Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Μαργαριτα!!

Αυτο που λες το εκανε και σε εμενα τις προαλλες!! μεχρι να την παω στο μπανιο για να την πλυνω αφου την ειχα σκουπισει με μωρομαντηλα πρωτα απο τα κακα, στη διαδρομη με ελουσε και εμενα και το παρκε!!:lol::lol:

Και εμεις αυριο εχουμε μηνογενεθλια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελευθερια μου τι κανετε κοριτσι μου η μικρη σου πως ειναι??

μετα απο ενα 3 ωρο θηλασμο αν δεν θελει αλλο μεμε αλλα κλαιει και τσιριζει και φαινεται οτι ψαχνει να φαει αλλα δεν καθεται με τπτ αλλο στο μεμε τι το κανω? να μην δινω δλδ με το μπιμπερο την λιγη ποσοτητα που θελει για να χορτασει??και τι κανω την αφηνω να κλαιει παρολο που την εχω αγκαλιτσα??

Εννοείται πως δεν αφήνεις το μωρό να κλαίει. Μέχρι να σαραντίσει μόλις κλάψει προσφέρεις στήθος εννοείται πως είναι καθαρό και δεν κρυώνει.

Ξαναδίνεις πάλι στήθος ακόμη και μετά από 3ωρο θηλασμό ακόμη και 5ωρο. Εμένα ο γιος μου θήλαζε 5-6 ώρες και ξαναζητούσε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωρα χρονια πολλα!!!!!!!

θελω κ εγω φωτο να μου στειλετε Αννα κ Δωρα!!!!!!!!!

Μαργαριτα στειλε μου με π.μ. το μειλ σου γιατι κατα λαθος ειχε σβηστει απο τις επαφες μου.

Γεια σου Μαργαριτα!!

Αυτο που λες το εκανε και σε εμενα τις προαλλες!! μεχρι να την παω στο μπανιο για να την πλυνω αφου την ειχα σκουπισει με μωρομαντηλα πρωτα απο τα κακα, στη διαδρομη με ελουσε και εμενα και το παρκε!!:lol::lol:

Και εμεις αυριο εχουμε μηνογενεθλια!!

περιμενω φωτο!!!!!!

αχ Αννουλα ειμαι πολυ κουρασμενη.. εσεις πως αντεχετε με 3 παιδια?

τοσο καλομαθημενη ημουν μαλλον..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ ελευθερια μου ξαναερχομαστε στα ιδια...η μικρη δεν μπορει να με αδειασει το στηθος γιαυτο πλεον τραβαω ακομα...δεν μπορω να πω οτι πλεον θηλαζω κανονικα με τις ορεξεις της ειναι...να το πρωι θηλασαμε αλλα τωρα το μεσημερι δεν επιανε θηλη με τπτ μετα απο 40 λεπτα προσπαθωντας να την βαλω στοστηθος αναγκαστικα πηρα να τραβηξω και να δωσω μπιμπερο..τι να εκανα??την βλεπω κ αυτην ταλαιπωρειτε...

Τι εννοείς δεν μπορεί να αδειάσει το στήθος? Αν τραβάς με το θήλαστρο και κάνεις υπερπαραγωγή τότε σαφώς δεν μπορεί να το αδειάσει αλλά κάποια στιγμή θα έρθεις αντιμέτωπη με αυτό. Η υπερπαραγωγή είναι σοβαρή και δύσκολα ανατρέψιμη κατάσταση στον θηλασμό.

Προσπάθησε κυρίως να θηλάζεις και σιγά σιγά μείωνε τις αντλήσεις. Υπάρχει και σχετικό πρωτόκολλο, αυτό είχα ακολουθήσει και εγώ όταν επιστρέψαμε στον αποκλειστικό θηλασμό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα!

Δώρα μου χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι το όνομά σου και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Πόπη να χαίρεσαι την κορούλα σου! Θεοδώρα δε θα τη βγάλετε?

Ελευθερία που ρώτησες χθες έχουμε μια μέρα διαφορά, αλλά η δικιά σου μας τρώει λάχανο!!:lol: Εμείς τώρα είμαστε 4 κιλά! Βάζει όμως σταθερά βάρος οπότε δε στεναχωριέμαι πια.

