Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτάκι οι ορμόνες είναι. Το πέρασα και εγώ στον 1ο, στο 2ο όπως λέει και η Άννα δεν έχεις τέτοιες πολυτέλειες:)

Στο 1ο ολο εκλαιγα θυμαμαι, για το μεσα που ημουν, για το σωμα μου, αφου μου ελεγε η μητερα μου, καλα παιδι δεν ηθελες 3 χρονια τωρα, και τωρα που το εχεις κλαις?

Αλλα με τα επομενα παιδια εισαι οκ, μετα!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγώ πάλι έπαθα άλλο πράμα. Καταρχάς δεν ήθελα ούτε την μάνα μου στο σπίτι και είχα κλειστεί τελείως στον εαυτό μου. Όταν στις 10 μέρες το μωρό έπαθε σύγχιση θηλών το πήρα ό,τι με αρνείται και δεν με θέλει. Ό,τι δεν με αγαπάει και δεν είμαι άξια μάνα για εκείνο. Άρες μάρες κουκουνάρες.

Και να φανταστείς Αννούλα ήξερα για την επιλόχεια κατάθλιψη και το χορό των ορμόνων και έλεγα συνέχεια εκεί οφείλεται όλο αυτό αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αχ ρε κορίτσια ο μπεμπίνος μου μάλλον κάνει κολικούς. σφίγγεται συνέχεια και κλαίει να πάρει ηρεμεί μόλις του χαίδεύουμε την κοιλίτσα.

στα δίδυμα τους είχαμε γλιτώσει αλλά τώρα φαίνεται ότι θα έχουμε ταλαιπωρία.

πάλι κλαίει! γμτ...

fYFap3.pngIV83p3.png

Εννοείται πως δεν αφήνεις το μωρό να κλαίει. Μέχρι να σαραντίσει μόλις κλάψει προσφέρεις στήθος εννοείται πως είναι καθαρό και δεν κρυώνει.

Ξαναδίνεις πάλι στήθος ακόμη και μετά από 3ωρο θηλασμό ακόμη και 5ωρο. Εμένα ο γιος μου θήλαζε 5-6 ώρες και ξαναζητούσε!

ελευθερια μου δεν καταλαβες μετα το 2ωρο 3ωρο θηλασμο δεν δεχεται να ξαναμπει στο στηθος τσιροκοπαει και ετσι την δινω μπιμπερο...

Καλησπέρα κι από μένα!

Δώρα μου χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι το όνομά σου και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Πόπη να χαίρεσαι την κορούλα σου! Θεοδώρα δε θα τη βγάλετε?

Ελευθερία που ρώτησες χθες έχουμε μια μέρα διαφορά, αλλά η δικιά σου μας τρώει λάχανο!!:lol: Εμείς τώρα είμαστε 4 κιλά! Βάζει όμως σταθερά βάρος οπότε δε στεναχωριέμαι πια.

Εμένα κάθεται στο στήθος τουλάχιστον 20 λεπτο τη φορά και όταν είναι ξύπνιος τρώει στη μία ώρα συνήθως. Αλλά δεν έχουμε καθόλου πρόγραμμα.

ξυπνησε και κλαιει.

φευγω

γεια σου ανθη μου σε ευχαριστω πολυ ναι θεοδωρα θα την βγαλουμε!! μια χαρα ο μπεμπακος σας στα κιλα του και ομορφουλης γλυκας ειναι!!

Ποπη μου καλησπερα!!!
πραγματικα με εχει ριξει το οτι νιωθω οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω. ειμαι πολυ κουρασμενη ποναει το σωμα μου ρε συ. λες να με γυρναει καμια ιωση κιολας? κ ψυχολογικα ολο μεσα μεσα τα εχω παιξει αλλα που να παω? μπορει ανα πασα πιθανοτητα να θελει να φαει να ποναει κ δεν μπορω να μην ειμαι διπλα της. δεν ξερω γιατι νιωθω τοσο ασχημα οι ορμονες ειναι λες? ολο θελω να κλαιω

με τρομαζει το τοσο χαοτικο προγραμμα. νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτρα πια. τωρα μαζεψα το σπιτι ηταν σαν σταυλος. εχουμε κ τις κουτες βλεπεις

μαργαριτακι μου και εγω καποιες στιγμες ετσι νιωθω κ θελω να κλαιω συνεχεια και εχω κ το αγχος του θηλασμου οχι θελει θηλες οχι δεν θελει με εχει τρελανει...την μια στιγμη ετσι και την αλλη αλλιως...

ειναι κ οι ορμονες μας ειναι κ το αγχος που εχεις για το σπιτακι σας υπομονη κοριτσι μου ολα θα στρωσουν !!ερχεται η ανοιξη κ το καλοκαιρακι εγω αυτο σκεφτομαι κ παιρνω κουραγιο..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μάρω κουράγιο και υπομονή. Εμείς κολικούς δεν είχαμε αντιμετωπίσει ούτε στον Μάνο ούτε τώρα αλλά από όσο ακούω είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Μακάρι να τους γλιτώσετε!Λαμπρινή μπράβο που βολτάρατε. Εγώ κορίτσια φοβάμαι να την βγάλω, τον φοβάμαι αυτόν τον καιρό. Πήγαμε βέβαια στην εκκλησία και από βδομάδα θα κανονίσω

το ραντεβού για τον υπέρηχο ισχίων, αλλά ως εκεί. Αν δεν ζεστάνει αρκετά δεν την βγάζω χωρίς λόγο, ιδίως μετά την νίλα που πάθαμε.

Ποπάκη μετά από 3 ώρες θηλασμό δεν θέλει το στήθος προφανώς γιατί έχει εναλλακτική. Είναι πανέξυπνα ακόμη και τόσο μικρούλια. Να χαίρεσαι την κορούλα σου, αν και του χρόνου θα στα πούμε επισήμως! Θεοδώρα θα την φωνάζετε ή κάπως αλλιώς?

