαργαριτα στειλε μου στο μέιλ φωτο την μικρη να την δω κι εγωωωωωωωωωωω!!

μπραβο λαμπρινη μου να ξεσκασεις μωρε!!!!! κ εγω νομιζω πως στρωνουμε!!

να σου πω τις μικρες που γεννηθηκαν 31/12 τις δηλωσατε την ιδια ημ/νια ή στις 01/01?? εμεις κανονικα 31/12:lol::lol::lol: ετσι απο απορια ρωταω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελευθερια μου τι υπερυχος ειναι αυτος? εμεις δεν καναμε:rolleyes:

Καλημέρα:P

Λιακάδα και σήμερα, τα αγόρια πάνε στο χωριό στην πεθερά μου. Εμείς εδώ έγκλειστες και σήμερα!

Αναστασία είναι υπέρηχος των ισχίων, τσεκάρουν αν είναι όλα οκ στα ισχία του παιδιού. Το είχα κάνει και στον γιο μου, από 40-60 ημερών νομίζω γίνεται, πάντως μετά τις 40 μέρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κ εγω ολο κατι τετοια σκεφτομαι...αχ.. ποτε συνηλθες εσυ αληθεια?

Μετά το 40ήμερο σίγουρα αλλά ίσως βοήθησε ό,τι είχαμε επιστρέψει στον αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα λόγο να σκέφτομαι έτσι πλέον.

Πάντως μετά τις 40 μέρες βελτιώνεται πολύ η κατάσταση.

Να σκέφτεσαι ό,τι νιώθεις έτσι προσωρινά και σε λίγο καιρό θα είναι όλα καλύτερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μπραβο λαμπρινη μου να ξεσκασεις μωρε!!!!! κ εγω νομιζω πως στρωνουμε!!

να σου πω τις μικρες που γεννηθηκαν 31/12 τις δηλωσατε την ιδια ημ/νια ή στις 01/01?? εμεις κανονικα 31/12:lol::lol::lol: ετσι απο απορια ρωταω!!

Καλημέρα ξανά, σε βλέπω ονλάιν.

Λοιπόν εγώ που είχα ρωτήσει τον μαιευτήρα μου τι γίνεται σε περίπτωση που γεννήσω 31/12 στις 12 παρά πχ. μου είπε πως το μωρό θα δηλωθεί κανονικά 31/12, 12 παρά έστω και αν είναι παρά 1 λεπτό. Δεν σου κάνουν χάρη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:P

Λιακάδα και σήμερα, τα αγόρια πάνε στο χωριό στην πεθερά μου. Εμείς εδώ έγκλειστες και σήμερα!

Αναστασία είναι υπέρηχος των ισχίων, τσεκάρουν αν είναι όλα οκ στα ισχία του παιδιού. Το είχα κάνει και στον γιο μου, από 40-60 ημερών νομίζω γίνεται, πάντως μετά τις 40 μέρες.

καλημερα ελευθερια! δεν μου ειπε κατι τετοιο ο παιδιατρος! λες να τον ρωτησω? αυτο που το κανουν?? σε διαγνωστκο?

αα μοναχουλες σημερα ε?? δεν πηραζει φιλεναδα μην βγαινεις! φυλαγε τα ρουχα σου! εγω λιγο αερακι να δω φοβαμαι να τον βγαλω παντως! τοση υπομονη καναμε!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα ξανά, σε βλέπω ονλάιν.

Λοιπόν εγώ που είχα ρωτήσει τον μαιευτήρα μου τι γίνεται σε περίπτωση που γεννήσω 31/12 στις 12 παρά πχ. μου είπε πως το μωρό θα δηλωθεί κανονικά 31/12, 12 παρά έστω και αν είναι παρά 1 λεπτό. Δεν σου κάνουν χάρη!

αα οκ! εδω οταν πηγε ο αντρας μου να κανει τα χαρτια πριν φυγουμε απο την κλινικη, του λεει εκει στην γραμματεια, ποτε ειπαμε γεννηθηκε? λεει 31 ο αντρας μου κ του λεει σιγουρα??? κ χαμογελασε πονηρα... κ λεει ο δικος μου σιγουρα, σιγουρα...;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Στο Μητέρα πχ. γίνεται εγώ θα το κάνω σε άλλο κέντρο που το έκανα και στον γιο μου και είναι φθηνότερα. Το δικαιολογεί και το ΙΚΑ, κάπου 15 Ευρώ συμμετοχή είχαμε δώσει τότε στον γιο μου και τώρα μας το έγραψε ο παιδιατρός μας μέσω ΙΚΑ.