Εμένα κάθεται στο στήθος τουλάχιστον 20 λεπτο τη φορά και όταν είναι ξύπνιος τρώει στη μία ώρα συνήθως. Αλλά δεν έχουμε καθόλου πρόγραμμα.

ξυπνησε και κλαιει.

φευγω

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ανθή μου δεν έχει σημασία το βάρος καλέ, εξάλλου κάποια στιγμή όλα ισοφαρίζουν πάνω κάτω. Και εμένα ανά 1 ώρα τρώει όταν έιναι ξύπνια ,μπορεί και ανά μισή αλλά θηλάζει ένα 5λεπτο και τέρμα.

Κορίτσια η κόρη μου έχει κυτταρίριδα!!!!!!!!!!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ανθή μου δεν έχει σημασία το βάρος καλέ, εξάλλου κάποια στιγμή όλα ισοφαρίζουν πάνω κάτω. Και εμένα ανά 1 ώρα τρώει όταν έιναι ξύπνια ,μπορεί και ανά μισή αλλά θηλάζει ένα 5λεπτο και τέρμα.

Ελευθερια μου τι κανεις? ακου εχει κυτταριτιδα!

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε! που εχει κυτταριτιδα το παιδι!

περιμενω φωτο!!!!!!

αχ Αννουλα ειμαι πολυ κουρασμενη.. εσεις πως αντεχετε με 3 παιδια?

τοσο καλομαθημενη ημουν μαλλον..

Ειναι μεγαλα Μαργαριτα μου τα 2! μην κοιτας που ενα μωρο σε θελει 24 ωρες το 24ωρο.

Εμενα τα αγορια μονα τους κανουν οτιδηποτε, ακομη και αν θελω να κοιμηθω με τον αντρα μου, απλα κλεινουμε την πορτα και κοιμομαστε τα μεσημερια.

Ειναι μεγαλα Μαργαριτα μου τα 2! μην κοιτας που ενα μωρο σε θελει 24 ωρες το 24ωρο.

Εμενα τα αγορια μονα τους κανουν οτιδηποτε, ακομη και αν θελω να κοιμηθω με τον αντρα μου, απλα κλεινουμε την πορτα και κοιμομαστε τα μεσημερια.

πραγματικα με εχει ριξει το οτι νιωθω οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω. ειμαι πολυ κουρασμενη ποναει το σωμα μου ρε συ. λες να με γυρναει καμια ιωση κιολας? κ ψυχολογικα ολο μεσα μεσα τα εχω παιξει αλλα που να παω? μπορει ανα πασα πιθανοτητα να θελει να φαει να ποναει κ δεν μπορω να μην ειμαι διπλα της. δεν ξερω γιατι νιωθω τοσο ασχημα οι ορμονες ειναι λες? ολο θελω να κλαιω

με τρομαζει το τοσο χαοτικο προγραμμα. νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτρα πια. τωρα μαζεψα το σπιτι ηταν σαν σταυλος. εχουμε κ τις κουτες βλεπεις

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πραγματικα με εχει ριξει το οτι νιωθω οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω. ειμαι πολυ κουρασμενη ποναει το σωμα μου ρε συ. λες να με γυρναει καμια ιωση κιολας? κ ψυχολογικα ολο μεσα μεσα τα εχω παιξει αλλα που να παω? μπορει ανα πασα πιθανοτητα να θελει να φαει να ποναει κ δεν μπορω να μην ειμαι διπλα της. δεν ξερω γιατι νιωθω τοσο ασχημα οι ορμονες ειναι λες? ολο θελω να κλαιω

με τρομαζει το τοσο χαοτικο προγραμμα. νιωθω οτι δεν μπορω να κανω τιποτρα πια. τωρα μαζεψα το σπιτι ηταν σαν σταυλος. εχουμε κ τις κουτες βλεπεις

Ετσι ενοιωθα με τον 1ο μου, λες να ειναι η επιλοχειος καταθλιψη? τα ιδια σκεφτομουν και ολο ηθελα να κλαιω.Μετα στον 2ο οπως και τωρα στο 3ο δεν προλαβαινεις να σκεφτεις τιποτα, γιατι με τα μεγαλυτερα παιδια ξεχνιεσαι, δεν τα σκεφτεσαι αυτα.

Το ειδες το μειλ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...