Άννα και Δώρα θέλω και εγώ να δω τις ζουζούνες σας, τι πρέπει να κάνω?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μάρω κουράγιο και υπομονή. Εμείς κολικούς δεν είχαμε αντιμετωπίσει ούτε στον Μάνο ούτε τώρα αλλά από όσο ακούω είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Μακάρι να τους γλιτώσετε!Λαμπρινή μπράβο που βολτάρατε. Εγώ κορίτσια φοβάμαι να την βγάλω, τον φοβάμαι αυτόν τον καιρό. Πήγαμε βέβαια στην εκκλησία και από βδομάδα θα κανονίσω

το ραντεβού για τον υπέρηχο ισχίων, αλλά ως εκεί. Αν δεν ζεστάνει αρκετά δεν την βγάζω χωρίς λόγο, ιδίως μετά την νίλα που πάθαμε.

Ποπάκη μετά από 3 ώρες θηλασμό δεν θέλει το στήθος προφανώς γιατί έχει εναλλακτική. Είναι πανέξυπνα ακόμη και τόσο μικρούλια. Να χαίρεσαι την κορούλα σου, αν και του χρόνου θα στα πούμε επισήμως? Θεοδώρα θα την φωνάζετε ή κάπως αλλιώς?

ευχαριστω πολυ ελευθερια μου ναι Θεοδωρα θα την φωναζουμε μου αρεσει πολυ

ναι πανεξυπνα ειναι τα ατιμουλικα...:lol::lol::lol:οτι θελει με κανει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποπάκη μετά από 3 ώρες θηλασμό δεν θέλει το στήθος προφανώς γιατί έχει εναλλακτική. Είναι πανέξυπνα ακόμη και τόσο μικρούλια. Να χαίρεσαι την κορούλα σου, αν και του χρόνου θα στα πούμε επισήμως! Θεοδώρα θα την φωνάζετε ή κάπως αλλιώς?

ελευθερια μου τι υπερυχος ειναι αυτος? εμεις δεν καναμε:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Eλευθερια, αν εχεις e-mail, στειλτο μου σε π.μ να σου στειλω φωτογραφιες και απο τη μπεμπα και απο εμενα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια σας ευχαριστώ ολες για τις ευχές!!! Κι εσεις να εχετε ολες υγεια κ ευτυχια με τις οικογενειες σας!!

Η μικρη μου κοιμαται αλλα την ακούω παλι κανει ήχους....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσακια μου μπαινω αυτηνν την -ακυρη ωρα ομολογουμενως- γιατι τωρα ειναι ηρεμα εδω! παλι καλα κοιμηθηκα απο τις 9 το βραδι μεχρι τις 2μιση την ταισε ο Μαριος κ την ειχε αγκαλια στα πονακια της την γλιτωσα σημερα. την χρειαζομουν την ξεκουραση δεν αντεχα μιλαμε. καλυτερα νιωθω τωρα που με βοηθησε. ειναι πιο ψυχραιμος απο μενα σε ολο αυτο κ με βοηθαει αυτο

Ελευθερια κ Αννα σιγουρα ορμονες ειναι κ σε μενα το καταλαβαινω..θα μου περασει. απλα να ειναι ολα μαζι, το μωρο με τους πονους που τσιριζει, η μετακομιση, το οτι δεν τα προλαβαινω ολα κ μου φαινονται βουνο θα στρωσει που θα παει..

τελεια τα μωρακια σας Δωρα κ Αννα πραγματικα!!!!!!!!!!!!

κ σας μοιαζουν κιολας! δηλαδη αν εβλεπα τα μειλ κ μου λεγανε ποιο ειναι ποιας σωστα θα τα ελεγα! τα κουκλακια μου μωρε τι γλυκες ειναι!!!

εγω θελω να την φαω την δικια μου μερικες φορες! ειναι τοσο γλυκουλιιιιιιιι αχχχχχχ

Ποπη μου ευχαριστω για το κουραγιο.. κ εγω νομιζω θα φτιαξουν ολα οσο περναει ο καιρος θα ειναι καλυτερα.. α ειναι τελειο ονομα το Θεοδωρα! πολυ αριστοκρατικο!

αχ κοριτσια ελπιζω μονο να συνελθουμε σχετικα γρηγορα απο τους κολικους γιατι υποφερει η καημενουλα μου πολυ τα βραδια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγώ πάλι έπαθα άλλο πράμα. Καταρχάς δεν ήθελα ούτε την μάνα μου στο σπίτι και είχα κλειστεί τελείως στον εαυτό μου. Όταν στις 10 μέρες το μωρό έπαθε σύγχιση θηλών το πήρα ό,τι με αρνείται και δεν με θέλει. Ό,τι δεν με αγαπάει και δεν είμαι άξια μάνα για εκείνο. Άρες μάρες κουκουνάρες.

Και να φανταστείς Αννούλα ήξερα για την επιλόχεια κατάθλιψη και το χορό των ορμόνων και έλεγα συνέχεια εκεί οφείλεται όλο αυτό αλλά δεν μπορούσα να το ελέγξω!

κ εγω ολο κατι τετοια σκεφτομαι...αχ.. ποτε συνηλθες εσυ αληθεια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!! πως ειστε?? εμεις πολυ καλά! κοιμηθηκαμε καλα εχθες!!!

μαργαριτακι τι καλα που ξεκουραστηκες! μπραβο!σιγουρ θα νιωθεις καλύτερα σημερα!;) υπομονη κοριτσακι!πιστευω πως τα δυσκολα περασαν σιγα σιγα!:D θα δεις!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...