Κάτσε να δούμε τι θα πούνε και οι άλλες κοπέλες, να τους ζήτησαν να το κάνουν εννοώ. Πάντως όσες ξέρω το έκαναν στα μωράκια τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αναστασίτσα φεύγω τώρα που κοιμάται η μικρή.

Α της έδωσα σήμερα πιπίλα, αυτή την χάνιμπαλ που λέγαμε και την έπιασε.

Αλλά να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα στην ιδέα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αναστασίτσα φεύγω τώρα που κοιμάται η μικρή.

Α της έδωσα σήμερα πιπίλα, αυτή την χάνιμπαλ που λέγαμε και την έπιασε.

Αλλά να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα στην ιδέα.

αα κ εγω! εχει 2 μερες που την παιρνει μονο οταν νυσταζει , λλα μην φανταστεις φανατικα.... οκ τα λεμε! φιλια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις δεν κοιμομαστε, κλασσικα. λετε να εχει κατι ρε γμτ? 10 ωρες υπνο ειναι λογικο για νεογεννητο?? ευτυχως την κοιμισε ο αντρας μου πριν κ κοιμηθηκα μιαμιση ωριτσα αλλα ξυπνησε παλι. της εδινα κ συμπληρωμα αλλα δεν ηθελε. καθεται κ μας κοιταει ολη την ωρα! α κ κατι αλλο! στο μπανιο κλαιει παρα πολυ, θα νομιζουν στην πολυκατοικια οτι τη δερνουμε! μου το ειχε πει κ η παιδιατρος κ οι κοπελες στην κλινικη οτι κλαιει μολις την ξεντυνουν αλλα πιστευα οτι σε μενα δεν θα εκλαιγε. απο τη στιγμη που της βγαζω τα ρουχα σταματαει το κλαμα οταν την ξαναντυνουμε! κ δε νομιζω να κρυωνει, φουρνο το εχω το δωματιο με τα αεροθερμα!(πετρελαιο ακομα δεν εχουμε στην πολυκατοικια)

παω να μαγειρεψω τωρα που κοιμηθηκε γιατι σε λιγο μας βλεπω παλι ξυπνιες!

BJVqp3.png

Επίσης Γωγώ μου αν θες να δίνεις συμπλήρωμα μην τραβάς με το θήλαστρο γιατί έτσι θα αυξηθεί η παραγωγή σου, δεν θα μειωθεί.

Το στήθος θα πρηστεί 1-2 μέρες και μετά θα προσαρμοστεί, μην ανησυχείς. Το πρησμένο στήθος σημαίνει μείωση της παραγωγής, το άδειο στήθος σημαίνει αύξηση.

καλημερα!!!!

ελευθερια μου αυτο δεν το ξερα, γιατι δηλαδη ειναι ετσι;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα!!!!

ελευθερια μου αυτο δεν το ξερα, γιατι δηλαδη ειναι ετσι;

Γιατί όταν το στήθος είναι πρησμένο σημαίνει πως υπάρχει γάλα στα αζήτητα, οπότε ο οργανισμός παίρνει το μήνυμα να μειώσει την παραγωγή.

Αντίστοιχα όταν το στήθος είναι άδεια και υπάρχει ερέθισμα μωρό ή θήλαστρο που ζητάει γάλα, ο οργανισμός καταλαβαίνει πως πρέπει να αυξήσει την παραγωγή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γιατί όταν το στήθος είναι πρησμένο σημαίνει πως υπάρχει γάλα στα αζήτητα, οπότε ο οργανισμός παίρνει το μήνυμα να μειώσει την παραγωγή.

Αντίστοιχα όταν το στήθος είναι άδεια και υπάρχει ερέθισμα μωρό ή θήλαστρο που ζητάει γάλα, ο οργανισμός καταλαβαίνει πως πρέπει να αυξήσει την παραγωγή.

α δεν το ξερα αυτο Ελευθερια μου.... αλλα λογικό μου φαινεται....

εγω όταν ειναι αρκετα πρησμενο κάποιες φορές το βγάζω με το χέρι μου κακό κάνω;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

α δεν το ξερα αυτο Ελευθερια μου.... αλλα λογικό μου φαινεται....

εγω όταν ειναι αρκετα πρησμενο κάποιες φορές το βγάζω με το χέρι μου κακό κάνω;;;

Όχι κακό δεν κάνεις αλλά πότεκαι γιατί πρήζεται?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...